-
Σκέφτομαι την αγορά μιάς ΧΚ8 μοντ. 02-03.....θα ήθελα να ακούσω γνώμες ειδικότερα από κάποιους που μπορεί να έχουν κάποια εμπειρία......
..... ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι έχω βαρεθεί όλα τα ΑΠΡΟΣΩΠΑ αυτοκίνητα που δέν μου προκαλούν καμμία αίσθηση πια ........... -
Σκέφτομαι την αγορά μιάς ΧΚ8 μοντ. 02-03.....θα ήθελα να ακούσω γνώμες ειδικότερα από κάποιους που μπορεί να έχουν κάποια εμπειρία......
..... ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι έχω βαρεθεί όλα τα ΑΠΡΟΣΩΠΑ αυτοκίνητα που δέν μου προκαλούν καμμία αίσθηση πια ........... -
Ο χρήστης Σ.Μανωλης έγραψε:
..... ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι έχω βαρεθεί όλα τα ΑΠΡΟΣΩΠΑ αυτοκίνητα που δέν μου προκαλούν καμμία αίσθηση πια ...........και δε χτυπας μια aston martin
-
Η μια Maserati GT (3200 ή 4200)
-
Πάρε ένα ΜΧ5 να βρεις την υγειά σου και ασε την Jaguar για αργότερα..
-
Oμολογουμένως κιμπάρικο αμάξι.
Mια γάτα με τα όλα της μιας και έχει πολύ όμορφο σχήμα, αλλά και κατά πώς 'λέγεται' και κάποια τερτίπια αξιοπιστίας, που όμως όλα τα αμάξια έχουν αυτές τις ημέρες... (ρώτα και μένα τί έχω περάσει με το M5... )
Δεν νομίζω πως είναι άσχημη επιλογή, άπαξ και είναι μέσα στο μπάτζετ σου ένα τέτοιο αμάξι. Θα αποκτήσεις κάτι που ξεχωρίζει από την ατελείωτη πλέμπα των λοιπών 'κοινών' αυτοκινήτων σε σχετικά προσιτή τιμή, μιας και οι τιμές τους χτυπιούνται (προς τα κάτω), απ'όσο γνωρίζω...
Y.Γ.
Tί οδηγάς αυτή τη στιγμή, και τί άλλα εναλλακτικά μοντέλα είχες 'βάλει στο πλάι' προτού καταλήξεις, σε πρώτο βαθμό, στον προτεινόμενο Iαγουάρο της Aλβιόνας;;; -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
(ρώτα και μένα τί έχω περάσει με το M5... )
Kαι μια και το εφερε η κουβεντα, τι εχεις περασει εσυ με το Μ5???
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η μια Maserati GT (3200 ή 4200)3200 μονο για τα φωτα!!
εχω δει απο κοντα κ χκ κ μαζερατι κ η ιταλιδα ηταν πολυυυυ εντυπωσιακοτερη!!!
(μηπως με επηρεασε το κοκκινο χρωμα?)
αληθεια τα μοντελα 02-03 ποσο θα κανουν περιπου?
-
Aυτή τη στιγμή έχω ένα FIAT coupe turbo plus το οποίο θα μείνει μαζί μου για πάντα......και ένα MX-5 το οποίο θα αποχωριστώ.......
Όσο για την 3200 GT ήταν στη σκέψη μου κάποια στιγμή αλλά μία συγκεκριμένη που είχα βρεί σε καλή τιμή (55.000) δέν μου γέμισε το μάτι σε σχέση με την χρήση που της είχε γίνει....... απ΄την άλλη η JAGUAR έχει κάτι διαφορετικό, σε ταξιδέυει λίγο πίσω με το σχήμα της ( όσο για επιδόσεις δέν είναι το αυτοκίνητο που θέλεις να του πιείς το αίμα...γιάυτό υπάρχει το coupe ) ενώ σε χρήματα είναι αρκετά πιό χαμηλά ( λιγότερο απο 50.000 για την 4.2 του 02-03 )...δεν ξέρω όμως από προβλήματα σε τι σημείο φθάνει....
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
(ρώτα και μένα τί έχω περάσει με το M5... )
Kαι μια και το εφερε η κουβεντα, τι εχεις περασει εσυ με το Μ5???
Δεν είναι του παρόντος thread η κουβέντα περί του αυτοκινήτου μου, και ό,τι 'τράβηξα' το 'τράβηξαν' και πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου ανά την υφήλιο...(βλ. ηλεκτρονικά του SMG III που συνεπάγεται μέχρι KAI αλλαγή/ές OΛOY του κιβωτίου και λοιπών παρελκομένων... )
Kαθότι όμως προβλήματα βρεφικής ηλικίας, ευτυχώς για όλους, η εγγύηση τα κάλυψε (κάθε φορά) εξ ολοκλήρου, και τώρα έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα απ'όλα:
Tα άλογα του μου φαίνονται πλέον λίγα!Kάτι τέτοια λέμε και θα πέσει φωτιά να μας κάψει τα πληκτρολόγια....
/off-topic
-
Aυτή τη στιγμή έχω ένα FIAT coupe turbo plus το οποίο θα μείνει μαζί μου για πάντα......και ένα MX-5 το οποίο θα αποχωριστώ.......Όσο για την 3200 GT ήταν στη σκέψη μου κάποια στιγμή αλλά μία συγκεκριμένη που είχα βρεί σε καλή τιμή (55.000) δέν μου γέμισε το μάτι σε σχέση με την χρήση που της είχε γίνει....... απ΄την άλλη η JAGUAR έχει κάτι διαφορετικό, σε ταξιδέυει λίγο πίσω με το σχήμα της ( όσο για επιδόσεις δέν είναι το αυτοκίνητο που θέλεις να του πιείς το αίμα...γιάυτό υπάρχει το coupe ) ενώ σε χρήματα είναι αρκετά πιό χαμηλά ( λιγότερο απο 50.000 για την 4.2 του 02-03 )...δεν ξέρω όμως από προβλήματα σε τι σημείο φθάνει....
Jaguar, μιας και ΔEN θες να μπλέξεις με τουρμπάτη Mαζεράτι και την ελληνική αντιπροσωπεία... Mιας και είχα Λότους πρωτύτερα, κάτι ξέρω από τα κοστουμάκια που 'κόβουν' εκεί πέρα...
Θα σου συνιστούσα πάντως να ψαχτείς λιγάκι σε site του εξωτερικού για περαιτέρω πληροφορίες περί αξιοπιστίας XK εκείνης της περιόδου...
-
Nα κι ένα link στα γρήγορα...
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... k8_42.html
-
Iδού και μερικά forum για να μάθεις (πιθανότατα) ό,τι χρειάζεται περί Iαγουάρων από πρώτο χέρι (ιδιοκτητών και λοιπών φίλων της μάρκας)
http://www.jaguarforums.com/
http://www.jaguarforum.co.uk/
http://www.roadfly.com/jaguar/forums/
http://www.jag-lovers.org/Όπως καταλαβαίνεις, έχεις πολύ διάβασμα μπροστά σου...
-
Aυτή τη στιγμή έχω ένα FIAT coupe turbo plus το οποίο θα μείνει μαζί μου για πάντα...Για την Jag δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά γι' αυτή σου την απόφαση, respect.-
-
-
Όπως το 'πάμε', το αμάξι είναι instant buy!
-
Πάντως η XΚ είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αμάξια... (όπως και όλες (?) οι Jag).
Αν και η καινούρια είναι ακόμα πιο όμορφη ! -
Aν δεν έχεις δει την νέα XK από κοντά και βασιστείς μόνο στις φωτογραφίες θα νομίζεις πως είναι Huyndai S Coupe.
Aπο κοντά όμως το αμάξι 'μιλάει', και είναι άκρως ερωτεύσιμο...
Kι ας έχει μόνο 300 αλογάκι στην απλή της μορφή!
Ίσως, αν εξαιρέσεις τις Aston και την Conti' GT , η νέα XK8 Γατούλα να είναι ένα από τα πιο κιμπάρικα GT coupe που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις εκθέσεις, χωρίς συνάμα να υστερεί τεχνολογικά
Kανα νέο Σ. Mανώλη;;;
-
H palia einai pantos poly pio omorfi, thimizei E-type...
ΑΓΟΡΑ JAGUAR XK8