-
RE COMMANDO ΠΑΡΕ HYUNDAI...ΠΡΟΔΟΤΗ....
ΤΟ MATRIX ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ...
ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ Η ΤΟ ΜΑΖΝΤΑ 3 Η ΤΟ ΚΟΡΟΛΛΑ ΒΕΡΣΟ
-
Φίλε, το αμάξι που χρειάζεσαι θα το βρεις ανάμεσα σε Τζαζ και Μερίβα. Αν θες κάτι σε πιο «κούρσα» θα πας για το τζαζ. Αν θες κάτι πιο κόμπακτ θα πάρεις το τζαζ. Αν επιμένεις σε MPV τότε το Μερίβα. Αν το πρώτο μέλημά σου είναι ύψος και χώροι, τότε θα πάρεις το κορυφαίο σε αυτούς τους τομείς Μερίβα, που όντως είναι ακριβότερο. Δείτε και τα δύο και αποφασίστε. Δες και το Νοτε για να μην αναρρωτιέσαι... Αν και εμένα προσωπικά δε μου κάθεται καθόλου καλά κι ας το βγάζουν πρώτο στα συγκριτικά.
Βέβαια, με 20 χιλιάρικα υπάρχει πολύ και καλύτερο πράγμα, ε;
-
Jazz ή Note, τα δύο καλύτερα της κατηγορίας πιστεύω.
-
Όλα καλά μεταφορικά μέσα είναι και αξιόπιστα.
Οπότε πάρε το πιο όμορφο: Lancia Musa!
Γνωστοί και αξιόπιστοι κινητήρες, καλό αυτόματο κιβώτιο
πλούσιος εξοπλισμός, πολυτέλεια πρωτόγνωρη για την κατηγορία
και ξεχωριστή εμφάνιση.
Κάπως ακριβή όμως, αλλά μέσα στα όρια που έθεσες! -
Πάντως matrix και note δεν έχουν και τίποτα χώρους άξιους λόγου για τους πίσω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πάντως matrix και note δεν έχουν και τίποτα χώρους άξιους λόγου για τους πίσω.Ορθόν. Το Note έχει μοτερούκλα πάντως.
-
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Τελικά αποφασίσαμε να πάρουμε αυτοκίνητο εντελώς άλλης κατηγορίας. Την Δευτέρα θα πάω με την μητέρα μου να το δούμε και άμα της αρέσει το κλείνουμε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Τελικά αποφασίσαμε να πάρουμε αυτοκίνητο εντελώς άλλης κατηγορίας. Την Δευτέρα θα πάω με την μητέρα μου να το δούμε και άμα της αρέσει το κλείνουμε.Cabrio ????
-
Citroen C4 Coupe 2.0 VTS
-
σαν σχήμα πλησιάζει μια χαρά τα προαναφερθέντα μποτάκια.
Γενικά όμως αλλού γιαλλού. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Citroen C4 Coupe 2.0 VTSΕνδιαφερουσα επιλογη... Για πες.... Ποσο παει το μαλλι? Extras?
Νομιζω πως ειναι ενα hot hatch το οποιο δεν ακουγεται.... θα ελεγα ψιλοαδικημενο για τα οσα προσφερει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Citroen C4 Coupe 2.0 VTSΚαι μετά κάποιοι είχαν απορρίψει ως υπερβολικό το Golf TSi...
Golf Plus TSi εγω προτείνω
Γιατί να μην περιμένει το TFSI; Μεγάλος άνθρωπος είναι και του λέτε για τούρμπο και επιδόσεις; Ας τρέξει να πάρει το Μέιτριξ με 'αποκλείεται' σέρβις για πάντα να ξεμπερδεύει.
Αναρωτιέμαι αν το αυτοκίνητο (ή τουλάχιστον τον κινητήρα) το διάλεξες εσύ ή ο πατέρας σου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
:hmmm: Ενδιαφερουσα επιλογη... Για πες.... Ποσο παει το μαλλι? Extras?Νομιζω πως ειναι ενα hot hatch το οποιο δεν ακουγεται.... θα ελεγα ψιλοαδικημενο για τα οσα προσφερει.
Γύρω στα 22,000 είναι η βασική έκδοση με μεταλλικό χρώμα και έξοδα πινακίδων. Απο τα extra το μόνο που σκέφτομαι να βάλω είναι γυάλινη οροφή (+1000 ευρώ).
Αναρωτιέμαι αν το αυτοκίνητο (ή τουλάχιστον τον κινητήρα) το διάλεξες εσύ ή ο πατέρας σου...
Το αυτοκίνητο πρέπει να αρέσει σε όλους μας Η μητέρα μου απέρριψε όλα τα MPVοειδή λόγω εμφάνισης. Το C4 της άρεσε εμφανισιακά οπότε εγώ επέλεξα την έκδοση.
Ο πατέρας μου τελικά θα μείνει με το Santa Fe που έτσι κι αλλιώς ήδη πληρεί τις προυποθέσεις (αυτόματο, ψηλό, ευρύχωρο).
-
Η κατάληξη της αναζήτησης mini MPV από το φίλο που πόσταρε το θέμα είναι λιγάκι φαδρή. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε...Δυστυχώς το επίπεδο στο forum δεν είναι και το ψηλότερο...
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Η κατάληξη της αναζήτησης mini MPV από το φίλο που πόσταρε το θέμα είναι λιγάκι φαδρή. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε...Δυστυχώς το επίπεδο στο forum δεν είναι και το ψηλότερο...Σωστα, θα καλεσουμε τον dog80 σε απολογια και κατοπιν θα τον στειλουμε για δημοσιους ραβδισμους που τολμησε να αλλαξει αποψη μετα την δημοσιευση του ποστ....
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Η κατάληξη της αναζήτησης mini MPV από το φίλο που πόσταρε το θέμα είναι λιγάκι φαδρή. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε...Δυστυχώς το επίπεδο στο forum δεν είναι και το ψηλότερο...Σε παρακαλώ πολύ, μην φύγεις.. Κάτσε μαζί μας να ανεβάσεις λίγο το επίπεδο.. Σε ικετεύω..
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Η κατάληξη της αναζήτησης mini MPV από το φίλο που πόσταρε το θέμα είναι λιγάκι φαδρή. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε...Δυστυχώς το επίπεδο στο forum δεν είναι και το ψηλότερο...Η μαλακια παει συννεφο....
Μικρό MPV μέχρι το πολύ 20000 ευρώ?