Ο χρήστης xenos έγραψε:
ποσο μου τη σπανε τα ζωα που σου αναβουν φωτα οταν εισαι πεζος ενω δεν εμποδιζεις ειτε γιατι ειναι καγκουρες και το κανουνγια μαγκια και καλα ειτε γιατι απλα πρεπει να βρεθει καποιος να σου σπασει τα νευρα.....σημερα βιταρα μου αναβοσβησε ολους τους προβολεις που ειχε πανω ακομα και τους μεγαλους για την ομιχλη τους κιτρινους
Δεν σου εχει τυχει στο δρομο (με μια χαρα πεζοδρομιο) να περπαταει παρεα απο μαλακιστηρια 13-17 χρονων πιανωντας ολο το δρομο και να μην κανει ακρη?
Δεν ειναι για πολλες κλωτσιες?
οχι γιατι ειναι 13 χρονων.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ειναι να τους προσεχεις ειδικα στην ελλαδα που δεν υπαρχει κυκλοφοριακη αγωγη στο σχολειο
και κατι αλλο
στην γειτονια μου δεν εχει πεζοδρομια καθως απο την μια εχει κατι σκαλοπατια σπασμενα με κολωνες και δεμενη μηχανη πανω και στο αλλο πεζοδρομιο εχει παρκαρισμενα (2) ολοκληρα τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο γιατι ειναι γκαραζ και οταν ο αλλος εχει 2-3 αμαξια και δεν εχει θεση (ως συνη8ως) το βαζει μπροστα απ'το γκαραζ του και δεν χωραει ουτε γατα να περασει. στην γειτονια μου εχει 2 σχολικα συγκροτηματα τεραστια με δημοτικα, γυμνασια, λυκεια (ενα ιδιωτικο και ενα δημοσιο και τα δυο πολυ μεγαλα)
οταν περπατανε στο δρομο και τα αμαξια τους κορναρουν βγαινω στο μπαλκονι και τους βριζω τους οδηγους