-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μου αρέσει μία υπάλληλος που εργάζεται στο τουριστικό γραφείο στο οποίο είμαι σήμερα ως εξωτερικός συνεργάτης.
Πρέπει να είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει από κοντά (ψηλή, ξανθιά, τέλειο σώμα, πολύ ωραία αλλά όχι προκλητικά ντυμένη). Θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.Kαι τι σκέφτεσαι να κάνεις;;;
Τίποτα!
Είναι μεγαλύτερή μου γύρω στα 3-4 χρόνια, τη βλέπω μία φορά την εβδομάδα (το πολύ), δουλεύει σε άλλο όροφο και δεν έχουμε κάποια επικοινωνία λόγω δουλειάς. Αν σε αυτά προσθέσουμε το ότι δυσκολεύομαι να μιλήσω στο άσχετο σε κοπέλα, το ότι το στυλ της είναι λίγο ψηλομύτικο και το ότι σε κανά μήνα θα πάρω άδεια μέχρι να πάω φαντάρος, δεν έχω πολλές ελπίδες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να την βγάλει φωτό και να την βάλει στο αντίστοιχο τόπικ.Λίγο δύσκολο να τη βγάλω φωτογραφία (αν και αξίζει). Θα με πάρει στο κυνήγι όλο το γραφείο!
Υ.Γ.: Ανάθεμα τη στιγμή που αποφασίστηκε τα κινητά να κάνουν θόρυβο όταν βγάζουν φωτογραφία
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μου αρέσει μία υπάλληλος που εργάζεται στο τουριστικό γραφείο στο οποίο είμαι σήμερα ως εξωτερικός συνεργάτης.
Πρέπει να είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει από κοντά (ψηλή, ξανθιά, τέλειο σώμα, πολύ ωραία αλλά όχι προκλητικά ντυμένη). Θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.Kαι τι σκέφτεσαι να κάνεις;;;
Τίποτα!
Είναι μεγαλύτερή μου γύρω στα 3-4 χρόνια, τη βλέπω μία φορά την εβδομάδα (το πολύ), δουλεύει σε άλλο όροφο και δεν έχουμε κάποια επικοινωνία λόγω δουλειάς. Αν σε αυτά προσθέσουμε το ότι δυσκολεύομαι να μιλήσω στο άσχετο σε κοπέλα, το ότι το στυλ της είναι λίγο ψηλομύτικο και το ότι σε κανά μήνα θα πάρω άδεια μέχρι να πάω φαντάρος, δεν έχω πολλές ελπίδες.
Καλά δεν είπε κανείς να της την πέσεις. Κανα χαμόγελο καμια καλημέρα, καμιά ατάκα... έτσι για το παιχνίδι.. Και επειδή είναι μεαλύτερη σου τι θα πει;;;
-
Να την βγάλει φωτό και να την βάλει στο αντίστοιχο τόπικ.
Λίγο δύσκολο να τη βγάλω φωτογραφία (αν και αξίζει). Θα με πάρει στο κυνήγι όλο το γραφείο!
Υ.Γ.: Ανάθεμα τη στιγμή που αποφασίστηκε τα κινητά να κάνουν θόρυβο όταν βγάζουν φωτογραφία
Όχι όλα... Τα Sony Ericsson δεν κάνουν κάποιο ήχο όταν φωτογραφίζεις, αν προηγουμένως τα έχει βάλει στη σιωπηλή λειτουργία.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τίποτα!
Καλά δεν είπε κανείς να της την πέσεις. Κανα χαμόγελο καμια καλημέρα, καμιά ατάκα... έτσι για το παιχνίδι.. Και επειδή είναι μεαλύτερη σου τι θα πει;;;
Ναι μωρέ πες της την κλασική ατάκα....με ύφος γαρδέλη....
έχεις πολύ ωραία μάτια.....πως θα γίνει να στα πετάξω έξω?
Αν σου απαντησει γνώρισε μου κάποιο φίλο σου......νταξει έφαγες γκολ αλλα΄δεν πειράζει δώσε το τηλ μου
Αν πάλι πιάσει το συραπτικό ή τον διακορεφτή....άρχισε να τρέχεις.
-
Υ.Γ.: Ανάθεμα τη στιγμή που αποφασίστηκε τα κινητά να κάνουν θόρυβο όταν βγάζουν φωτογραφίαΨάξε στις ρυθμίσεις και κάτι θα βρεις...
-
Re rantaplan!!!!!!
Ποιός είναι ο Γαρδέλης;;;
-
Μπορείς να απολαύσεις το μεγαλείο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ' αρέσει το άγχος που συνοδεύει κάθε προφορική εξέταση!Αστα να πανε..εφιαλτης..και ολο και πιο πολλα πραγματα ζητουν 'λογακια' για να προχωρησεις..
-
Δε μ' αρέσει που γυρνώντας από την απογευματινοβραδυνή μου βόλτα στις 2:15 περίπου το πρωί βρήκα το σπίτι πλημμυρισμένο με πολύ νερό να τρέχει από την οροφή του μπάνιου, μέσα από τον εξαεριστήρα
Προσωρινά η λύση δόθηκε με το κλείσιμο της γενικής παροχής του νερού και αφού πέρασε λίγη ώρα ώστε να αδειάσει το πατάρι από όσο νερό είχε μαζέψει. Λογικά τη δουλειά θα την έκανε ο θερμοσίφωνας, ο οποίος και ήταν κλειστός μιας και δε φεύγω ποτέ από το σπίτι με το θερμοσίφωνο ανοιχτό.
Ο από κάτω με ενημέρωσε ότι έτρεχε από τις ~18:00 το απόγευμα, λίγα λεπτά δηλαδή απ' όταν έφυγα από το σπίτι. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Με ενημέρωσε επίσης ότι έβαλε λεκάνες και κουβάδες γύρω γύρω στο μπάνιο για να μαζεύει τα νερά που έτρεχαν από το ταβάνι τουΎστερα από σφουγγάρισμα μισής ώρας, άδειασμα του παταριού από οτιδήποτε είχε μέσα, πέταμα οτιδήποτε χάρτινου και σκούπισμα οτιδήποτε άλλου πλέον τη λύση θα τη δώσει λογικά κάποιος υδραυλικός αύριο το πρωί.
-
Λοκατζη, δε πας διακοπες μεσα στο μηνα που σου μενει;
Μ'αρεσει μια πολυ κοντινη μου φιλη εδω και μηνες...
Δε μ'αρεσει που δε ξερω τι να κανω.. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ο από κάτω με ενημέρωσε ότι έτρεχε από τις ~18:00 το απόγευμα, λίγα λεπτά δηλαδή απ' όταν έφυγα από το σπίτι. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Με ενημέρωσε επίσης ότι έβαλε λεκάνες και κουβάδες γύρω γύρω στο μπάνιο για να μαζεύει τα νερά που έτρεχαν από το ταβάνι τουΘα μπορούσε αντί να βάζει λεκάνες και κουβάδες να κατέβαινε στα υδρόμετρα και έκλεινε το δικό σου.
-
Δε μ' αρέσει που τις τελευταίες μέρες όλα μα όλα μου πάνε στραβά... Δε μου αρέσει επίσης που οι στραβές ξεκίνησαν το Σάββατο, τη μέρα των γενεθλίων μου...
Δε μου αρέσει που συνεχίζονται ακόμα...
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που μου αρέσει...
-
Δε μου άρεσε
που έψαχνα 40 λεπτά να παρκάρω στη γλυφάδα....δεν μου άρεσε ακόμη περισσότερο ότι με ένα smart θα είχα παρκάρει σε 10 λεπτά χωρίς να το βάλω κάθετα.
που όποιος γούσταρε πάρκαρε-διπλοπάρκαρε, παράταγε πάνω σε γωνία ή πεζοδρόμιο ότι αμάξι οφηγούσε.
Που φορτηγό εφοδιασμού είχε κλήσει 10 λεπτά το δρόμο.....και σοτ τέλος κατάλαβα ότι αυτός που μετέφερε ήταν ο συνοδηγός.....ο οδηγός καθόταν μέσα στο αμάξι και στα @@ του.
που θα πάω με ραδιο ταξί στο κέντρο γιατί θα φύγω για σ/κ χωρίς αμάξι
Το χειρότερο απο όλα...αφού πάρκαρα και έφτασα στα Gant.....μου είπαν ότι δεν έχουν γυναικεία (μη γίνει κανα εγκάθετο quote για δώρο πήγα)
Μου αρέσει
Που φεύγω για σ/κ Ναύπλιο
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δε μ' αρέσει που τις τελευταίες μέρες όλα μα όλα μου πάνε στραβά...
Δε μου αρέσει που συνεχίζονται ακόμα...+1.. και αρχιζω και χανω την αισθηση του χιουμορ πανω στις μαλακιες που συμβαινουν και δεν εχω διαθεση να κοροϊδεψω καταστασεις.. ανησυχω..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δε μου άρεσεπου έψαχνα 40 λεπτά να παρκάρω στη γλυφάδα....
Στο κολυμβητηριο ειναι μια καλη λυση (εχει ομως λιγο περπατημα)
-
Εκεί θα έβρισκα να παρκάρω με το smrart..... αλλα δέν.....έχει μαθευτεί το σημείο....φυσικά εκεί βρήκα μετά απο 40 λεπτά!
Παίχει και το πάρκιν πριν τον Hondo αλλα εντάξει έλεγα τώρα θα βρω τώρα θα βρω.....
-
μ' αρέσει να δίνω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μ' αρέσει να δίνωΜαθήματα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μ' αρέσει να δίνω
Μαθήματα;
θα 'ρθει κι η ώρα τους
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]