-
Το 'καλά' είναι....υποκειμενικό
-
Πάντως έχει με διαφορά τα ποιο νόστιμα καλώδια για τα ποντίκια. Έχω πολλές εμπειρίες και ξέρω!!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πάντως έχει με διαφορά τα ποιο νόστιμα καλώδια για τα ποντίκια. Έχω πολλές εμπειρίες και ξέρω!!!!!!Να την ταΐζω ποντικοφάρμακο λες?
-
Δεν κάνω πλάκα. Είχαμε συχνά συμβάντα παρόλο που στο χώρο στάθμευσης υπήρχαν δεκάδες άλλα αυτοκίνητα!!!!!!
-
Αν ανεβάσεις το μπάτζετ κατά 1000 ευρώ έχεις σοβαρές πιθανότητες να βρεις κάποια καλή Ε30 ή 75 δίλιτρη..δυστυχώς οι 190 είναι αρκετά ακριβότερες,εκτός και αν αγοράσεις κάποια πριν από το 1988...
Μεταξύ των τριών η πιο καλοστημένη είναι μάλλον η 75...το μάλλον πάει στο ότι η 190 είναι επίσης πολύ καλή σε αυτό τον τομέα .Μακράν δυκολότερη-χειρότερη είναι η Ε30..
Ωστόσο αν συνυπολογίσουμε κόστος και επάρκεια ανταλλακτικών,δυνατότητα εξέλιξης,αξιοπιστία τότε πάμε σε Ε30 'αβλεπί' κατά τη γνώμη μου...
AE86 αν βρεις (και με πόσα χρήματα ) σφύρα μας..
-
Ε30
-
+1...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπάι δε γουέι,έχε τα μάτια σου ανοιχτά και για κανένα 'χατσιρόκου'Ήταν από τα πρώτα που κοίταξα λόγω προέλευσης... Αλλά πάει από 4500Ε και πάνω. Βέβαια θα τα βγάλει τα λεφτά του αφού δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ τίποτα αλλά δεν έχω τόσα για αγορά...
-
Η Α75 ειναι πολύ μα πάρα πολύ καλύτερη από πλευράς κρατημάτων και στησίματος, πολύ πιο ζυγισμένο σασί. (Τα έχω οδηγήσει και τα δύο αρκετά).
Επίσης ειναι αρκετά αξιόπιστη μηχανικά, αλλά σε αυτές της ηλικές οχημάτων το ιστορικό και η συντήρηση ειναι πολύ σημαντικά απο ζημιές που εβγαζαν στην επόχη τους.
Επίσης πολλά Α75 θα τα βρείς με μπλοκέ (τα 2λιτρα) ενώ απίθανο να το έχει η 3.
-
A75 America
-
god bless
-
αυτο.
σορυ για την μεγαλη φωτο
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ç Á75 åéíáé ðïëý ìá ðÜñá ðïëý êáëýôåñç áðü ðëåõñÜò êñáôçìÜôùí êáé óôçóßìáôïò, ðïëý ðéï æõãéóìÝíï óáóß. (Ôá Ý÷ù ïäçãÞóåé êáé ôá äýï áñêåôÜ).
Åðßóçò åéíáé áñêåôÜ áîéüðéóôç ìç÷áíéêÜ, áëëÜ óå áõôÝò ôçò çëéêÝò ï÷çìÜôùí ôï éóôïñéêü êáé ç óõíôÞñçóç åéíáé ðïëý óçìáíôéêÜ áðï æçìéÝò ðïõ åâãáæáí óôçí åðü÷ç ôïõò.
Åðßóçò ðïëëÜ Á75 èá ôá âñåßò ìå ìðëïêÝ (ôá 2ëéôñá) åíþ áðßèáíï íá ôï Ý÷åé ç 3.Óýìöùíïé ãéá ôï óôÞóéìï ,ôï æõãéóìÝíï óáóß áëëÜ
ìå åíóôÜóåéò ãéá ôçí óõíôÞñçóç áìáîþìáôïò(áí ìðáßíåé ðßóôá èá ìðåß êáé 'êëïõâß'?) êáé ôïõ óõãêñïôÞìáôïò öñÝíùí äéáöïñéêïý åêåß ðßóù.ãéá íá ìçí ìðåñäåõüìáóôå øçößæù Üëöá ...ôåëåßùò ÷áëáñÜ ...åêôüò êáé áí ç Å30 åßíáé Ì ..
-
Ε30 με κλειστά τα μάτια! Όσοι λέτε για το απαράδεκτο στρίψιμό της, έχετε μπει σε κάποια πραγματικά καλοστημένη; Γιατί εγώ που έχω μπει, έχω μείνει άναυδος...
Πάντως, με τα χρήματα που αναφέρεις, ίσως και κααάτι παραπάνω, μπορείς να βρεις πισωκίνητο Starlet με κλουβί, ανάρτηση και καλό μπλοκέ ! Και για χρήση πίστας, νομίζω ότι είναι καλύτερο από τα άλλα 2. Για την 190 δε λέω τίποτα, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για άλλο σκοπό. -
Κοίτα,
αν και ιταλόφιλος έχω μια E30 M3 και έχω οδηγήσει αρκετά 320 και Α75.
Αν πάρεις Μ3 τότε ναι το αυτοκίνητο ειναι καταπληκτικό... αλλά εαν πας για τετρακυλινδο τότε Alfa 75 δαγκωτό.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ε30 με κλειστά τα μάτια! Όσοι λέτε για το απαράδεκτο στρίψιμό της, έχετε μπει σε κάποια πραγματικά καλοστημένη; Γιατί εγώ που έχω μπει, έχω μείνει άναυδος...
Πάντως, με τα χρήματα που αναφέρεις, ίσως και κααάτι παραπάνω, μπορείς να βρεις πισωκίνητο Starlet με κλουβί, ανάρτηση και καλό μπλοκέ ! Και για χρήση πίστας, νομίζω ότι είναι καλύτερο από τα άλλα 2. Για την 190 δε λέω τίποτα, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για άλλο σκοπό.E βέβαια, δεν κάνει για πίστα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.-
... ο καιρόc γαρ εγγύc...
-
Το κλουβί είναι μέσα στα σχέδια μου.
Στην αρχή όποιο και να πάρω θα αγοραστεί με μικρό κινητήρα ο οποίος ελπίζω να μεγαλώσει μετά... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ôï êëïõâß åßíáé ìÝóá óôá ó÷Ýäéá ìïõ.
Óôçí áñ÷Þ üðïéï êáé íá ðÜñù èá áãïñáóôåß ìå ìéêñü êéíçôÞñá ï ïðïßïò åëðßæù íá ìåãáëþóåé ìåôÜ...Aí åßíáé íá ìðåß êëïõâß ðÜñå ìéá 75
öüñá ôïí 8âÜëâéäï 1,8 Ô
(áðßóôåõôï êáðÜêé åêêåíôñïöüñùí íá ôï âÜøåéò êüêêéíï êáé ôïí êïñìü ãõáëéóÝ ôïí )
êáé ìå Ýíá ñõèìéóôÞ ðßåóçò ìðïñåßò íá ãëõôþíåéò êáôáðßåóç êáé âåíæßíç .Ôï ôåëåõôáßï èá óïõ öáíåß éäáßôåñá ÷ñÞóéìï ìéáò êáé Ýé÷áí áñêåôÜ ìéêñüôåñá ñåæåñâïõÜñ .Ãéá Å30 éäáßôåñá ôþñá ðïõ ôéò áãïñÜæïõí óáí êáéíïýñãéåò ãéá íá öôéÜîïõí 'íôñéöôÜìáîá' åßíáé ëïãéêü íá èÝëåéò ðáñáðÜíù öñÜãêá
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως, με τα χρήματα που αναφέρεις, ίσως και κααάτι παραπάνω, μπορείς να βρεις πισωκίνητο Starlet με κλουβί, ανάρτηση και καλό μπλοκέ ! Και για χρήση πίστας, νομίζω ότι είναι καλύτερο από τα άλλα 2. Για την 190 δε λέω τίποτα, το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για άλλο σκοπό.E βέβαια, δεν κάνει για πίστα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα σου την στήσει ο Λιακό με την Ρώσσικη τεχνογνωσία
Άντε με το καλό Σπύρο
Alfa 75 vs BMW 3series E30 (guest star Corolla AE86)