-
+1 σπύρο.
Και να δείς που θα κρεμάσουν πάλι τρελλά οι πωλήσεις μετα το 1ο 2μηνο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι τα νέα μέτρα δεν θα αρθούν στις 7 Αυγούστου.Το μειωμένο ΕΤΤ ήρθε για να μείνει.Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού στην Ελλάδα.
Εγώ θεωρώ ότι ένα μέτρο όπως στη Γερμανία με την απόσυρση θα δούλευε καλύτερα. Με την κατάργηση του δακτυλίου και με το να δοθεί η δυνατότητα στους Ιδιώτες να αποσύρουν ως και δύο οχήματα για κάθε όχημα που αγοράζουν (με αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση) θα μπορούσε να λυθεί και μέρος του κυκλοφοριακού και του προβλήματος στάθμευσης στην Αθήνα τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι τα νέα μέτρα δεν θα αρθούν στις 7 Αυγούστου.Το μειωμένο ΕΤΤ ήρθε για να μείνει.Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού στην Ελλάδα.
Κι εγώ αυτό πιστεύω - και το έγραψα και σε άλλο ποστ -. Η οικονομική κρίση, η πολιτικές για φτηνότερο αυτοκίνητο που είναι το κόμπλεξ των Ελλήνων για πολλές δεκαετίες -άρα και ψήφους - και το κάψιμο της αγοράς όταν επανέλθει ολόκληρο το ΕΤΤ, είναι στοιχεία που δείχνουν ότι θα παραμείνει, όχι απαραίτητα ότι είναι σωστό ή όχι.
-
Τι κρίση και λαλακίες... ο Λαϊνόπουλος αποδεικνύει το αντίθετο
Mercedes-Λαϊνόπουλος: Αύξηση 70% στις πωλήσεις
Η νέα τιμολογιακή πολιτική της Mercedes-Benz, το μέτρο της μείωσης κατά 50% του τέλους ταξινόμησης και τα ειδικά προγράμματα που καθιέρωσε η ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ εξασφάλισε στην εταιρία ρεκόρ πωλήσεων σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και στο χώρο του αυτοκινήτου.
Από πλευράς πωλήσεων, ο Μάρτιος αποδείχθηκε ο καλύτερος των πέντε τελευταίων ετών για την ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ και τα πρώτα στοιχεία του Απριλίου είναι εντυπωσιακά αφού δείχνουν ότι οι πωλήσεις της Λαϊνόπουλος τρέχουν με μία αύξηση 70% σε σχέση με τον περυσινό Απρίλιο.
Έστω Οκ για τον Απρίλιο λόγω της μείωσης του ΕΤΤ, ο Μάρτιος πώς είναι δυνατόν να ήταν ο καλύτερος των τελευταίων 5 ετών;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τι κρίση και λαλακίες... ο Λαϊνόπουλος αποδεικνύει το αντίθετοMercedes-Λαϊνόπουλος: Αύξηση 70% στις πωλήσεις
Η νέα τιμολογιακή πολιτική της Mercedes-Benz, το μέτρο της μείωσης κατά 50% του τέλους ταξινόμησης και τα ειδικά προγράμματα που καθιέρωσε η ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ εξασφάλισε στην εταιρία ρεκόρ πωλήσεων σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και στο χώρο του αυτοκινήτου.
Από πλευράς πωλήσεων, ο Μάρτιος αποδείχθηκε ο καλύτερος των πέντε τελευταίων ετών για την ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ και τα πρώτα στοιχεία του Απριλίου είναι εντυπωσιακά αφού δείχνουν ότι οι πωλήσεις της Λαϊνόπουλος τρέχουν με μία αύξηση 70% σε σχέση με τον περυσινό Απρίλιο.
Έστω Οκ για τον Απρίλιο λόγω της μείωσης του ΕΤΤ, ο Μάρτιος πώς είναι δυνατόν να ήταν ο καλύτερος των τελευταίων 5 ετών;
ειχε εκπτωση 15%.
οταν εσκασε η ειδηση για το ΕΤΤ, πηγαμε στην Μερψ και υπηρχαν ελαχιστα αυτοκινητα απο τα ετοιμοπαραδοτα.
τα περισσότερα ειχαν ήδη φυγει μονο με την εκπτωση μερκΓια το ΕΤΤ θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Δεν θα αυξηθει ποτε ξανα. Ετσι κι αλλιως καιρο τωρα (χρονια) συζητούσαν τη με΄ίωση του.
Αφου μειωθηκε δεν θα ξαναανεβει, αλλα θα αναπροσαρμοστει το κοστος χρήσης με πρωτα πρωτα τα 'σηματακι' των τελων κυκλοφορίας -
Για να δούμε τί πληρώνουμε στην Ελλάδα: Η περίπτωση του Mitsubishi Evolution GSR:
Αρχική τιμή: 53.250€, νέα τιμή:47.928€, διαφορά 5.322€. Αφού αυτό είναι το 50% του Ε.Τ.Τ., τότε το Ε.Τ.Τ. είναι 10.644€.
Η εργοστασιακή τιμή είναι 10.644/0.4 = 26.610€
53.250-10.644 = 42.606€ η εργοστασιακή τιμή μαζί με κέρδος και 19% ΦΠΑ πάνω τους.
42.606 / 1.19 = 35.803€ η εργοστασιακή τιμή + κέρδος
Επομένως το Κέρδος είναι 35.803-26610 = 9.193€.
Δηλαδή κέρδος ίσο με 34.6% της εργοστασιακής τιμής.Μία παρόμοια ανάλυση για το Colt 1.5 RALLIART 5MT/T-3d, με αρχική τιμή 17.990€ και νέα 16.926€ δίνει
Ε.Τ.Τ. 2.128€, εργοστασιακή τιμή 10.640€, κέρδος 3.583 (33.7% της εργοστασιακής τιμής). -
Τα είπαμε αυτά στο τοπικ με τις ταξινομήσεις
Μόλις πάμε σε σουπερ μαρκετ καταστάσεις αυτά θα μηδενιστούν -
Τι να το κάνεις; θα μηδενιστούν και οι μισθοί ή έστω η αγοραστική δύναμη των μισθών μας.
-
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι τα Mitsubishi πουλιούνται με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους συγκριτικά με τα Mercedes C-class (25-30,5%).
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τι να το κάνεις; θα μηδενιστούν και οι μισθοί ή έστω η αγοραστική δύναμη των μισθών μας.Δεν είναι απαραίτητο αυτό!
-
Θα αυξηθούν οι εργοστασιακές .... να είσαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Θα αυξηθούν οι εργοστασιακές .... να είσαι σίγουρος.Αυτό ναι, πιθανότατα να συμβεί, δεδομένου ότι συνήθως οι εργοστασιακές τιμές για Ελλάδα είναι από τις χαμηλότερες της Ευρώπης.
Συνολικά όμως θα μειωθούν οι τιμές γιατί θα πάψουν να δουλεύουν με μεγάλα περιθώρια μικτού κέρδους.
Βέβαια αυτό θα έχει άλλες παρενέργειες όπως τη μείωση των δαπανών για διαφήμιση (οπότε 4Τροχοί κλπ. θα έχουν πρόβλημα)
Γενικά όσο το αυτοκίνητο τείνει να γίνει πλυντήριο, τόσο θα μειώνεται το κόστος του (δηλαδή ο αριθμός των ατόμων που ζουν από αυτό) -
50,000 Pre-Orders for 2010 Mercedes E-Class
Ευκαιρία ανάκαμψης για την Μερκ
-
Noμιζω οτι τα αυτοκινητα θα γινουν κατι σαν το ιντερνετ στην Ελλαδα...δηλαδη θα φτηναινουν διαρκως και καθε νεα τιμη θα ειναι χαμηλοτερη απο την παλια.Ομως οι πασης φυσεως φοροι χρησεως θα αυξανονται συνεχεια,και αυτο φυσικα δεν θα διαφημιζεται στις αντιπροσωπειες.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
MAZDA MX-5 __________________1.8L BASE __ 1.8L MID ___ 1.8L HIGH __ 2.0L MID __ 2.0L HIGH __ 2.0L SPORT 6MT
ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ___________ 20.990 _____ 23.990 _____ 27.490 _____ 28.990 _____ 30.990 _____ 32.490
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ _________________ 18.285 ______ 19.110 _____ 22.475 _____ 23.190 _____ 25.010 _____ 26.315.....
Μάλλον για ΜΧ-5 με κόβω τελικά...
Τι έκανε λέει??
Πήγα σήμερα σε μια Μαζντα και μπήκα μέσα σε ένα (ή μάλλον προσπάθησα να μπω)
Όχι μόνο δε χωρούσαν τα πόδια μου με τη καμία, με τέρμα πίσω το κάθισμα βέβαια, αλλά με κλειστή οροφή έβρισκα πάνω!
Καλά είναι δυνατόν να έφτιαξαν αμάξι που δε χωράει μέσα άνθρωπος πάνω από 1.85, και πολύ λέω??
Εγώ είμαι ~1,92 αλλά περίπου τόσο υπολόγισα το άνω όριο...
Οπότε ΜΧ5 μόνο για κοντούς, οι υπόλοιποι πάμε γι' άλλα... -
Ααα δεν ξερω .. κοψ' το κεφαλι σου !
-
Τι έκανε λέει??
Όχι μόνο δε χωρούσαν τα πόδια μου με τη καμία, με τέρμα πίσω το κάθισμα βέβαια, αλλά με κλειστή οροφή έβρισκα πάνω!
Καλά είναι δυνατόν να έφτιαξαν αμάξι που δε χωράει μέσα άνθρωπος πάνω από 1.85, και πολύ λέω??
Οπότε ΜΧ5 μόνο για κοντούς, οι υπόλοιποι πάμε γι' άλλα...Την ίδια απορία είχα και εγώ. Είχα πάει το κάθισμα τέρμα πίσω και πάλι δε χωρούσα. Αν δε το έγραφες και εσύ θα πίστευα πως κάτι έκανα εγώ λάθος στη ρύθμιση! Αποκλείεται λέω να έφτιαξαν το αυτοκίνητο μόνο για Ιάπωνες
-
Eγώ απορώ με τον Clarkson που έγραψε και review...
Αραγε να μπήκε μέσα ή τα έγραφε άλλος? -
MAZDA MX-5 __________________1.8L BASE __ 1.8L MID ___ 1.8L HIGH __ 2.0L MID __ 2.0L HIGH __ 2.0L SPORT 6MT
ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ___________ 20.990 _____ 23.990 _____ 27.490 _____ 28.990 _____ 30.990 _____ 32.490
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ _________________ 18.285 ______ 19.110 _____ 22.475 _____ 23.190 _____ 25.010 _____ 26.315.....
Μάλλον για ΜΧ-5 με κόβω τελικά...
Τι έκανε λέει??
Καλά είναι δυνατόν να έφτιαξαν αμάξι που δε χωράει μέσα άνθρωπος πάνω από 1.85, και πολύ λέω?? :whatever
Οπότε ΜΧ5 μόνο για κοντούς, οι υπόλοιποι πάμε γι' άλλα...Δεν ξερω τι θα κάνεις .... κόψε το κεφάλι σου να το πάρεις !!!
Εξάλλου, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος !
-
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)