-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οσοι γνωστοι μου εκαναν βαρη με ορμονες και γενικα ουσιες και μετα απο καιρο τα παρατησαν εγιναν βοδια. Τωρα να υποθεσω οτι εκανε ο storm το ιδιο? Δεν ξερω.Πάντως 'ορμόνες' δεν έχω πάρει ποτέ. Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό.
Και όταν λέω την λέξη 'βόδι' εννοώ όγκο. Κοινώς 'γομάρι'.Τέλος πάντων. Ας βάλουμε τελεία εδώ.
-
Το όργανο για το κάψιμο λίπους στην κοιλιακή χώρα να μας πεις
-
Ηλεκτρικό όργανο είναι.
Δεν ξέρω την ονομασία του.
Έχει ιμάντα σαν ζώνη που προσαρμόζεται στα σημεία που θέλει ο χρήστης και με προγραμματισμό επιλέγει την κίνηση του ιμάντα (ταχύτητα, τρόπος κίνησης, διάρκεια κλπ...).
Το όργανο αυτό το είχαν στο 1ο γυμναστήριο που είχα πάει και το έχουν και σε αυτό που πάω τώρα.
Αλλά το χρησιμοποιούν κυρίως γυναίκες και πάντα είναι κατειλημμένο.Δεν έχει σχέση με παλμούς ή δονήσεις, δεν έχει καμιά σχέση με Power Plate.
Απλά κινεί με ρυθμό τοπικά σημεία του σώματος.
Μέχρι και στα χέρια (μπράτσα) έχω δει να προσαρμόζουν τον ιμάντα... -
http://www.kinesis-gym.gr/vacu-fit-h-ne ... atismatos/
Αυτό εννοώ .
-
Η μπακούλα είναι θέμα διατροφής (κουραμπιέδες, πίτσες, μπακλαβάδες και τούρτες) και το τι ακριβώς κάνει κανείς μετά από 2-3 ώρες αφότου φάει (κοιμάται, πίνει κοκακόλες για την καούρα ή κάθεται στο PC).
Δεν είναι αλχημεία. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ηλεκτρικό όργανο είναι.
Δεν ξέρω την ονομασία του.
Έχει ιμάντα σαν ζώνη που προσαρμόζεται στα σημεία που θέλει ο χρήστης και με προγραμματισμό επιλέγει την κίνηση του ιμάντα (ταχύτητα, τρόπος κίνησης, διάρκεια κλπ...).
Το όργανο αυτό το είχαν στο 1ο γυμναστήριο που είχα πάει και το έχουν και σε αυτό που πάω τώρα.
Αλλά το χρησιμοποιούν κυρίως γυναίκες και πάντα είναι κατειλημμένο.Δεν έχει σχέση με παλμούς ή δονήσεις, δεν έχει καμιά σχέση με Power Plate.
Απλά κινεί με ρυθμό τοπικά σημεία του σώματος.
Μέχρι και στα χέρια (μπράτσα) έχω δει να προσαρμόζουν τον ιμάντα...Η συνεδρία είναι επι πληρωμή?
Αμφιβάλλω αν επιτυγχάνει έστω ένα 5% αυτού που υπόσχεται, ειδικά αν το πληρώνεις έξτρα.Αυτό που προσπαθούν να σου πουν όλα τα παιδιά είναι ότι το λίπος δεν συμπεριφέρεται όπως ο μυς. Δεν γίνεται να εστιάσεις γιατί απλούστατα λειτουργεί σαν αποθήκη ενέργειας
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Η μπακούλα είναι θέμα διατροφής (κουραμπιέδες, πίτσες, μπακλαβάδες και τούρτες) και το τι ακριβώς κάνει κανείς μετά από 2-3 ώρες αφότου φάει (κοιμάται, πίνει κοκακόλες για την καούρα ή κάθεται στο PC).
Δεν είναι αλχημεία.Αλχημεία σίγουρα δεν είναι.
Αλλά όπως λέει και ο γιατρός μου (χειρούργος γαστρεντερολόγος) που με παρακολουθεί:
'Εγώ είμαι υποχρεωμένος να στα πω, όπως τα λέω σε όλους, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάνει κανείς μία σωστή διατροφή και να έχει μία ποιοτική, ήρεμη και χωρίς άγχος ζωή. Άλλωστε και εγώ που στα λέω είμαι σε χειρότερη φάση σε σύγκριση με σένα, γιατί εσύ τουλάχιστον προλαβαίνεις και κάνεις και γυμναστική παρόλο που είσαι και μεγαλύτερος σε ηλικία.'
Δεν είναι μόνο η ποιότητα της διατροφής, αλλά και ο τρόπος διατροφής, το εργασιακό άγχος, η αδυναμία να φας κάτι π.χ. στην εργασία, τυχόν γαστρεντερολογικά προβλήματα, οι λίγες γνώσεις μαγειρικής, ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος για να αφιερώσεις στην κουζίνα, η μοναχική ζωή και διάφορα άλλα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η συνεδρία είναι επι πληρωμή?
Αμφιβάλλω αν επιτυγχάνει έστω ένα 5% αυτού που υπόσχεται, ειδικά αν το πληρώνεις έξτρα.Είναι με σειρά προτεραιότητας σε ένα χαρτί που βάζουν επίθετο. Δεν είναι επί πληρωμή, αλλά απαιτείται ένας γυμναστής να το ξεκινήσει. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω καταλάβει. Άντρα πάντως δεν έχω δει να ασχολείται με αυτό το μαραφέτι. Και φυσικά δεν ξέρω αν τελικά προσφέρει κάτι.
Σήμερα σκεφτόμουν να πάω να αγοράσω ξανά ένα ποδήλατο για να κάνω σαν συμπλήρωμα με το γυμναστήριο.
Το σκέφτομαι, αλλά από την άλλη σκέφτομαι και τα άλλα δύο ποδήλατα που μου έκλεψαν πριν καλά,καλά τα χρησιμοποιήσω. Αυτή δεν είναι χώρα το κέρατό μου... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η συνεδρία είναι επι πληρωμή?
Αμφιβάλλω αν επιτυγχάνει έστω ένα 5% αυτού που υπόσχεται, ειδικά αν το πληρώνεις έξτρα.Είναι με σειρά προτεραιότητας σε ένα χαρτί που βάζουν επίθετο. Δεν είναι επί πληρωμή, αλλά απαιτείται ένας γυμναστής να το ξεκινήσει. Τουλάχιστον εγώ αυτό έχω καταλάβει. Άντρα πάντως δεν έχω δει να ασχολείται με αυτό το μαραφέτι. Και φυσικά δεν ξέρω αν τελικά προσφέρει κάτι.
Σήμερα σκεφτόμουν να πάω να αγοράσω ξανά ένα ποδήλατο για να κάνω σαν συμπλήρωμα με το γυμναστήριο.
Το σκέφτομαι, αλλά από την άλλη σκέφτομαι και τα άλλα δύο ποδήλατα που μου έκλεψαν πριν καλά,καλά τα χρησιμοποιήσω. Αυτή δεν είναι χώρα το κέρατό μου...Ποδήλατο στην Αθήνα?? Για να σε παρασύρει κανένας μεθυσμένος ΕΛΛ κάφρος?
Έχεις δοκιμάσει ελλειπτικό ? Σε ένα 30' είσαι μούσκεμα
-
Δεν έχεις άδικο. Άλλωστε και μένα με έχει παρασύρει αυτοκίνητο όταν έκανα ποδήλατο και μου την έχουν πέσει και σκυλιά...
Όσο αφορά το όργανο, για το σπίτι ήθελα κάτι για συμπλήρωμα. Κάτι μικρό σε όγκο. Το πολύ/πολύ ένα στατικό ποδήλατο. Όχι μεγαλύτερο. Δεν το επιτρέπει και ο κανονισμός της πολυκατοικίας.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έχεις άδικο. Άλλωστε και μένα με έχει παρασύρει αυτοκίνητο όταν έκανα ποδήλατο και μου την έχουν πέσει και σκυλιά...Όσο αφορά το όργανο, για το σπίτι ήθελα κάτι για συμπλήρωμα. Κάτι μικρό σε όγκο. Το πολύ/πολύ ένα στατικό ποδήλατο. Όχι μεγαλύτερο. Δεν το επιτρέπει και ο κανονισμός της πολυκατοικίας.
Το μικρότερο όργανο γυμναστικής είναι ένα μικρό stepper, αλλά μην περιμένεις και πολλά. Στατικά ποδήλατα υπάρχουν από σχετικά μικρά, μέχρι τεράστια.
-
Μωρέ εγώ διάδρομο θέλω στο σπίτι, αλλά αυτό είναι αδύνατο να γίνει.
Μικρό Stepper είχα πριν 10 χρόνια και το έλιωσα το κακόμοιρο. 3 μήνες άντεξε.
Μετά πήρα μεγάλο με μπράτσα και το χρησιμοποίησα ελάχιστα γιατί δεν το είχα μέσα στο σπίτι. -
Ο Τσίπρας δεν έχει βάλει ακόμη εισιτήριο στη θέαση του ήλιου.
-
Στις περιοχές που κυκλοφορούσα και κυκλοφορώ (Μαρούσι/Χαλάνδρι) όσα δωρεάν γήπεδα ξέρω είτε είναι διαλυμένα (βανδαλισμένα) ή γίνεται σκοτωμός από πιτσιρίκια με πατεράδες. Προσωπικά δεν έχω διάθεση ούτε να πλακωθώ στο ξύλο, ούτε να έχω διαπληκτισμούς με συμμορίες.
Επίσης σε υπαίθρια γήπεδα σχολείων απαγορεύεται η χρήση από ενήλικες και εξωσχολικούς.
Τα υπόλοιπα γήπεδα είτε είναι αθλητικών συλλόγων, είτε ιδιωτικά και δεν είναι δωρεάν.
-
Το θέμα δεν είναι να με πείσεις.
Το 1ο γήπεδο που αναφέρεις είναι δίπλα στο πατρικό μου. Το ξέρω καλά το γηπεδάκι. Ξέρω και άλλα στην ίδια περιοχή.
Στο Γήπεδο Χαλανδρίου δεν ήξερα ότι έχει και γήπεδα μπάσκετ. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω. Από έφηβος.Έχω να παίξω από μπάσκετ από το λύκειο. Δεν νομίζω να το ξανατολμήσω...
-
Δεν εννοούσα ότι πληρώνω βρε συ...
Εννοούσα ότι για να παίξω θα πρέπει να κανονίσω με παρέα και κάποια 'παιδιά' που ξέρω κλείνουν ιδιωτικό γήπεδο κάποια βράδια (αργά μετά τις 9.00) και πάνε και παίζουν. Όπως στα γήπεδα τα 5χ5. Πληρώνουν και παίζουν. Εγώ αποκλείεται να τρέχω μέσα στα μαύρα τα σκοτάδια για να παίξω μπάσκετ ή και 5χ5.
-
Ήδη 2 μήνες κλειστά τα γυμναστήρια και από ότι φαίνεται θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα.
Και ποιος ξέρει με ποιες προϋποθέσεις θα ανοίξουν. Όσα ανοίξουν, γιατί προβλέπω πολλά λουκέτα στον κλάδο.
Εγώ πάντως δεν την παλεύω άλλο. Ψυχολογία, φυσική κατάσταση, σωματική υγεία... χάλια μαύρα.
-
Βάλε κάποια πρόγραμμα τα γυμναστικής όπως σκούατ και πουςαπς στο YouTube αν πας να τα ακολουθήσεις στους ρυθμούς που πάνε αυτοί οι trainers μια χαρά θα τα παίξεις και θα νιώσεις αυτόν τον γλυκό πόνο της γυμναστικής.
θα ανέβει και η ψυχολογία σου.
Εγω εκανα χθες αυτο
επί 1,5 φορά, δεν κατάφερα να το βγάλω ολόκληρο και στην δεύτερη.
Αν μπορείς κάντο δύο φορές συνεχομμενες με 5 λεπτά διάλλειμα στο κάθε 10 λεπτό και σου βγάζω το καπέλο.
-
Και εγω εχω θεμα με το κλειστο γυμναστηριο και ηταν και φθηνο και καλος κοσμος/χωρος. Το χρειαζομαι γιατι δεν κινουμε πολυ και πρεπει να ενισχυσω τους μυς αλλα δεν θα πηγαινα και ανοικτο να ηταν οσο το κορονα υπαρχει. Η καθαριοτητα εκει δεν ειναι οτι καλυτερο και ο κοσμος απροσεχτος.
-
Επί του θέματος το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο τον πρόεδρο ιδιοκτητών γυμναστηρίων Σ.Ι.Γ.Α και δήλωσε αισιόδοξος για **άνοιγμα των γυμναστηρίων την 1η Ιουνίου **εαν τα κρούσματα και οι νεκροί από τον κορωνοϊό βαίνουν μειούμενα. Είπε πως δεν μπορούν να ανοίγουν οι σχολές χορού 18 Μαΐου όπου θα υπάρχουν πολύ πιο κοντινές αποστάσεις και έντονη αναπνευστική δραστηριότητα καθώς και ιδρώτας. Βέβαια ακούμε και κάτι περίεργα για χρήση μάσκας, γάντια, απαγόρευση διαδρόμων, ποδηλάτων, ελλειπτικών και γενικότερα αεροβικών μηχανημάτων σε κλειστούς χώρους (πιστεύω πως δε θα περάσει και απλά θα μειωθεί ο αριθμός των διαθέσιμων προς χρήση). Σε στίβους και πάρκα με 'κουλουάρ' που δεν άνοιξαν για το κοινό αλλά μπαίνουν μαντραπήδα ή ανοίγοντας τρύπες στην περίφραξη υπάρχει αυξημένος αριθμός ασκούμενων όλων των ηλικιών αλλά γυμνάζεσαι άνετα (και απομονωμένα εκτός από 7 με 8 το βράδυ). Μεγάλο πλεονέκτημα για έναν δήμο, μια κατοικία, ένα παιδί αλλά και ενήλικα να έχει κοντά τέτοιους χώρους άθλησης, αλλά αυτό αφορά την ύπαρξη δημόσιων χώρων και τον τρόπο εκμετάλλευσής τους. Home workout sucks, υπομονή από το άλλο ΣΚ ξεκινάνε τα μπάνια στη θάλασσα με τέτοιες θερμοκρασίες που έρχονται ή θα λιώσουμε στα γραφεία χωρίς ανεμιστήρες και air condition.
Γυμναστήρια και άλλα