-
Στο Alterlife στα Βριλήσσια η ετήσια συνδρομή ήταν κοντά στο 500ρικο ή 450 εάν πληρώσεις με τη μία. Περιλαμβάνει όμως τα πάντα αυτό το ποσό. Δεν θυμάμαι εάν είχε άλλη τιμή μόνο για όργανα, διάδρομο κτλ
Πόσο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά αν έχει 500euro ... συνεχίζω εκεί που είμαι! Με 150euro το χρόνο φουλ εξτρά!!! χα!χα!
-
Ομαδική γυμναστική τύπου personal/small group training δεν μου αρέσει καθόλου. Και επίσης δεν έχω δυνατότητα προγραμματισμού για να κλείσω θέση σε κάποιο ομαδικό γκρουπ κλπ...
Και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου στις μεγάλες αλυσίδες (ακόμα και στο Holmes). Στο Alterlife όμως που είμαστε από 1 έως 6 άτομα το πολύ, είναι άλλο στυλ τελείως και πολύ καλύτερο. Επίσης τα ραντεβού δεν είναι όπως στις αλυσίδες, π.χ. 7 και 9 το απόγευμα και εαν βρεις βρήκες. Είναι κάθε ώρα! Απλά χρειάζεται να κλείσεις ποια ώρα θα πάς. Εμένα με εξυπηρετεί απίστευτα, γιατί κλέίνω ή το πρωί πριν το γραφείο ή αμέσως μετά. Για αυτό και πήγα στο Μαρούσι, είναι απέναντι από το γραφείο μου. Στο TRX π.χ. είμαστε 3 άτομα κάθε φορά, οπότέ άνετε βρίσκεις ΟΛΑ τα όργανα και διαδρόμους. Σε άλλα γυμναστήρια για 1 ώρα γυμανστική θέλω 2 ώρες με τις αναμονές σε διάδρομο και όργανα.
-
Αφού μπορείς και έχεις την δυνατότητα για γυμναστική με ραντεβού μια χαρά φάση είναι.
Εγώ και να ήθελα δεν μπορώ να προγραμματίσω απολύτως τίποτα.
Οπότε ελεύθερη γυμναστική σε γυμναστήριο και μάλιστα που να έχει ωράριο που σίγουρα να μπορώ να πάω.
π.χ. γυμναστήριο που δεν ανοίγει Κυριακή έχει απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
-
Στο ραδιοφωνικό δελτίο του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε πως αύριο το μεσημέρι θα ανακοινωθεί άνοιγμα των γυμναστηρίων 15 Ιουνίου.
-
Άντε γιατί έχω κάψει φλάντζα!
Χθες βγήκα να 'περπατήσω' και από τα νεύρα μου περπατούσα και έβριζα.
Με έπιασε μία κολοβροχή, έγινα κ@λος εντελώς, μέσα στο λασπουριό. τα αυτοκίνητα με έκαναν σκ@τά και ήμουν και 4 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι.
-
Εντάξει μην τρελαίνεσαι. Εδώ μέσα ελάχιστοι ήμαστε που πάμε γυμναστήριο. Οι περισσότεροι κάνουν γυμναστική στα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο.
υ.γ. και εγώ απορώ με την πλούσια ζωή που κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Που τα βρίσκουν τόσα φράγκα; Μέχρι και καθαρίστριες έχουν να τους καθαρίζουν τις σπιταρώνες και τις μπαλκονάρες. Απορώ δηλαδή.
-
Στα δαχτυλα και τα σαγόνια
Σεβαστο καθε vice απλά ειναι σχετικά πηχτρα τα περισσότερα και ισως με τα μέτρα που θα πάρουν να καλυτερεύσουν!
Γενικά πολλά πράγματα στις ζωές μας θα μπορουσαν να καλυτερευσουν λόγω κορονοιου αλλά δεν το βλέπω.... τοσο resistance to change ειδικά στην Ελλάδα δεν παλευεται!
-
Φέτος κλείνω 20 χρόνια μέσα στα γυμναστήρια.
Έχω περάσει από πολλά γυμναστήρια. Από μπουντρούμια υπόγεια, από γυμναστήρια χωρίς πελάτες, από σιδεράδικα, μέχρι και γυμναστήρια τύπου Αθλητικών Κέντρων.
Κάποιες χρονιές ήμουν γραμμένος ταυτόχρονα σε δύο ή και τρία γυμναστήρια σε ετήσια συνδρομή. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.
Για μένα δεν είναι μόνο συνήθεια. Είναι το ένα και μοναδικό μου χόμπι. Δεν έχω τίποτα άλλο.
Εννοείται ότι θα ήθελα να είχα άλλη ζωή με καλύτερο βιοτικό επίπεδο και κυρίως περισσότερα χρήματα ώστε να είχα την δυνατότητα να αποκτήσω ένα σπίτι με χώρο ώστε να στήσω το δικό μου προσωπικό γυμναστήριο. Δυστυχώς αυτό τελικά δεν το πέτυχα στη ζωή μου.
Φυσικά αν είχα καλύτερο βιοτικό επίπεδο θα είχα και οικογένεια και παιδιά.
Το σπίτι που μένω είναι μόνο για ύπνο. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το δω για άλλη χρήση. Σαν δωμάτιο ξενοδοχείου.
-
Απορώ πως πάτε ακόμα γυμναστηρια ρε παιδια!
Ανώμαλοι και ψώνια πανε σε παρά πολλά από δαυτα, ασε που βρωμάει και είναι εντελώς ανθυγιεινα να γυμναζεσαι μαζι με τόσο κόσμο!
Μεχρι και φοιτητης πήγαινα μετά ουτε που ξανασχολήθηκα!
Εδω το μικρό πάω για μπάσκετ σε κλειστό γηπεδο και σιχαίνομαι την ιδρωτιλα και την υγρασία!
Τοση απλα υπάρχει! Περπατηστε ή τρεξτε στο υπαιθρο... Βαράκια κλπ σπίτι ή στο μπαλκόνι!
-
Ανώμαλοι και ψώνια πανε σε παρά πολλά από δαυτα, ασε που βρωμάει και είναι εντελώς ανθυγιεινα να γυμναζεσαι μαζι με τόσο κόσμο!
Εξαρτάται που πάς. Τα 'σιδεράδικα' ούτε εγώ τα αντέχω πλέον. Για αυτό Alter Life Boutique. Ανάλογα με το πρόγραμμα από 1 (τελείως personal) μέχρι 5 άτομα (group personal), αυστηρά με ραντεβού (προ ιού, τώρα ακόμα πιο αυστηρά) μέσω εφαρμογής στο κινητό, πεντακάθαρο, πολύ λίγα άτομα. Είναι δίπλα στο γραφείο, πήγαινα το πρωί 8-9, μετά ντουσάκι (άμεσα) ντύσιμο και 9:20 είμαι γραφείο. Αλλιώς πήγαινα στις 18:00, αμέσως μετά το γραφείο.
-
Παγωμενε, εσυ δικος μου εισα.
Μπιχλα και αηδία όλοι τους.
Πήγαινα και εγώ, παντού ψώνια και παραξενοι τυπαδες, Κάτι αγριιφάτσες κάτσε καλα....έχω πάει σε δυο τρία μόνο, αλλά όλα τα ίδια ήταν.
Πήγα και κροσσφιτ, εκεί είχε θηλυκά και εντάξει ήταν πιο ωραία ατμόσφαιρα. Θηλυκός ιδρώτας στον αέρα. Πολυυυυ καλύτερο από τους μπιχλες
Μπλιαααχ και ξανά μπλιαααχ και αγκαλιαζονται υδρωμένοι μεταξύ τους και κάθονται στους πάγκους που είναι γλυτσα από τον ιδρώτα, βάζουν και πετσέτα τρομάρα τους.
Μπλιααααααχ
Από τότε όπως λες, όχι στο μπαλκόνι, αλλά στο σαλόνι. YouTube, βαράκια και σπιτάκι μου.
Πεντακάθαρη γυμναστική και δίπλα στην δική μου ντουζιερα.
Άσε και τα αποδυτήρια....άλλη βρωμα και δυσοσμία. Μαζευονται και ολοι μαζι....ρε παιδια... εργατικη συνελευση το περασαμε;
Πω πω τι μου θυμισεςμκαι με αηδιασες
-
Ακόμα και η όμορφη εικόνα που έδωσε ο Φανης, χάλασε στο ντουζακι.
-
Μεχρι και φοιτητης πήγαινα μετά ουτε που ξανασχολήθηκα!
Εδω το μικρό πάω για μπάσκετ σε κλειστό γηπεδο και σιχαίνομαι την ιδρωτιλα και την υγρασία!
Τοση απλα υπάρχει! Περπατηστε ή τρεξτε στο υπαιθρο... Βαράκια κλπ σπίτι ή στο μπαλκόνι!
Ειναι αναλογα το μερος που πας. Ελα στο Γιαβα στο Χαλανδρι (που εισαι κοντα) ειναι αρκετα καλο εκτος απο τα αποδυτηρια. Παντως για το θεμα της καθαριοτητας ειναι θεμα του χωρου και της εταιρειας που το εχει σε Καναδα και Αμερικη ποτε δεν πηγα σε γυμναστηριο χωρις να εχει καθαριοτητα, ουτε μυριζε (θεμα εξαερισμου) ουτε τιποτα ασχημο το αντιθετο μερικα ηταν φοβερα και κοσμος φοβερος (στο Μανχατταν). Παντα με καινουρια μηχανηματα.
-
Φέτος κλείνω 20 χρόνια μέσα στα γυμναστήρια.
Έχω περάσει από πολλά γυμναστήρια. Από μπουντρούμια υπόγεια, από γυμναστήρια χωρίς πελάτες, από σιδεράδικα, μέχρι και γυμναστήρια τύπου Αθλητικών Κέντρων.
Κάποιες χρονιές ήμουν γραμμένος ταυτόχρονα σε δύο ή και τρία γυμναστήρια σε ετήσια συνδρομή. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.
Για μένα δεν είναι μόνο συνήθεια. Είναι το ένα και μοναδικό μου χόμπι. Δεν έχω τίποτα άλλο.
Εννοείται ότι θα ήθελα να είχα άλλη ζωή με καλύτερο βιοτικό επίπεδο και κυρίως περισσότερα χρήματα ώστε να είχα την δυνατότητα να αποκτήσω ένα σπίτι με χώρο ώστε να στήσω το δικό μου προσωπικό γυμναστήριο. Δυστυχώς αυτό τελικά δεν το πέτυχα στη ζωή μου.
Φυσικά αν είχα καλύτερο βιοτικό επίπεδο θα είχα και οικογένεια και παιδιά.
Το σπίτι που μένω είναι μόνο για ύπνο. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το δω για άλλη χρήση. Σαν δωμάτιο ξενοδοχείου.
Πηρες το εμαιλ που σου εστειλα; Για ολα αυτα που γραφεις υπαρχουν πανευκολες λυσεις. Στην Ελλαδα οι καθαριστριες για το σπιτι ειναι φθηνες. Λονδινο πληρωνα για 4 ωρες 48 λιρες και ηταν και αργη, παντα αφηνε πραγματα.
-
Παγωμενε, εσυ δικος μου εισα.
Μπιχλα και αηδία όλοι τους.
Πήγαινα και εγώ, παντού ψώνια και παραξενοι τυπαδες, Κάτι αγριιφάτσες κάτσε καλα....έχω πάει σε δυο τρία μόνο, αλλά όλα τα ίδια ήταν.
Πήγα και κροσσφιτ, εκεί είχε θηλυκά και εντάξει ήταν πιο ωραία ατμόσφαιρα. Θηλυκός ιδρώτας στον αέρα. Πολυυυυ καλύτερο από τους μπιχλες
Μπλιαααχ και ξανά μπλιαααχ και αγκαλιαζονται υδρωμένοι μεταξύ τους και κάθονται στους πάγκους που είναι γλυτσα από το ιδρώτα, βάζουν και πετσέτα τρομάρα τους.
Μπλιααααααχ
Από τότε όπως λες, όχι στο μπαλκόνι, αλλά στο σαλόνι. YouTube, βαράκια και σπιτάκι μου.
Πεντακάθαρη γυμναστική και δίπλα στην δική μου ντουζιερα.
Άσε και τα αποδυτήρια....άλλη βρωμα και δυσοσμία. Μαζευονται και ολοι μαζι....ρε παιδια... εργατικη συνελευση το περασαμε;
Πω πω τι μου θυμισεςμκαι με αηδιασες
Έλεος ρε συ. Το τερμάτισες.
Και επιπλέον εσύ δεν κάνεις γυμναστική. Τι πάει να πει βαράκια και youtube; Αυτά είναι μπούρδες γυμναστική.
-
Πηρες το εμαιλ που σου εστειλα; Για ολα αυτα που γραφεις υπαρχουν πανευκολες λυσεις. Στην Ελλαδα οι καθαριστριες για το σπιτι ειναι φθηνες. Λονδινο πληρωνα για 4 ωρες 48 λιρες και ηταν και αργη, παντα αφηνε πραγματα.
email;;;; Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στα προσωπικά email. Αργά το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα το διαβάσω.
Καθαρίστρια στο σπίτι; Και ποιος θα την ελέγχει;; Και πως θα μπαίνει στο σπίτι και στην πολυκατοικία;
-
Κανω δεν κανω εγω παντως ποναω μετά την γυμναστική.
-
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων μην νομίζεις ότι λιώνω στο γυμναστήριο. Στην ηλικία που είμαι, ποιο πολύ πάω για συντήρηση φυσικής κατάστασης και κυρίως για να διατηρώ το βάρος μου σε κάποια φυσιολογικά κιλά (όσο μπορώ). Που σημαίνει ότι το κύριο όργανο που με ενδιαφέρει είναι ο ηλεκτρικός διάδρομος.
-
Γυμναστήριο πήγα 2 φορές . Σε κυριλέ πάντα . Πρώτη φορά στα 25 μου . Μέχρι τότε όταν πέρναγα τα 95-100 κιλά είχα κάτι ενοχλήσεις στην μέση και κατέβαινα εύκολα , κόβοντας τις τυρόπιττες και τις πίτσες...
Με το γυμναστήριο σκλήρυνε αυτό και άρχισα να ξεφεύγω σε κιλά .
Δεν κάθισα πολύ , δεν είμαι της ταλαιπωρίας , μου έτρωγε και πολλές ώρες η δουλειά .
Ξαναπήγα στα 40 μου , επίσης σε κυριλέ με μεγάλη κλειστή πισίνα . Πάλι βαρέθηκα γρήγορα , αλλά εκεί είχε μεγάλα αποδυτήρια με ντούς και είχαμε και τις αδερφές που περιφέρονταν γυμνοί από τα ντους στα αποδυτήρια , ρίχνοντας ματιές σε όλους .
Παρακμιακές καταστάσεις για μένα γενικά .
Στους διαδρόμους έβλεπες κυρίες να λαχανιάζουν με 4,5 χλμ την ώρα , εγώ λόγω ύψους , για να με βολεύει ο διάδρομος περπατάω με μεγάλο διασκελισμό ώστε να βρω ρυθμό και έχω χαλαρά τα 6,7-6,8 . Είχαμε τους άλλους που έτρεχαν , κοιτώντας γύρω τους αν τους κοιτάζουν οι άλλοι και γενικά , μάλλον πασαρέλα ήταν το σκηνικό , παρά γυμναστήριο και αυτογνωσία ...
Κάθισα περίπου 1 χρόνο γιατί τον είχα προπληρώσει , είχαμε πάει και οικογενειακά για να κάνει και κολύμπι το παιδί , γιατί τότε είχε κλείσει το δημοτικό κολυμβητήριο , εν όψει των ΟΑ και όταν τελείωσε το σκηνικό το άφησα .
Τώρα απλά περπατάω όταν μπορώ . Το θεωρώ το καλύτερο . Πριν 3-4 χρόνια με άλλους 2 φίλους περπατάγαμε 4-5 φορές την εβδομάδα , πηγαίνοντας από το σπίτι στο πάρκο της Αττικής , το κάναμε δύο φορές και επιστρέφαμε . Σύνολο 4 χλμ , που τα κάναμε σε 45-50 λεπτά , ανάλογα με το κέφι μας . '
Τώρα περπατάω λιγότερο όχι συστηματικά , αλλά όταν τυχαίνει δεν λέω όχι . Δεν έχω καπνίσει ποτέ , οπότε δεν ζορίζομαι παρ΄ ότι έχω πολλά κιλά . Εύκολα περπατάω 2-3 χλμ και νομίζω είναι αρκετά .
-
wantone wrote:
email;;;; Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στα προσωπικά email. Αργά το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα το διαβάσω.
Καθαρίστρια στο σπίτι; Και ποιος θα την ελέγχει;; Και πως θα μπαίνει στο σπίτι και στην πολυκατοικία;
Το email το εχω στειλει μερες τωρα.
Tης δινει κλειδια. Για να δεις αν ειναι εμπιστοσυνης της λες να ερθει στην αρχη μερικες φορες σ/κ που εισαι και εσυ εκει και μετα κλειδια και αν θελεις βαζεις και ιντερνετ καμερα (παμφθηνες ειναι). Στο σπιτι σε γενικες γραμμες δεν πρεπει να αφηνεις τιποτα αξιας (αυτο κανω εγω) οποτε δεν εχω αγχος να μου παρουν κατι.
Γυμναστήρια και άλλα