-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι σφιχτερμαν παντως ειναι η δευτερη πιο αστεια φυλη μετα τους καγκουρες (ναι, ειμαι κακος και κρινω )αν δεν είσαι σφίχτερμαν, δεν μπορείς να κρίνεις
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
οι σφιχτερμαν παντως ειναι η δευτερη πιο αστεια φυλη μετα τους καγκουρες (ναι, ειμαι κακος και κρινω )
αν δεν είσαι σφίχτερμαν, δεν μπορείς να κρίνεις
Την υπογραφή του σκίε της είδες Ντούρχ?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
οι σφιχτερμαν παντως ειναι η δευτερη πιο αστεια φυλη μετα τους καγκουρες (ναι, ειμαι κακος και κρινω )
αν δεν είσαι σφίχτερμαν, δεν μπορείς να κρίνεις
Την υπογραφή του σκίε της είδες Ντούρχ?!
το μπλέντερ του, το Hemo του, να ανακατέψει το γάλα του
-
σκέφτομαι να γραφτώ σε γυμναστήριο εντός των ημερών...μεγάλο απωθημένο, μιας και όλο έλεγα θα ξεκινήσω, θα , θα...
τώρα όμως είναι οριστικό, αγόρασα αθλητικά είδη
Φόρα τα και πήγαινε Αχίλλειο για καφέ
-
Γυμναστήριο έκανα με πολύ όρεξη περίπου 4 χρόνια.Μετά ακολούθησε άλλος ένας χρόνος,που ενώ είχα πληρώσει ετήσια συνδρομή κανονικά,πήγαινα το πολύ 1-2φορές το μήνα.Μιλάμε βαριόμουν τόσο πολύ που και αυτές τις 1-2 φορές που πήγαινα,με το που άνοιγα την πόρτα του γυμναστηρίου,σκεφτόμουν πότε θα φύγω.
Και κάπου προς τα μέσα του χρόνου σταμάτησα να πηγαίνω τελείως.
Μετά από αυτή την παύση ξαναξεκίνησα φέτος,με διάθεση να κάνω μισή ωρίτσα,ίσα ίσα για να κρατίεμαι λίγο.
Πάντως από αυτά που έχω δεί,το γυμναστήριο καλό δν κάνει.
Μπορέι να φτιάξεις σώμα-αλλά πραγματικά να βοηθάει στην υγεία σου δε βοηθάει.
Πριν ξεκινήσω γυμναστήριο έπαιζα ποδόσφαιρο.Αυτό μάλιστα ήταν γυμναστική,ένιωθες ωραία,ότι κάτι κάνεις και βοηθάς τον οργανμισμό σου.
4ώρες να με έβαζες να έτρεχα δν είχα πρόβλημα.
Με το γυμναστήριο σχηματίστηκε το σώμα μου αλλά μέχρι εκεί.Αν με έβαζες να τρέξω ούτε ένα τέταρτο δν άντεχα -
ναι γιατι με το γυμναστηριο ανεβαζεις και βαρος. εγω πηγαινα για 1,5 περιπου χρονο και ειχα κανει καλη δουλεια , τοχω σταματησει 2 χρονια αλλα κρατιεμαι απτο να γινω κοκκαλιαρης που ημουν πριν με αρκετο κολυμπι καθε καλοκαιρι.
αν δεν εχεις ορεξη και βαριεσαι μην πας γιατι θα χασεις τσαμπα το χρονο σου,εγω πηγαινα με φιλους μου και οσοι ερχοντουσαν για χαβαλε και κουβεντουλα δεν καταφεραν τιποτα.
αν ο σκοπος σου ειναι να χασεις βαρος τρεχε καθε μερα το τετραγωνο 3 φορες ή πηγαινε για μπαλα. -
Γυμναστήριο πήγαινα κανα-δυο χρόνια (όχι και πολύ συχνά), μέχρι που το σταμάτησα οριστικά και ενώ ακόμα το πλήρωνα (είχα κάνει συνδρομή 3 χρόνια ο βλάκας). Βασικά βαρέθηκα.
Τώρα ξεκίνησα κολύμπι σε πισίνα, σε ώρες κοινού. Λοιπόν, είναι μακράν ό,τι καλύτερο και επιπλέον νιώθω ότι έχει άλλη επηρρεια πάνω μου, είμαι πολύ καλύτερα σωματικά όταν τελειώνω την προπόνηση, παρά όταν έφευγα από το γυμναστήριο.
Πιστεύω πάντως ότι τα βάρη, από ένα σημείο και μετά, πιο πολύ καταπονούν τον οργανισμό, παρά καλό του κάνουν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σκέφτομαι να γραφτώ σε γυμναστήριο εντός των ημερών...
μεγάλο απωθημένο, μιας και όλο έλεγα θα ξεκινήσω, θα , θα...
Πως φαίνεται ο κοσμικός....
-
Πηγαίνω γυμναστήριο εδώ και 3 χρόνια. Τους τελευταίους 9 μήνες κάνω 1 ώρα τρέξιμο, μίνιμουμ 4 φορές την εβδομάδα και ελάχιστα βάρη, ίσα ίσα να μην σκουριάζω. Η διαφορά είναι τεράστια καί σε απώλεια βάρους καί σε βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Θα διαφωνήσω με αυτούς που λένε οτι καλύτερα είναι να παίζεις μπάλα ή να κάνεις βόλτα στο παρκάκι. Σίγουρα είναι καλύτερα απο το να κάθεσαι στην τηλεόραση και να τρώς πατατάκια, αλλά σε καμία περίπτωση δέν υποκαθιστά το τρέξιμο.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του διαδρομου είναι οτι μπορείς να κρατήσεις ένα σταθερό ρυθμό τρεξίματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πχ παίζεις μπάλα για 1 ώρα, ζήτημα είναι αν έχεις τρέξει συνολικά 15 λεπτά.
EDIT: Και άν αρχίσετε τρέξιμο, μήν τσιγκουνευτείτε να δώσετε 100-200 ευρώ για ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Κάνουν τεράστια διαφορά. Και ανάλογα με το πόσο συχνή χρήση κάνετε χρειάζονται αλλαγή γιατί μετά απο κάποιο καιρό η σόλα χάνει την ελαστικότητά της.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν πάω Αχίλλειον
-
Δεν μιλούσα γα ποδόσφαιρο με τους φίλους(κ αυτό καλύτερο το θεωρώ βέβαια αν γίνεται συστηματικά)αλλά για κανονική προπόνηση.
Πάντως συμφωνούμε πως το τρέξιμο είναι πολύ σημαντικό.
Αλλά αν είναι βαρετό μία το γυμναστήριο,ο διάδρομος είναι 10.000.000.
Δεν τον παλεύω με τίποτα -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Δεν μιλούσα γα ποδόσφαιρο με τους φίλους(κ αυτό καλύτερο το θεωρώ βέβαια αν γίνεται συστηματικά)αλλά για κανονική προπόνηση.
Πάντως συμφωνούμε πως το τρέξιμο είναι πολύ σημαντικό.
Αλλά αν είναι βαρετό μία το γυμναστήριο,ο διάδρομος είναι 10.000.000.
Δεν τον παλεύω με τίποταΓιατί δεν δοκιμάζετε κανένα στάδιο; Καθόλου βαρετό, καθότι έχει και τα τυχερά του! Επίσης τέλειο είναι το τρέξιμο σε περιοχές που προσφέρονται μέσα στις πόλεις! Ή σε κανένα βουνό-λόφο, σε κανένα μώλο κτλ.
-
δεν πάω Αχίλλειον
δικο σου δεν ειναι το Αχιλλειον?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν πάω Αχίλλειον
δικο σου δεν ειναι το Αχιλλειον?
όχι
-
Ο αέρας πάντως δικός μου είναι.
-
Φιλε CARυοθραύστη
Το γυμναστήριο για να πηγαίνεις, πρέπει να 'το πηγαίνεις'. Να σου αρέσει! Να μαζεύεστε παρεακι 2-3 φίλοι/ες και να κανετε και το χαβαλέ σας. Αν δεν σ'αρεσει, αν το κανεις επειδή πρέπει, μην το ξεκινήσεις ποτέ! Υπήρξα αθλήτρια, εκλεισα χρόνια μέσα σε υπόγεια βρώμικα γυμναστήρια, γήπεδα με χαλίκι κτλ, και η ...ζωή μου έμαθε ενα πραγμα. Το γυμναστήριο δεν θα πρεπει να ειναι σαν τον οδοντιατρο. Να πηγαίνεις μονο οταν πονάς, και τότε με το ζόρι!!!
Αν θες να γραμμώσεις, να χάσεις λίγα κιλάκια, ειδικά στομάχι και πλαϊνά που πάσχετε εσεις οι αντρες, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα Power Plate. Ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις τι είναι, αν δεν το γνωρίζεις. Μια μέθοδος ξεκούραστη-γρήγορη (σε 15 λεπτά φεύγεις) και αποτελεσματική!
Αν θες πάλι απλά να γυμναστείς για να φτιάξεις την φυσική σου κατάσταση, παλι η απάντησή μου είναι μία. Κολύμπι! Λίγο 'μπελαλίδικο' βεβαια, μεσα στο χειμώνα, ντουζ πριν-ντουζ μετά, βρεγμενος να βγαίνεις για να πας σπιτι κτλ, αλλά θεαματικά αποτελέσματα! Και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει να ειναι η πισίνα θερμαινόμενη. (γιατι το κρυο νερο 'συντηρεί' το λίπος)
Για το Power Plate τωρα, ξερω οτι στην Αθήνα ειναι λίγο ...τσουχτερές οι τιμές... Αξίζει πάντως τον κόπο....κατ'εμε!!!! Εγώ ειμαι ενθουσιασμένη, το ξεκίνησα λόγω καποιων ατυχημάτων που είχα και με αναγκασαν να εγκαταλείψω τα σπορ, αλλα το συνεχίζω φανατικά τωρα πια σαν γυμναστική και οχι φυσιοθεραπεία.
Φιλιά
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Αν θες πάλι απλά να γυμναστείς για να φτιάξεις την φυσική σου κατάσταση, παλι η απάντησή μου είναι μία. Κολύμπι! Λίγο 'μπελαλίδικο' βεβαια, μεσα στο χειμώνα, ντουζ πριν-ντουζ μετά, βρεγμενος να βγαίνεις για να πας σπιτι κτλ, αλλά θεαματικά αποτελέσματα! Και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει να ειναι η πισίνα θερμαινόμενη. (γιατι το κρυο νερο 'συντηρεί' το λίπος)Πέστα!
-
Γυμναστήριο ε?
Μεγάλη συζήτηση ...
Πάω από το 2001 (μόνος!!!!) , 3 φορές την εβδομάδα. Κάποιες στιγμές μπορεί να πάω 4 φορές.
Συνήθως κάνω εξαμηνιαία προγράμματα ώστε να μην βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Ο σκελετός προγράμματος που ακουλουθώ είναι : Διάδρομος ή ποδήλατο ή στεποδιάδρομος, αεροβικές ασκήσεις, όργανα-βάρη.Ανάλογα με τη γυμναστική που θέλεις να κάνεις θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα ...
Π.χ. Χάσιμο κιλών? Μόνο Διάδρομος και Αεροβικές ασκήσεις (1 με 1,50 ώρα / 3 φορές την εβδομάδα).
Γράμμωση? Διάδρομος/ποδήλατο και Αεροβικές ασκήσεις (40 λεπτά) και 40 λεπτά όργανα και βάρη με λίγα κιλά και πολλές επεναλήψεις.
Μυικός όγκος? Λίγος διάδρομος και αεροβικές ασκήσεις (30 λεπτά) με όργανα και βάρη με αυξητικά προς πολλα κιλά και μικρές επαναλήψεις.Το καλό θα είναι να ξεκινήσεις με την παραπάνω σειρά ώστε το σώμα σου να πάρει μορφή σταθερή στο χρόνο.
Οι 3 φορές την εβδομάδα είναι μία ισσοροπημένη δόση ώστε να τρέφονται και να ηρεμούν οι μύες και ταυτόχρονα να 'χτίζεται' το σώμα σου...
Με τις 3 φορές καλύπτεις και τα 6 μέρη του σώματος σε όργανα και βάρη και δεν βαριέσαι κιόλας.Πολλές πληροφορίες θα βρεις και εδώ:
http://www.fitnesslogic.gr/Πάντως δεν το κρύβω ότι έχω πάρει λιποδιαλυτές με βάση την καφεϊνη και ενίοτε πρωτεϊνες γάλακτος ως συμπλήρωμα διατροφής ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν θες πάλι απλά να γυμναστείς για να φτιάξεις την φυσική σου κατάσταση, παλι η απάντησή μου είναι μία. Κολύμπι! Λίγο 'μπελαλίδικο' βεβαια, μεσα στο χειμώνα, ντουζ πριν-ντουζ μετά, βρεγμενος να βγαίνεις για να πας σπιτι κτλ, αλλά θεαματικά αποτελέσματα! Και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει να ειναι η πισίνα θερμαινόμενη. (γιατι το κρυο νερο 'συντηρεί' το λίπος)
Πέστα!
Με το κολύμπι είδα και γω αρκετή διαφορά τις 3 συνεχόμενες βδομάδες που έκανα το καλοκαίρι. Με σχεδόν καθημερινή προπόνηση διάρκειας 45λεπτών-1 ώρας.
Δυστυχώς εδώ στην Αλεξ/πολη δεν υπάρχουν ώρες κοινού στην πισίνα λόγω υπερπληθώρας αθλητών.
-
anna1976gr
Γυμναστήριο πάω χρόνια, συνήθως όμως για κάποιες περιόδους το αφήνω (για ξεχωριστό λόγο κάθε φορά).
Οσο για την παρέα που λες, για μένα τουλάστιχον η μοναδική παρέα που ανέχομαι σε τέτοιες φάσεις είναι η μουσική. Δώσε μου τη μουσική που γουσταίρνω και άσε με σε όποιο σημείο της Γης θέλεις!
Βασικά κάνω διάδρομο για ζέσταμα και μετά στεπ ή ποδήλατο ανάλογα με τις ορέξεις. Μετά τις κλασικές ασκήσεις με τα βάρη και μετά πάλι διάδρομο. Ο σκοπός μου είναι η καλή φυσική κατάσταση και γενικά η μυική μου μάζα να είναι 'υγιής'. Μου τη βιδώνει να είμαι αγύμναστος, εξοργίζομαι όταν θα έπρεπε πχ να σηκώσω ένα μεγάλο βάρος και δεν μπορώ (ενώ θεωρητικά θα μπορούσα). Ε σε αυτή τη φάση είμαι τώρα και είπα να επαναγραφτώ!
Ο σκοπός μου δεν είναι δλδ να γίνω σφίχτερμαν ή να σπάω βουνά. Συνολικά πάντως τρώω καμμιά ωρίτσα. Καλά είναι πιστεύω...
Γυμναστήρια και άλλα