-
Ανακαλώ, ανακαλώ.
Άλλωστε σε άσπρο δεν το βγάζουμε, ούτε και σε λευκό.Στις αληθινές ιστορίες, λες; ΟΚ. Μετά από εσάς.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... 90 κιλα...
Μη χάσεις βάρος, μη χάσεις βάρος.
Με αυτή τη σχέση κιλών / ΗΡ στο opc, θα σου ρίχνω...ΟΚ...με επεισες...θα κανω διαιτα
Αλήθεια, που να γράψω την περιπέτειά μου με το Όπελ μου;;;
Τι εγινε?Για γραψε στις Ιστοριες λοιπον...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
γυμναστηριο παω 4 χρονια , ο κυριος λογος που γραφτηκα ηταν το γεγονος οτι ημουν παρα(μα παρα) πολυ αδυνατος (64 κιλα). εξακολουθω να ειμαι αδυνατος (1,83- 75 κιλα) αλλα εχω δει σημαντικη διαφορα κυριως στις μεγαλες μυικες ομαδες (πλατη και στηθος). το λαθος μου τοσα χρονια ηταν οτι δεν εκανα αεροβιες ασκησεις και ενω σε προσφατη λιπομετρηση ειχα 10% λιπος ηταν σχεδον ολο συγκεντρωμενο στους κατω κοιλιακους μου! πλεον εχω δωσει περισσοτερο βαρος στο τρεξιμο και λιγοτερο στα οργανα.
Κάτι μου λέει οτι κάνεις μεγάλα και αραιά γεύματα..
Αν το αλλάξεις σε συχνά και μικρότερα θα δεις διαφορά..Ακριβως, δυστυχως λογω δουλειας ειναι πολυ δυσκολο να τρωω μικρα γευματα συχνοτερα
-
κάθε μέρα πλέον έχω συστηματοποιήσει τρέξιμο, στην πραγματικότητα jogging σε απόσταση οπόυ με βγάλει, στους δρόμους, είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά που να πάω , άμα δείτε κανένα τρελό να κάνει jogging κοντά στην Αχαρνών-Πατησίων εγώ θα είμαι αυτός
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
κάθε μέρα πλέον έχω συστηματοποιήσει τρέξιμο, στην πραγματικότητα jogging σε απόσταση οπόυ με βγάλει, στους δρόμους, είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά που να πάω , άμα δείτε κανένα τρελό να κάνει jogging κοντά στην Αχαρνών-Πατησίων εγώ θα είμαι αυτόςΣτα ιδανικά μερη τρέχεις αδερφέ... Πάνω που έχει ανοίξει το πνευμόνι, περνάει ο ταρίφας με τη τσιμινιέρα και κάνει ένα ΜΠΡΑΑΑΦ, πάρτα όλα μέσα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
κάθε μέρα πλέον έχω συστηματοποιήσει τρέξιμο, στην πραγματικότητα jogging σε απόσταση οπόυ με βγάλει, στους δρόμους, είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά που να πάω , άμα δείτε κανένα τρελό να κάνει jogging κοντά στην Αχαρνών-Πατησίων εγώ θα είμαι αυτός
Στα ιδανικά μερη τρέχεις αδερφέ... Πάνω που έχει ανοίξει το πνευμόνι, περνάει ο ταρίφας με τη τσιμινιέρα και κάνει ένα ΜΠΡΑΑΑΦ, πάρτα όλα μέσα!
νομίζεις αγαπητέ για διάβασε λίγο στο περιοδικό 'ΤΕΧΝΙΚΑ' Τεύχος 228 Νοέμβριος 2006 για τη Ρύπανση Εσωτερικών Χώρων-Ποιότητα Εσωτερικού αέρα στα Ελλήνικα Κτίρια στη σελ.56 και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Στα ιδανικά μερη τρέχεις αδερφέ... Πάνω που έχει ανοίξει το πνευμόνι, περνάει ο ταρίφας με τη τσιμινιέρα και κάνει ένα ΜΠΡΑΑΑΦ, πάρτα όλα μέσα!
νομίζεις αγαπητέ για διάβασε λίγο στο περιοδικό 'ΤΕΧΝΙΚΑ' Τεύχος 228 Νοέμβριος 2006 για τη Ρύπανση Εσωτερικών Χώρων-Ποιότητα Εσωτερικού αέρα στα Ελλήνικα Κτίρια στη σελ.56 και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
Και ποιος σου πρότεινε να κλειστείς σε γυμναστήριο?
Απλά ένα παρκάκι θα ήταν ό,τι πρέπει για το τρέξιμό σου...
-
3 λεπτά με το αμαξι απο το σπίτι μου βρίσκετε ένα γυμναστηριο (περιοχη βάρη) απο αυτα τα μεγαλα με σάουνες γιογκα πιλάτες και λοιπες @@διες, 24ωρο τις καθημερινες και άλλα τετοια ωραία, 100 το μηνα ή 828 το χρόνο (69 το μηνα) τα € είναι πολλά, δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή, στη γλυφάδα όλο και κάτι θα έχει αλλά δεν συμφαίρει για 200-300 € το χρόνο διαφορά να καίω βενζίνες, να πίζω στην κινηση και να ψάχνω να παρκάρω, έχει κανεις ιδέα για κανα καλο γυμναστήριο στην περιοχή?
-
Εγώ σε προειδοποίησα, να μη βάλεις την τιμή...
-
[quote='ratanplan']3 λεπτά με το αμαξι απο το σπίτι μου βρίσκετε ένα γυμναστηριο (περιοχη βάρη) απο αυτα τα μεγαλα με σάουνες γιογκα πιλάτες και λοιπες @@διες, 24ωρο τις καθημερινες και άλλα τετοια ωραία, 100 το μηνα ή 828 το χρόνο (69 το μηνα) τα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
3 λεπτά με το αμαξι απο το σπίτι μου βρίσκετε ένα γυμναστηριο (περιοχη βάρη) απο αυτα τα μεγαλα με σάουνες γιογκα πιλάτες και λοιπες @@διες, 24ωρο τις καθημερινες και άλλα τετοια ωραία, 100 το μηνα ή 828 το χρόνο (69 το μηνα) τα € είναι πολλά, δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή, στη γλυφάδα όλο και κάτι θα έχει αλλά δεν συμφαίρει για 200-300 € το χρόνο διαφορά να καίω βενζίνες, να πίζω στην κινηση και να ψάχνω να παρκάρω, έχει κανεις ιδέα για κανα καλο γυμναστήριο στην περιοχή?GYM tonic Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα.
Δεν είναι και της φτήνιας 110 νομίζω είναι η μηνιαία... -
[quote='Krusenstern'][quote='ratanplan']3 λεπτά με το αμαξι απο το σπίτι μου βρίσκετε ένα γυμναστηριο (περιοχη βάρη) απο αυτα τα μεγαλα με σάουνες γιογκα πιλάτες και λοιπες @@διες, 24ωρο τις καθημερινες και άλλα τετοια ωραία, 100 το μηνα ή 828 το χρόνο (69 το μηνα) τα
-
Koutsan....για πιο οικονομικό ρώτησα καλε όχι για πιο ακριβό
Έχει 2 στη Βασ. Παύλου γύρω στο νούμερο 100+...Απέναντι μάλιστα το ένα από το άλλο...Πιο οικονομικά σχετικά...Δεν έχουν σχέση φυσικά με το GYM tonic σαν πολυτέλεια...Εσύ μάλλον το Vari sports club λες, ούτε με αυτό έχουν σχέση...Πάντως οικονομικό δεν έχει τίποτα η περιοχή όπως ξέρεις, όλοι πάνε να σε δαγκώσουν άγρια ...Αυτό μου τη δίνει αφάνταστα...
-
Ε ναι εκει μένουν λεφτάδες, οι 5-10 φτωχομπινέδες δεν τους νοιάζουν!
Βασ. Παύλου είναι ο δρόμος μπροστά απο τον Σκλαβενίτη? εντάξει και αυτο βολευει δεν ειναι μακρυά.
Ναι στο βάρι σπορτς κλαμπ ρώτησα.
-
Ε ναι εκει μένουν λεφτάδες, οι 5-10 φτωχομπινέδες δεν τους νοιάζουν!Βασ. Παύλου είναι ο δρόμος μπροστά απο τον Σκλαβενίτη? εντάξει και αυτο βολευει δεν ειναι μακρυά.
Ναι στο βάρι σπορτς κλαμπ ρώτησα.
Ο δρόμος μπροστά από το Σκλαβενίτη είναι η Πρίγκηπος Πέτρου που είναι όριο Γλυφάδας-Βούλας...Δεν είναι εκεί, εκεί στα 200 μέτρα μένω εγώ, έλα για καφέ αλλά από γυμναστική δεν διαθέτουμε
Βασ. Παύλου είναι η κεντρική οδός της Βούλας που είναι όλες οι τράπεζες...Ξεκινάει από το Ασκληπιείο και καταλήγει στην παραλιακή στο σημείο ακριβώς που καταλήγει και η Βουλιαγμένης...Τα γυμναστήρια δεν είναι προς το Ασκληπιείο αλλά από την άλλη πλευρά... -
Λαμπρα, βολεύει εκει!
Βασικά είχα τρακαρει παλια Πριγκ.Πέτρου και καποιου αλλου βασιλικου στην συμβολή των οδών αλλα δεν θυμόμουν ποιος ήταν ο κάθε δρόμος
Για καφέ μέσα, στο Νότο Κυριακή να χαζέψουμε μαμαδες!
-
Λαμπρα, βολεύει εκει!Βασικά είχα τρακαρει παλια Πριγκ.Πέτρου και καποιου αλλου βασιλικου στην συμβολή των οδών αλλα δεν θυμόμουν ποιος ήταν ο κάθε δρόμος
Για καφέ μέσα, στο Νότο Κυριακή να χαζέψουμε μαμαδες!
Εεεε, αχέμ επειδή είμαι κάποιας ηλικίας ο Νότος είναι κάτι που θα έπρεπε να ξέρω?
Έχεις βίτσιο με τις μαμάδες? -
Ο νότος είναι το καφέ πάνω στην παραλιακή μετά το σμαράγδι και πριν το ΒΟ.
Με τις 35-40ρες γενικότερα ναι....αυτες δεν έχουν μαζί μου όμως!
Γμτ μένω 7 χρόνια στην περιοχή και μόνο τα σουβλατζίδικα έχω μάθει! ούτε δρόμους ξέρω ούτε τπτ!
-
[quote='koutsan'][quote='ratanplan']3 λεπτά με το αμαξι απο το σπίτι μου βρίσκετε ένα γυμναστηριο (περιοχη βάρη) απο αυτα τα μεγαλα με σάουνες γιογκα πιλάτες και λοιπες @@διες, 24ωρο τις καθημερινες και άλλα τετοια ωραία, 100 το μηνα ή 828 το χρόνο (69 το μηνα) τα
-
110 το μήνα;;; Έχει και ειδικό πρόγραμμα 'μασαζ';
Γυμναστήρια και άλλα