-
Ενα γεια και απο εμενα.
Πολυ παλιος αναγνωστης του περιοδικου, και ισως και μέλος του φορουμ, αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω το pass και εκανα νεα εγγραφη!!! -
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Είμαι ο Νίκος απο Κέρκυρα και στο άμεσο μέλλον θα πάρω ή το cherokee 3.7 βενζίνη ή το grand cherokee 3.1 diesel.
-
Καλωσηρθατε!!!
-
Καλή Χρονιά με υγεία πανω απ'ολα!
Με λένε Ελένη
Ψάχνω κι εγω να βρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (εχω ανοίξει σχετικό θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία) και μπήκα στο forum μπας και βοηθηθώ λιγο!
Καλώς σας βρήκα! -
Geia sou Eleni kalws mas ir8es!
Soz gia greeklish den eimai apo to pc mou.
-
bre paidia η πιστοποιση του λογ/σμου πως γινεται..? συμπληρωνω ολα τα πεδια αλλα μηνυματακι με κωδικο δεν ερχεται..ποιος ειναι ο σωστος τροπος να γραψουμε το κινητο μπας και μπερδευεται με τα + 0030 η τι αλλο..?
και για να συστηθω στα μελη με λενε Τασο (και ειμαι καλα), ειμαι οικονομολογος -τρομαρα μου- και διαβαζα 4Τ στη σκοπια οταν ημουν φανταρος.. μετα τα λεγαμε με το λοχαγο μπας και παρω καμμια 2-ωρη. Το μονο που καταφερα ηταν να μου πει '...μια που τα καταλαβαινεις αυτα, δεν ερχεσαι απο το σπιτι να διαβασεις το μανουαλ να μου πεις πως δουλευει το καινουργιο πλυντηριο της γυναικας μου..?= 24ωρη)
Εχω τα εξης αμαξια στο γκαραζ μου.
- λαντα νιβα 1.7 του 99 ψιλοφταγμενο
- μαζντα μχ5 ΜΚ3 του 7 Μιντ 2.0
- λαντ κρουιζερ του 99 καλοφτιαγμενο με υγραεριο και πινακιδες στην εφορια απο αυγουστο του 11
- Αουντι ΤΤ κουπε 3.2 dsg quattro του 04 με πινακιδες στην εφορια και αυτο.
& που και που οδηγω το αμαξι τις κορης-και ασχολουμαι οταν θελει κατι- ενα c3 1.4 sensodrive XTR.
καλως σας βρηκα αν και ηδη εχω κανει μερικα ποστς. Καλη χρονια...
-
Καλησπερα σε ολους!!Ονομαζομαι Κωνσταντινος μπορω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη εγκυκλοπαιδεια αυτο το forum και ευχομαι να εχουμε ολοι μεγαλες και νοηματικες κουβεντες!!!!Ευχαριστω
-
welcome!!!
-
καλησπέρα σας καινούργιο μέλος και εγώ.Είμαι ο Ιούλιος, 20 χρονών , έχω ένα opel corsa του '99 167.000 km αυτά:D
-
Μιας και μηδενιστηκαν τα ποσταρισματα μας, προτεινω να ξαναγραψουμε εδω!!
Λοιπον με λενε Γιωργο, ειμαι φοιτητης και εχω ενα Fiesta mk7.. Καλως σας βρηκα!! -
Γεια σας , είμαι ο Αντώνης μου αρέσει η F1 , η μουσική και εχω 2 κόρες .
-
Με λένε Νίκο και είμαι καλά...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Γεια σας , είμαι ο Αντώνης μου αρέσει η F1 , η μουσική και εχω 2 κόρες .καλως ηρθες!!!!!
-
Ας κάνω και εγώ το πρώτο μου ποστ
Με λένε Γρηγόρη και τα χόμπυ μου είναι η γρήγορη οδήγηση και οι γυναίκες.
-
Με την ευκαιρια, και με εννια χρονια καθυστερηση, περναω κι εγω απο το lobby του φορουμ. Ειμαι ο Δημητρης και ειμαι καλα!οχι πολυ, αλλα λεμε τωρα
Ειμαι πολυ χαρουμενος που συμμετεχω στο ισως στο αρχαιοτερο και υπομονετικο φορουμ παγκοσμιως, καθως τα πρωτα μελη εγγραφησαν το 1970, αλλα περιμεναν 42(!) ολοκληρα χρονια μεχρι να κανουν το πρωτο τους ποστ! -
Καλώς σας βρήκα παιδιά, χρόνια καπετάνιος ρυμουλκού, ήρθε η ώρα να δέσω, με το 100%
Αντώνης***************************
-
Γεια σας κι απο μενα!!!
-
Χαίρετε, με λένε Στράτο και εμπορεύομαι φούρνους μικροκυμάτων.
-
Σας διαβάζω από το 2003 και είσαστε όλοι φοβεροί! Δεν άντεξα και είπα να αρχίσω να γράφω κι εγώ. Με λένε Τόνη και έχω μια σκούρη μπλε Brera.
-
Με συγχωρείτε για την ταλαιπωρία, έπρεπε να καθαρίσω τα posts μου. Κυνηγημένος από kgb-fbi-cia-yakuza, έπρεπε να καθαρίσω τα ίχνη μου. Με το μπαρδόν!
[spoiler:2ell2s2d]nozomi[/spoiler:2ell2s2d]
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!