-
Νέο Audi A4...πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.
Αναμένεται έως 100 kg ελαφρύτερο ενώ τη βάση στην γκάμα θα αποτελέσει ο 1.4 TSI με σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων. Γενικότερα, τα μηχανικά σύνολα θα προέρχονται από την γκάμα του νέου VW Passat, ενώ στα σχέδια της Audi περιλαμβάνεται μακροπρόθεσμα (από το 2017) μία e-tron υβριδική έκδοση με δίλιτρο TDI με 190 PS και δύο ηλεκτροκινητήρες και την μετάδοση να αναλαμβάνει κιβώτιο S tronic με 9 σχέσεις. Φήμες υπάρχουν και για το RS4 που θα έχει V6 κινητήρα με διπλό turbo (ίσως και με επικουρικό ηλεκτρικό) με ισχύ πάνω από τα 431 άλογα της BMW M3. -
σίγουρα δεν είναι Α3 σεντάν ;
-
Η Kosmocar - Audi με την έλευση των νέων μοντέλων της έχει σχεδιάσει/οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων σε επιλεγμένους dealers του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar - Audi.
Κατά τη διάρκειά τους το αγοραστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της οδήγησης όλης της γκάμας των μοντέλων της μάρκας.
Πιο συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα όπως τα TT, Α1, Α6, Q3 καθώς και όλη η υπόλοιπη γκάμα της Audi, θα είναι διαθέσιμα για τη διεξαγωγή δοκιμαστικής οδήγησης / test-drive..
Το πρόγραμμα Audi Driving Experience 2015 έχει ως εξής:ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. – Κοζάνη 21-24 / 05 / 2015
ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ - Πάτρα 4-6 / 06 / 2015
ΕΤΕΑ Α.Ε. - Θεσσαλονίκη 4-6 / 06 / 2015
KARENTA Α.Ε. - Θεσσαλονίκη 4-6 / 06 / 2015
KARENTΑ Α.Ε. Βουλιαγμένης 11-13 / 06 / 2015
KARENTA Α.Ε. Αμαρουσίου 11-13 / 06 / 2015
Ι. ΓΡΑΤΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. 11-13 / 06 / 2015
ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ Α.Ε. 11-13 / 06 / 2015
ΞΕΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. - Ρόδος 18-20 / 06 / 2015
KARENTA Α.Ε. - Ηράκλειο Κρήτης 18-20 / 06 / 2015
ΠΟΡΕΙΑ Α.Ε. - Σέρρες 18-20 / 06 / 2015
Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. - Ιωάννινα 23-27 / 06 / 2015
Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε.- Αγρίνιο 23-27 / 06 / 2015
ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. - Καρδίτσα 25-27 / 06 / 2015
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. - Λάρισα 25-27 / 06 / 2015
ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Καλαμάτα 2-4 / 07 / 2015
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε. - Χαλκίδα 2-4 / 07 / 2015
ΑΦΟΙ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. - Τρίπολη 2-4 / 07 / 2015 -
Σχετικα με το προβλημα που παρουσιασε το Α4 μου 6 χρονων με 60.000 χιλιομετρα. Μια αναβε, μια εσβηνε εδω και καιρο το λαμπακι που στο βιβλιο λεει,
πιθανο προβλημα καταλυτη
.Το εκανε και σε φιλο, και ηταν βενζινη. Χθες πηγα για το σερβις χρονου.
Στο τελος μου ειπαν οτι ειναι προβλημα πολλαπλη εισαγωγης, και θελει αλλαγη με κατι 600 κλπ... Ετσι στο παρτα! λενε οτι δεν καθαριζετε και κολανε κατι πλαστικα μεσα...
Επειδη τα εχω παρει λιγο με την φαση αυτη, πριν επικοινωνησω με τα κεντρικα για να το ψαξω, διοτι το θεωρω απαραδεκτη μια τετοια βλαβη, εχω μια ερωτηση σε καποιον σας που ισως ξερει.
Μηπως εχει σχεση το καυσιμο? Να ριξω ενα καθαριστικο μαζι με 100 καυσιμο? Γιατι οταν ειχα βαλει 100ρα ειχε σβησει ενα διαστημα. Επειδη το αμαξι κανει καποια χιλιομετρα, και μετα μενει 2-3 εβδομαδες γκαραζ.
Η καμια αλλη ιδεα? Δεν πρεπει να εχουν εγγυηση καποια ανταλακτικα σε σχεση με τα χιλιομετρα οπως και σε αλλες εταιριες?
Ευχαριστω
Κωνσταντινος -
http://money.cnn.com/gallery/autos/2015 ... ble-brands
Συμφωνείτε?
Ίσως και για αυτό δίνουν πλέον 5ετη εγγύηση?
-
Καλημέρα σε όλους!
Μια ερώτηση να κάνω(ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα)
Χτες πηγαίνοντας ένα ταξίδι,πάω να μηδενίσω το χιλιομετρητή,μηδένισε & δεν ξανακουνήθηκε μέχρι που πήγαμε & γυρίσαμε.Το πάταγα το ξαναπάταγα,αυτό τίποτε.Και ο ημερήσιος χιλιομετρητής μηδενισμένος & ο κεντρικός χιλιομετρητής που δείχνει τα χλμ του αυτοκινήτου δεν κουνιόταν καθόλου.Τι μπορεί να είναι;Να έχει κολλήσει κάτι;
Να σημειώσω ότι το καντράν του audi 80 είναι μηχανικό.Το πρώτο προβληματάκι που έβγαλε στα τόσα χρόνια.
Σας ευχαριστώ -
Φίλε HUNTER.GR επειδή το μοντέλο σου είναι κάποιων χρόνων με αναλογικό καντράν προτείνω να το κοιτάξεις το πρόβλημα σε κάποιον που ασχολείται μα επισκευή κοντέρ,ίσως έχει κάποια βλάβη το κοντέρ.
-
Ο χρήστης Nikolaos Kotsiras έγραψε:
Φίλε HUNTER.GR επειδή το μοντέλο σου είναι κάποιων χρόνων με αναλογικό καντράν προτείνω να το κοιτάξεις το πρόβλημα σε κάποιον που ασχολείται μα επισκευή κοντέρ,ίσως έχει κάποια βλάβη το κοντέρ.Φίλε Νικόλα την επόμενη εβδομάδα θα κάνει το σέρβις & θα το δει ο μάστορας,απλά ρώτησα μήπως πάρω μια σφαιρική άποψη τι περίπου μπορεί να συμβαίνει
-
Μήπως το πάτησες εν κινήσει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μήπως το πάτησες εν κινήσει;Όχι,σταματημένος ήμουνα & εν κινήσει που το έκανα παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα.
-
Εν κινήσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκάρει. Όπως και να έχει πρέπει να πας σε ηλεκτρολόγο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εν κινήσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκάρει. Όπως και να έχει πρέπει να πας σε ηλεκτρολόγο.Οπωσδήποτε θα το δούμε,την επόμενη βδομάδα με το σέρβις θα κοιταχτεί & αυτό
-
Το νέο Audi A4 είναι διαθέσιμο και στην χώρα μας τόσο στην σεντάν έκδοση όσο και στην στέισον βάγκον (Avant), με τιμές που ξεκινούν από 31.450 ευρώ (με το όφελος της απόσυρσης) στην αρχική έκδοση με τον 1.4 TFSI κινητήρα ισχύος 150 ίππων. Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρων εφοδιάζονται με 2.0 λτ. μηχανικά σύνολα, όπως είναι το A4 2.0 TFSI quattro S tronic 252 HP (από 48.400 ευρώ) και τα ντίζελ Α4 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους και τιμή από 38.600 ευρώ. Για το πρακτικότερο Audi A4 Avant οι τιμές είναι υψηλότερες κατά 2.000 ευρώ από εκείνες του σεντάν.
Τιμοκατάλογος και τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ
-
Τζαμπα πραγμα στην εκδοση με τα τασια και τασακι..
-
Audi RS Q3
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... audi-rs-q3εξαιρετικά αφιερωμένο στον φίλο μου lleonidas!!
-
Τώρα μάλιστα! Προσπαθώντας να φτιάξουν κάτι για έχουν να λένε απέναντι στην Χ6 ΄παίρνουν ένα χοντρό καρπούζι και του ρίχνουν 300 τόσα άλογα. Mudness! Στο Προτεκτοράτο θα βρεθούν αρκετοι εραστές (μπουχαχα ) της offroad οδήγησης εντός πόλης που θα το λατρέψουν.
-
Πάντως το Q3 όλοι αποδέχονται ότι έχει κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και στήσιμο...
Σίγουρα στα καλύτερα 2-3 της κατηγορίας του...
Και το γράφω εγώ που δεν μου αρέσει το σκαρί του -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Audi RS Q3
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... audi-rs-q3εξαιρετικά αφιερωμένο στον φίλο μου lleonidas!!
Ευχαριστώ πολυ για την ενδιαφέρουσα αφιέρωση...ομολογώ πως αν είχα βενζινάδικο και 70-80 περισσευούμενα χιλιάρικα, θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα μαζί με καμιά δεκαριά ακόμα θηριάκια
Το μπλε πάντως του πάει! -
Ειλικρινά τώρα βρε Λεωνίδα. Έχεις το renegade. Περιμένεις αυτό να σε καταπλήξει στο χώμα; Είχες το rx8. Περιμένεις αυτό να σε καταπλήξει με την σπορ συμπεριφορά του; Οι πολλοί ίπποι από μόνοι τους δεν κανουν το αυτοκίνητο. Στα χρήματα και στη δύναμη αυτή υπάρχουν πολλοί σοβαρότερες προτάσεις και λιγότερο κιτς. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε και μια slk με ψηλά ελατήρια και λάστιχα μπαλόνια και off road προσανατολισμό; Εντάξει σταματάω. Η audi το τερμάτισε...
-
Σπύρο τώρα είδα το μήνυμά σου!Δεν περιμένω να με καταπλήξει κάτι,από που προκύπτει αυτό;
Χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο για το RS Q3.Κατά τα άλλα,θέμα γούστου και επιλογών των αυτοκινητοβιομηχανιών και φυσικά του κοινού...τα ψηλά αυτοκίνητα αρέσουν σε πολύ κόσμο και εξελίσσονται σε μια επιτυχημένη κατηγορία όπως τα on-off στις moto.
AUDI FORUM