-
έχει παραγίνει λίγο το θέμα με τις γραμμές led μπρος και πίσω??
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
έχει παραγίνει λίγο το θέμα με τις γραμμές led μπρος και πίσω??Πολυ καλυτερες παντως οι γραμμες, απο τις καγκουρικες τελιτσες...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πολυ καλυτερες παντως οι γραμμες, απο τις καγκουρικες τελιτσες...
Για τα εμπρός συμφωνώ.Για τα πίσω δεν ξέρω...
πχ τα led φώτα του Α3 που είναι συνεχόμενες γραμμές, μου φαίνονται ωραία. Του Q5-Q7 που είναι πολλά μικρά led διακριτά, δε μου αρέσει.
-
Για τα εμπρός συμφωνώ.Για τα πίσω δεν ξέρω...
πχ τα led φώτα του Α3 που είναι συνεχόμενες γραμμές, μου φαίνονται ωραία. Του Q5-Q7 που είναι πολλά μικρά led διακριτά, δε μου αρέσει.
Το ιδιο λεμε Γιωργο....αυτα τα μικρα διακριτα led λεω καγκουρικες τελιτσες...
-
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Δημήτρη δεν παρατήρησα κάτι. Ίσως να έχουν ανανεωθεί οι αγγελίες. Φαντάζομαι ότι κάποιος απο την ίδια
πόλη έβαλε 5-10 φορές αγγελία στα 20000 ευρώ;Περασαν οι μερες και αλλαξαν οι αγγελιες Θοδωρη...Καποιος ειχε βαλει στην ιδια σελιδα καμια 10αρια αγγελιες με φωτογραφιες περιοδικων-επισημου καταλογου που αφορουσαν ολες ΤΤ του 2000 με 150000km στα 15000 ευρω.Μαλιστα εγραφαν διαφορετικες περιοχες.Μαλλον προσπαθουσε να ανεβασει λιγο τον μεσο ορο τιμων αφου η πλειοψηφια πουλιεται γυρω στα 10... Ηταν αρκετα εμφανης η προσπαθεια ομολογουμενως...
Παντως τοσα χρονια μετα τη πρωτη παρουσιαση και στεκεται καταπληκτικα στο δρομο,τυχερος που εχεις ενα ΤΤ mk1 και μαλιστα απο τα καλα! -
έχει παραγίνει λίγο το θέμα με τις γραμμές led μπρος και πίσω??Μου αρεσει το μπροστινο καναλι led σε ολα τα ενα audi.Στα Α6 ειναι λιγο κουραστικα τα πισω φωτα το βραδυ,αν εχεις καποιο μπροστα σου,σε ζαλιζει.Παντως ειδα Α1 με led πισω και ηταν πραγματικα πανεμορφα.Εξαρταται το μοντελο.Παντως στο fl Α4 πολυ ααρνητικη εντυπωση μου εκανε η χρυση επενδυση στη καμπινα...Που τη βρηκαν??? Χαθηκε αλυμινιο ή piano finish?Κινειται στα ορια του kitch!
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Μου αρεσει το μπροστινο καναλι led σε ολα τα ενα audi.**Στα Α6 ειναι λιγο κουραστικα τα πισω φωτα το βραδυ,αν εχεις καποιο μπροστα σου,σε ζαλιζει.**Παντως ειδα Α1 με led πισω και ηταν πραγματικα πανεμορφα.Εξαρταται το μοντελο.Παντως στο fl Α4 πολυ ααρνητικη εντυπωση μου εκανε η χρυση επενδυση στη καμπινα...Που τη βρηκαν??? Χαθηκε αλυμινιο ή piano finish?Κινειται στα ορια του kitch!
Από το Α6 ορμώμενος έκανα το σχόλιο.
-
Το φανταστηκα! Λες για το τελευταιο fl της προηγουμενης γενιας ετσι?Το παρακαναν λιγακι εκει στην audi... Το νεο δεν το εχω δει ακομα...
-
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=1231135011
Ναι και ενα αρθρο!
Ωραιο μου φαινεται αν και εγινε λιγο πιο συντηρητικο..
-
Οφείλω να τους παραδεχτώ πάντως. Οι τύποι δεν παίζονται σε ότι αφορά τον προγραμματισμό και την ταχύτητα δράσης τους. Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί η 3αρα και το είχαν έτοιμο το FL (ο θεός να το κάνει αλλά τέσπα...) και ρύθμισαν και τον 1.8 στα 32 κιλάκια ροπής ώστε να μην τους κουνιέται καμία Alfa με τον TBi.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν βλεπόταν εμπρός με τίποτα . Santa Barbara και βάλε ήταν
Οφείλω να τους παραδεχτώ πάντως. Οι τύποι δεν παίζονται σε ότι αφορά τον προγραμματισμό και την ταχύτητα δράσης τους. Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί η 3αρα και το είχαν έτοιμο το F
+1 πολύ σωστά
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οφείλω να τους παραδεχτώ πάντως. Οι τύποι δεν παίζονται σε ότι αφορά τον προγραμματισμό και την ταχύτητα δράσης τους. Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί η 3αρα και το είχαν έτοιμο το FL (ο θεός να το κάνει αλλά τέσπα...) και ρύθμισαν και τον 1.8 στα 32 κιλάκια ροπής ώστε να μην τους κουνιέται καμία Alfa με τον TBi.1.8 με 32 κιλα ροπη εχει σιγουρα το συστημα valvelift που ξερουμε στο διλιτρο.
-
Τα 32 κιλά είναι Revo stage1 για τα 1.8 tsi. Δεν είναι και καμιά επιστήμη.
-
Αχ και να είχαν και οι υπόλοιπες τουτουνίες τόσο καλό marketing
-
'Ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει'...
http://www.autojunk.nl/2011/11/770-hp-a ... d-bulgaria
-
Πραγματικό θηρίο..!
Ποσο μεγάλη χαρά είναι να είσαι ιδιοκτητης ενός τέτοιου αυτοκινητου, ειλικρινά ζηλεύω.. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
'Ολα τα σφαζει, ολα τα μαχαιρωνει'...http://www.autojunk.nl/2011/11/770-hp-a ... d-bulgaria
Απλώς σημειώνω για την ιστορία ότι είναι replica S1 και όχι 'original'.
Βέβαια μετά από τόσα χρόνια, πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα. -
Εδω ο μεγαλος walter rohrl ο οποιος ειχε και τα ''μεσα'' ειχε πει οτι αναγκαστηκε να αποχωριστει το δικο του γνησιο quattro πριν καποια χρονια γιατι ειχε τεραστιες απαιτησεις σε συντηρηση ωστε να ειναι μαχιμο...Πολλη δουλεια και χρημα για να διατηρειται σε λειτουργικη κατασταση.
Ετσι,οντως δεν εχει νοημα αν ειναι γνησιο ή οχι για μενα πλεον πιο πολυ σημασια ειναι να μπορεις να το κοιτας και γιατι οχι να κυκλοφορεις μια replica για να βλεπουν και οι υπολοιποι.
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Εδω ο μεγαλος walter rohrl ο οποιος ειχε και τα ''μεσα'' ειχε πει οτι αναγκαστηκε να αποχωριστει το δικο του γνησιο quattro πριν καποια χρονια γιατι ειχε τεραστιες απαιτησεις σε συντηρηση ωστε να ειναι μαχιμο...Πολλη δουλεια και χρημα για να διατηρειται σε λειτουργικη κατασταση.Ετσι,οντως δεν εχει νοημα αν ειναι γνησιο ή οχι για μενα πλεον πιο πολυ σημασια ειναι να μπορεις να το κοιτας και γιατι οχι να κυκλοφορεις μια replica για να βλεπουν και οι υπολοιποι.
το video σου δεν φαίνεται...
-
Το παλευω....
AUDI FORUM