-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
QsisVTS για πες ρε συ που το λιώνεις κιόλας, πόσο σου καίει το S3?
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...αρχικα να πω οτι δε μηδενιζω ποτε την καταναλωση μου.
επισης το αυτοκινητο εχει 2 μνημες μια για τη γενικη καταναλωση και μια για τη καταναλωση της καθε διαδρομης.
πριν τα χριστουγεννα ειχα μεση 13.8 αλλα επειδη τους τελευταιους μηνες το κινω πολυ συχνα σε κινηση 8-9 το πρωι εχω ανεβει στα 14.2 συνολο.ταξιδι εχω να κανω απο το Σεπτεμβρη, αρα ολη η καταναλωση μου ειναι μεσα στην αθηνα.
στη κινηση θα καψω συνηθως ενα 12.5-13.5 σε νορμαλ φαση, σε πολυ πηξιμο 15-16αρι
τις προαλλες που πιεσα πολυ τον ευτο μου αν και ειχε κινηση εκαψα ενα 10.7
μπορεις και λιγοτερο αλλα θελει τρελη αυτοσυγκρατηση
viewtopic.php?f=5&t=17337&start=2220σε ταξιδια καιει ενα 8.5- 9 με νορμαλ χλμ (οχι να σερνεσαι) αλλα το χω παει και 13.5 με μονιμα 170+
συνηθως εγω ειμαι στο 9.5-10σε σκισιμο το εχω φτασει 25-27 δυσκολα πιστευω οτι παει πιο πανω
και σε μια σβελτη βολτα(οχι να το λιωνεις ασταματητα) εχεις ενα 18 στο νεροαυτα!βεβαια απο οδηγο σε οδηγο διαφερει και εδω θα ξαναπω οτι ο πατερας μου εχει κανει τη διαδρομη Αιγιο-Καλαβρυτα (ανεβασμα βουνου δηλαδη) με καταναλωση 8.9 πραγμα το οποιο εγω δεν ειμαι σε θεση να κανω ακομα κι αν με σημαδεψεις με οπλο.
μετα απο αυτο μου ειπε: τι παραπονιεσαι οτι καιει ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
QsisVTS για πες ρε συ που το λιώνεις κιόλας, πόσο σου καίει το S3?
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...αρχικα να πω οτι δε μηδενιζω ποτε την καταναλωση μου.
επισης το αυτοκινητο εχει 2 μνημες μια για τη γενικη καταναλωση και μια για τη καταναλωση της καθε διαδρομης.
πριν τα χριστουγεννα ειχα μεση 13.8 αλλα επειδη τους τελευταιους μηνες το κινω πολυ συχνα σε κινηση 8-9 το πρωι εχω ανεβει στα 14.2 συνολο.ταξιδι εχω να κανω απο το Σεπτεμβρη, αρα ολη η καταναλωση μου ειναι μεσα στην αθηνα.
στη κινηση θα καψω συνηθως ενα 12.5-13.5 σε νορμαλ φαση, σε πολυ πηξιμο 15-16αρι
τις προαλλες που πιεσα πολυ τον ευτο μου αν και ειχε κινηση εκαψα ενα 10.7
μπορεις και λιγοτερο αλλα θελει τρελη αυτοσυγκρατηση
viewtopic.php?f=5&t=17337&start=2220σε ταξιδια καιει ενα 8.5- 9 με νορμαλ χλμ (οχι να σερνεσαι) αλλα το χω παει και 13.5 με μονιμα 170+
συνηθως εγω ειμαι στο 9.5-10σε σκισιμο το εχω φτασει 25-27 δυσκολα πιστευω οτι παει πιο πανω
και σε μια σβελτη βολτα(οχι να το λιωνεις ασταματητα) εχεις ενα 18 στο νεροαυτα!βεβαια απο οδηγο σε οδηγο διαφερει και εδω θα ξαναπω οτι ο πατερας μου εχει κανει τη διαδρομη Αιγιο-Καλαβρυτα (ανεβασμα βουνου δηλαδη) με καταναλωση 8.9 πραγμα το οποιο εγω δεν ειμαι σε θεση να κανω ακομα κι αν με σημαδεψεις με οπλο.
μετα απο αυτο μου ειπε: τι παραπονιεσαι οτι καιει ?
Και εγώ μια από τα ίδια. Ότι σου τρώνε εσένα τα +65άτια εμένα μου τα μασάει το Torsen.
Στο Q5 λόγω βάρους και αεροδυναμικής μάλλον θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα -
εχουν βγει νεες τιμες audi μετα τις μειωσεις στα τελη?
-
**QsisVTS **thanks ρε συ. Αυτό που περίμενα δλδ, μπορείς να καψεις και τον άμπακο, μπορείς και να πετύχεις λογική καταναλωση. Οπότε ένα 13-15 μέση κατανάλωση είναι μάλλον το φυσιολογικό για το αμάξι.
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
εχουν βγει νεες τιμες audi μετα τις μειωσεις στα τελη?Κάτι είχε πάρει το μάτι μου, θυμάμαι πχ το ΤΤ 1.8 περίπου 3Κ κάτω.
Καποιες ενδεικτικές τιμές είχε στο autotriti.gr.
Ρίξε μια ματιά και εκεί.ΕDΙΤ: Από μια ματιά στο 4troxoi.gr μου φαίνεται ότι περάσανε τις νέες μειωμένες τιμές ή κανω λάθος?
Επίσης, εκτός απ' τη μείωση λόγω ΕΕΤ, κάνουν καμια επιπλέον έκπτωση εκεί στην AUDI?
-
Λοιπον θα το ξανατσεκαρω αυριο,αλλα αν συμβαινει πρεπει να ειναι απιστευτη αλητεια της αντιπροσωπειας.
Προ εβδομαδας το Α3 SB 1.4.AMBITION Stronic κοστιζε αρχικη 26.800 (+690 πινακιδες).Μπαινω τωρα στο site και βλεπω για το ιδιο 27.600!Αρα με τη μειωση βγαινει γυρω στα 26600.Δηλαδη κερδος για τον καταναλωτη σε σχεση με πριν μια βδομαδα μονο 200€.Ειναι οντως ετσι,μπορει καποιος να το επαληθευσει?
Αν ειναι παντως αληθεια,τοτε εχει τελειωσει για μενα η εταιρια VW,τουλαχιστον για αγορα απο Ελλαδα.Δηλαδη ολοι οι αλλοι που κανουν εκπτωσεις πραγματικες,τοσο βλακες ειναι? -
Όχι, απλά έχουν μεγαλύτερο αγγούρι να χειριστούν και μικρότερη πελατεία να μαζεύεται στην πόρτα τους.
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
εχουν βγει νεες τιμες audi μετα τις μειωσεις στα τελη?Τελικά ναι.
Μπες εδώ: -
Ο χρήστης BENZINAS έγραψε:
Προ εβδομαδας το Α3 SB 1.4.AMBITION Stronic κοστιζε αρχικη 26.800 (+690 πινακιδες).Μπαινω τωρα στο site και βλεπω για το ιδιο 27.600!Αρα με τη μειωση βγαινει γυρω στα 26600.Δηλαδη κερδος για τον καταναλωτη σε σχεση με πριν μια βδομαδα μονο 200€.Ειναι οντως ετσι,μπορει καποιος να το επαληθευσει?
Αν ειναι παντως αληθεια,τοτε εχει τελειωσει για μενα η εταιρια VW,τουλαχιστον για αγορα απο Ελλαδα.Δηλαδη ολοι οι αλλοι που κανουν εκπτωσεις πραγματικες,τοσο βλακες ειναι?πριν κανά μήνα έριξαν αυξήσεις ΑΛΛΑ μόνο στα εμπορικά μοντέλα... κοίταζα για ένα a4 160 και το ανέβασαν τότε από 36600->37200.. αντίθετα τα 2λιτρα a4 και το a5 170 έμειναν στα ίδια... αποτέλεσμα σήμερα μετά τις μειώσεις ΕΤΤ αγοράζεις ambition a4 2.0t 180 αντί για ambition a4 1.8t 160 με ένα χιλιάρικο διαφορά
στο a3 1.4 tsi έριξαν αντίστοιχη αύξηση μιας και πουλάει, με αποτέλεσμα να εκμηδενιστεί η διαφορά από το ΕΤΤ... και μη μου πει κανείς ότι τις αυξήσεις αυτές τις επέβαλλε το ίνγκολσταντ και μόνο στα 1.4 tsi και 1.8 tsi (μοντέλα που πουλάνε για φορολογικούς λόγους ελλάδα αλλά δεν προτιμώνται τόσο στη γερμανία)... η εδώ audi κανόνισε τις αυξήσεις, κατά τη γνώμη μου και ΜΟΝΟ στα εμπορικά μοντέλα...απ΄όπου αρπάξουν δλδ...
-
Δυστυχως κι εγω το επιβεβαιωσα,καναν αυξησεις οπου ειχαν τα στοκ και οπου υπηρχε ζητηση.Βεβαια με τους νομους της αγορας,μπορει να πει κανεις καλα καναν,αφου οι πωλησεις τους ηταν απροσμενα υψηλες και σαφως τους επαιρνε.Τωρα για το ανηθικο της πραξης αυτης και το ποσο χεσμενους μας εχουν,ε δεν περιμεναμε τωρα να το μαθουμε.Απλα οχι με τοσο κυνισμο..
-
Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια διευκρίνηση.
Στον ελληνικό κατάλογο μετά τις μειώσεις το
S4 Avant 3.0TFSI S-tronic έχει τιμή 65,500 Euro
Στο βρατανικό site στον configurator
το ίδιο αυτοκίνητο έχει 35,970 στερλίνες με ΦΠΑ 15%
ένας απλοικός υπολογισμός
35,970 / 0.8940 (ισοτιμία EUR/GBP) = 40,234
40,234 * 1.25 (τέλος ταξινόμησης) = 50,293Τι κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι κάνω λάθος?
Που δεν ζεις στην Αγγλία.....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εχουν κανει χεντζινγκ στο 1.45 (φανταζομαι) για το 2009. Το λαθος που κανεις ειναι οτι το αμαξι ειναι δεξιοτιμονο. Παντως αυτην την στιγμη απο Αγγλια περνεις φτηνο αυτοκινητο αρκει να βρεις καποιον να σου πουλησει αριστεροτιμονο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχουν κανει χεντζινγκ στο 1.45 (φανταζομαι) για το 2009. Το λαθος που κανεις ειναι οτι το αμαξι ειναι δεξιοτιμονο. Παντως αυτην την στιγμη απο Αγγλια περνεις φτηνο αυτοκινητο αρκει να βρεις καποιον να σου πουλησει αριστεροτιμονο.
Ειχα ακούσει ότι φέρνουν αριστεροτιμονο με επιπλέον χρέωση 500 Euro, αλλά δεν βρίσκω κάπου γραμμένο.
Είναι αφύσικο να υπάρχει τέτοιο arbitrage -
Υπαρχει λογο της αποτομης πτωσης της λιρας. Δεν θα μπορεσεις να πληρωσεις 15% ΦΠΑ εκτος και αν μενεις εκει ομως.
-
Βοήθεια κοινού γιατι την 1η βδομάδα πήγαμε χάλια (1 στις 3 ήταν παγίδες)!
1 Αt AAA 1957, the Auto Union released the 1000 Sp. What was the special feature of this coupe?
a it was manufactured from aluminium
b it had 'shark fins'
c it had a glass roof2 How did the type designation of the Audi 80 come into being?
a it refers to the horsepower
b it refers to the year of build
c All Audi developments were numbered consecutively3 Which versions of the first Audi 100 (type 104) caused a public stir with its design in 1970?
a The extremely squared design combi 100 Avant
b The classy Audi 100 Spyder
c The wonderful coupe Audi 100 SWe cant go wrong
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Συγκρίνεις την μεγαλύτερη (αν δεν είναι η μεγαλύτερη είναι σίγουρα στις πρώτες) αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη με μία από τις μικρότερες...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βοήθεια κοινού γιατι την 1η βδομάδα πήγαμε χάλια (1 στις 3 ήταν παγίδες)!1 Αt AAA 1957, the Auto Union released the 1000 Sp. What was the special feature of this coupe?
b it had 'shark fins'
c it had a glass roof2 How did the type designation of the Audi 80 come into being?
c All Audi developments were numbered consecutively3 Which versions of the first Audi 100 (type 104) caused a public stir with its design in 1970?
Νομίζω οι απαντήσει είναι:
1--->a
2--->b
3--->b -
tks και εγω ψήνομαι θα περιμένω λίγη στατιστικη ακόμα ποτέ δεν έβλαψε
-
Βελτίωση στο R8?
(από την ΜΤΜ)
http://www.sportdrive.gr/2009/4/15/mtm- ... 8-programm
Γράφω συνοπτικά (γι'αυτούς που βαριούνται να διαβάσουν όλο το άρθρο
-βάψιμο σε πράσινο χρώμα (το ίδιο της porsche gt3 που έδειξε το topgear )
-bodykit της mtm (ανθρακονημάτινα spoiler, sideskirts και διαχύτης)
-αύξηση 140 ίππων (πλέον δηλαδή 560PS από 420PS)
-αύξηση 15,2kg ροπής (πλέον 59kg από 43,8kg)φωτογραφίες
http://www.sportdrive.gr/2009/4/15/mtm- ... ramm/11649
http://www.sportdrive.gr/2009/4/15/mtm- ... ramm/11645
http://www.sportdrive.gr/2009/4/15/mtm- ... ramm/11641
http://www.sportdrive.gr/2009/4/15/mtm- ... ramm/11642 -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Βοήθεια κοινού γιατι την 1η βδομάδα πήγαμε χάλια (1 στις 3 ήταν παγίδες)!
1 Αt AAA 1957, the Auto Union released the 1000 Sp. What was the special feature of this coupe?
b it had 'shark fins'
Νομίζω οι απαντήσει είναι:
1--->a
2--->b
3--->bb
a
c
ήταν
πάει το Α5 πατριώτη
AUDI FORUM