-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προτιμώ την οθόνη του Λέξους ΙΣ, αλλά όχι το κουμπομάνι του. Μακαρίζω τη Μερσεντέ να εξάλειψε τα πολλά κουμπάκια, αλλά ελπίζω όχι σε τέτοιο βαθμό που για να κάνεις ένα απλό πραματάκι να μπαίνεις σε πολυμενού και υπομενού σε σημείο αηδίας.Kαι εμένα περισσότερο βολική και αισθητικά καλύτερη είναι η θέση που έχει την οθόνη η Lexus. Στο Audi και στην Merc δεν δένουν όμορφα με το ταμπλό
-
H καλύτερη 911 φτιαχνεται από τη Μερσεντές*
Youtube VideoΚαι το σπίτι με την καλύτερη θέα, θα προσθέσω.
*κατα beams ευαγγέλιον κεφάλαιον τρίτο, εδάφιον δεύτερο, παράγραφος επτά.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
H καλύτερη 911 φτιαχνεται από τη Μερσεντές*
Youtube VideoΚαι το σπίτι με την καλύτερη θέα, θα προσθέσω.
*κατα beams ευαγγέλιον κεφάλαιον τρίτο, εδάφιον δεύτερο, παράγραφος επτά.
Δεν κάθεται το παλιοτζόκερ γαμώτι
Αύριο την αγόραζα και δρόμο -
Πως θα γίνει να μπει ο 1.6 dci της Renault-Nissan στην νέα GLA, να τσιμπήσω επιτέλους το αμάξι για την επόμενη 12ετία...?...Είχαν πει ότι το 14 θα έμπαινε στη νέα c-class...Θα είναι τρελή επιλογή αυτό το αμάξι, με έναν τέτοιο κινητήρα...Πιστεύω κανά εξάμηνο μετά την κυκλοφορία της να την βγάλουν με τους μικροτερους κινητήρες..Όποιος ενδιαφέρεται να ανοίξουμε ένα θέμα για τη νέα GLA...Την περιμένω από την έκθεση της Σαγκάης του 03/13...και ανυπομονώ για μικρότερους κ καλύτερους κινητήρες από τους ανακοινωθήσες...
-
Ε άνοιξε ενα θέμα
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε άνοιξε ενα θέμαSent from my Nexus 4 using 3
Σωστός άνοιξα!
viewtopic.php?f=15&t=55030 -
Για τον DJet
-
Αν αναφέρεσαι σε που κυκλοφορεί στο μαρούσι (από το χρώμα και τη πινακίδα νομίζω ότι είναι αυτή ).. την πετυχαίνω πολύ συχνά
Κουκλάρα η άτιμη.
-
Μια τέτοια κυκλοφορει και στην Τρίπολη .
-
Σε μανιφίκ-ε, μον αμί, μιλ μερσί!
Πράγματι είναι από τα αγαπημένα μου σουλούπια το 129 και από τα τελευταία 'πραγματικά' ΜΒ...Για πες! Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σε μανιφίκ-ε, μον αμί, μιλ μερσί!
Πράγματι είναι από τα αγαπημένα μου σουλούπια το 129 και από τα τελευταία 'πραγματικά' ΜΒ...Για πες! Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες;
Future Classic η άτιμη
-
Μετά έγιναν BMW?
-
Αλέξανδρε μόλις μου την δώσανε σε θυμήθηκα. 280 στην τελευταία έκδοση του 104 με tan σαλόνι σε σχεδόν άριστη κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα. Είχα πολύ καιρό να δω καθαρό 129. Την χουφτωσα με τον δέοντα σεβασμό.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
το 129 από τα τελευταία 'πραγματικά' ΜΒ...Tι εννοεις μ αυτο?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για πες! Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες;
γνωστος εχει μια τετοια 320 επετειακη,που ειχε φτιαχτει σε πολυ λιγα κομματια σαν καινουρια.Χλμ εξωφρενικα λιγα και το αυτοκινητο ειναι αγρατζουνιστο.Οντως ενα απο τα ωραιοτερα μερσεντε εβερ.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Για πες! Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες;
γνωστος εχει μια τετοια 320 επετειακη,που ειχε φτιαχτει σε πολυ λιγα κομματια σαν καινουρια.Χλμ εξωφρενικα λιγα και το αυτοκινητο ειναι αγρατζουνιστο.Οντως ενα απο τα ωραιοτερα μερσεντε εβερ.
Αν δεν απατώμαι στις τελευταίες R129 είχαν καταργήσει τον 6κύλνδρο σε σειρά και βάλανε V6 ή κάνω λάθος?
-
Ναι πρόλαβε και έβαλε τον V6 (Μ112) η 129.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
το 129 από τα τελευταία 'πραγματικά' ΜΒ...
Tι εννοεις μ αυτο?
Αν δοκιμάσεις κάποιο από τα λίγο πιο παλιά ΜΒ και δη τα μεγάλα θα με καταλάβεις. Είναι από τα τελευταία με την παλιά καλή μούχλα που όλοι αγαπήσαμε (μερσεντίλα... τα καινούργια είναι ΑΑΑ _άχρωμα άγευστα άοσμα).
Στα τεχνικά θα σου έγραφα ένα κατεβατό, αλλά εφόσον είναι εδώ ο Μαέστρος ( ) ρωτάς εμένα;
@Obelix
Αυτά είναι... και 280/104 που είναι εύκολα η προσωπική μου επιλογή!!! -
Την προσεχή εβδομάδα ελέγχω και αν είναι εντάξει παίρνω μια Ε200 W210 facelift με τα 163 άλογα και το αυτόματο-σειριακό πεντάρι κιβώτιο. Ξέρω έχει ένα κάρο αρνητικά (τέλη, xρόνια, κ.λ.π.), μην τα ξαναλέμε, είμαι αποφασισμένος να το πάρω, όχι για το αστέρι που μπορεί να σκέφτονται μερικοί, αλλά για τον απίστευτα ταξιδιάρικο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Πείτε μου μόνο, που να εστιάσω στον έλεγχο, που ήτανε παθιάρικο και γενικά τι θέλει από συντήρηση.
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Την προσεχή εβδομάδα ελέγχω και αν είναι εντάξει παίρνω μια Ε200 W210 facelift με τα 163 άλογα και το αυτόματο-σειριακό πεντάρι κιβώτιο. Ξέρω έχει ένα κάρο αρνητικά (τέλη, xρόνια, κ.λ.π.), μην τα ξαναλέμε, είμαι αποφασισμένος να το πάρω, όχι για το αστέρι που μπορεί να σκέφτονται μερικοί, αλλά για τον απίστευτα ταξιδιάρικο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Πείτε μου μόνο, που να εστιάσω στον έλεγχο, που ήτανε παθιάρικο και γενικά τι θέλει από συντήρηση.Μόνος σου δεν μπορείς να δεις και πολλά πράγματα...Γενικά, πάντως, ό,τι κοιτάς σε όλα τα αμάξια αλλά το 210 πρόσεξέ το λίγο παραπάνω κυρίως για σκουριές (πατώματα μαρσπιέδες). Α και όσο γίνεται λιγότερα χιλιόμετρα...
Συμβουλή μου, από τη στιγμή που το αμάξι είναι πλήρως αυτοματοποιημένο πήγαινέ το για pre-purchase έλεγχο...Κοινό πρόβλημα στο Μ111 (λογικά και στα 210) είναι το positioner του μεταβλητού χρονισμού (βάρα όσο θέλεις Obelix ) που τρέχει λάδια και πασαλείβει την πλεξούδα σου (αν δεις λαμπάκια να αναβοσβύνουνε πιθανώς είναι από αυτό) και γενικά οι μικροδιαρροές που χαλάνε τη σούπα. Επίσης πολλή προσοχή στο κιβώτιο (το προηγούμενο αυτόματο έχει καλύτερη φήμη από το τιπτρονικοειδές). Φυσικά κοίταξε να μην έχει μετατροπές ηλεκτρικές γιατί το Can είναι για τις ριστοράντζες κβαντομηχανική. Σέρβις μόνο από ανθρώπους που ξέρουν τι τους γίνεται.
Στο δρόμο είναι πράγματι απίθανη (έχω αρκετή εμπειρία από το W210/230 -προς το παρόν έχει μείνει από κρεμαγιέρα ) αλλά ΙΜΗΟ είναι και λίγο ρίσκο σαν επολογή (έτσι και αρχίσει να σκάει την έβαψες) εκτός αν την ξέρεις από πριν. Τα χέρια σου πιάνουν καθόλου ή θα πας για να σου αλλάζουν μια λάμπα με 50 ευρώ;
MERCEDES-BENZ FORUM