-
Δεν είναι κακός πάντως κι αυτός ο δρόμος. Από εκεί είχα πάει πριν από 2 χρόνια που ήθελα να περάσω από Sheffield και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αυτή τη φορά που πήγα από Μ6 γιατί είχε απίστευτη κίνηση (πιθανώς βέβαια και λόγω καλοκαιριού μιας και την προηγούμενη φορά είχα ανέβει Οκτώβρη). Απ' ότι θυμάμαι πάντως ήταν μια χαρά (σίγουρα 2 λωρίδες + hs ανά κατεύθυνση).
-
Eγώ τον πέρασα βράδυ, αλλά κόλωσα να πάω απ τον άλλον γιατί είχε κομμάτια που στο χάρτη φαινόταν 'επαρχιακός'
Μάλλον δεν ήταν αυτοκινητόδρομος σαν τον Μ6 τελικά -
Ψάχνω για κάποιο φθηνό GPS.
Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926501
Καμία άλλη πρόταση μέχρι αυτά τα λεφτά;
-
Πιο φθηνά κ πιο μεγάλα μόνο μέσω ebay, ξεκινάνε από 60 εύρα τα μίκρα κ με 88 πέρνεις 5 ιντσο που το βάζεις ότι πρόγραμμα θες.
-
Αλλιως πας σε 3,5 mio ή mls να γλιτωσεις και απο τα μαγειρεματα(εδω μην πεσετε πανω μου και για μενα ειναι κατι παραπανω απο easy το φορτωμα χαρτων και ολα αλλα σκεφτειτε να σας κρεμασει το μηχανακι την βαψατε εκτος και αν εχετε λαπτοπ με ασυρματη κοντα )Εμενα παντως το mio 330 μολις εκανα αθηνα γιαννενα απλα το ειχα ανοιχτο και πριν ακομα φτασω στην γεφυρα κολησε εντελως τα φτυσε.Μετα παο καμια 40 hard reset ξαναφτιαξε
-
Το iGo με νευρίασε. Ο τελευταίος teleatlas δεν είχα χαρτογραφημένο το καβούρι (στο λαιμό) και ένα αρκετά μεγάλο χωριό (που προφανώς περνάνε αμάξια) κάτω από το αυλάκι πριν μισό μήνα που ήμουν. Μόνο κεντρικούς δρόμους..
-
για αυτό δεν αλλάζω ...ακόμα... το destinator.
-
Έκανα το Ginius Driver να δουλέψει στο Navigon 7210. Εντυπώσεις εν καιρώ...πάντως το GD είναι πολύ γρήγορο πρόγραμμα με ευχάριστο interface, ενώ σίγουρα έχει την καλύτερη λειτουργία 'καταγραφής διαδρομής' απ' όλα τα προγράμματα που έχουν περάσει απ' τα χέρια μου. Ο χάρτης του βέβαια θέλει αναβάθμιση επειγόντως (αυτή τη στιγμή είναι κατ' ουσίαν ίδιος με τον Q4.2008 του Destinator), η GI λέει ότι θα λάβουμε την αναβάθμιση μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη....άντε να δούμε.
Εντύπωση μου έκανε ότι οι χάρτες Q3.2009 της Navteq δεν έχουν τα νέα τμήματα της Εγνατίας Οδού (π.χ. Μέτσοβο-Ιωάννινα).
Τέλος, εδώ και καμιά 20αριά μέρες έχω προσέξει ότι όποτε το μηχάνημα 'μιλάει', ακούγεται παράλληλα ένας ήχος από το ηχείο-ένας ήχος σταθερής, υψηλής συχνότητας. Λέτε να το βάρεσε η ζέστη του καλοκαιριού;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για αυτό δεν αλλάζω ...ακόμα... το destinator.+100
ισχυει ομως οτι δε ξαναβγαινουν νεοι χαρτες?
-
Δεν ξαναβγαίνει χάρτης της ngι για το destinator κ αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα του. Το Gιnιus Έχει ακόμα πρόβλημα σαν πρόγραμμα π.χ στην εύρεση τον pοι αλλά χρησιμοποιεί χάρτες της ngι! Καλύτερο πρόγραμμα πιστεύω είναι το Igο γιατί στους χάρτες της teleatlas τοποθετούνται πλέον τα δεδομένα της ngi κ σύντομα θα είναι αρκετά καλός.
-
To mio s305 έχει καλούς χάρτες αλλά (σπάνια) μπερδεύεται στις διαδρομές. Το συνιστώ μόνο αν αναβαθμίσουν το λογισμικό του.
-
Ακόμα με Destinator είμαι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....στο μέλλον, θα δούμε....
-
Εγω παιζω με Igo αλλα έχω και το Destinator για τα 'δυσκολα σημεια', με το Igo στην επαρχεια μπορει να την πατησεις, βεβαια ο τελευταιος χαρτης του Igo εχει σωστα την διαδρομη Αθηνα - Αλεξανδρουπολη ( μεσω Εγνατιας) πραγμα που δεν το περιμενα, ενω στην διαδρομη Αθηνα- Θεσσαλονικη μπερδευεται στον Μαλιακο, δεν εχει την νεα χαραξη σε ολα τα σημεια, και κάποια παρκινγκ τα νομιζει δρομους και σου λεει μεινετε αριστερα
-
Στα blackberry τι βάζουνε?
-
Κανέλα
-
Εγώ έχω στο htc destinator με Q4 2008. Γενικά το βλέπω μέτριο. Το igo τι λέει? Αξίζει να το δοκιμάσω? Κανά λινκ με πμ ( ) με καμμια έκδοση που να δουλεύει στο diamond?
-
γιά τσέκαρε
ας είναι καλά ο σκωτσέζος
-
βοηθήστε το παιδί, μόνο χάρτες υπήρχαν τελικά
νταξ, τα μυαλά πάνω απ το κεφάλιedit: τελικά υπάρχει και η εφαρμογή μή στείλετε τπτ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
βοηθήστε το παιδί, μόνο χάρτες υπήρχαν τελικά
νταξ, τα μυαλά πάνω απ το κεφάλιedit: τελικά υπάρχει και η εφαρμογή μή στείλετε τπτ
drifter, dead links!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στα blackberry τι βάζουνε?Τίποτα. Μόνο μια έκδοση Garmin υπάρχει με καμιά 100άρα αν θυμάμαι καλά που δεν έχει κυκλοφορήσει πιο... φθηνά . Αλλά και με αυτή ακόμα είναι αδιευκρίνιστο αν υπάρχει κανονικά υποστήριξη για χάρτες Ελλάδας (στο trial που είχα εγώ και κάποιοι άλλοι δεν καταφέραμε να δούμε χάρτη σε 8310 και storm) και επίσης λειτουργεί όπως το Blackberry Maps, δηλαδή δεν έχει αποθηκευμένο τον χάρτη αλλά τον κατεβάζει επί τόπου.
Το πηρα αποφαση...GPS