-
Για το DSG δε γνωριζω.Το 7gtronic ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο αυτο της
bmw ,εξελιγμενο κλπ μη ξεχνας ομως οτι ειναι σχετικα νεο κιβωτιο στην αγορα.Η bmw ετοιμαζει νεο 7ταχυτο που θα συναγωνιζεται της mercedes σε λειτουργια.Το smg παλι τοποθετειται στα σπορ κυριως μοντελα της bmw.Δε μπορει λοιπον να συγκριθει ενα σπορ κιβωτιο με πολλες ρυθμισεις λειτουργιας και εντελως διαφορετικη χαρτογραφηση με ενα απλο κιβωτιο που ειναι το steptronic. -
Eιδα σημερα λευκη 335xi sw ευρωπαικων προδιαγραφων.Σε λευκο χρωμα ηταν...
Δυστυχως δε μπορεσα να το φωτογραφησω γιατι ηταν μεσα σε υποστεγο της ΒΜW.
Ηταν φανταστικη.
Οσο για το κιβωτιο της ΒΜW,νομιζω οτι η 335 για παραδειγμα δε φοραει το ιδιο κιβωτιο με την 330,ειναι διαφορετικα.Ηδη στην 5αρα και στην Χ5 χρησιμοποιειται το κιβωτιο με ηλεκτρονικη ενεργοποιηση με το joystick -
η BMW πηρε βραβειο σχεδιασμου για το μοτερ 335 biturbo..καλη μαγκια..
επισης βραβειο πηρε και η vw για το 1.4 τι ες αιΗ τογιοτα πηρε βραβειο για το 1.5 του prius και για τον 3κυλινδρο του aygo
-
γνωριζει κανεις ποσο κανει να εκτελωνισεις μια 320 ε30?μιλαμε για 1990-91, τεσπα πανω κατω εκει...
-
Η τιμή * 220% περίπου αν δε κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γνωριζει κανεις ποσο κανει να εκτελωνισεις μια 320 ε30?μιλαμε για 1990-91, τεσπα πανω κατω εκει...Δεν αξίζει τον κόπο σε καμμία περίπτωση!
Ενδεικτικά θα σου πω ότι πριν από 1.5 χρόνο,είχα σκεφθεί να εισάγω την πολυαγαπημένη μου 318is Ε30 μοντέλο '90...
Τιμή αγοράς στη Γερμανία: 800-1000 ευρώ.
Τιμή (ενδεικτική) μετά τον εκτελωνισμό:8000 ευρώ!!!Οπότε
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Μπα είναι συνειδητοποιημένος στο look παρά στην ουσία (και ας σέρνεται ).
Εγώ πάντως καταλαβαίνω και όσους δίνουν βαρύτητα στο αμάξωμα και στο look γιατί φαντάζομαι όσους είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν σε 'ενα αμάξι που δεν τους καλύπτει αισθητικά (εξάλλου οι μετατροπείς κλέφτες θα γίνουν? )
Μα και εγώ το αντιλαμβάνομαι και το επικροτώ το αισθητικό κριτήριο ως παράγοντα επιλογής αυτοκινήτου,αλλά βρε Μιχάλη....πολλά τα χρήματα για το αυτοκίνητο,σε σημείο να υποσκελίζεται η αισθητική από την ανεπάρκεια...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
γνωριζει κανεις ποσο κανει να εκτελωνισεις μια 320 ε30?μιλαμε για 1990-91, τεσπα πανω κατω εκει...
Δεν αξίζει τον κόπο σε καμμία περίπτωση!
Ενδεικτικά θα σου πω ότι πριν από 1.5 χρόνο,είχα σκεφθεί να εισάγω την πολυαγαπημένη μου 318is Ε30 μοντέλο '90...
8 χιλιαρικα??????????
αρα εδω πρεπει λογικα η τιμη καταλογου ναναι καπου στα 3 χλιαρικα?
το ζητημα ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση πλεον ακομα και για μενα που δε τη συμπαθω την ε30..
ενημερωτικα αμα ξερει καποιος και κατι παραπανω ας πει..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν αξίζει τον κόπο σε καμμία περίπτωση!
8 χιλιαρικα??????????
αρα εδω πρεπει λογικα η τιμη καταλογου ναναι καπου στα 3 χλιαρικα?
το ζητημα ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι σε πολυ καλη κατασταση πλεον ακομα και για μενα που δε τη συμπαθω την ε30..
ενημερωτικα αμα ξερει καποιος και κατι παραπανω ας πει..
Πάντως εγώ αν είχα μία άριστη (φυσικά ατρακάριστη) E30 318is δεν θα την πούλαγα με τίποτα και κανένα λόγο 3 χιλιάρικα. Καλύτερα να την κρατήσω για πάντα. Αν ήταν δική μου η Ε30 318is που οδηγάω κατά καιρούς (ο tsilis την έχει δει) δεν θα την έδινα για λιγότερο από 6χιλιάρικα και δεν υπερβάλλω καθόλου. Βρείτε μου άλλο αμάξι που να δίνει τέτοια ευχαρίστηση πίσω από το τιμόνι, σε καλύτερη τιμή, που να έχει 25% μπλοκέ, 136άλογα, πίσω κίνηση, ποιότητα κατασκευής bmw, ηλ. καθρέπτες, ηλ. παράθυρα, ηλ. ηλιοροφή, υδραυλικό τιμόνι, δερμάτινο σαλόνι, A/C και όλα αυτά από την μάνα του!
-
καλα αυτα που λες αλλα δεν ειμαι φαν της ε30..
τα 3 χιλιαρικα εννοω τιμη καταλογου που εχουν στο τελωνειο..υπαρχει και η σκεψη να μη περασει τελωνειο και να τα περασουν ολα σε ενα ελληνικο ε30..
αποσο ξερω τελωνειο για αυτα τα αυτοκινητα προβλεπεται μεχρι τις 31/1/2008..απο κει και περα κλεινει η κανουλα των παλιων αλλα δε ξερω μεχρι ποιου ετους..
εγω προτεινα εκτελωνισμο αλλα με 8 χιλιαρικα ολο και καπου θα υπαρχει ενα ε36..
-
ΤΟ CAR ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ KATAΣΚΕΥΗ ΤΩΝ Μ..AΠΟΡΩ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΤΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΧΑΜΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ Μ ΤΕΡΑΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ???
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ Μ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΡΥΦΑΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???ΣΤΟ DISCOVERY CHANNEL ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 645 C ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ??
ΦΙΛΙΚΑ..
-
Aυτό που είδες στο CAR ήταν το M workshop και όχι η γραμμή παραγωγής της Μ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aυτό που είδες στο CAR ήταν το M workshop και όχι η γραμμή παραγωγής της ΜΑκριβώς...το συνεργείο ουσιαστικά. Ο χώρος που γίνονται οι μικρορυθμίσεις. Μάλιστα αν παρατηρήσεις προσεχτικά σε μια φωτογραφία, αριστερά φαίνεται μια άσπρη Μ3 ακόμα καμουφλαρισμένη...ίσως κάποιο από τα mules.
-
Όλα μουλάρια είναι εκεί μέσα...αλλά ο καθένας βλέπει οτι θέλει το θυμάται και μετά χαίρεται μόνος του ΚΑΥΣΩΝΑΣ, ζέστα, βαράει στο κεφάλι
-
Με συγχωρείτε για την ενόχληση. Η Compact που βασιζόταν στην Ε36, ποιες χρονιές κυκλοφόρησε; Μερσί!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με συγχωρείτε για την ενόχληση. Η Compact που βασιζόταν στην Ε36, ποιες χρονιές κυκλοφόρησε; Μερσί!To google και η wikipedia είναι και δικοί σου φίλοι.
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Compact
The BMW Compact was a compact car / small family car, basically a truncated hatch-back version of the BMW 3 Series, produced by the German automaker BMW between 1994 and 2004. It was only available as a 3-door hatchback and initially based on the BMW E36 platform, the car would usually hold title 'TI' after the series number, with 'T' representing 'hatchback'. The wheelbase remained the same as the full-size sibling. Since 2001 the BMW E46 platform was used. -
Ω μερσί! Από 94-01 λοιπόν!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ω μερσί! Από 94-01 λοιπόν!Τι έχεις κατα νου δάσκαλε?
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Aυτό που είδες στο CAR ήταν το M workshop και όχι η γραμμή παραγωγής της Μ
Ακριβώς...το συνεργείο ουσιαστικά. Ο χώρος που γίνονται οι μικρορυθμίσεις. Μάλιστα αν παρατηρήσεις προσεχτικά σε μια φωτογραφία, αριστερά φαίνεται μια άσπρη Μ3 ακόμα καμουφλαρισμένη...ίσως κάποιο από τα mules.
ΟΚ καταλαβα... ειπα και γω, δεν ειναι δυνατον... Θυμαμαι περυσι καλοκαιρι στην Μαλτα οταν μπηκα συνοδηγος σε μια Μ3 το τελευταιο μοντελο..επαθα πλακα..το αμαξι επιταχυνε σα μοτοσικλετα..αλλα τα πανυγηρια στον πισω αξονα ηταν τρελά..Πιστευω οτι σε σωστα χερια το αμαξι θα πηγαινει τεζα..ηταν φοβερη αισθηση και ωμη δυναμη..βεβαια ο υπολογιστης της καταναλωσης εδειξε στιγμιαια 26lt/100.και γω νομιζα οτι ο σκουμπυ μου που εκαψε ως και 18λτ/100 εκαιγε ταντερα του...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ω μερσί! Από 94-01 λοιπόν!
Τι έχεις κατα νου δάσκαλε?
Τίποτα μωρέ, απλά κάποιος γνωστός αγόρασε Ε36 Compact και προσπαθεί να με πείσει ότι είναι μοντέλο 2006 ! Εννοείται ότι ήξερα πως λαθεύει, αλλά ήθελα να γνωρίζω επακριβώς τις ημερομηνίες...
BMW FORUM