-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Γιατί, άσχημη είναι η 330;
Eίδα να πουλιέται σε γνωστό μπεμβεδοφόρουμ 330 κουπέ Ε46 του 2001 με 122.000 χλμ, Estoril blau, individual μέσα-έξω. 29 χιλιάδες με χρηματοδότηση.
Για ψαξ' το ρε Πρόεδρε. Αν όντως είναι 'χαρτί' το αμάξι...Έχουσι γνώση οι πρόεδροι!!
Προεδρούκοοοο δεν υπάρχει επιστροφήηηηηη.....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Eίδα να πουλιέται σε γνωστό μπεμβεδοφόρουμ 330 κουπέ Ε46 του 2001 με 122.000 χλμ, Estoril blau, individual μέσα-έξω. 29 χιλιάδες με χρηματοδότηση.
Για ψαξ' το ρε Πρόεδρε. Αν όντως είναι 'χαρτί' το αμάξι...Έχουσιν γνώση οι πρόεδροι!!
να μην ενοχλείτε τον άνθρωπο μέχρι να βρείτε ΜΩΒ !!!!!!!!!!!
-
Eίναι καλό το αυτοκίνητο Νίκο,και είναι ατρακάριστο.
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Για ψαξ' το ρε Πρόεδρε. Αν όντως είναι 'χαρτί' το αμάξι...Έχουσιν γνώση οι πρόεδροι!!
να μην ενοχλείτε τον άνθρωπο μέχρι να βρείτε ΜΩΒ !!!!!!!!!!!
ΜΠΛΕ εγκάθετε κι εσυ!!!
-
-
Ξεχειλώσαμε...
-
I wonder....αν και η κουπέ έχει γίνει ανάρπαστη....υπάρχει περίπτωση discount από τους dealers?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
I wonder....αν και η κουπέ έχει γίνει ανάρπαστη....υπάρχει περίπτωση discount από τους dealers?Παιζει discount γενικά,της ταξεως πχ του 4%, για ειδικά δεν ξερω,αλλα το 'αναρπαστη' λογικά δεν σημαινει πολλα για μια αγορα που αγνοει την λεξη στοκ!
-
Άσχετη (ακαδημαϊκή) ερώτηση:
Για το Ζ4 κουπέ τι ξέρουμε ως φόρουμ; Το έχει οδηγήσει κανείς;Σχάρα οροφής παίρνει; Άγκιστρο για κρεμάστρα κοστουμιού στις πλάτες των καθισμάτων, σαν την Καϋμάν, έχει;
Α, με το κάμπριο έχει ταξιδέψει κανείς;
-
Ξέχασες τον κοτσαδόρο για το σκάφος...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Για το Ζ4 κουπέ τι ξέρουμε ως φόρουμ; Το έχει οδηγήσει κανείς;To Z4 γκάμπριο το ψιλο΄γνωρίζω μιας και το έχω οδηγήσει κιόλας. Για μένα μου πέφτει λίγο μικρό. Ωστόσο είναι σίγουρα καλοφτιαγμένο, άνετο και εργονομικό. Ακόμα και το 2.0 είναι ΟΚ για την κατηγορία του.
Το κουπέ το έχω δεί, έχω συν-οδηγήσει αλλά...προτιμώ το Ζ. BY far.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Για το Ζ4 κουπέ τι ξέρουμε ως φόρουμ; Το έχει οδηγήσει κανείς;To Z4 γκάμπριο το ψιλο΄γνωρίζω μιας και το έχω οδηγήσει κιόλας. Για μένα μου πέφτει λίγο μικρό. Ωστόσο είναι σίγουρα καλοφτιαγμένο, άνετο και εργονομικό. Ακόμα και το 2.0 είναι ΟΚ για την κατηγορία του.
Παίδες, Ζ και άνετο δεν παίζει. Ούτε Ζ3, ούτε Ζ4 ούτε... 350Ζ
(αν και το Νίσσαν είναι κατά τι πιο άνετο)Και επειδή ΞΕΡΩ ότι ο Κογιότ θα θελήσει να καταπίνει 1200άρες χιλιόμετρα με αυτό, δεν το προτείνω. 'Αγωνιάρικη' (έως περίεργη) θέση οδήγησης, κάθεσαι πολύ κοντά στον πίσω άξονα (= τρως όλες τις ανωμαλίες στο συκώτι), νευρικό στα πολλά χιλιόμετρα. Είναι κουκλάρα και αμαξάρα, αλλα για μακρινό ταξίδι ΔΕΝ είναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες, Ζ και άνετο δεν παίζει. Ούτε Ζ3, ούτε Ζ4 ούτε... 350Ζ
(αν και το Νίσσαν είναι κατά τι πιο άνετο)Και επειδή ΞΕΡΩ ότι ο Κογιότ θα θελήσει να καταπίνει 1200άρες χιλιόμετρα με αυτό, δεν το προτείνω. 'Αγωνιάρικη' (έως περίεργη) θέση οδήγησης, κάθεσαι πολύ κοντά στον πίσω άξονα (= τρως όλες τις ανωμαλίες στο συκώτι), νευρικό στα πολλά χιλιόμετρα. Είναι κουκλάρα και αμαξάρα, αλλα για μακρινό ταξίδι ΔΕΝ είναι.
Να εξηγήσω...άνετο σίγουρα για
-
Thanks for the input guys.
Για άνεση ούτε λόγος το Ζ4, συγκρινόμενο με σεντάνια και μεγάλα κουπέ GT.
Διερωτώμαι κατά πόσο θα άξιζαν οι θυσίες σε ανέσεις και πρακτικότητα -που συνειδητά κάνει κάποιος που αγοράζει ένα Ζ- σε σχέση με γνήσια οδηγική απόλαυση, ως αντίβαρο.
Το 'νευρικό' στα πολλά τι σημαίνει Κρους; Ότι αν δεν έχεις αποφοιτήσει από το 5ο και τελικό στάδιο (Νύρμπουργκρινγκ) οδηγικών σχολείων της BMW, ξεχνάς το 'όπως έρχεσαι' στις καμπές των αυτοκινητοδρόμων;
Οι 1200άρες straight through, πάντως, θα τελειώσουν του χρόνου τέτοια εποχή. -
Φίλος πάνω από 1,80 και πάνω από 150 κιλά δεν έχει κανένα πρόβλημα σε Ζ4 ανοιχτή. Έχει την 2,5 αυτόματη και γενικά είναι ευχαριστημένος και για πόλη και εκτός.
Το θέμα άνεσης είναι αρκετά σχετικό, αν έρχεσαι από Citroen με υδροπνευματικές πιθανόν να δυσκολευτείς να βρεις αυτοκίνητο που να μην κοπανάει αν έρχεσαι από κάτι πιο σφιχτό δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Η οροφή είναι πολύ καλής ποιότητας και με καλή ηχομόνωση και ανοίγει και γρήγορα... Τώρα για σακάκια και μπαγκαζιέρες τα πράματα στην ανοιχτή είναι ακόμα πιο δύσκολα οπότε μάλλον πρέπει πρώτα να την οδηγήσεις και μετά να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου.
Πάντως με αυτά που φαίνεται να σε νοιάζουν (ταξίδια, χώροι αποσκευών) θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή, η επερχόμενη σειρά 1 κουπέ πρέπει να έχει μετρημένο μέγεθος σε συνδυασμό με επαρκείς χώρους αλλά και ισχύ. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Thanks for the input guys.
Για άνεση ούτε λόγος το Ζ4, συγκρινόμενο με σεντάνια και μεγάλα κουπέ GT.
Διερωτώμαι κατά πόσο θα άξιζαν οι θυσίες σε ανέσεις και πρακτικότητα -που συνειδητά κάνει κάποιος που αγοράζει ένα Ζ- σε σχέση με γνήσια οδηγική απόλαυση, ως αντίβαρο.
Το 'νευρικό' στα πολλά τι σημαίνει Κρους; Ότι αν δεν έχεις αποφοιτήσει από το 5ο και τελικό στάδιο (Νύρμπουργκρινγκ) οδηγικών σχολείων της BMW, ξεχνάς το 'όπως έρχεσαι' στις καμπές των αυτοκινητοδρόμων;
Οι 1200άρες straight through, πάντως, θα τελειώσουν του χρόνου τέτοια εποχή.Aν είσαι μικρός και αντέχεις στα τελειώματα της ανάρτησης πάρε Ζ4 που είναι πιο παιχνιδιάρικο.
αλλιώς η Λύση είναι μονόδρομος: 335i/2
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
**Για το Ζ4 κουπέ **Νικόλαε αρχίζεις να ομιλείς ορθά!!!
μια ζωή την έχουμεεεε κι αν δεν τη γλεντήσουμεεεε...
τι θα καταλάβουμε,πού θα καταντήσουμεε...Πάρε την τώρα !!
-
Δρ. μου θα διαφωνήσω...
Ποτέ δεν μου κάθισε καλά το Ζ4 (σκέτο και coupe), κυρίως γιατί δεν μπόρεσα εγώ να καθίσω καλά μέσα του...
Θέση οδήγησης με offset, παράκεντρα τοποθετημένα πεντάλ, ψηλό κεντρικό τούνελ μετάδοσης στο οποίo χτυπούσα τον αγκώνα μου σχεδόν σε κάθε ανάποδο, και νευρικότητα στα πολλά χιλιόμετρα (έχει δίκιο ο Krus)...
Σε συγκριτική εμπειρία οδήγησης, με Ζ4Μ και 350Ζ, το δεύτερο το χάρηκα περισσότερο, και εξαιτίας των παραπάνω μειονεκτημάτων της ΒΜ, και κυρίως διότι το Nissan έβαζε καλύτερα τη δύναμή του κάτω, σε κλασικό, γλιστερό στρόφι. Βέβαια, είναι αισχρή ιαπωνικούρα μέσα σε αντίθεση με την προσεγμένη BM, αλλά το παραβλέπω...
Γνωρίζοντας το Coyot και τον τρόπο που σκέφτεται, συνιστώ ανεπιφύλακτα 335i με lsd after sale, όπως έχω ξαναπεί.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δρ. μου θα διαφωνήσω...Ποτέ δεν μου κάθισε καλά το Ζ4 (σκέτο και coupe), κυρίως γιατί δεν μπόρεσα εγώ να καθίσω καλά μέσα του...
Θέση οδήγησης με offset, παράκεντρα τοποθετημένα πεντάλ, ψηλό κεντρικό τούνελ μετάδοσης στο οποίo χτυπούσα τον αγκώνα μου σχεδόν σε κάθε ανάποδο, και νευρικότητα στα πολλά χιλιόμετρα (έχει δίκιο ο Krus)...
Σε συγκριτική εμπειρία οδήγησης, με Ζ4Μ και 350Ζ, το δεύτερο το χάρηκα περισσότερο, και εξαιτίας των παραπάνω μειονεκτημάτων της ΒΜ, και κυρίως διότι το Nissan έβαζε καλύτερα τη δύναμή του κάτω, σε κλασικό, γλιστερό στρόφι. Βέβαια, είναι αισχρή ιαπωνικούρα μέσα σε αντίθεση με την προσεγμένη BM, αλλά το παραβλέπω...
Γνωρίζοντας το Coyot και τον τρόπο που σκέφτεται, συνιστώ ανεπιφύλακτα 335i με lsd after sale, όπως έχω ξαναπεί.
Σε λιγο καιρο ερχεται το ανανεωμενο 350Ζ με αποδοση 300+ ιππους
-
Random έχει έρθει...
Φίλε Άγγελε ξέρεις ότι σε εκτιμώ αφάνταστα και δίνω στη γνώμη σου ιδιαίτερη βαρύτητα..
Όμως...
θα έλεγα ότι η Ζ4 Coupe 3.0 si χαρακτηρίζεται από όλα εκείνα τα στοιχεία,που προσδίδουν χαρακτήρα και ειδικό βάρος σε ένα μοντέλο,λανθασμένα ίσως, εις το διηνεκές....
Τα απαριθμώ:
Απαράμιλλη αισθητική με ρομαντική διάθεση κλασσικών αναλογιών,εξαιρετικός ατμοσφαιρικός κινητήρας,'δύσκολη',αλλά τελικά αποτελεσματική οδική συμπεριφορά,σχετικά μικρό βάρος..Είναι με λίγα λόγια,ένα αυτοκίνητο που 'σε θέλει εκεί παντού και πάντα',ολοκληρωτικά αφοσιωμένο όταν οδηγείς,και όσο περισσότερο της αφιερώνεσαι,τόσο αυτή θα αποκαλύπτει χάρες...
Είναι για τους έχοντες ψυχή νέου και αισθητική διαμορφωμένη δια μέσου των συλλογικών εμπειριών του παρελθόντος...Για τη Ζ4Μ,όσοι την έχετε οδηγήσει συμφωνείτε.....είναι υπερβολική,και τελικά της λείπει η ισορροπία..
Η τρίλιτρη όμως?
Ανάλογα πιστεύεις?
Αντιλαμβάνομαι ότι η 335 είναι καλύτερο αυτοκίνητο....ωστόσο,η άλλη στο πέρασμά της 'μου τα σηκώνει όλα' ,όπως έγραφε προ ετών ο εκπληκτικός Χρόνης Μίσιος δια άλλη αφορμή....και δυστυχώς,δεν μας μένουν και πολλά πράγματα (εξαιρουμένων συντρόφων ) στη ζωή που μπορούν να το πετύχουν αναλόγως και σε διάρκεια
BMW FORUM