-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Καλησπερα,
να κανω μια ερωτηση, ξερει κανεις τα bmw 2002 τι κωδικο μοντελου (καροτσας) εχουν ?Π.Χ Ε30,Ε21
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ1968 - 1975 E10 2002 - 2002 tii
1971 - 1971 E10C 2002 Vollcabriolet
1973 - 1975 E10T 2002 turbo (später E20)
1971 - 1975 E10Cab 2002 Bügel-Cabriolet (Targa)
1973 - 1975 E20 2002 Turbo (Entwicklung ab 10/71)Source: bmwarchiv.de
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
...Κάτι μου λέει ότι έχεις βρει κάποιο και θες να δεις αν είναι tii...
Tip:
επειδή τα tii φοράνε ψεκασμό kugelfischer έχουν ένα μικρό κοψιμο στο firewall κοντά στο κέντρο για να μπορεί να κατέβει ευκολότερα το μοτέρ... -
ευχαριστω για τη βοηθεια .
κD-JET για μια ακομη φορα εχετε δικιο Βεβαια εχω διαφορα στο μυαλο μου θα δω τι θα κανω... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Κάτι μου λέει ότι έχεις βρει κάποιο και θες να δεις αν είναι tii...
Tip:
επειδή τα tii φοράνε ψεκασμό kugelfischer έχουν ένα μικρό κοψιμο στο firewall κοντά στο κέντρο για να μπορεί να κατέβει ευκολότερα το μοτέρ...Αυτός ξάδελφος του Freddy Krugger ήταν;
ΚουγκελφισερΠάμε πάλι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Κάτι μου λέει ότι έχεις βρει κάποιο και θες να δεις αν είναι tii...
Tip:
επειδή τα tii φοράνε ψεκασμό kugelfischer έχουν ένα μικρό κοψιμο στο firewall κοντά στο κέντρο για να μπορεί να κατέβει ευκολότερα το μοτέρ...Αυτός ξάδελφος του Freddy Krugger ήταν;
ΚουγκελφισερΠάμε πάλι...
Το άλλο με το cavallino και τις καβαλίνες το ξέρεις;
Και για να μην είμαι οφτόπικ: σήμερα κατέβαινε την Κηφισίας μία 2500
αυτόματη σε χρώμα σιελ μεταλλικό (πινακίδες ΖΒ-**** ). Για λίγο στάθηκα
πλάι να ακούσω τον υπέροχο ήχο. Είπα να κάνω νεύμα στον (ηλικιωμένο)
οδηγό αλλά ντράπηκα και έφυγα... -
ειναι πολλα τα χιλιομετρα...
-
Isetta με μηχανη απο Hayabusa:
http://www.freewebs.com/freddie558/hayabusa.htm
http://www.freewebs.com/benjy911/isetta.htmYou may remember the slow 'Bubble car' doing 53mph top speed but this one is slightly different. **It has a top speed of 180mph+ and 0-60mph under 5 seconds! **The guy who sold it (a mechanic who works on oil riggs from Montrose, Scotland clames he did quater mile straight in 12.75 secs.) The engine is a 1999 Suzuki Hayabusa 1300. It use to have 3 wheels but now it has 4 because when the guy floored it the front of the car wanted to take off. The body can hinge up to reveal the Lochness monster below! It would leave the Porsche in its dust.
The orange Bubble car is a kit from Tri-tech, it does have a motor bike engine in it but its not very fast. Its faster than the original and I must say 0-50mph is pretty quick but any faster and its pretty slow.I have now had two zettas but I have all ways prefered the original slow and steady!
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ux-Dmw2_ ... ed&search=
για δειτε κατι...Η γρια κατι κανει... -
http://www.auto-motor-und-sport.de/foto ... xt_index=0
Ενδιαφερουσα μετατροπη της σειρας 7
-
Μόλις οδήγησα μια Μ3 Ε46 με SMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απίστευτο το 'πράμα'!!!
-
Για λεγ' - για λεγ'
-
paddles καλά είναι....αλλά με τον λεβιέ ακόμα καλύτερο!!!!
Απίστευτη αίσθηση επιτάχυνσης....ο ήχος απλά κορυφαίος....το board computer/navi/ηχοσύστημα/τηλέφωνο με την τεράστια οθόνη τα έχει όλα.....με λίγα λόγια...έπαθα πλάκαααααααααααα!!!!
Πόσο πουλιέται αυτό ρε σεις?!
-
Το καλυτερότερο............δεν έχει πεντάλ συμπλέκτηηηηη!!!!
Κλώτσησα πολλές φορές την μοκέτα με το αριστερό στις αλλαγές!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
If you have to ask, you can't afford it.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
If you have to ask, you can't afford it.
very well said....
Μέχρι μεταχειρσμένη 330 καλά είναι....
-
Γιατί, άσχημη είναι η 330;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί, άσχημη είναι η 330;Eίδα να πουλιέται σε γνωστό μπεμβεδοφόρουμ 330 κουπέ Ε46 του 2001 με 122.000 χλμ, Estoril blau, individual μέσα-έξω. 29 χιλιάδες με χρηματοδότηση.
Για ψαξ' το ρε Πρόεδρε. Αν όντως είναι 'χαρτί' το αμάξι... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Γιατί, άσχημη είναι η 330;
Eίδα να πουλιέται σε γνωστό μπεμβεδοφόρουμ 330 κουπέ Ε46 του 2001 με 122.000 χλμ, Estoril blau, individual μέσα-έξω. 29 χιλιάδες με χρηματοδότηση.
Για ψαξ' το ρε Πρόεδρε. Αν όντως είναι 'χαρτί' το αμάξι... -
Έχω μικρή εμπειρία ως συνοδηγός και από 330 και από Μ3 Ε46 μιας και τις έχει και τις δυο ένας πολύ καλός φίλος.
Προσωπικά, βρίσκω το 330 υπέροχο αυτοκίνητο και πιο 'προσγειωμένο' στις καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας. Με μια σπορ εξάτμιση δε (αλλά και χωρίς αυτήν ) κάνει έναν υπέροχο ήχο, πολύ καλύτερο ΙΜΗΟ από τον εντελώς ξερό της Μ3.
Έχεις και καλύτερες πιθανότητες να βρεις μια που να μην έχει γίνει test-bed για την εκμάθηση παντηλικιών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόλις οδήγησα μια Μ3 Ε46 με SMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απίστευτο το 'πράμα'!!!
Για 3 μερες ειχα παθει καταθλιψη.....εψαχνα τροπους να μπορεσω να αγορασω ενα τετοιο.....αφου κατεληξα στους 4-5 τροπους....το αφησα γιατι ολοι θα με στελνανε φυλακη!
Και φαντασου ημουνα συνοδηγος...και σκεψου οτι δεν μπαίνω ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΛΛΟΣ!
BMW FORUM