-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
http://www.press.bmwgroup.com/pressclub/gr17.nsf' target='_blank' target='_blankMπες εδώ και δες την.
To γνωρίζω το site, έχει αρκετό υλικό όπως φωτογραφίες, τιμοκαταλόγους και λίστες στάνταρ εξοπλισμού για την Ελλάδα, δυστυχώς δυναμομετρήσεις δε κατάφερα να βρω για κανένα μοτέρ, ίσως να μην έψαξα αρκετά...μπορείς να ποστάρεις ένα λινκ ή αφού την έχεις έτοιμη, ανέβασέ τη.
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Οι διαφορές για τις οποίες μίλησα είναι θεωρητικές από διαγράμματα ισχύος και επίσημες εργοστασιακές τιμές, στην πράξη η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή και μόνο λοβοτομημένος δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
- Στηριζόμενος στη θεωρία και χωρίς να τα έχεις οδηγήσει (δεν απάντησες στην ερώτηση, άρα θεωρώ πως όχι)
Κάποιος εδώ μέσα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κατανόησης γραπτού λόγου.
κι άλλος για το κλαμπ
τριτο τραπέζι δεξιά κάθησε κ ερχεται σε λίγο ο οφθαλμίατρος να μας εξετάσει ολους
-
Παιδιά, αρκεί...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
http://www.press.bmwgroup.com/pressclub/gr17.nsf' target='_blank' target='_blank
Mπες εδώ και δες την.
To γνωρίζω το site, έχει αρκετό υλικό όπως φωτογραφίες, τιμοκαταλόγους και λίστες στάνταρ εξοπλισμού για την Ελλάδα, δυστυχώς δυναμομετρήσεις δε κατάφερα να βρω για κανένα μοτέρ, ίσως να μην έψαξα αρκετά...μπορείς να ποστάρεις ένα λινκ ή αφού την έχεις έτοιμη, ανέβασέ τη.
Δεν έψαξες αρκετά. Κατέβασε το press-kit της σειράς 1 (είναι γύρω στα 4Μb), scroll down, και στο τέλος θα βρεις κάτι μεγάλα καρέ τετραγωνάκια με αριθμούς γύρω-γύρω και δύο γραμμές μέσα. Είσαι εκεί.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
κάτι μεγάλα καρέ τετραγωνάκια με αριθμούς γύρω-γύρω και δύο γραμμές μέσα. Είσαι εκεί. -
Να υποθεσω αγαπημενο καναλι ειναι το Πρισμα+ ???
-
Μπορείτε να επανέλθετε στο θέμα, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις?
-
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Οι διαφορές για τις οποίες μίλησα είναι θεωρητικές από διαγράμματα ισχύος και επίσημες εργοστασιακές τιμές, στην πράξη η διαφορά είναι ακόμα πιο αισθητή και μόνο λοβοτομημένος δεν θα μπορούσε να την αντιληφθεί.
- Στηριζόμενος στη θεωρία και χωρίς να τα έχεις οδηγήσει (δεν απάντησες στην ερώτηση, άρα θεωρώ πως όχι)
Κάποιος εδώ μέσα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κατανόησης γραπτού λόγου.
κι άλλος για το κλαμπ
τριτο τραπέζι δεξιά κάθησε κ ερχεται σε λίγο ο οφθαλμίατρος να μας εξετάσει ολους
Νομίζω το παρατραβάς
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Φανταστική φωτογραφία.
-
ωραια η μ3..το 5αρι...
-
+1
Το 5αρι με 1.5 εκατοστό ψηλότερα ελατήρια και 1 ίντσα μικρότερη ζάντα θα ήταν όμως και αυτό δυναμίτης ! Μου κακοφαίνεται να βλέπω αυτοκίνητα που σε ακινησία το πάνω μέρος των ελαστικών κρύβεται από το μέταλλο του φτερού. Μου δίνουν μια εικόνα ότι είναι 'στενοχωρημένα' . -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
+1
Μου κακοφαίνεται να βλέπω αυτοκίνητα που σε ακινησία το πάνω μέρος των ελαστικών κρύβεται από το μέταλλο του φτερού .Δηλαδη σου φαινεται πιο καλα να υπαρχει μεγαλυετρη αποσταση μεταξυ πανω μερος τροχου και μεταλλου φτερου..
Με λιγα λογια προφ, το ιδιο πραμα λεμε τοσο καιρο... με το Χ6 λυνεις το προβλημα σου..
Ας μην ειναι Μ, ας ειναι απλο! Και το απλο ριχνει ξυλο παντος καιρου σε παντος τυπου οχηματα! -
Και τωρα επειδη πολυ εχω δουλεψει διαφορους, αλλα οκ τα θελει ο πισινος τους, ας ασχοληθουμε με κατι
πιο χειροπιαστο !http://www.bmw.co.uk/bmwuk/ecom4/frames ... 3D,00.html
http://www.xe.com/cgi-bin/ucc/convert?A ... GBP&To=EUR
Εγω οσο σκεφτομαι οτι σκαω ενα μισθωμα για ενα 320 απο τα οποια μου εμεναν ρεστα , για να πεταξω ολον τον καταλογο με τα εξτρα στο Μ3, με πιανει ενα αγχος, ενα συναισθημα οτι απετυχα, οτι εκανα καπου λαθος,καιγομαι μεσα μου !
Δεν μπορει,δεν ειναι δυνατον, κι ομως ειναι.... 1λιρα και κατι δεκατα της λιρας αντιστοιχουν πλεον σε 1ενα ευρω !
Πηγαινετε να δειτε τις 7αρες των 100+χιλιαδων εδω... 50+ κατι ψιλα στην Αγγλια !
Δεν το ειχα βαλει στο μυαλο μου οτι η κατασταση εκει εχει γινει ετσι, μεχρι που το ειδα απο αυτο το πρισμα !
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Και τωρα επειδη πολυ εχω δουλεψει διαφορους, αλλα οκ τα θελει ο πισινος τους, ας ασχοληθουμε με κατι
πιο χειροπιαστο !http://www.bmw.co.uk/bmwuk/ecom4/frames ... 3D,00.html' target='_blank
http://www.xe.com/cgi-bin/ucc/convert?A ... GBP&To=EUR' target='_blank
Εγω οσο σκεφτομαι οτι σκαω ενα μισθωμα για ενα 320 απο τα οποια μου εμεναν ρεστα , για να πεταξω ολον τον καταλογο με τα εξτρα στο Μ3, με πιανει ενα αγχος, ενα συναισθημα οτι απετυχα, οτι εκανα καπου λαθος,καιγομαι μεσα μου !
Δεν μπορει,δεν ειναι δυνατον, κι ομως ειναι.... 1λιρα και κατι δεκατα της λιρας αντιστοιχουν πλεον σε 1ενα ευρω !
Πηγαινετε να δειτε τις 7αρες των 100+χιλιαδων εδω... 50+ κατι ψιλα στην Αγγλια !
Δεν το ειχα βαλει στο μυαλο μου οτι η κατασταση εκει εχει γινει ετσι, μεχρι που το ειδα απο αυτο το πρισμα !
-
Ο εμπρος προφυλακτηρας της 5αρας του 2010
-
http://www.autoblog.com/2008/12/29/fron ... es-leaked/
-
Λέτε λέτε λέτε αλλά 11 σελίδες τώρα δεν βοήθησε κανείς στο άμοιρο ερώτημα που έθεσα .
Η επανάληψη μητέρα μαθήσεως.
Πώς σας βλέπετε την αγορά μεταχειρισμένης 520 εισαγωγής 2 ετών και 2 μηνών με 30,000 χιλιόμετρα full extra με 30-32.000 χιλιάρικα, 4ο χέρι αλλα απο όσο γνωρίζω χωρίς προβλήματα.
viewtopic.php?f=15&t=21470&st=0&sk=t&sd=a&start=7320 -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λέτε λέτε λέτε αλλά 11 σελίδες τώρα δεν βοήθησε κανείς στο άμοιρο ερώτημα που έθεσα .Η επανάληψη μητέρα μαθήσεως.
Πώς σας βλέπετε την αγορά μεταχειρισμένης 520 εισαγωγής 2 ετών και 2 μηνών με 30,000 χιλιόμετρα full extra με 30-32.000 χιλιάρικα, 4ο χέρι αλλα απο όσο γνωρίζω χωρίς προβλήματα.
viewtopic.php?f=15&t=21470&st=0&sk=t&sd=a&start=7320' target='_blank' target='_blankΛίγα τα χρήματα μου φαίνονται και το 4ο χέρι θα με προβλημάτιζε! Έχουν περάσει 4 ιδιοκτήτες σε 2 χρόνια!!! Κάθε 6μήνες δηλαδή το αγόραζε κι άλλος? Καλά το κατάλαβα, ή έγινε η εισαγωγή του στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια και είναι κατασκευής πριν του 2006-7?
Επίσης, μήπως να κοίταζες και το 523i ή να περιμένεις λίγο να βγει η νέα 5άρα που θα έχει σαν αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές των μεταχειρισμένων?
Κάτι άλλο. Πήγα χθες για το κάθισμα...και τελικά εγώ έκανα τη μακακία γιατί έτσι όπως το κατέβασα με δύναμη πέταξε μια ντίζα από τη μία πλευρά του καθίσματος, με αποτέλεσμα να δουλεύει η μία από τις δύο...γιαυτό το ένιωθα να 'τραβάει' κάτι. Τη ρύθμισε πάλι και σε 10 λεπτά είχα φύγει.
Μια απορία...ενώ έχει βγει software update για το μοτέρ, γιατί δε το κάνουν? Μου είπαν ότι δε το ζητάει το κλειδί, όταν βάζουν δηλαδή το κλειδί στο reader και συνδέεται με δε ξέρω κι εγώ που, τους λέει ότι δεν έχω κάποια καμπάνια (=ανάκληση ή ενημέρωση) και γιαυτό δε το κάνουν!
Στην Αγγλία όμως, το περνάνε μόλις βγαίνει καινούριο λογισμικό...γιατί εδώ είναι τόσο τρόμπες? Δε περιμένω να έχει καμία διαφορά το Service Pack 1...αλλά γιατί να είμαστε τόσο 'διαφορετικοί'?
Ξέρει κανείς?
Αααα...ρώτησα και για το τιμόνι...μου λέει 1.700 ευρώ ...το είδα εν τω μεταξύ, πολύ ωραίο. Του λέω, στην Αγγλία κάνει 700 ευρώ, γιατί εδώ κάνει 1.700? Λέει και η τοποθέτηση...ε δε θα κάνει του λέω 1.000 ευρώ ...και βεβαίως πετάει ένα μπαλάκι ΝΑ μετά συγχωρήσεως στο 'service'...'κύριε θα πρέπει να ρωτήσετε το service για τοποθέτηση'. Βεβαίως περιττό να σας πω ότι δε ρώτησα για ζάντες και προφυλακτήρες BMW Performance.
BMW FORUM