-
σα πολλα μου φαινονται...αν δεν εχει κανα γνωστο με λεφτα (εκτος αμα εισαι εσυ αυτος) δυσκολα θα τα βρει στην αγορα τωρα...οποτε παζαρεψε τον γιατι αυτο το 3 στην αρχη ειναι πολυ ενοχλητικο...
και τα χερια που περασαν απο πανω δεν ειναι και λιγα για 2 χρονια...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βεβαίως περιττό να σας πω ότι δε ρώτησα για ζάντες και προφυλακτήρες BMW Performance.Θα ζητούσαν να στήσεις κόlο
-
Εξωτερικο πακετο Μ και ζαντολαστιχα 18' Μ , 10.000 ευρω ! Για Χ5 Ε70 !
Εδω σου λενε πριν στησεις κωλο, 'κανε πρωτα και λιγο στριπ τιζ να μας φτιαξεις!'
Οι ανθρωποι αυτη τη στιγμη στην BMW ελλαδας πρεπει να ειναι αποκλειστικα αριθμολαγνοι, δηλαδη να ζητουν νουμερα σε πλωλησεις.. εμενα δεν μου αρεσουν πολλα απο τοτε που ειμαι πελατης στην ΒΜW. Η Μερκ, ΠΟΛΥ καλυτερη. Η αουντι πολυ πολυ καλυτερη!
-
τι δεν σου αρέσει δηλαδή ?
που είναι καλύτερη η Audi.τώρα που το θυμάμαι ... την εποχή που είχα ξαμοληθεί για test drives
στην ΒΜW ήταν η μόνη φορά που έβαλα και βενζίνη !!! χαχαχαχα -
Ο λαός τα έχει πει πριν από πολλά χρόνια για να τ' ακούμε εμείς :
**Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους (και παχιά πορτοφόλια) ! **
Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει το νούμερο και πολύ. Από τη στιγμή που συμπεριλαμβάνονται και ζαντόλαστιχα (το κόστος αυτών πρέπει να είναι περίπου τα μισά) νομίζω ότι είναι φυσιολογικό το τελικό πόσο. Αν θυμάμαι καλά ο ΧΛ είχε αναφέρει πριν καιρό ότι η αεροτομή-φλούδα της Μ3 είναι στα 300+ ευρώ.
Εν τέλει όμως όλα τα 'μαγαζιά' τα ίσια σκ@τά είναι και βαράνε ότι γουστάρουν. Οι 18αρες ζάντες του Golf GTI mkv αν πας στην αντιπροσωπεία τις έχουν γύρω στα 2500 ευρώ (+ λάστιχα πες 700 ευρώ άρα σύνολο για μια αλλαγή ζαντολάστιχων σε ένα απλό χατς = 3200). Η αλλαγή λαδιών 180 ευρώ. Πόσο μάλλον δε όταν μιλάμε για ποσά σε μια πριμιουμ μάρκα σαν τη BMW. Δεν είναι φυσικά θέμα μάρκας μόνο πιστεύω. Άλλες είναι φθηνές κάπου και ακριβές αλλού. Όπως δουλεύει και η αγορά ηλεκτρονικών είναι και αυτοί. Σε φέρνουν στο μαγαζί με κάποιο τρόπο (με αίγλη, με φθήνια κ.α.) δεν σε ξεσκίζουν διαρκώς γιατί θα κλοτσήσεις μακροπρόθεσμα αλλά κάποιες φορές το χέρι έχει φτάσει μέχρι τον αγκώνα ενώ είμαστε στη αίθουσα αναμονής και ξεφυλλίζουμε περιοδικά και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ...
Το θέμα, πέρα απ' όλα αυτά είναι να γουστάρει κάποιος το όχημα του. Όλα τα άλλα έρχονται !
-
Prof, ξανατσεκαρε λιγο το car configutator του BMW.co.uk και θα δεις οτι ο εξτρα εξοπλισμος ειναι πιο κατω απο τη μιση τιμη σε σχεση με εδω !
Με λιγα λογια:
Ο 'μαλακας' ο 'gay' ο αγγλος που δεν ξερει, που ειναι και ειναι κρυοκωλος, σκαει 50.000 και παιρνει μια Μ3 !
Ο 'γατος με πεταλα' ελληνας, που ειναι πανω απο ολα 'ελληνας¨απο την πατριδα που ειχε δημοκρατια οταν οι αλλοι εμεναν σε σπηλαια, δινει ελαχιστα λιγοτερα για να εχει μπενβε 320 με δερματινα καθισματα.
2,535 το Μ ημιαυτοματο στην Αγγλια, 5.000+ εδω! Ποσα κυβικα ειναι το κιβωτιο δηλαδη ?
Να το παρουμε κι αλλιως! Γιατι το 320 εκει εχει 25.000 και εδω εχει 40+ ?
Και να μη μιλησουμε για το τι εκπτωσεις παιζουν πλεον στο νησι.. τα 25 θεωρουνται 20 εκ των ουκ ανευ!Το νεο ερωτημα που εχει γενννηθει πλεον στο μυαλο μου ειναι 'ποιος ειναι τελικα ο διεφθαρμενος? αυτος που τα παιρνει η αυτος που διαφθειρει δινοντας τα ????????? '
Και μετα λεμε, απα πα πα ανηθικο κρατος που μιλατε για φορους, ενω εσεις τα τρωτε ! μην κοιταξουμε στον καθρεφτη και δουμε ποσο μηδενικα ειμαστε ορισμενοι στο μπορντελο μας με σημα την ελληνικη σημαια !
-
Τα extra που έρχονται με το αυτοκίνητο εδώ επιβαρύνονται με τέλος ταξινόμισης που είναι 40% από τα 2000 κυβικά και πάνω. Ο ληστής δηλαδή είναι το κράτος, και όχι (τόσο) η αντιπροσωπεία.
-
Μην τρελαθούμε . Ολοι ξέρουν ότι τα περνούν σαν ανταλλακτικά . Χωρίς extra φόρους
Οσο για τα βρακια και τους κώλους . Ναι ok σωστό .
Αλλά όχι μεχρι του σημείου να σε πούν Μ@λ@κ@ . -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τα extra που έρχονται με το αυτοκίνητο εδώ επιβαρύνονται με τέλος ταξινόμισης που είναι 40% από τα 2000 κυβικά και πάνω. Ο ληστής δηλαδή είναι το κράτος, και όχι (τόσο) η αντιπροσωπεία.Ναι ΟΚ...αυτή νομίζω είναι η νέα καραμέλα...'φταίει ο ΟΤΕ'
Πάω στο Golden Hall χθες και βρήκαμε ένα πουκάμισο από το Ιταλικό μαγαζί Nara Camicie 140 ευρώ που στο Μιλάνο ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το πήραμε 80 ευρώ!!! Η διαφορικά είναι 50% ΕΠΑΝΩ!!! Το λέω στη πωλήτρια (γιατί δε γουστάρω να με περνάνε για μ@λ@κ@, και διαφωνώ με τα μεταξωτά βρακιά του Prof) και μου λέει...(έτσι ακριβώς) 'ε, να μη βγάλει και κάτι ο εισαγωγέας εδώ?' Λέω να βγάλει, αλλά όχι να βγάλει 50% από αυτό που βγάζει ΕΙΔΗ ο Ιταλός!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!
Στο θέμα μας τώρα...ας υποθέσουμε ότι τα extra επιβαρύνονται με τέλος ταξινόμησης (άλλοι εγκληματίες αυτοί...τέσπα, με τα ίδια χρήματα στη Γερμανία έπαιρνα 130i ), τα ανταλλακτικά (το τιμόνι πχ) γιατί να είναι 50% ακριβότερο?? Εκεί ποιός φταίει? Ο ΟΤΕ? ...γιατί να μας 'πιάνουν' our behind (sic) και να λέμε και ευχαριστώ?
Ο λαός τα έχει πει πριν από πολλά χρόνια για να τ' ακούμε εμείς :
**Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους (και παχιά πορτοφόλια) ! **
Γενικά συμφωνώ σαν θεωρία, αλλά νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αν δε μπορείς να συντηρήσεις το αυτοκίνητο που αγοράζεις...γιατί υπάρχει και ένα σημείο που κρίνεις τι είναι υπερβολή και τι όχι. Τώρα να δώσεις 10Κ ευρώ για προφυλακτήρες και ζάντες, νομίζω είναι κάπως υπερβολή, ειδικά όταν το ΙΔΙΟ κοστολογείται εκτός Ελλάδως στο 50% του! Εκεί νομίζω ότι σε πιάνουν κορόιδο. Προσωπικά τι θα έκανα? Θα τα πάρω είτε από το ebay ή όπως θα έπαιρνα το τιμόνι, από κάποιον BMW Dealer στην Αγγλία ή καλύτερα στη Γερμανία! Τελωνείο δε θα πληρώσεις επειδή είναι ΕΕ.
Οι 18αρες ζάντες του Golf GTI mkv αν πας στην αντιπροσωπεία τις έχουν γύρω στα 2500 ευρώ (+ λάστιχα πες 700 ευρώ άρα σύνολο για μια αλλαγή ζαντολάστιχων σε ένα απλό χατς = 3200). Η αλλαγή λαδιών 180 ευρώ.
Εμένα κάπου στα 150 μου πήγε η αλλαγή με δικά μου λάδια και δικό τους φίλτρο.
Prof, ξανατσεκαρε λιγο το car configutator του BMW.co.uk και θα δεις οτι ο εξτρα εξοπλισμος ειναι πιο κατω απο τη μιση τιμη σε σχεση με εδω !
Με λιγα λογια:
Ο 'μαλακας' ο 'gay' ο αγγλος που δεν ξερει, που ειναι και ειναι κρυοκωλος, σκαει 50.000 και παιρνει μια Μ3 !
Ο 'γατος με πεταλα' ελληνας, που ειναι πανω απο ολα 'ελληνας¨απο την πατριδα που ειχε δημοκρατια οταν οι αλλοι εμεναν σε σπηλαια, δινει ελαχιστα λιγοτερα για να εχει μπενβε 320 με δερματινα καθισματα.
2,535 το Μ ημιαυτοματο στην Αγγλια, 5.000+ εδω! Ποσα κυβικα ειναι το κιβωτιο δηλαδη ?
Να το παρουμε κι αλλιως! Γιατι το 320 εκει εχει 25.000 και εδω εχει 40+ ?
Και να μη μιλησουμε για το τι εκπτωσεις παιζουν πλεον στο νησι.. τα 25 θεωρουνται 20 εκ των ουκ ανευ!Το νεο ερωτημα που εχει γενννηθει πλεον στο μυαλο μου ειναι 'ποιος ειναι τελικα ο διεφθαρμενος? αυτος που τα παιρνει η αυτος που διαφθειρει δινοντας τα ????????? '
Και μετα λεμε, απα πα πα ανηθικο κρατος που μιλατε για φορους, ενω εσεις τα τρωτε ! μην κοιταξουμε στον καθρεφτη και δουμε ποσο μηδενικα ειμαστε ορισμενοι στο μπορντελο μας με σημα την ελληνικη σημαια !
...πόσο δίκιο έχεις, ΠΟΣΟ???!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εμένα κάπου στα 150 μου πήγε η αλλαγή με δικά μου λάδια και δικό τους φίλτρο.
στη vw με δικα σου λαδια και δικο τους φιλτρο παει κανα 100αρικο ισως 120(για 5 λιτρα)
θα σου πω συντομα και για πληρες service που με ρωταγες..
εσυ στο συνεργειο σου εχεις μονο premium τι να κανουμε?? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μην τρελαθούμε . Ολοι ξέρουν ότι τα περνούν σαν ανταλλακτικά . Χωρίς extra φόρους
Οσο για τα βρακια και τους κώλους . Ναι ok σωστό .
Αλλά όχι μεχρι του σημείου να σε πούν Μ@λ@κ@ .Φιλε εγω δεν το ηξερα.
Δηλαδη παραγγελνουν διαφορες μαλακιες και τις περνουν ως εξτρα για να μην πληρωνουν φορους αυτοι και τα πουλανε σε εμας σε τιμη που συμπεριλαμβανει το φορο του κρατους τον οποιο καρπωνεται ο καθε σπανος και ο καθε σφακιανακης ?
-
Σόρυ για το αλλά μιας και αναφέρθηκε, 140 ευρώ έχει εργασία, 5 λίτρα kolben και φίλτρο. Αν βάλεις τα Castrol τότε είναι 180 ευρωπουλάκια το όλο πακέτο (λάδια,φίλτρο,εργασία). Φυσικά το όλο παιχνίδι παίζεται με τη σφραγιδούλα που πρέπει να έχει το βιβλιαράκι σου για να συνεχίσει να ισχύει η εγγύηση. Χωρίς αυτό πολλούς από εμάς θα κάνανε χρόνια να μας δουν οι αντιπροσωπείες (ειδικά για το σέρβις λαδιών και μόνο).
mango, κατά βάση συμφωνώ με τα λεγομενα σου αλλά εκτός των εξτρά που μπορέις να βρεις και να βάλεις εκ των υστέρων από ι-μπει π.χ. όπως λέει ο νίκος μερικά πράγματα τα έχω (κακώς ενδεχομένως) αποδεχτεί. Αφού τα έφερε έτσι η ρημάδα η τύχη να ζω εδώ παίζω μπάλα με αυτούς τους κανόνες. Εννοώ για την αρχική τιμή και για τα εξτρά που δεν μπορείς η δεν πρέπει να βάλεις μετά, eke;i σκύβω το κεφάλι και αποδε΄χομαι το σεξ που μου πρόσφερει αφειδώς το κράτος. Επειδή είμαι και της σχολής 'το μαμά είναι πιο όμορφο' δεν πολυταλαιπωρούμαι και για τα μετά οπότε έχω και ένα λιγότερο άγχος με τη συμβίωση με το εκάστοτε αυτοκίνητο. Ακόμη χειρότερα (για εμάς) ποσά θα βρείς στην άλλη άκρη του ατλαντικού αν ψάξεις. Δεν θυμάμαι επακριβώς αλλά νομίζω η Μ3 πάιζει στα 50+ Κ ΔΟΛΛΑΡΙΑ (ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην κάνετε την διαίρεση με την υπάρχουσα ισοτιμία γιατί θα βάλετε τα κλάματα! ).
Αυτό που έχω κάνει εδώ και καιρό είναι να πάψω να κοιτάω τιμές καινούριων και εξτρά από το εξωτερικό. Ειδικά αν δείτε (υποθέτω θα το έχετε κάνει κάποιες φορές) τις τιμές μεταχειρισμένων στη Γερμανία θα φύγουν πολλά ξεσταύρια προς Βουλή μεριά.
Φυσικά κάποιοι ίσως να γελάνε με όσα γράφουμε γιατί πολύ απλά βρήκαν την πίσω πόρτα (αυτή είναι η μεγαλύτερη πληγή μας και η πηγή πολλών κακών. Το 'μακριά από μένα και όπου μπει' που έχουμε σχεδόν όλοι μας.). Γνωρίζω περίπτωση κοντινού προσώπου (δεν ξέρω το μηχανισμό όμως επακριβώς. Κάτι έπαιξε όμως στο τελωνείο.) όπου ήρθε μια προηγούμενη Χ5 με σχεδόν όλα τα εξτρά πάνω και ΔΕΝ πληρώθηκε φόρος για κανένα εξτρά. Κατά τα λοιπά, αν είσαι νόμιμος και κάνεις κανά έγκλημα να πάρεις πάνω από δίλιτρο θα πρέπει όπως ειπώθηκε να το πληρώσεις το ΙΔΙΟ εξτρά ακριβότερο από το αδελφάκι με το 1600. Το θέατρο του παραλόγου φυσικά made in greece...
-
Προφ, επειδη τυχαινει και εχω μεγαλωσει σε επιχειρησεις, ΟΛΟΙ μα ολοι οι επιχειρηματιες τρεμουν στην ιδεα οτι θα χασουν τους πελατες τους. Κανουμε τρομερο λαθος που δινουμε και το παραμικρο ευρω εξτρα για να εξυπηρετηθουμε εις βαρος καποιου αλλου. Και ακομα πιο τρομερο λαθος ειναι το οτι αποδεχομαστε αυτην την κατασταση..
Το θεμα μας δεν ειναι να μην πληρωνουμε το φορο του αυτοκινητου! Να τον πληρωνουμε οσος και να ειναι και αν δεν μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε και αν πειστουμε οτι ετσι πρεπει να ειναι ας το αποδεχτουμε.
Αλλα οταν βλεπεις οτι μεχρι και ενα διλιτρο που θεωρειται οτι δεν το επηρεαζουν τεκμηρια και τετοια ειναι σχεδον διπλασια πιο ακριβο στη χωρα μας απο οτι σε μια ακριβη χωρα οπως η Αγγλια, ε τοτε θελεις μια εξηγηση.
Δεν δεχομαι να πληρωνω γαμησια....τικα σε κανεναν!
1000 φορες να το παραγγειλω απο τον Γερμανο 'Σφακιανκερ' και να πληρωσω στο τελωνειο τα λεφτα,και να ειμαι σιγουρος οτι πηγαινουν εκει, παρα στον κανονικο σφακιανακη και να ξερω οτι του δινω και τα λεφτα του κρατους για να μεγαλωνει περισσοτερο ο λογαριασμος του στη UBS η δεν ξερω και γω που τα χει!Αλλα τοσο μαλακες που ειμαστε, ποιος το κανει. Η λογικη βεβαια λεει οτι αν το παρω απο εδω, τοτε θα με εξυπηρετουν καλυτερα , θα με γνωρισουν κλπ κλπ. @@ ... Παω εγω που εχω παρει 3 , και περιμενω στην ουρα τον εμβολιμο με τη μπεμπα 30ετιας να μπει αφου ειναι 'φιλος' με το μαστορα..(το μαστορα που βαζει το κλειδι στο διαγνωστικο και αν του δειξει 'αλλαγη λαδιων σε 100χλμ' θα σου πει οταν περασουν 100χλμ δηλαδη μπορει και σε 2 μερες, ξαναελα να τα αλλαξουμε....
Αντε μην αρχισω και λεω και ονοματα...
Ατιμο πραμα τα λεφτα και η απληστια...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λέτε λέτε λέτε αλλά 11 σελίδες τώρα δεν βοήθησε κανείς στο άμοιρο ερώτημα που έθεσα .Η επανάληψη μητέρα μαθήσεως.
Πώς σας βλέπετε την αγορά μεταχειρισμένης 520 εισαγωγής 2 ετών και 2 μηνών με 30,000 χιλιόμετρα full extra με 30-32.000 χιλιάρικα, 4ο χέρι αλλα απο όσο γνωρίζω χωρίς προβλήματα.
viewtopic.php?f=15&t=21470&st=0&sk=t&sd=a&start=7320' target='_blank4ο χέρι ? Με μόνο 30κ χλμ ? Για να τα κοιτάνε τα παίρνουν?
Με ~33-34 φέρνεις από Bmw Γερμανίας κ ας μην έχει ναβιγκάτορ ( ένα ελαφάκι για τον sprsk παρακαλώ! ). -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
...
Αλλα οταν βλεπεις οτι μεχρι και ενα διλιτρο που θεωρειται οτι δεν το επηρεαζουν τεκμηρια και τετοια ειναι σχεδον διπλασια πιο ακριβο στη χωρα μας απο οτι σε μια ακριβη χωρα οπως η Αγγλια, ε τοτε θελεις μια εξηγηση....
Ατιμο πραμα τα λεφτα και η απληστια...Συμφωνώ σε όλα. Μόνο για το 'δίλιτρο' που λες μια φράση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που ξεπερνάμε τα 1800 κυβικά ήδη ο φόρος εκτοξεύεται σε σχέση με τις περισσότερες πολιτισμένες χώρες. Ειδικά στη φράση 'δίλιτρο ή παραπάνω' το παιδί με τη φράντζα έχει αρχίσει και τον ακονίζει. Για αυτό και τα δίλιτρα παραμένουν 'ακριβό σπορ' ακόμη και μετά την κατάργηση των τεκμηρίων. Κρύβουν μέσα τους πολύ 'κερατιάτικό' φόρο και πολλοί αγοραστές τους ίσως αν το γνώριζαν να τους κακοφαινόταν η τιμή ακόμη πιο πολύ. Νομίζω ότι στα 1200αρια και 1400αρια έχουμε σχεδόν ίδιες τιμές με το εξωτερικό.
Επίσης λόγω και αυτού του θέματος στη χώρα μας έχει χεστεί στο τάληρο η VW με τους διάφορους TSI. Πουλάει το 1.4 Πασατ π.χ. σε μια ανταγωνιστικότατη τιμή με όπλο τη χαμηλή φορολογία. Έρχονται οι υπόλοποι με τους 1800αρηδες ατμοσφαιρικούς που απαιτεί ένα τέτοιο μοντέλο και πρέπει να το δώσουν γυμνό για να είναι ανταγωνιστικοί τιμολογιακά.
Για την τελευταία φράση σου νομίζω ότι σαν έθνος μπορούμε να 'διδάξουμε' σε όλο τον πλανήτη που μπορείς να καταντήσεις σαν έθνος και σαν άτομο όταν έχεις μόνο αυτά μέσα στο κεφάλι σου. Συμφωνώ εντελώς εδώ...
@sprsk, δεν είμαι ειδικός αλλά για την εποχή που διανύουμε μου φαίνονται αρκετά έως πολλά αυτά τα χρήματα και ειδικά για ένα όχημα με τόσους ιδιοκτήτες. Θα πρότεινα μια ντόπια έρευνα με αυτά τα λεφτά. Θα ανακαλύψεις θησαυρούς κρυμμένους με τέτοια ζήτηση ρευστότητας...
-
Όντως για 4ο χερι πολύ λίγα χλμ , εδώ εγώ που κοιτάω στο mobile.de βλέπω αυτ/τα του 5ος/2008 με 40-45.000 χλμ.!!
Για πρόσεξε το -
από Professeur την 30/12/08 23:09
MANGO έγραψε:
...
Αλλα οταν βλεπεις οτι μεχρι και ενα διλιτρο που θεωρειται οτι δεν το επηρεαζουν τεκμηρια και τετοια ειναι σχεδον διπλασια πιο ακριβο στη χωρα μας απο οτι σε μια ακριβη χωρα οπως η Αγγλια, ε τοτε θελεις μια εξηγηση....
Ατιμο πραμα τα λεφτα και η απληστια...Συμφωνώ σε όλα. Μόνο για το 'δίλιτρο' που λες μια φράση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που ξεπερνάμε τα 1800 κυβικά ήδη ο φόρος εκτοξεύεται σε σχέση με τις περισσότερες πολιτισμένες χώρες. Ειδικά στη φράση 'δίλιτρο ή παραπάνω' το παιδί με τη φράντζα έχει αρχίσει και τον ακονίζει
Ακόμη και αν αλλάξει ο τρόπος φορολόγησης των ΙΧ και αποδεσμευτούν από τα κυβικά εκατοστά και πάνε στα αλόγατα που πιθανολογείται, τότε ίσως πάλι να υπάρχει φορολογικό αδιέξοδο. Και για του λόγου το αληθές:
Έστω π.χ. ένας υποψήφιος αγοραστής ΒΜW μοντέλο 320 τούρμπο με καμμιά 220 αλόγατα θελήσει το τάδε έξτρα που κάνει CIF 3.000 ευρώ και έστω ένας αγοραστής ατμοσφαιρικού 318 των 143 ίππων αλλά ιδίων κυβικών (2.000) που θέλει το ίδιο εργοστασιακό εξτρά στο ίδιο αμάξωμα.
Ο πρώτος θα το πληρώσει παραπάνω γιατί θα είναι πιθανότατα σε δυσμενέστερη φορολογική κλάση αφού έχει παραπάνω άλογα στο στάβλο του!Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή, το κράτος θα μας τα πάρει και πάλι σαν την γκανιότα στις χαρτοπαιχτικές λέσχες που είναι πάντα στο κέρδος.
-
Αυτό που το άκουσες ότι μπορεί να φορολογηθεί το αυτ/το βάσει των ίππων??
-
Φημολογείται εντονότατα διότι αφ' ενός το υφιστάμενο σύστημα είναι παρωχημένο με κύρια προβλήματα την ''διαφυγή'' των κάθε λογής τούρμπο αλλά και γενικότερα κινητήρων υψηλής απόδοσης όπου με λίγα σχετικά κυβικά ξεγλιστράνε των βαριών φόρων, και αφ΄ετέρου διότι το νέο σύστημα με τους ίππους (με ολίγην από εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα) είναι τρέντυ καθ' ότι οικολογικότερο.
Μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια δηλαδή, και συ λαέ βασανισμένε δεν θα δεις φθηνά αλόγατα ούτε στα παιδιά σου.
-
http://e-services.mercedes-benz.com/dsc ... onalId=U01
εδω ειναι η τιμη της C class στην Αγγλια, 23 χιλιαρικα!
1,8 κομπρεσορ! οχι 2 δυο χιλιαδες, αλλα 1,8.Εκει τι παιζει ?
Ρε μηπως μας αρεσει μονο να μας τον χωνουν,συνθισαμε ρε παιδι μου! και τελικα τσιναμε οταν μας παιζουν με το κεφαλι ?
BMW FORUM