-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξω γραμμή πλεύσηςΚαλοτάξιδη τότε!
Όποτε αποφασίσεις πάρε τηλέφωνο...πωλείται μια λευκή με 3000χλμ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί δεν άρεσε στον ξάδελφο της γυναίκας σου ?Γλίστραγε!!
Γενικότερα δεν του άρεσε η φιλοσοφία του αυτοκινήτου...
'Θέλω κάτι πιο πολεμικό ρε Παντέλο'....είπε
Σεβαστή η άποψη του. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τί δεν του άρεσε????Τα πάντα....
Και κάτι τελευταίο....όλη την 'γκρίνια' την άκουσα εγώ...
'Και το λεγα ρε Παντελή....η Ελλάδα είναι μόνο για τετρακίνητα'....έλεγε ο καημένος..Περί ορέξεως...
Ακριβώς...δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα....ούτε να κατηγορούμε όποιον διαφωνεί με τα δικά μας.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Γιατί δεν άρεσε στον ξάδελφο της γυναίκας σου ?
Γλίστραγε!!
Γενικότερα δεν του άρεσε η φιλοσοφία του αυτοκινήτου...
'Θέλω κάτι πιο πολεμικό ρε Παντέλο'....είπε
Σεβαστή η άποψη του. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Εγώ έχω γράψει πως για τα δικά μου γούστα και με βάση τα Ελληνικά δεδομένα ένα Golf Gti είναι πιο απολαυστικό στην καθημερινή χρήση από μια Μ3 Ε46, η οποία μόνο όταν ανεβαίνουν οι στροφές ή σε μια πίστα είναι αλλού (αλλά αυτό το λέω γιατί είχα στην κατοχή μου και τα δύο).Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε μία περίπτωση που ένα Golf GTi θα είναι πιο απολαυστικό από μία Μ3 Ε46. Ίσως μόνο αν πετούσαμε και τα δύο από ένα γκρεμό, να ευχαριστιόμουν το Golf πιο πολύ
Σεβαστή η άποψή σου, βέβαια! Κι εγώ απλώς παραθέτω τη δική μου
-
Ρε Νικο διαβασες στο Drive Μαρτιου που δοκιμασαν την 120 με τα 170 αλογα, ακριβως ιδια με τη δικια σου την δινουν 0-100 σε πανω απο 10 δευτερολεπτα και λενε οτι οι 170 ιπποι δεν φαινονται ?
Ισχυει αυτο ? Οτι δεν ειναι τοσο γρηγορη οσο λενε ?
Δηλαδη η 320 και αυτοματη ποσο θα θελει 0-100 13 sec ισως ? -
Δεν ξέρω...το Drive ένα φεγγάρι εκθείαζε τις BMW, τον τελευταίο χρόνο κάτι ''άλλαξε'' και παντού βγάζει καλύτερα τα Audi...ίσως θέμα διαφήμισης???
Πάντως η 120i αυτόματη με τον παλιό κινητήρα (150 ίππους), μόνο αργή δεν είναι. Την είχα πάρει Test Drive μέχρι Χαλκίδα και το αυτοκίνητο πήγαινε πολύ καλά.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
[Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε μία περίπτωση που ένα Golf GTi θα είναι πιο απολαυστικό από μία Μ3 Ε46. Ίσως μόνο αν πετούσαμε και τα δύο από ένα γκρεμό, να ευχαριστιόμουν το Golf πιο πολύΣεβαστή η άποψή σου, βέβαια! Κι εγώ απλώς παραθέτω τη δική μου
Να το πω διαφορετικά, μου αρέσει το cruising και η ροπή από χαμηλά (να πατάς με οποιδήποτε σχέση στο κιβώτιο και να φεύγεις), δηλαδή να απολαμβάνω το αμάξι μου ΟΛΕΣ τις ώρες που το καβαλάω και όχι μερικές.
Εν ολίγοις (αφού απεχθάνεσαι το Golf Gti- κακώς βέβαια γιατί και χώρους και ποιότητα και κιβώτιο και κινητήρα και πλαίσιο διαθέτει) μια 335i φαντάζει στα δικά μου μάτια συνολικά πιο αμάξι ''που τα κάνει όλα'' από μια σκληροπυρηνική Μ3.
Τι να πω? Ίσως και να γέρασα ή να γερνάω -
Έχω κάνει ταξίδι με Μ3 και μου φάνηκε ιδανικό και για cruising. Γι' αυτό λέω ότι δε θεωρώ πως το Golf μπορεί να θεωρηθεί ότι υπερτερεί κάπου στο θέμα 'απόλαυση' (μπορεί να έχει άλλες αρετές σε πρακτικότητα κλπ, ΟΚ, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα, εσύ το εννοούσες οδηγικά).
Τέλος πάντων, καταλαβαίνω τι θες να πεις. Απλώς το βλέπουμε διαφορετικά
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
σωστός, όταν το είδα στο Ultimate Factories που έδειχνε την BMW έπαθα την πλάκα μου
Ψάχνω να το βρω...δε το βρίσκω με τίποτα
Ήταν δύσκολο να το βρώ αλλά άξιζε τον κόπο..
Εκτός του ότι είναι σε HD με υπογραφή National Geographic, είναι καταπληκτικό, δείχνει την γέννηση του 3.0-διαμαντιού-μοτέρ και πώς χτίζεται απο scrap μια Z4MΕυχαρίστως να στο κάνω μια κόπια, είναι ~4GB.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
σωστός, όταν το είδα στο Ultimate Factories που έδειχνε την BMW έπαθα την πλάκα μου
Ψάχνω να το βρω...δε το βρίσκω με τίποτα
Ήταν δύσκολο να το βρώ αλλά άξιζε τον κόπο..
Εκτός του ότι είναι σε HD με υπογραφή National Geographic, είναι καταπληκτικό, δείχνει την γέννηση του 3.0-διαμαντιού-μοτέρ και πώς χτίζεται απο scrap μια Z4MΕυχαρίστως να στο κάνω μια κόπια, είναι ~4GB.
Αν έχεις τη καλοσύνη, θα το εκτιμούσα πολύ. Εκτός αν μπορείς να το 'ανεβάσεις' στο rapidshare. Το έψαξα στα torrent (free) sites και δε το βρήκα πουθενά. Το βρήκα στο emule 1.κάτι GB αλλά σέρνεται το upload τους και θέλω 2+ μέρες έτσι όπως πάει (και έχω σύνδεση 16ΜΒΡS).
Ευχαριστώ.
-
το θέλω και εγώ παίδες
με torrent και να δώσεις εδώ τον tracker δεν παίζει? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το θέλω και εγώ παίδες
με torrent και να δώσεις εδώ τον tracker δεν παίζει?Μετάφραση??
-
-
-
BMW X5 Turbo diesel Hybrid
We finally managed to discover BMW's mystery concept car for the Geneva Show (see here): it's the “Vision EfficientDynamics”, or as we prefer to name it, the X5 2.0-liter Twin Turbo Diesel Hybrid Concept. The prototype model offers an insight into BMW’s EfficientDynamics technologies that are set to find their way into production models in the near future.The X5 Concept combines BMW’s all-new, twin-turbocharged 2.0-liter 4-cylinder diesel engine with a compact generator that, for the first time, is flange mounted directly onto a new eight-speed automatic gearbox. The 2.0-litre diesel engine delivers 204hp and 400Nm of torque between 2,000 and 2,250rpm while the mild hybrid concept generates a further 20hp and 210Nm of torque under acceleration.
According to BMW, while the Vision EfficientDynamics concept completes the sprint from zero to 62mph in just 8.9 sec it boasts an avg. fuel consumption of 36.5 MPG (US) or a mere, 6.5-liters per 100 km and just 172g/km of CO2 emissions.
Apart from the hybrid system, the prototype also features a Brake Energy Regeneration system which utilizes highly efficient lithium-ion batteries in the boot area to store the power generated which can be used to power the air conditioning, electric coolant pump and the electric power steering system.
-
-
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε Νικο διαβασες στο Drive Μαρτιου που δοκιμασαν την 120 με τα 170 αλογα, ακριβως ιδια με τη δικια σου την δινουν 0-100 σε πανω απο 10 δευτερολεπτα και λενε οτι οι 170 ιπποι δεν φαινονται ?Ισχυει αυτο ? Οτι δεν ειναι τοσο γρηγορη οσο λενε ?
Δηλαδη η 320 και αυτοματη ποσο θα θελει 0-100 13 sec ισως ?Το είδα...ΔΕΝ ισχύει. Θα στο δώσω βόλτα να το δεις
Έλεγε πάντως τα καλύτερα για τη κατανάλωση, η οποία είναι πολύ χαμηλή, που έρχεται να δικαιώσει τις δηλώσεις μου περί χαμηλής κατανάλωσης σε ταξίδι (μερικοί δε με πίστευαν!). Πάντως εγώ σε 3 από τις 4 φωτογραφίες τον βλέπω με το πλάι ...άρα μια χαρά φαίνονται τα 170 άλογα και χωρίς μπλοκέ.
Ακόμα δεν έχω κάνει μέτρηση στην επιτάχυνση...αλλά θα κάνω και θα σας πω.
-
BMW FORUM