-
Αφάνα, καλοτάξιδη!
ΥΓ Αύριο τα Μέγαρα είναι ανοιχτά στο κοινό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφάνα, καλοτάξιδη!ΥΓ Αύριο τα Μέγαρα είναι ανοιχτά στο κοινό!
Κάποιο μήνυμα θέλεις να περάσεις....χχχμμμμ...
-
Ρωτάω.....μπας και θέλεις να κάνεις μια επίσκεψη! Να ξέρουμε βρε αδερφέ! Θα πάμε? Δεν θα πάμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink:Ρωτάω.....μπας και θέλεις να κάνεις μια επίσκεψη! Να ξέρουμε βρε αδερφέ! Θα πάμε? Δεν θα πάμε?
Αχχ...να'χα το Ζ...
Λοιπόν, το αυτοκίνητο θέλει στρώσιμο. Η Αθηνών-Κορίνθου δεν μου πέφτει άσχημη! Καλή ιδέα να περάσω για ένα γειά (+) αλλά νωρίς!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
:metalo:Την παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες , αλλά, δυστυχώς, την οδήγησα μόνο μία ώρα στην πηγμένη Κηφισίας με μωτ 5χλ.!!!
More on this....later...
Kαλα χιλιομετρα!!Να τη χαιρεσαι!
-
maxmara εύχομαι να την απολαύσεις!! ΚΑΛΑ και ΑΣΦΑΛΗ χιλιόμετρα!!
-
:metalo:Την παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες , αλλά, δυστυχώς, την οδήγησα μόνο μία ώρα στην πηγμένη Κηφισίας με μωτ 5χλ.!!!
More on this....later...
Αχχ φίλε μου, καλορίζικη, καλοτάξιδι, να την απολαύσεις και να την προσέχεις. Δείξ' της το σεβασμό που της αξίζει για να σε ανταμείψει, όπως αυτή ξέρει και πίστεψέ με θα σε κάνει να ξεχάσεις γρήγορα το 350Ζ.
Σου το λέει ένας παρολίγον κάτοχος αλλά καθόλου άσχετος με το συγκεκριμένο εργαλείο μιας και δύο φίλοι μου το έχουν αποκτήσει ήδη σε λευκό χρώμα και M Pack (ο ένας μάλιστα έχει βάλει το πρόγραμμα και τις εξατμίσεις του Hartge και εκεί να δεις μουσική πανδαισία ) -
τι καλό πήρες max?
Ψήνομαι άσχημα για την Z4 Coupe...
-
maxmara καλορίζικη να είναι...
πολλά και ασφαλή χλμ να κάνεις μαζί της! -
Thanks guys!
-
Καλοτάξιδη max!!
-
Καλό στρώσιμο και καλό σκίσιμο και από μένα!
-
:whistlink:
Ρωτάω.....μπας και θέλεις να κάνεις μια επίσκεψη! Να ξέρουμε βρε αδερφέ! Θα πάμε? Δεν θα πάμε?
Αχχ...να'χα το Ζ...
Λοιπόν, το αυτοκίνητο θέλει στρώσιμο. Η Αθηνών-Κορίνθου δεν μου πέφτει άσχημη! Καλή ιδέα να περάσω για ένα γειά (+) αλλά νωρίς!
KAΛΟΡΙΖΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ 6 ΚΥΛΙΝΔΡΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΟΥΠΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!!
-
370 ολοκαίνουρια Euro Delivery αυτοκίνητα έπαθαν μεγάλες ζημιές, μετά απο πρόσκρουση του καραβιού στο λιμάνι του New Jersey.
Τα περισσότερα ήταν Μ3.
http://culturegarage.com/2008/01/11/are ... -370-cars/
-
Πότε έγινε αυτό και σε ποιό λιμάνι;
-
Ανοιξε καμαρι μου το λινκ 11/01/08
Το λιμανι το γραφει απο πανω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ανοιξε καμαρι μου το λινκ 11/01/08Το λιμανι το γραφει απο πανω.
Η φωτογραφία Σκύλε δεν σ'αφήνει να δεις τίποτα άλλο!
-
Ποιός πληρώνει αυτές τις ζημιές?
υποθέτω η ασφαλιστική που ασφαλίζει τα πλοία για ατυχήματα? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
υποθέτω η ασφαλιστική που ασφαλίζει τα πλοία για ατυχήματα?ΑΝ είναι ασφαλισμένο το φορτίο για τέτοιο ατύχημα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
υποθέτω η ασφαλιστική που ασφαλίζει τα πλοία για ατυχήματα?ΑΝ είναι ασφαλισμένο το φορτίο για τέτοιο ατύχημα.
Ήταν ασφαλισμένο, οπότε η BMW δεν ζημιώθηκε ουσιαστικά...
Το πρόβλημα είναι αυτών που ανήκουν τα οχήματα γιατί θα πάει πίσω η παράδοση τους.
Και ουσιαστικότερο πρόβλημα τα περίπου 70 european delivery αυτοκίνητα τα οποία μάλλον δεν ήταν ασφαλισμένα για κάτι τέτοιο, οπότε ευθύνονται οι ιδιοκτήτες τους πλέον
BMW FORUM