-
Δεν θα έβαζα ποτέ LED ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία σε λάμπα που δεν έχει σχεδιαστεί για αυτή.
Τα κερατιάτικα βέβαια του Σπανού τα κρατάω (δεν το ήξερα ότι είναι απλή λάμπα), αν και η αλήθεια είναι ότι με έχει ξελασπώσει πολλές φορές από συγκλονιστικά έξοδα.
-
Αν ψάξεις υπάρχουν ωραίες led λάμπες στο ebay που δε βγάζουν αυτή τη κιτρινίλα, αρκετά αξιόπιστες. Θα τις προτιμούσα πάντως, Χρήστο.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Και πως θα ξέρω ποιες είναι οι σωστές, ποιες δεν θα βγάζουν αρκετό φως, ποιες θα είναι ενοχλητικές για τους άλλους οδηγούς κλπ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και πως θα ξέρω ποιες είναι οι σωστές, ποιες δεν θα βγάζουν αρκετό φως, ποιες θα είναι ενοχλητικές για τους άλλους οδηγούς κλπ;Ε γιαυτό λέω να ψαχτείς. Σε φόρουμ κλπ. Εκεί ξέρουν να σου πούνε.
Στο εξωτερικό εννοείται...
-
Νίκο για κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει κλπ. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να σπαταλάω τον χρόνο μου σε αυτό. Όταν κάτι χαλάει το φτιάχνω, και τελειώνει το πράγμα.
Και επειδή χρήματα για αλλαγή του με κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχουν πλέον, ευτυχώς το σχήμα και το χρώμα του γέρασαν αρκετά όμορφα (αντίθετα από το προηγούμενο Ε46 που επίσης είχα).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νίκο για κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται να κάτσει να ψάξει κλπ. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να σπαταλάω τον χρόνο μου σε αυτό. Όταν κάτι χαλάει το φτιάχνω, και τελειώνει το πράγμα.Και επειδή χρήματα για αλλαγή του με κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχουν πλέον, ευτυχώς το σχήμα και το χρώμα του γέρασαν αρκετά όμορφα (αντίθετα από το προηγούμενο Ε46 που επίσης είχα).
Μια χαρά τότε είναι όπως είναι.
Σε νιώθω απόλυτα γιατί κι εγώ χρόνο δεν έχω.
-
-
Έχουμε μαζί μας κάτοχο ή χρήστη του 2.0, 2.2, 2.5 κινητήρα της e85?
Τι προσέχω? Αξιοπιστία του 2.0 (ο οποίος btw έχει 6άρη κιβώτιο) έναντι του 2.2 (ο οποίος έχει 5άρη) ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχουμε μαζί μας κάτοχο ή χρήστη του 2.0, 2.2, 2.5 κινητήρα της e85?Τι προσέχω? Αξιοπιστία του 2.0 (ο οποίος btw έχει 6άρη κιβώτιο) έναντι του 2.2 (ο οποίος έχει 5άρη) ?
Μας μπερδεψες.
Ο 2.2 ειναι του 2002 και ειναι 6ταχυτο το manual ( το auto ειναι οντως 5 ταχυτο)
Ο 2.0 ειναι facelift του 2006 και ειναι και αυτο 6ταχυτο το manual
Για το 2,5 facelift ή pro-facelift? auto ή manual ? -
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Έχουμε μαζί μας κάτοχο ή χρήστη του 2.0, 2.2, 2.5 κινητήρα της e85?
Τι προσέχω? Αξιοπιστία του 2.0 (ο οποίος btw έχει 6άρη κιβώτιο) έναντι του 2.2 (ο οποίος έχει 5άρη) ?
Μας μπερδεψες.
Ο 2.2 ειναι του 2002 και ειναι 6ταχυτο το manual ( το auto ειναι οντως 5 ταχυτο)
Ο 2.0 ειναι facelift του 2006 και ειναι και αυτο 6ταχυτο το manual
Για το 2,5 facelift ή pro-facelift? auto ή manual ?Τα 2.2 & 2.5 είναι 5άρια (πλην του 2.5si)
To 2.0 είναι 6άρηΑμφότερα χειροκίνητα
-
Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω το μαύρο trim-πλαίσιο που έχει στα παράθυρα και το cut πίσω από την ρόδα με ασημένιο ?
Είναι μαύρο το αμάξι και πιστεύω ότι τε Chrome θα του πηγαίνει πολύΣαν αυτά στις Photo ( Τον παραθύρων δεν φαίνεται καλά αλλά αν εστιάσετε θα δείτε ότι είναι και αυτό )
-
Τσέκαρε με τη BMW το ανταλλακτικό να στο παραγγείλουν και να στο βάλουν.
-
Ναι ΟΚ ... απλά λέω αν υπάρχει άλλη επιλογή μίας και μαμά θα το πληρώσουμε χρυσό το χρώμιο
-
Μόνο μαμά, απλά μπορείς να τα βρείς ισως φτηνότερα στο ιντερνετ απο οτι στην αντιπροσωπεία.
-
Ψαξτο και από Κίνα
-
Ναι γιαυτό ρώτησα μήπως έχει κάποιος εμπειρία από αντίστοιχη αγορά
-
Το αυτοκινητο εχει και ρυθμιζομενα αμορτισερ!
Τι παιζει εν τελη με τα ηλεκτρονικα των μπεμπων στα δυναμικα τεστ;
Φυσικα και στριβουν, αλλα στα τεστ αυτα, τα ηλεκτρονικα τους μπερδευονται.Ποιος κανει τετοιες ρυθμισεις; μαθητευομενοι σε πρακτικη ασκηση;
Μεγαλο κριμα μια τετοια εικονα για μια εξαιρετικη και σοβαρη εταιρια.
-
Οι επιδοσεις των bmw σε αυτο το τεστ αποδεικνυουν ποσο αστειο ειναι.
-
Γιατι το σνομπαρετε το τεστ; ειναι μια δοκιμη αποφυγης εμποδιου με συγκεκριμενες προδιαγραφες για ολα τα αυτοκινητα, ενας δεικτης συμπεριφορας που δοκιμαζει αναρτησεις, πλαισιο, τιμονι, ηλεκτρονικα.
Ο ανθρωπινος παραγοντας παιζει ρολο στο αποτελεσμα αλλα το ιδιο συμβαινει και οταν γινονται δοκιμες γενικου τυπου και αναφερεται πως το ταδε αυτοκινητο ειναι στριφτερο.
Με το ιδιο σκεπτικο μπορει να πει καποιος οχι δεν ειναι στριφτερο διοτι το δοκιμασε ανθρωπος και ο καθεις αλλιως στριβει και αλλιως αντιλαμβανεται κτλ.Συνεπως και οι δοκιμες του ειδικου τυπου, που ουτως η αλλως δεν χρησιμοποιουν συγκεκριμενο προτυπο οπως σε αυτο το τεστ, ειναι ακυρες και δεν μπορουν να αποτελεσουν καμια βαση ενημερωσης και συγκρισης.
Ενα σουιφτ στριβει με πιο γεματη αισθηση απο μια μ3 μπεμπα. Οχι; γιατι;
-
Πήγα στην BMW και ζήτησα να μου βγάλουν ένα κόστος για τα πλαινά. Αναμένω αύριο ή την Παρασκευή μάλλον τιμές ... ελπίζω να μην πονέσω πολύ.
Να ρωτήσω ...
Στο παρελθόν είχα αναβαθμίσει το S60 σε stage 1 στην BSR ... πραγματικά εξαιρετική δουλειά δεν είχα ούτε ένα παράπονο.
Λέω να αναβαθμίσω και το καινούργιο ( 4 series F36 420D Grand Coupe )
Ο κινητήρας είναι ο B47D20 2.0 L I4 T ( αυτός με τα 190hp )Που προτείνεται να κοιτάξω ?
Ενδεικτικά βρήκα
- https://en.bsr.se/tuning-kits/t/2998/bmw-420d-190hp-2015-2017-b47-d20-a
- https://www.racechip.com/shop/bmw/4-series-f32-33_f36-from-2014/420d-1995ccm-190hp-140kw-400nm.html
- https://www.celtictuning.co.uk/services/performance-stats/bmw/4-series-f3x-2013/diesel/420d-187-bhp-2015-ECU-remap-chiptuning/stage-1#t3-content
- https://www.ac-schnitzer.de/en/bmw/4/f36-4-series-gran-coup/engine/performance-upgrade-diesel/ac-schnitzer-performance-upgrade-for-bmw-1-series-f20-f21-2-series-f22-f23-3-series-f30-f31-4-series-f32-f33-f36-5-series-f10-f11-x3-f25-x4-f26-1335.html
Τι προτείνεται ?
BMW FORUM