-
Έχει νόημα για το λογιστήριο τους...
Ας ελπίσουμε ότι η Alfa θα βγάλει μικρομεσαίο πισωκίνητο, αλλά μάλλον θα επικεντρωθεί στα μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα της. -
Οπότε βλέπω να ψάχνουμε στα... μεταχειρισμένα!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σειρά 1 F20...... ο τελευταιος ανορθολογιστικος Βαυαρός.......και για αυτό πήρα μια.....άστην να υπάρχει !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλησπέρα στο forum σχετικά με την αγορά μιας 320 e46 coupe του 05 τι να προσέξω που υστερούν αυτά τα αυτοκινητα?και με τις επιδόσεις πως είναι πάνω κάτω και καταναλωση
-
Ο χρήστης manos subi έγραψε:
Καλησπέρα στο forum σχετικά με την αγορά μιας 320 e46 coupe του 05 τι να προσέξω που υστερούν αυτά τα αυτοκινητα?και με τις επιδόσεις πως είναι πάνω κάτω και καταναλωσηΞεκινάς την μελέτη :
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/articl ... umber=6774
Το πιο σημαντικό είναι να βρεις αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση.
-
Φίλε, τι απόκαμες τελικά με τη δικιά σου;
-
Προς το παρόν τίποτα φίλε μου. Δεν έχει στεγνώσει 100%.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προς το παρόν τίποτα φίλε μου. Δεν έχει στεγνώσει 100%.Να υποθέσω πήρε νερά με τις νεροποντές στη θεσσαλονίκη?
-
Ναι, ήταν σε υπόγειο πάρκινγκ και πέρασε ολόκληρη μέρα κάτω από τα λασπόνερα (το νερό ήταν 20 πόντους πιο πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου). Η πυροσβεστική μετά από 30 ώρες κατάφερε να αδειάσει τα νερά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, ήταν σε υπόγειο πάρκινγκ και πέρασε ολόκληρη μέρα κάτω από τα λασπόνερα (το νερό ήταν 20 πόντους πιο πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου). Η πυροσβεστική μετά από 30 ώρες κατάφερε να αδειάσει τα νερά...Πολύ κρίμα... υπάρχει πιθανότητα να επανέλθει και να δουλέψει, ή μιλάμε για ολοσχερή καταστροφή?
-
Αν βρεθεί τροπέτο για τα ανταλλακτικά (εγκέφαλοι, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά κλπ), ίσως φτιάχνεται με καμιά 10αριά+ χιλιάρικα.
-
Συγνώμη που δεν θυμάμαι,αλλά το είχες ασφαλισμένο για καιρικά φαινόμενα?
-
Περίεργη φάση, γιατί ήταν σε ιδιωτικό χώρο κλπ. Ξέρεις πως είναι οι ασφαλιστικές...
-
Ωχχχχ...
Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι με τους μακάκες..... -
€35 σήμερα καμένος δακτύλιος στα φώτα ημέρας:
Και πάλι καλά, το πίσω είχε... €140 γιατί είναι LED
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
€35 σήμερα καμένος δακτύλιος στα φώτα ημέρας:Και πάλι καλά, το πίσω είχε... €140 γιατί είναι LED
Με ολο το σεβασμο, οι λμπες για τα δαχτυλιδια ειναι απλες κλασσικες.
Ουτε 10 ευρω δεν κανουν σε μαγαζια με ηλεκτρολογικα.Να φανταστώ, απο επισημο αντιπροσωπο?
-
Ναι, στον Σπανό.
-
Εκτός αυτού υπάρχουν και led λάμπες γι' αυτή τη δουλειά (προφανώς με πολύ λιγότερα από 35€) που καταργούν και το πρόβλημα της διχρωμίας xenon-halogen rings, που κατ' εμέ είναι αντιαισθητικότατο.
Πχ:
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εκτός αυτού υπάρχουν και led λάμπες γι' αυτή τη δουλειά (προφανώς με πολύ λιγότερα από 35€) που καταργούν και το πρόβλημα της διχρωμίας xenon-halogen rings, που κατ' εμέ είναι αντιαισθητικότατο.Πχ:
Τις εχω δοκιμασει, απο e-bay κι εχουν 2 μεγαλα μειονεκτηματα :
- Στον 1,5 χρονο καηκε η μια λαμπα
- Κατα τη διαρκεια της μερας χανει, σα να φαινεται οτι δεν ειναι αναμμενα.
Εχεις να προτεινεις καποιες λαμπεσ αντιστοιχες με τις οποιες εμεινες ικανοποιημενος ?
-
Με το κόστος που έχουν το 1ο δεν το θεωρώ μειονέκτημα.
Για το 2ο με κάτι λίγα που έχω κοιτάξει (μιας και δεν έχω BMW) είναι ότι θέλει λίγο ψάξιμο, μιας και δεν είναι όλες το ίδιο αποτελεσματικές. Δεδομένο το γεγονός ότι η led δεν διαθλάται σαν την αλογόνου ενώ και το ring δεν είναι σχεδιασμένο γι' αυτές ώστε να τις ευνοεί. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αξίζουν μιας και γλιτώνεις την ενοχλητική (κατ' εμέ) κιτρινίλα.
BMW FORUM