-
Κλασσικό LCI της BMW (ελάχιστες διαφορές, ορατές μόνο με προσεκτική παρατήρηση). Μόνο η f20 είχε LCI με πολύ μεγάλες αισθητικές αλλαγές, λόγω του ότι η προ-LCI είχε λάβει αρκετές άσχημες κριτικές για την εξωτερική της εμφάνιση.
-
*Μόναχο.
Από την άνοιξη του 2018, εκτενείς προσθήκες και βελτιώσεις στη γκάμα κινητήρων θα αυξήσουν την απόλαυση της οδήγησης σε πολυάριθμες σειρές μοντέλων BMW. Η τεχνολογία BMW BluePerformance με καταλύτη SCR και ψεκασμό AdBlue για κινητήρες diesel θα διατίθεται στάνταρ σε όλες τις Σειρές στο μέλλον. Επιπλέον, φίλτρα σωματιδίων βενζινοκινητήρων για μείωση των ρύπων θα τοποθετούνται σε περισσότερα μοντέλα από το Μάρτιο του 2018. Ένας εξαιρετικά ισχυρός τετρακύλινδρος diesel θα προστεθεί στη γκάμα της BMW X3 Sports Activity Vehicle. Επιπλέον, η κινητήρια ισχύς για περισσότερα μοντέλα BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 4 θα μεταφέρεται στο δρόμο από ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic.Από τον Μάρτιο του 2018, περισσότερος στάνταρ εξοπλισμός θα αναδεικνύει τον premium χαρακτήρα της BMW Σειράς 5 Sedan και της BMW Σειράς 5 Touring. Επίσης, τα πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου M Performance, BMW X3 M40i (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.4 – 8.2 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 193 – 188 g/km) θα αναβαθμιστούν με το διαφορικό M Sport, που θα προσφέρεται στάνταρ από τον Απρίλιο του 2018. Τέλος, η γκάμα υπηρεσιών BMW ConnectedDrive γίνεται πιο ποικίλη και ελκυστική χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης (remote services) που διατίθενται τώρα στάνταρ για όλα τα μοντέλα και έναν μεγαλύτερο αριθμό λειτουργιών του Concierge Service.*
Πηγή:
https://www.press.bmwgroup.com/greece/a ... 0278156EL/μέτρα-αναβάθμισης-μοντέλων-bmw-για-την-άνοιξη-του-2018 -
βενζινη χωρις φιλτρο θα αξιζει παραπανω?
-
Μιας και πήγα για το μεγάλο service - δωρεάν - κοντά στα 50.000 χλμ στην αντιπροσωπεία είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ λεπτομερώς τη νέα 5άρα...Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι τα μάτια μου 'έχουν κουραστεί' να βλέπουν sedan 40 χρόνια και ελάχιστα μου κάνουν αίσθηση, αλλά αυτό το αμάξι είναι 'αλλού'...Οι χώροι του είναι εξαιρετικοί - στο πορτ παγκάζ μπαίνω άνετα ολόκληρος μέσα - η καμπίνα υπέρ άνετη, τα καθίσματα κορυφαία, η ποιότητα του εσωτερικού υπεράνω κάθε κριτικής, το καντράν πανέμορφο, ενώ μου έκαναν και μια μίνι παρουσίαση της τεράστιας οθόνης που δουλεύει με ανιχνευτή κίνησης...Έμαθα ότι έχει προχωρήσει πολύ και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης που μπαίνει ως extra με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4k! Απίστευτο αμάξι...
PS: Έξω ήταν παρκαρισμένη και η 7άρα...αλλά δεν τόλμησα να πάω κοντά μήπως πάθω κανένα πολιτισμικό σοκ !!
-
Κάποτε η 5αρα (e39) είχε χαρακτηριστεί από σύσσωμο τον ειδικό τύπο ως 'το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής' και δεν απείχε και πολύ από την αλήθεια.
Πιστεύω ότι και η σημερινή 5αρα διεκδικεί άνετα και επάξια αυτό τον τίτλο. Εάν είχα αρκετά χρήματα, θα ήταν η επιλογή μου για οικογενειακό μας αυτοκίνητο! Εξάλλου και μια 5αρα με πήγε στον γάμο μου (την οποία είχα ένα ολόκληρο ΣΚ...αντί για προετοιμασία, τη νύχτα πριν το γάμο απολάμβανα οδήγηση και ντριφτάρισμα... ).
-
Έχοντας γράψει αρκετά χιλιόμετρα -ως απλός επιβάτης- σε παλιότερη Μ5 (Ε39), θα ήθελα να μπορούσα να αγοράσω και να συντηρήσω μια Ε60 (για να είμαστε και λογικοί), αλλά φευ, δεν φαίνεται να είναι γραφτό....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Έχοντας γράψει αρκετά χιλιόμετρα -ως απλός επιβάτης- σε παλιότερη Μ5 (Ε39), θα ήθελα να μπορούσα να αγοράσω και να συντηρήσω μια Ε60 (για να είμαστε και λογικοί), αλλά φευ, δεν φαίνεται να είναι γραφτό....Η μόνη 5αρα που δεν μου αρέσει (!!!) Αντώνη, ενώ και ποιοτικά είχε τα θεματάκια της. Ιδανικά θα ήθελα μια e39 που είναι απλά έρωτας για εμένα (μια Μ5 όμως ή 540i) και άλλη μια G30 (άντε και F10 εάν κάνω την καρδιά μου πέτρα!!) για καθημερινό αυτοκίνητο.
-
Καλά, όμορφη δεν τη λες (α ρε Bangle τι μας έκανες ), και για τα θέματα που λες δεν έχω ιδέα (δεν είμαι BMWάκιας), απλά και μόνο το λέω ως την επόμενη Μ5, που ίσως θα μπορούσα να αγοράσω και συντηρήσω...
-
Ο πεθερος μου εχει μια πεντάρα E60... απόλαυση το αυτοκίνητο, ειδικά σε ταξίδι.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχοντας γράψει αρκετά χιλιόμετρα -ως απλός επιβάτης- σε παλιότερη Μ5 (Ε39), θα ήθελα να μπορούσα να αγοράσω και να συντηρήσω μια Ε60 (για να είμαστε και λογικοί), αλλά φευ, δεν φαίνεται να είναι γραφτό....
Η μόνη 5αρα που δεν μου αρέσει (!!!) Αντώνη, ενώ και ποιοτικά είχε τα θεματάκια της. Ιδανικά θα ήθελα μια e39 που είναι απλά έρωτας για εμένα (μια Μ5 όμως ή 540i) και άλλη μια G30 (άντε και F10 εάν κάνω την καρδιά μου πέτρα!!) για καθημερινό αυτοκίνητο.
Σίγουρα η Ε39 Μ5 ήταν πολύ πιο εύκολη-φτηνή στην συντήρηση και πολύ πιο απλό σαν αυτοκίνητο γενικά κι άρα πιο αξιόπιστο. Θα το έλεγα old school muscle car. Η E60 με τον V10 όμως δεν παίζεται, αγωνιστικό δρόμου!!!
-
Ποιο αυτοκίνητο τελικά διάλεξε ο Αντετοκούνμπο; (video)
www.newsauto.gr/menspeed/pio-aftokinito ... nbo-video/Ποιο αυτοκίνητο τελικά διάλεξε ο Αντετοκούνμπο; (video)
… μα φυσικά αυτό που χώρεσε! Ο Ελληνας αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής, πρωταγωνιστεί σε ένα Instagram video, το οποίο ήδη έχει εκατοντάδες, χιλιάδες προβολές!
Ο Γιάννης ως ambassador της BMW, κλήθηκε απο την αντιπροσωπία της του Βορείου Μιλγουόκι να “διαλέξει” το επόμενο αυτοκίνητό του μέσα απο την γκάμα των σεντάν μοντέλων της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο Γιάννης μπήκε αρχικά στη νέα 5άρα, όπου δεν…
Τι διάλεξε τελικά; -
*Μια σειρά από αναβαθμίσεις σε τεχνολογίες και εξοπλισμό ανακοίνωσε η BMW για πολλά μοντέλα της, τα οποία θα λανσαριστούν από το Μάρτιο του 2018.
Η τεχνολογία BMW BluePerformance με καταλυτικό μετατροπέα SCR με ψεκασμό AdBlue θα διατίθεται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα diesel της BMW Σειράς 1, 2, 3 και 4. Επιπλέον, μετά την BMW X1 xDrive20d, οι BMW xDrive18d και BMW X1 sDrive18d θα εφοδιάζονται με το σύστημα SCR. Στην περίπτωση των BMW X1 xDrive18d και BMW X1 sDrive 18d, η βελτιστοποιημένη μείωση των ρύπων είναι συνδεδεμένη με την εισαγωγή ενός νέου διπλού συστήματος εξαγωγής.
Από το Μάρτιο του 2018, περισσότερα βενζινοκίνητα μοντέλα BMW θα διαθέτουν φίλτρο σωματιδίων βενζίνης, όπως είναι η 230i Coupe, η 220i Cabrio, η 230i Cabrio, η X3 xDrive20i και η και X3 xDrive30i. Συστήματα καθαρισμού καυσαερίων που χρησιμοποιούνται στις 420i Coupe, 420i xDrive Coupe, 430i Coupe, 430i xDrive Coupe, X1 sDrive18i και i8 Coupe θα εφοδιάζονται επιπρόσθετα με φίλτρο σωματιδίων.
Στη νέα BMW X3 προστίθεται ένας νέος κινητήρας πετρελαίου στην έκδοση X3 xDrive25d. Πρόκειται για 2λιτρο μοτέρ ισχύος 231 ίππων και 500 Nmροπής συνδυασμένο με στάνταρ 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic. Το εν λόγω μοντέλο επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δλ., καταναλώνει 5,8 – 6,1 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 154 – 160 γρ./χλμ. CO2.
Από την ερχόμενη άνοιξη η 320d xDrive Sedan, η 320d xDrive Touring, η 320d xDrive Gran Turismo, η 420i xDrive Coupe και η 430i Coupe θα εξοπλίζονται με το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic.
Από το Μάρτιο του 2018, όλες οι εκδόσεις της BMW Σειράς 5 Sedan και BMW Σειράς 5 Touring θα φεύγουν από το εργοστάσιο με Park Distance Control που αποτελείται από εμπρός και πίσω αισθητήρες και με προβολείς ομίχλης LED. Επίσης, ένα σύστημα συναγερμού και σύστημα ασφάλισης μπουλονιών είναι τώρα στάνταρ. Τέλος, η BMW Σειρά 5 Sedan θα διαθέτει πίσω κάθισμα με διαιρούμενη 40:20:40 αναδιπλούμενη πλάτη.
* -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... mpetition/
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.newsauto.gr/menspeed/pio-aft ... nbo-video/Να το εβαζες καλυτερα στον Αντιλογο, στην αχρηστη πληροφορια της ημερας...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.newsauto.gr/menspeed/pio-aft ... nbo-video/Να το εβαζες καλυτερα στον Αντιλογο, στην αχρηστη πληροφορια της ημερας...
Χρειάζεται κ humor στη ζωή dude...
-
Σορρυ αλλα εχω μηδενικη ανοχη σε ειδησεις τυπου ciao,espresso. Το ιδιο ειχα σχολιασει και σε κατι ανεκδιηγητα που ποσταρε ο cosneo με τ αμαξια κατι ελληνων παρουσιαστων αν θυμαμαι καλα. Ουτε μου φανηκε αστειο.
edit ορθογραφικο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σορρυ αλλα εχω μηδενικη ανοχη σε ειδησεις τυπου ciao,espresso. Το ιδιο ειχα σχολιασει και σε κατι ανεκδιητα που ποσταρε ο cosneo με τ αμαξια κατι ελληνων παρουσιαστων αν θυμαμαι καλα. Ουτε μου φανηκε αστειο.Έχε όση ανοχή θέλεις!
Αν θέλω να κάνω πλάκα δεν θα ζητήσω την άδεια κανενός... -
Ε μπραβο σου Κι εγω καλα κανω που θεωρω μαλακια να συζηταμε τι οδηγαει καποιος που πεταει η κλωτσαει τη μπαλα καλα οταν εγω κι εσυ ειμαστε πιθανα πιο σημαντικοι και παραγωγικοι σ αυτο που κανουμε... Και ο Κροιφ Sm οδηγαγε, κλαιν...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε μπραβο σου Κι εγω καλα κανω που θεωρω μαλακια να συζηταμε τι οδηγαει καποιος που πεταει η κλωτσαει τη μπαλα καλα οταν εγω κι εσυ ειμαστε πιθανα πιο σημαντικοι και παραγωγικοι σ αυτο που κανουμε... Και ο Κροιφ Sm οδηγαγε, κλαιν...Ρε συ Χρηστο σε φόρουμ είμαστε... Ειδα τον 3μετρο να τριπλωνεται για να μπει στο αμάξι...να μην χωράει, χαμογέλασα και ποσταρα τη μαλακία για πλάκα...ούτε συζήτηση αξίζει ούτε τίποτα...
Χανουμε τον χρόνο μας και που γραψαμε αυτα τα μηνύματα... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Χανουμε τον χρόνο μας και που γραψαμε αυτα τα μηνύματα...
Αυτό!
BMW FORUM