-
BMW M4 vs Audi RS5: epic track battle: http://youtu.be/-Yjg0_l6Xk4
-
αναμεσα σε M235 και σε 435 τι θα διαλεγατε?
Τιμες (βασικες στο περιπου)
Μ235 €52,600 Ελλαδα - €43,750 Germany - €32,000 USA
435 €61,000 Ελλαδα - €47,0800 Germany - €35,000 USA -
4αρα! Μακράν!
Ποιο όμορφη, αρμονικότερες γραμμές, καλυτερη ποιότητα υλικών.
Την αξίζει την διάφορα τιμής. -
Μ235 από μένα.
-
435 και μετανάστευση στην Αμερική.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
BMW M4 vs Audi RS5: epic track battle: http://youtu.be/-Yjg0_l6Xk4Όχι τόσο έπικ.
Κιμά το έκανε το NSU.
-
Για ιδια εξοπλισμενα μοντελα (Μ pack Sport Autοmatic Κιβωτιο) η διαφορα φτανει στα 15 χιλιαρικα !!
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Για ιδια εξοπλισμενα μοντελα (Μ pack Sport Autοmatic Κιβωτιο) η διαφορα φτανει στα 15 χιλιαρικα !!Έχεις να δώσεις ντούκου τα ~61.000€ ;
-
Έτσι είναι στο Ελλάντα....
Κι εγώ υπέρ της 435 γιατί είναι μια κλάση παραπάνω. Κι ας μην είναι Μ-κατιτίς. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για ιδια εξοπλισμενα μοντελα (Μ pack Sport Autοmatic Κιβωτιο) η διαφορα φτανει στα 15 χιλιαρικα !!
Έχεις να δώσεις ντούκου τα ~61.000€ ;
γιατι εχω τα 52.000?
-
Έχεις να δώσεις ντούκου τα ~61.000€ ;
γιατι εχω τα 52.000?
Οχι ρωτάω γιατί αν ειχες ντούκου τα 61, άλλα 15 δεν θα σε πειραζαν για να την παρεις Μ-pack κτλ
-
-
Σήμερα, την 435i. Πριν 5 χρόνια την Μ235i.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
435 και μετανάστευση στην Αμερική.Γιατι εκεί χαρίζουν λεφτά
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σήμερα, την 435i. Πριν 5 χρόνια την Μ235i.Με την ενοια οτι θα ησουν 5 χρονια νεοτερος (προσωπικοι παραγοντες - δλδ πιο αδυνατος, χωρις οικογενεια κτλ ) ή θα ειχαμε γυρω μας αυτοκινητα με την τεχνολογια 2009?
-
Με την ενοια οτι θα ησουν 5 χρονια νεοτερος (προσωπικοι παραγοντες - δλδ πιο αδυνατος, χωρις οικογενεια κτλ ) ή θα ειχαμε γυρω μας αυτοκινητα με την τεχνολογια 2009?To πρώτο! Τα ίδια κιλά θα ήμουν, αλλά με άλλες προτεραιότητες όσων αφορά την χρήση του αυτοκινήτου (τότε πήρα και την Ζ4, το 2009) και χωρίς οικογένεια.
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
4αρα! Μακράν!
Την αξίζει την διάφορα τιμής.Δεν ξέρω αν έχει καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και εγώ την 4άρα λόγω εμφάνισης και όγκου.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
4αρα! Μακράν!
Την αξίζει την διάφορα τιμής.Δεν ξέρω αν έχει καλύτερη ποιότητα υλικών αλλά και εγώ την 4άρα λόγω εμφάνισης και όγκου.
Έχει
Τα έχω ψαχουλέψει αρκετά απο κοντά. -
435i και τα λινα απλωμενα στην ασφαλτο...
BMW FORUM