-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φοβερή οδήγηση συμπεριφορά, διαχρονική σχεδίαση και πολλές επιλογές εξατομικευσης ...Ενα Φιέστα ΣΤ το κανει κουδουνι στο γκαζι και την συμπεριφορά κοστιζοντας 5000 € λιγοτερα. Η σχεδίαση ειναι υποκειμενικο θεμα, εμένα μου φαίνεται σαν να βγηκε απο καρτουν.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Το Fiesta πιο γρήγορο απ' το νέο 2λτ Cooper S? Πολύ χλωμό.
-
Πολύ πιθανό να είναι ταχύτερο, σίγουρα είναι πιο οδηγοκεντρικό. Η σύγκριση όμως ήταν με το Cooper το οποίο είναι ακριβότερο και απείρως πιο αργό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φοβερή οδήγηση συμπεριφορά, διαχρονική σχεδίαση και πολλές επιλογές εξατομικευσης ...
Ενα Φιέστα ΣΤ το κανει κουδουνι στο γκαζι και την συμπεριφορά κοστιζοντας 5000 € λιγοτερα. Η σχεδίαση ειναι υποκειμενικο θεμα, εμένα μου φαίνεται σαν να βγηκε απο καρτουν.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ούτε το παλίο,ούτε το νεο πλησιάζει το ρ56... Άλλο πράγμα το μεν και άλλο το δε...
Απορία, έχεις οδηγήσει το ρ56 και το νεο στ?
-
Συμφωνω με το Δία.Και επίσης ξεχνατε και τη μειωμενη αξιοπιστια ,η οποια συνεχιζει και στα πιο προσφατα μοντελα...Ηδη το 3c diesel μαθαίνω οτι καθυστερει λόγω προβλημάτων.
Επίσης τα service και τα ανταλλακτικα είναι πανακριβα,ενω και τα εργατικά είναι αυξημενα και λόγω της περιεργης χωροταξίας του . -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απορία, έχεις οδηγήσει το ρ56 και το νεο στ?Το νέο Φιέστα όχι, άλλα όλοι λένε πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει και η τιμή του είναι καταπληκτική.
-
Το οδήγησα εγώ και είναι όντως εκπληκτικό, άλλο πράγμα όμως το κούπερ... και πιστεψέ με δεν χρειάζεται το ς για να περάσεις καλά...
Αλεξ πιστεύω θα σου αρέσει πάρα πολύ... Σε συμπεριφορά θυμίζει περισσότερο φοκους 1της γενιάς παρά τα μικρά αδελφάκια του
κατά τα άλλα, όταν επικαλείσαι την τιμή του δεν έχεις καθόλου άδικο, μιας και πάσχει τρομακτικά σε ποιότητα, κόστος σέρβις... οι δε χώροι του είναι απλά αστείοι...
τόσους τριγμούς σε καινούργιο αυτοκίνητο όπως έχουν τα 'ς' ρ56 δεν έχω ξανακούσει, αν έχει και ηλιοροφή ακόμα χειρότερα...
ο ξαδερφός, λίγο αφού έγινε πατέρας άλλαξε το προβληματικότατο κουπερ ς με το αντίστοιχο γουορκς... (και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και δεν οδηγάνε μόνο νεκροφόρες και πουλμανάκια )το οποίο είναι και ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα κάτω των 40κ που έχω οδηγήσει περίεργος έχει λιγότερα (όχι που δεν θα είχε και αυτό) προβλήματα από το απλό 'ς'
-
E60 3,0L με εργοστασιακη Μ αναρτηση και19' ζαντολαστιχα κυκλοφορει χωρις προβληματα στους δρομους μας η ειναι περισσοτερο για ομορφια?
-
Και τα δυο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και τα δυο.Αν καταλαβα καλα ειναι ομορφη αλλα προβληματικη στην κινηση στους δρομου μας?
-
Με 18αρες παει μια χαρα. Με 19αρες ισως σου φανει λιγο σκληρότερη αλλά γενικά δεν νομίζω να έχει θέμα.
-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
E60 3,0L με εργοστασιακη Μ αναρτηση και19' ζαντολαστιχα κυκλοφορει χωρις προβληματα στους δρομους μας η ειναι περισσοτερο για ομορφια?Για τα δικά μου ζητούμενα άνεσης και ποιότητας κύλισης είναι απαγορευτική. Αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
-
Λοιπόν, είμαι τώρα στην BMW, (Athens Car, αυτή τη φορά) και δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι το εξάρτημα δεν αλλάζει μόνο του, παρά μόνο με όλη την ταπετσαρία με κωδικό 51419165566 και κόστος πάνω από €600. Γελάνε και οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ με τον παραλογισμό.
-
Μεταχείρα απο Ebay γερμανίας και τέλος.
-
οι 90άρες εχουν τα παλιά ή τα καινούρα σήματα της BMW ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μεταχείρα απο Ebay γερμανίας και τέλος.Δεν το κατέχω το αντικείμενο. Φοβάμαι μην γίνει καμιά χαζομάρα και άλλο παραγγείλω και άλλο έρθει
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μεταχείρα απο Ebay γερμανίας και τέλος.
Δεν το κατέχω το αντικείμενο. Φοβάμαι μην γίνει καμιά χαζομάρα και άλλο παραγγείλω και άλλο έρθει
Άμα θες το ψάχνω εγώ...
Θα δώσεις 600 ευρώ για ολη την ταπετσαρία ή θα μείνεις με το χαλασμένο ή ακομα θα πας στην φρατζή και όταν τους πεις για ποιο αμάξι το θες, αντί για 50 ευρω θα σου πουν... χμμμ 150 ευρώ κύριε.
(ναι το έχω πάθει - γιατί βλέπεις εντώ στο ελλάντα τρέχουν λεφτά απο τα πατζάκια των κατόχων bmw) -
€600+++ δεν πρόκειται να δώσω γιατί πολύ απλά δεν τα έχω. Αν μπορείς να το κοιτάξεις θα είμαι αιώνια υποχρεωμένος!
Ξεχρεώνω με κανένα παρτάκι με φοιτήτριες;
-
Γιατί δεν πας σε κανέναν σοβαρό ταπετσέρη να σου πει μια γνώμη ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξεχρεώνω με κανένα παρτάκι με φοιτήτριες;You read my mind brother!
Αυριο θα έχεις αποτελέσματα!
BMW FORUM