-
-
Το ξανακοίταξα σήμερα, πίσω έχει 175/55-20...
-
Για να μην μπερδευόμαστε, το i3 έχει στάνταρ 19'' ζάντες με τις εξής διαστάσεις ελαστικων:
i3 - Εμπρός και πίσω ίδιες διαστάσεις: 155/70/19
i3 REX - Εμπρός: 155/70/19 και πίσω: 175/60/19Έξτρα Εξοπλισμός
i3 - Εμπρός: 155/70/19 και πίσω: 175/60/19
i3 - Εμπρός: 155/60/20 και πίσω: 175/55/20
i3 REX - Εμπρός: 155/60/20 και πίσω: 175/55/20Αυτά όσων αφορά τα θερινά ελαστικά, γιατί στα χειμερινά για όλες τις εκδόσεις υπάρχει μόνο μια διάσταση: 155/70/19
-
Τι κοστος έχουν αυτά; ξέρει κανεις
-
Το REX ειναι αυτο με τον κινητήρα;
-
ναι
-
Θενκς
-
Χθες έκανα ένα τεστ την 116 με το αυτόματο κιβώτιο.
Πολύ ωραίο το εσωτερικό, υπάρχει σημαντική βελτίωση από το δικό μου.
Πολύ καλό το μοτέρ του αρκετά κοντά στο δικό μου ειδικά με το αυτόματο. Το καλύτερο βέβαια είναι το κιβώτιο, είναι ικανός λόγος να ξεχάσεις την άσχημη φάτσα του αυτοκινήτου και από μόνο του λόγος αγοράς...
Α , μου άρεσε πολύ και η ανάρτησή του, ήταν η νορμάλ.
Εγώ bmw με Μ ανάρτηση δεν αγοράζω ξανά στην Ελλάδα!
Αν θα το αγόραζα; Σε τέτοιους καιρούς όχι. Σίγουρα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου και η τιμή του είναι πολύ καλή πλέον, αλλά και πάλι δεν αξίζει να χρεωθεί...
Όταν χρειαστώ οικογενειακό, μάλλον θα κοιτάξω για κανένα Mini, να είναι μικρό για την πόλη δηλαδή και να έχει 4 πόρτες. Φυσικά με αυτόματο κιβώτιο...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tην κίνηση την ακολουθούσε ή ήθελε σνίτσελ;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες έκανα ένα τεστ την 116 με το αυτόματο κιβώτιο.
Πολύ ωραίο το εσωτερικό, υπάρχει σημαντική βελτίωση από το δικό μου.
Πολύ καλό το μοτέρ του αρκετά κοντά στο δικό μου ειδικά με το αυτόματο. Το καλύτερο βέβαια είναι το κιβώτιο, είναι ικανός λόγος να ξεχάσεις την άσχημη φάτσα του αυτοκινήτου και από μόνο του λόγος αγοράς...
Α , μου άρεσε πολύ και η ανάρτησή του, ήταν η νορμάλ.
Εγώ bmw με Μ ανάρτηση δεν αγοράζω ξανά στην Ελλάδα!
Αν θα το αγόραζα; Σε τέτοιους καιρούς όχι. Σίγουρα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μου και η τιμή του είναι πολύ καλή πλέον, αλλά και πάλι δεν αξίζει να χρεωθεί...
Όταν χρειαστώ οικογενειακό, μάλλον θα κοιτάξω για κανένα Mini, να είναι μικρό για την πόλη δηλαδή και να έχει 4 πόρτες. Φυσικά με αυτόματο κιβώτιο...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει καμία επαφή στην άνεση και στην ποιότητα κύλισης μεταξύ E87 και F20. Χωρίς να έχω οδηγήσει f20 με m ανάρτηση πιθανολογώ ότι θα είναι κάτι μεταξύ της νορμάλ και της m της e87. Όσοι την έχουν οδηγήσει λένε ότι είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός άνεσης και κρατημάτων/κλίσεων και ότι δεν κουράζει.
Οικογενειακό και Μini δεν πάνε μαζί. Το πεντάπορτο που μόλις παρουσιάστηκε θα κοστίζει τα ίδια/περισσότερα από τον άσο, έχοντας λιγότερους χώρους, μικρή διαφορά στις εξωτερικές διαστάσεις και ίσως υποδεέστερη ποιότητα κατασκευής. Το εξαιρετικό αυτόματο οχτάρι επίσης δεν παίζει προς το παρόν, δεν ξέρω αν θα το βάλουν στο μέλλον. -
Εντάξει, η ποιότητα υλικών στο εσωτερικό δεν θα έχει επαφή, και μάλλον το ίδιο και η συνολική ποιότητα κατασκευής, αλλά το Mini είναι μόνον 4 μέτρα και πιο στενό, ιδανικό για την πόλη. Ούτως ή άλλως σπάνια βγαίνω πια εκτός Αθηνών... Το βασικό πρόβλημα είναι πως θα είναι πανάκριβο και δεν πρόκειται και πότε να το βρεις και σε προσφορά, ενώ η ασχημούλα BMW έχει και πολύ φτηνή τιμή και πολύ καλές προσφορές σε εξοπλισμό και χρηματοδότηση.
Δηλαδή, με 25Κ παίρνεις την 1 με το αυτόματο και μπόλικα έξτρα, ενώ δεν νομίζω με τα ίδια χρήματα να πλησιάζεις το Mini με αντίστοιχα...
Καλά, κουβέντα να γίνεται, αφού δεν έχω σκοπό να πληρώσω καινούργιο αυτοκίνητο τέτοιους καιρούς, ειδικά αν αναλογιστείς πόσο θα πάει το δικό μου σαν μεταχειρισμένο.
Κρίμα πάντως που δω την έκαναν πιο όμορφη την 1, θα μπορούσε να είναι ό, τι καλύτερο στην κατηγορία, αλλά και πέραν αυτής.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όταν χρειαστώ οικογενειακό, μάλλον θα κοιτάξω για κανένα Mini, να είναι μικρό για την πόλη δηλαδή και να έχει 4 πόρτες. Φυσικά με αυτόματο κιβώτιο...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει Mini 4πορτο? ενα ψευτοsuvλακι λες?
Sent from a mobile device
-
Πες μου οτι λες το κλαπμαν
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όταν χρειαστώ οικογενειακό, μάλλον θα κοιτάξω για κανένα Mini, να είναι μικρό για την πόλη δηλαδή και να έχει 4 πόρτες. Φυσικά με αυτόματο κιβώτιο...
Υπάρχει Mini 4πορτο? ενα ψευτοsuvλακι λες?
Sent from a mobile device
Αυτο πρεπει να εννοει. Πανασχημο αυτοκινητο imo και το πληρωνουν και χρυσο.
-
Σαφώς ομορφότερο το 500l
-
Παντα απορουσα ποιος αγοράζει Μινι εκτος απο γκομενιτσες και τρεντουλες. Μαλλον κι ο HF...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παντα απορουσα ποιος αγοράζει Μινι εκτος απο γκομενιτσες και τρεντουλες. Μαλλον κι ο HF...Sent from my Neo V using Tapatalk.
τι λες ρε μλκ???Μια χαρά αυτοκίνητο είναι!!
-
Το καινούριο Mini βγαίνει και 5πόρτο παλικάρια μου....
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Παντα απορουσα ποιος αγοράζει Μινι εκτος απο γκομενιτσες και τρεντουλες. Μαλλον κι ο HF...
τι λες ρε μλκ???Μια χαρά αυτοκίνητο είναι!!
Μια χαρα ειναι και τα Κια. Τι εξαιρετικο εχει δεν μπορω να καταλαβω και το τιμολογουν σαν μικρη Ρολς...
-
Φοβερή οδήγηση συμπεριφορά, διαχρονική σχεδίαση και πολλές επιλογές εξατομικευσης ...
Το νεο με τους βολικοτερους χώρους το αγοΡαζα άνετα έναντι οποιουδήποτε στην κατηγορία σουπερμινι-μικρομεσαία
BMW FORUM