-
Το συγκεκριμένο ακόμα και stock είναι πολύ γρήγορο, το πειραγμένο πρέπει να γαζώνει. Προφανώς υπήρχε θέμα στο πρόγραμμα. Άνεση και sport αυτοκίνητο συνήθως δεν πάνε μαζί.
-
Γνωστός μου με Ζ4 3.0 με κομπρέσορα είχε κομπιάσματα μέχρι που άλλαξε αντλία βενζίνης και έβαλε την M (και κονόμησα εγώ μια εφεδρική).
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα υβριδικά λεωφορεία στην Αγγλία έχουν αρκετά προβλήματα πάντωςSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Βρετανικά είναι τι περίμενες να έχουν??
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μπήκα στο 135 του φίλου μου από τη δουλειά κ πήγαμε μια βόλτα...
Έχει πρόγραμμα στα 390 άλογα και αλλαγμένη εξάτμιση.
Κατανάλωση στα 14-15 λ/100 χλμ super unleaded.Με λίγα λόγια το αμάξι μου φάνηκε πολύ λίγο για αυτά που περίμενα. Καθόλου άνετο καθότι έχει σκληρό προσανατολισμό. Πολλά χρήματα για το τίποτα... Ο ίδιος σκέφτεται μετά από 3,5 χρόνια να το δώσει για να πάρει Μ6.
Αγόρασε πριν 1 εβδομάδα το αφεντικό κάμπριο Carrera 911 4S, το άλλο αφεντικό αγόρασε κάμπριο 911. Δύσκολο να πάω με αυτά βόλτα
Η έλλειψη άνεσης σε γερμανικούς δρόμους, δεν είναι και τόσο πρόβλημα, να ήταν στην Ελλάδα, να το συζητήσουμε.
Η κατανάλωση, για αυτοκίνητο επιδόσεων, πάλι δεν (θα έπρεπε να) είναι θέμα, αλλιώς αγόρασε λάθος αμάξι, έπρεπε να πάρει κάνα Polo Bluemotion...
Το κάθε αυτοκίνητο, κρίνεται διαφορετικά, ανάλογα με τα θέλω του οδηγού του: δεν νομίζω ο συγκεκριμένος πχ να αγοράσει diesel αμάξι για να κάνει οικονομία και να είναι και άνετο...
Το βασικό πρόβλημα είναι πως στην Γερμανία και σε πολλές βόρειες χώρες, δεν έχεις δρόμους με στροφές για να χαρείς τέτοια αυτοκίνητα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις αυτοκινητόδρομους χωρίς όρια όμως.
-
Οντως, εκει ειναι που πραγματικα απολαμβανεις αυτα τα αμαξια
-
Στροφες στα βουνα και 400 ιπποι δεν πανε μαζι. 400 ιπποι και autobahn 250κμω ταιριαζουν γαντι.
-
E βεβαια, τι να τα κανεις τα 400 στις στροφες δε θέλω να σε τρομαξω, αλλα για να πιασεις 250 παντως δε χρειαζεται να παρεις αμαξι με τετρακοσα χορσα
-
Kαι στη Γερμανία πάντως έχει παρα πολλους δρόμους με στροφές. Aλλα έχει και radar.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
E βεβαια, τι να τα κανεις τα 400 στις στροφες δε θέλω να σε τρομαξω, αλλα για να πιασεις 250 παντως δε χρειαζεται να παρεις αμαξι με τετρακοσα χορσαΝαι αλλα οταν ανεβαζει αργα λογω μακριας 6ης δεν εχει πλακα. Πλακα εχει οταν πιανει 250 και εχει δυναμη να παει παραπανω λογω σχετικα κοντων σχεσεων αναλογα με την ιπποδυναμη.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στροφες στα βουνα και 400 ιπποι δεν πανε μαζι. 400 ιπποι και autobahn 250κμω ταιριαζουν γαντι.Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο!
Δηλαδή όσοι θέλουν άλογα, τα παίρνουν για να τα χαίρονται μόνον στην ευθεία;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μετα κολησες πισω απ την νταλικα στα 90.
ΤΡΕΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ!! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στροφες στα βουνα και 400 ιπποι δεν πανε μαζι. 400 ιπποι και autobahn 250κμω ταιριαζουν γαντι.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο!
Δηλαδή όσοι θέλουν άλογα, τα παίρνουν για να τα χαίρονται μόνον στην ευθεία;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις οδηγησει στους παλιους δρομους Τριπολη-Μεγαλοπολη προς Καλαματα;
Βουνα και γκρεμοι θελουν κοντες σχεσεις γιατι ετσι και αλλοιως δεν εχεις χωρο να αναπτυξεις ταχυτητα οσους ιππους και να εχεις. -
Χμ, το γερμανικό οξύμωρο. Μια χώρα που τα αλόγατα τα έχουνε για στραγάλια ενώ δεν τα χρειάζονται. Δεν έχει στροφές, ενώ τα 250 τα πιάνεις και με λίγα σχετικά αλόγατα.
-
+Aναχρονιστική Corvette στις ΗΠΑ που δεν έχουνε στροφές !!!
-
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο!
Εχεις οδηγησει στους παλιους δρομους Τριπολη-Μεγαλοπολη προς Καλαματα;
Βουνα και γκρεμοι θελουν κοντες σχεσεις γιατι ετσι και αλλοιως δεν εχεις χωρο να αναπτυξεις ταχυτητα οσους ιππους και να εχεις.Έχω οδηγήσει μια φορά στον Ε111, ενώ έχω οδηγήσει 100άδες (μην πω 1000άδες και φανώ υπερβολικός...) φορές στα βουνά της Ηπείρου. Σε όλους αυτούς τους δρόμους, θέλεις ίππους αν είσαι στην ανηφόρα και η στροφές είναι για +50χλμ την ώρα.
Σε αυτοκινητόδρομο, τι ακριβώς να τα κάνεις τα άλογα; Εδώ το δικό μου που είναι σχετικά ψόφιο με 170 άλογα, πιάνει τα 200 σχετικά εύκολα, ενώ αν επιμείνεις, ανεβαίνει (στο κοντέρ) στα 230+ (που σημαίνει κάπου 220 πραγματικά). Ποιο είναι ακριβώς το νόημα δηλαδή;Αν ήταν όπως τα λες, ο κόσμος δεν θα έκανε ουρά να μπει στο Nürburgring, αλλά θα έκανε το ίδιο για οβάλ πίστες...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Χμ, το γερμανικό οξύμωρο. Μια χώρα που τα αλόγατα τα έχουνε για στραγάλια ενώ δεν τα χρειάζονται. Δεν έχει στροφές, ενώ τα 250 τα πιάνεις και με λίγα σχετικά αλόγατα.Στην Γερμανια τα αλογα τα χρειαζεσαι πανω απο τα 200, αρα για να μπορεις να επιταχυνεις σε υψηλες ταχυτητες. Μεγαλες ιπποδυναμεις, μεγαλη αποδοση πανω απο τα 200 χμω.
Στην Αμερικη χρειαζεσαι αλογα μονο οταν μπαινεις στο χαιγουει (στην επιταχυνση) γιατι ταχυτητες πανω απο 130 ειναι σπανιες. Στην Αμερικη δεν χρειαζεσαι τεραστιες αποδοσεις. Τα περισσοτερα αυτοκινητα βρισκονται στα 180-250 αλογα, μονο τα γερμανικα εχουν παραπανω συνηθως.
Στα βουνα χρειαζεσαι μεσαια αλογα (πχ 200), μεγαλη ροπη, χαμηλο βαρος και κοντες σχεσεις. Τουρμπατο τετρακυλινδρο και τετρακινητο θα πηγαινε καλυτερα απο πισωκινητο 400 ιππων εφοσων υπηρχε διαφορα στο βαρος.
-
Χμ, το γερμανικό οξύμωρο. Μια χώρα που τα αλόγατα τα έχουνε για στραγάλια ενώ δεν τα χρειάζονται. Δεν έχει στροφές, ενώ τα 250 τα πιάνεις και με λίγα σχετικά αλόγατα.
Στην Γερμανια τα αλογα τα χρειαζεσαι πανω απο τα 200, αρα για να μπορεις να επιταχυνεις σε υψηλες ταχυτητες. Μεγαλες ιπποδυναμεις, μεγαλη αποδοση πανω απο τα 200 χμω.
Στην Αμερικη χρειαζεσαι αλογα μονο οταν μπαινεις στο χαιγουει (στην επιταχυνση) γιατι ταχυτητες πανω απο 130 ειναι σπανιες. Στην Αμερικη δεν χρειαζεσαι τεραστιες αποδοσεις. Τα περισσοτερα αυτοκινητα βρισκονται στα 180-250 αλογα, μονο τα γερμανικα εχουν παραπανω συνηθως.
Στα βουνα χρειαζεσαι μεσαια αλογα (πχ 200), μεγαλη ροπη, χαμηλο βαρος και κοντες σχεσεις. Τουρμπατο τετρακυλινδρο και τετρακινητο θα πηγαινε καλυτερα απο πισωκινητο 400 ιππων εφοσων υπηρχε διαφορα στο βαρος.
Τι εννοείς καλύτερο; Εγώ θα ήθελα πολύ ένα πισωκίνητο 400 ίππων για τα Ηπειρώτικα βουνά πάντως! Δεν θα το ίσιωνα πουθενά! Κι ας ήμουν ο πιο αργός απ' όλους! Τι να το κάνω στην ευθεία; Για να χαίρομαι πόσο γρήγορα κάνει το 100-250; There are flowers and bees around my dick and something going on at the gypsies φάση...
Δεν μιλώ για την Αμερική, η οποία είναι και εντελώς διαφορετική πχ στο Μισούρι ή στην Μοντάνα, άρα τι να πω; Για την Ευρώπη πάντως, όλοι θέλουν ένα δυνατό πισωκίνητο να το ανεβάσουν στις Άλπεις (Stelvio pass κι 'ετς...) και όχι να το πηγαινοφέρνουν στις Autobahn...
BMW FORUM