-
Οι κόρνες φορτηγού πίσω είναι πολύ καλή ιδέα πάντως
-
Πολλοί θα το θεωρησουν καγκουριά........εμένα πάντως μου αρέσει..
(edit....κάποιος mod να το μαζέψει αν γίνεται.....ευχαριστώ:oops: ) -
Δεν μου αρέσει σαν project,γιατί είνα απολύτως σίγουρο ότι δεν θα έχουν καταφέρει να πετύχουν την κατανομή των μαζών της original...
Παντελή τα έχουμε πει,και το ξέρω ότι συμφωνείς,αυτές οι μεταροπές δεν είναι απλά μεταμοσχεύσεις κινητήρων,κιβωτίων κλπ αλλά κάτι πολύ περισσότερο,που δεν μπορούν τα τοπικά συνεργεία να πετύχουν....
Ας την έκανε 325ti με μπλοκέ,και θα ήταν υπεραρκετό!
-
-
Ε, ας βάλω κ γώ ένα ταπεινό κομπακτάκι...
[url][/url]
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πολλοί θα το θεωρησουν καγκουριά........εμένα πάντως μου αρέσει..
(edit....κάποιος mod να ME μαζέψει αν γίνεται.....ευχαριστώ:oops: ) -
Είχαμε πριν λίγο καιρό μια κουβέντα για το 'μπλοκέ του φτωχού' και το EDL (electronic differential lock) που έχουν οι 'δυνατές' BMW.
Σας παραθέτω σχόλια ενός χρήστη από κάποιο ξένο forum καθώς και drift video...
'Today was the day. I could drive the car all day. It sit s now in my garage. Tommorow i bring the 135i back to my dealer.
First
The ediff. The ediff works perfect if youre used to a complete opendiff then it wil be a nice gadget. I did 3rd gear slides today at 100km an hour. I did a doughnut with the car. I really wanted to know if it can do that. Not that i do doughnuts everyday But i just wanted to see if the ediff does it work properly. It can do a doughnut. Second gear drifts are easy. So will it be replacement for a real mechanical diff. No. My 130i has a mechanical diff than is soo much smoother and nicer. You can feel the 135i rear brakes doing its work. Just keep on flooring the throttle and the ediff does it work. Lets just say its 70 procent the fun of a real mechanical diff. If you can live with 70procent. you can t go wrong with it. For me i am used to a mechanical one it s sure is no replacement for a mechanical one for me.
If you have more questions about ediff please ask.
A little movie says more than 1000 words
Then the next thing.
Bmw has fooled us again.
What have they done. They have put a gearing of 3.08 in the rear diff. That s way to long. The car gets to 180km in 3rd gear. We did a test with my 130i with 265hp. Because the 130i has a shorter rear diff 3.46 the 130i stays on the bumper of the 135i up to 240km hour. Bmw has done this to make A more comfort or with a shorter diff setting the car gets to close to a e92 M3 in speed.
The suspension is great. Sporty but not to hard. Perfect for daily use.
Seats are a little on the high side same as 130i also to high up. But seats are better than the 130i they much softer to sit in.
Car looks
From some angels its just an awesome car. From other angles i don t know. Maybe i need to get used to it.
For me it s a nicer car to drive than an E92 M3 it only need some tweaks that s a shorter rear diff and mechanical LSD. And some weight loss. Than it s an awesome machine for daily and some track/driftwork.
Τελικά είναι πολύ καλό το EDL...μπράβο στη BMW
-
Ξέρετε ποιά η διαφορά μεταξύ κλιματισμού και αυτόματου κλιματισμού;
πχ στη σειρά 1 λέει ότι η lifestyle έχει κλιματισμό και η sport αυτόματο κλιματισμό. -
Ο αυτόματος κλιματισμός είναι 2 ζωνών
περιλαμβάνει αισθητήρα μόλυνσης, όπου γυρνάει αυτόματα σε ανακύκλωση
λειτουργία Rest - θερμαίνει όσο μπορεί την καμπίνα μετά το σβήσιμο
και τις κλασσικές αυτόματες λειτουργίες max και deicing -
Απο αυτα που εβαλες το δευτερο ειναι απλο air condition.Αν εχει αισθητηρα θερμοκρασιας,μπορει να θεωρηθει ημιαυτοματος κλιματισμος.
-
Αρα σαφώς ο αυτόματος αξίζει πολύ καλύτερα (απότι κατάλαβα θα επιβαρύνει και λιγότερο τον κινητήρα. σωστα;)
-
Από οτι βλέπω δεν έχει αισθητήρα οπότε είναι air condition
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Αρα σαφώς ο αυτόματος αξίζει πολύ καλύτερα (απότι κατάλαβα θα επιβαρύνει και λιγότερο τον κινητήρα. σωστα;)Κατα την αποψη μου ναι.Βλεπω μεγαλη διαφορά ανάμεσα στα αυτοκίνητα που οδηγώ.Οσα εχουν αυτόματο κλιματισμο δημιουργουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,χωρις να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις.
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Αρα σαφώς ο αυτόματος αξίζει πολύ καλύτερα (απότι κατάλαβα θα επιβαρύνει και λιγότερο τον κινητήρα. σωστα;)Εγώ σε μερικά αμάξια με αυτόματο κλιματισμό που έχω ταξιδέψει δεν έχω βολευθεί, μια ζεσταίνομαι και μια κρυώνω. Προτιμώ τον χειροκίνητο.
Στη ψύξη οι αυτόματοι κλιματισμοί που έχω δοκιμάσει τα καταφέρνουν καλύτερα (από το χέρι μου) αλλά στη θέρμανση είναι χάλια.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αρα σαφώς ο αυτόματος αξίζει πολύ καλύτερα (απότι κατάλαβα θα επιβαρύνει και λιγότερο τον κινητήρα. σωστα;)
Κατα την αποψη μου ναι.Βλεπω μεγαλη διαφορά ανάμεσα στα αυτοκίνητα που οδηγώ.Οσα εχουν αυτόματο κλιματισμο δημιουργουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,χωρις να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις.
Ακριβώς! Πραγματικά δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα...ειδικά σε ταξίδι. Κλείνεις τα παράθυρα και είσαι άνετος...ούτε θολώνουν τα τσάμια.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ακριβώς! Πραγματικά δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα...ειδικά σε ταξίδι. Κλείνεις τα παράθυρα και είσαι άνετος...ούτε θολώνουν τα τσάμια.
παρακολουθω απο τοτε που πηρες το 120 οσα γραφεις και πραγματικα γουσταρω τρελα την πορωση σου για το 120! μη με παρεξηγησεις αλλα οποτε γραφεις σχολιο ειναι σαν να μιλας για τη γκομενα σου. Φοβερο!!!! φανταζομαι να το οδηγει η μανα σου με εσενα μεσα και να κλεισει καποιον. Αυτος να πει: που πας μωρη... με το κωλαμαξο!!!! και ο νικος: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!!!! πορωση!!!! Σε παω!
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
παρακολουθω απο τοτε που πηρες το 120 οσα γραφεις και πραγματικα γουσταρω τρελα την πορωση σου για το 120! μη με παρεξηγησεις αλλα οποτε γραφεις σχολιο ειναι σαν να μιλας για τη γκομενα σου. Φοβερο!!!! φανταζομαι να το οδηγει η μανα σου με εσενα μεσα και να κλεισει καποιον. Αυτος να πει: που πας μωρη... με το κωλαμαξο!!!! και ο νικος: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!!!! πορωση!!!! Σε παω!
Ευχαριστώ.
Ευτυχώς η μητέρα μου δεν οδηγάει...και το αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά δικό μου (αφού εγώ το πληρώνω)
Η αλήθεια είναι ότι είμαι τρελαμένος με το αυτοκίνητο!! Είναι εξαιρετικό...και όποτε μπαίνω μέσα μου δίνει μια ώθηση να το πιέσω να το ξεζουμίσω. Δε θέλω να βγαίνω...και στεναχωριέμαι όταν φτάνω σπίτι και το κλειδώνω.
Πάντως και το Ζ4 σου πρέπει να είναι εξίσου εκπληκτικό ε? Πιο έχεις?
Ακούστε σκηνικό σήμερα...είχα πάει super market και γύρναγα σπίτι. Για όσους ξέρουν από τα back roads του Παπάγου προς Αγία Παρασκευή στον δρόμο για το Δημόκριτο...λίγο πιο πριν έχει ένα πολύ ωραίο S-άκι...ότι πρέπει για πισωκίνητα. Ήταν μπροστά μου ένας τύπος (άγνωστος) με ένα ΜΧ5 με semi-slicks και πήγαινε με το πλάι...το ίδιο κι εγώ από πίσω...χορεύαμε...σε 2-3 στροφές έγινε αυτό...αλλά μετά χώρισαν οι δρόμοι μας και χαιρετηθήκαμε (φώτα εγώ, χέρι αυτός). Είχε πολύ πλάκα πάντως...φεστιβάλ χορού στους δρόμους της Αγίας...
Σήμερα έβγαλα νέες φωτογραφίες της μπέμπας...θα τις ανεβάσω σε λιγάκι.
-
Να σας ρωτήσω επίσης τι παίζει με τα run-flat ελαστικά.
Σήμερα μου έλεγε ο βουλκανιζετεράς μου ότι αν σου σπάσει τέτοιο λάστιχο πας κατευθείαν για καινούριο διότι ποτέ δεν ξέρεις αν έχει κόψει λινά.Ισχύει ή μπούρδες λέει;
-
Πάντως και το Ζ4 σου πρέπει να είναι εξίσου εκπληκτικό ε? Πιο έχεις?
δεν εχω. μακαρι να ειχα. απλα οταν γραφτηκα εβαλα nikodoc και μετα εχασα το password (κατι τετοιο μαλλον εγινε, δε θυμαμαι) και εκανα ξανα εγγραφη και οπως καταλαβαινεις: nikodoc υπηρχε!!! ε τι να κανω? απο το να βαλω nikodoc123 εβαλα nikodoc_z4. αλλωστε ειμαστε στο 4ΤF
Σήμερα έβγαλα νέες φωτογραφίες της μπέμπας...θα τις ανεβάσω σε λιγάκι.
αντε περιμενουμε [/code]
-
Áêñéâþò! ÐñáãìáôéêÜ äçìéïõñãåß ìéá åîáéñåôéêÞ áôìüóöáéñá...åéäéêÜ óå ôáîßäé. Êëåßíåéò ôá ðáñÜèõñá êáé åßóáé Üíåôïò...ïýôå èïëþíïõí ôá ôóÜìéá.
ðáñáêïëïõèù áðï ôïôå ðïõ ðçñåò ôï 120 ïóá ãñáöåéò êáé ðñáãìáôéêá ãïõóôáñù ôñåëá ôçí ðïñùóç óïõ ãéá ôï 120! ìç ìå ðáñåîçãçóåéò áëëá ïðïôå ãñáöåéò ó÷ïëéï åéíáé óáí íá ìéëáò ãéá ôç ãêïìåíá óïõ. Öïâåñï!!!! öáíôáæïìáé íá ôï ïäçãåé ç ìáíá óïõ ìå åóåíá ìåóá êáé íá êëåéóåé êáðïéïí. Áõôïò íá ðåé: ðïõ ðáò ìùñç... ìå ôï êùëáìáîï!!!! êáé ï íéêïò: ÔÉ ÅÉÐÅÓ ÑÅ ÃÉÁ ÔÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÌÏÕ!!!!!! ðïñùóç!!!! Óå ðáù!
Åõ÷áñéóôþ.
Åõôõ÷þò ç ìçôÝñá ìïõ äåí ïäçãÜåé...êáé ôï áõôïêßíçôï åßíáé áðïêëåéóôéêÜ äéêü ìïõ (áöïý åãþ ôï ðëçñþíù)
Ç áëÞèåéá åßíáé üôé åßìáé ôñåëáìÝíïò ìå ôï áõôïêßíçôï!! Åßíáé åîáéñåôéêü...êáé üðïôå ìðáßíù ìÝóá ìïõ äßíåé ìéá þèçóç íá ôï ðéÝóù íá ôï îåæïõìßóù. Äå èÝëù íá âãáßíù...êáé óôåíá÷ùñéÝìáé üôáí öôÜíù óðßôé êáé ôï êëåéäþíù.
ÐÜíôùò êáé ôï Æ4 óïõ ðñÝðåé íá åßíáé åîßóïõ åêðëçêôéêü å? Ðéï Ý÷åéò?
Áêïýóôå óêçíéêü óÞìåñá...åß÷á ðÜåé super market êáé ãýñíáãá óðßôé. Ãéá üóïõò îÝñïõí áðü ôá back roads ôïõ ÐáðÜãïõ ðñïò Áãßá ÐáñáóêåõÞ óôïí äñüìï ãéá ôï Äçìüêñéôï...ëßãï ðéï ðñéí Ý÷åé Ýíá ðïëý ùñáßï S-Üêé...üôé ðñÝðåé ãéá ðéóùêßíçôá. ¹ôáí ìðñïóôÜ ìïõ Ýíáò ôýðïò (Üãíùóôïò) ìå Ýíá Ì×5 ìå semi-slicks êáé ðÞãáéíå ìå ôï ðëÜé...ôï ßäéï êé åãþ áðü ðßóù...÷ïñåýáìå...óå 2-3 óôñïöÝò Ýãéíå áõôü...áëëÜ ìåôÜ ÷þñéóáí ïé äñüìïé ìáò êáé ÷áéñåôçèÞêáìå (öþôá åãþ, ÷Ýñé áõôüò). Åß÷å ðïëý ðëÜêá ðÜíôùò...öåóôéâÜë ÷ïñïý óôïõò äñüìïõò ôçò Áãßáò...
ÓÞìåñá Ýâãáëá íÝåò öùôïãñáößåò ôçò ìðÝìðáò...èá ôéò áíåâÜóù óå ëéãÜêé.
Νικο εγω απο Χολαργο είμαι και ξέρω ακριβως που λες. Το ς-ακι με κατεύθυνση τον Δημόκρητο είναι κορυφαίο, όπως επισης και κάποιες αγαπημένες πλατείες στην περιοχη Παπάγου. Αληθεια Υμητό ανεβαίνεις καθόλου? Έχω ανέβει με σειρα 1 εκει πανω. Μπορώ να πω πως η 1 είναι στα νερα της στο στενο στροφιλικι. 10,5 χιλιόμετρα οδηγικης nirvanas απο το σαμαράκι του Παπάγου μέχρι τις κεραίες.
BMW FORUM