-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
H απαντηση ηταν οτι σε 6 μηνες αν απλα εμενε στο Ιατρειο μιαμιση ωρα παραπανω θα εβγαζε την διαφορα να παρει το καινουριο αυτοκινητο
έχω 2 αδερφές για πάντρεμα, πληροφορίες με πμ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτη δε νομιζω να παθει και τιποτα απο το πολυ γ@μisi...
Μια Ζ4 μπορει να παθει πολλα...+1 Ο κουβάς χαλάει, όχι το πηγάδι
Έχεις μπλέξει λίγο της αντιστοιχίες αλλά δεν πειράζει.Νέος είσαι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μεταξύ μας τώρα, αν όλοι είχαν την άνεση να πάρουν καινούριο, θα ήθελα να δω ποιος θα διάλεγε το παλιό (μεταχειρισμένο). Όλα τα άλλα είναι λόγια για να αγαπιόμαστε.
Συμφωνώ με dimsaba πάντως.
+1 και απο εμενα στα λεγομενα του dimsabas...
-
Καμόν, το μετάχειρο είναι κατά βάθος αναγκαστική επιλογή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
H απαντηση ηταν οτι σε 6 μηνες αν απλα εμενε στο Ιατρειο μιαμιση ωρα παραπανω θα εβγαζε την διαφορα να παρει το καινουριο αυτοκινητο
Προικα εχουν? Αν δινεις μαζι και για το γαμο, τουλαχιστον μια V12 Vantage , στειλε π.μ...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καμόν, το μετάχειρο είναι κατά βάθος αναγκαστική επιλογή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων....εγω παντως δεν μιλαω για την πλειοψηφια... Γεγονος παντως οτι ιδανικη εποχη για καλες περιπτωσεις σε μεγαλα κυβικα, και σπορ εργαλεια, ηταν μεχρι πρωτινως (2012), πριν ερθουν οι ξενοι μαντραδες, -κυριως εκ Γερμανιας- οι οποιοι 'σκουπισαν' τις Ελληνικες μαντρες, και εφυγαν με ντουζινες απο GT sports cars, supercars , και πολυτελη της τελευταιας 6ετιας, σε τιμες...χοντρικης
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Προικα εχουν? Αν δινεις μαζι και για το γαμο, τουλαχιστον μια V12 Vantage , στειλε π.μ...
κίκιζα τεχνηέντως λησμόνησες την βασικότερη παράμετρο για την παντρειά...
-
Το μεταχειρισμένο θέλει πολύ προσοχή, όπως έγραψε ο dimsabas στις περισσότερες περιπτώσεις.
Εμένα νομίζω μου έκατσε η περίπτωση γιατί ούτε το σχεδίαζα, ούτε το έψαξα οπότε μάλλον είμαι η εξαίρεση.
Αν ένα μεταχειρισμένο είναι καλοσυντηρημένο, δε βλέπω το λόγο γιατί κάποιος να μη το προτιμήσει γλιτώνοντας ένα κάρο χρήματα.
-
ΕΣΥ μπορεί να μη βλέπεις το λόγο, και εγώ. Άλλοι ΔΕΝ βλέπουν λόγο να το προτιμήσουν. Και δεν αναφέρομαι σε λεφτάδες που η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι αστείο, ή έστω μικρό ποσό για το εισόδημά τους.
Γύρω μας υπάρχουν ένα σκασμό μισθοσυντήρητοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, αλλά και φοιτητές και άγαμες θυγατέρες που δεν διανοούνται να αγοράσουν μετάχειρο. Και ας πηγαίνουν κάθε Σάββατο πάνω κάτω τη λαική μέχρι να βγάλει το πόδι τους γάλα προκειμένου να βρουν το μαρούλι 10 λεπτά κάτω. -
έχω 2 αδερφές για πάντρεμα, πληροφορίες με πμΚαλά ρε, γιατί δεν μιλάς τόσα χρόνια;
Καμόν, το μετάχειρο είναι κατά βάθος αναγκαστική επιλογή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Λαλείς το αυτονόητο!!!
Αν ένα μεταχειρισμένο είναι καλοσυντηρημένο, δε βλέπω το λόγο γιατί κάποιος να μη το προτιμήσει γλιτώνοντας ένα κάρο χρήματα.
Γιατί απλά θέλει τζιτζιλόνι (άκλαστο κάθισμα )!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ΕΣΥ μπορεί να μη βλέπεις το λόγο, και εγώ. Άλλοι ΔΕΝ βλέπουν λόγο να το προτιμήσουν. Και δεν αναφέρομαι σε λεφτάδες που η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι αστείο, ή έστω μικρό ποσό για το εισόδημά τους.
Γύρω μας υπάρχουν ένα σκασμό μισθοσυντήρητοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, αλλά και φοιτητές και άγαμες θυγατέρες που δεν διανοούνται να αγοράσουν μετάχειρο. Και ας πηγαίνουν κάθε Σάββατο πάνω κάτω τη λαική μέχρι να βγάλει το πόδι τους γάλα προκειμένου να βρουν το μαρούλι 10 λεπτά κάτω.βέβαια όπως το θέτεις το νόμισμα έχει και την αντίθετη όψη... αυτό του χαμηλόμισθου που είχε κεφάλαιο για αξιντεντ , πήρε μτχ σε κλας και τώρα τραβάει τις @@τριχές του με τέλη σέρβις λάστιχα κλπ ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τώρα Αλέξανδρε μου θύμισες αυτό που λένε ορισμένοι ως κίνητρο για να αγοράσεις σπίτι δικό σου και μάλιστα καινούριο:
'θέλω στη χέστρα που θα χ$#ζω να έχω χ$%σει μόνο εγώ!'
-
Ναι Πέτρο, κάτι ανάλογο είναι. Αν μπορείς όμως, why not?
Προσωπικά γουστάρω να παίρνω καινούριο αυτοκίνητο. Να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και να το φτιάχνω όπως θέλω, να το παραλαμβάνω με τις ζελατίνες στα καθίσματα, να το πλένω πρώτη μέρα και να βλέπω το 000.004 χλμ στο οδόμετρο!!! Να μυρίζω τα πλαστικά και να βλέπω ότι κάθε επιφάνεια εξωτερικά αλλά και εσωτερικά είναι άψογη!!! Priceless!!! -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τώρα Αλέξανδρε μου θύμισες αυτό που λένε ορισμένοι ως κίνητρο για να αγοράσεις σπίτι δικό σου και μάλιστα καινούριο:
'θέλω στη χέστρα που θα χ$#ζω να έχω χ$%σει μόνο εγώ!'
ειδικά το σπίτι έχει μεγαλύτερη αξία να το πάρεις καινούργιο, να το διαμορφώσεις σύμφωνα με γούστο και ανάγκες κλπ
-
Εσύ που θέλεις την V12 προίκα.... έπρεπε να ζητήσεις και τη βενζίνη της για 5 χρόνια μαζί....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι Πέτρο, κάτι ανάλογο είναι. Αν μπορείς όμως, why not?
Προσωπικά γουστάρω να παίρνω καινούριο αυτοκίνητο. Να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και να το φτιάχνω όπως θέλω, να το παραλαμβάνω με τις ζελατίνες στα καθίσματα, να το πλένω πρώτη μέρα και να βλέπω το 000.004 χλμ στο οδόμετρο!!! Να μυρίζω τα πλαστικά και να βλέπω ότι κάθε επιφάνεια εξωτερικά αλλά και εσωτερικά είναι άψογη!!! Priceless!!!καταλαβαίνω τί εννοείς...
κ εγώ έτσι νιώθω, έστω και αν το αγόρασα μεταχειρισμένο... 200 € έδωσα για σαμπουάν, γυαλιστικά κτλ της meguiars και της bmw...
εφόσον είχε περισσότερα extra και από αυτά που θα έβαζα μόνος μου, είναι ακόμη καλύτερο κατ' εμέ...ξέρεις όμως τί με πονάει? που ενώ είναι έτσι όπως λες εξωτερικά, όταν πάω να το παρκάρω σε parking (γιατί πληρώνω κιόλας 2 € την ώρα πχ), γυρίζω κ βλέπω μία γρατζουνιά ή μικρή λακούβα επειδή ο διπλανός άνοιξε την πόρτα άτσαλα ή το παιδί του δεν καταλαβαίνει κ κοπανά την πόρτα όπως να 'ναι... και μιλώ για πάρκινγκ, όχι για σούπερ μάρκετ κτλ που εκεί γίνεται άλλος χαμός...
ακόμη κ αν το αυτοκίνητο είναι 3 μηνών, πάλι εξωτερικά όταν το κυκλοφορείς έτσι θα είναι, τέλειες επιφάνεις που αναφέρεις είναι ουτοπικό κατ' εμέ σε 6 μήνες, πόσο μάλιστα στην Ελλάδα που εκεί οι προφυλακτήρες από τα αμάξια μου ήταν πολύχρωμοι...
τα πρωινά πηγαίνουμε 6.20 στο parking του νοσοκομείου κ ο καθένας προσπαθεί να καβατζώσει τις θέσεις που είναι στις άκρες για να μην τον χτυπήσουν οι άλλοι...
οπότε μηχανικά κ εσωτερικά είναι το ζήτημα... εξωτερικά σε ένα χρόνο το αμάξι θα είναι ήδη καταπονημένο... (πχ χθες πέρασα δίπλα από μία αλατιέρα που πετούσε έτσι το αλάτι λες κ ήταν χαλάζι... γκάζωσα μία με 150 χαω, ενώ αυτή πήγαινε με 100 χαω, κ παρόλα αυτά λυπήθηκα το αμάξι... -
περιμενω ΠΜ.....για τον φιλο εννοαω...
περιεργο αλλα συμφωνω με τον RealZeus...
Peter αμεσως πλυσιμο!
ειχα δει στην αντιπροσωπεια της Φλωρεντιας 2 γερμανους να ψαχνουν για Μ3 μεταχειρ. και οταν τους ρωτησαν γιατι εδω ειπαν γιατι εδω δεν ριχνετε αλατι στους δρομους λογω κλιματος και τα αμαξια ειναι σχετικα καινουρια αν δεν εχουν χτυπηθει... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εσύ που θέλεις την V12 προίκα.... έπρεπε να ζητήσεις και τη βενζίνη της για 5 χρόνια μαζί.......ειμαι large τυπος, τα υπολοιπα τα καλυπτω εγω... Να δουμε και τις θυγατερες ομως πρωτα...
-
κίκιζα τεχνηέντως λησμόνησες την βασικότερη παράμετρο για την παντρειά...
[Ραμογλου mode on]...εχω και κοτερο, παμε μια βολτα? [Ραμογλου mode off]
P.S ...για να κανεις συνοικεσια απο forum, καποιο λακκο εχει η φαβα... Μηπως εχεις πεσει στη λουμπα του Βεγγου (στη σχετικη ταινια) με τις ανυπαντρες αδελφες?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έτσι όπως τόγραψες σκέτο, στο άλλο πήγε το μυαλό μου.Η ηλικία του αγοραστή, σε σχέση με το μοντέλο, ΔΕΝ παίζει ρόλο;
Να το πούμε στις ίδες τις εταιρείες δηλαδή να αλλάξουν γνώμη βρε παιδί μου.
BMW FORUM