Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι Πέτρο, κάτι ανάλογο είναι. Αν μπορείς όμως, why not?
Προσωπικά γουστάρω να παίρνω καινούριο αυτοκίνητο. Να πηγαίνω στην αντιπροσωπεία και να το φτιάχνω όπως θέλω, να το παραλαμβάνω με τις ζελατίνες στα καθίσματα, να το πλένω πρώτη μέρα και να βλέπω το 000.004 χλμ στο οδόμετρο!!! Να μυρίζω τα πλαστικά και να βλέπω ότι κάθε επιφάνεια εξωτερικά αλλά και εσωτερικά είναι άψογη!!! Priceless!!!
καταλαβαίνω τί εννοείς...
κ εγώ έτσι νιώθω, έστω και αν το αγόρασα μεταχειρισμένο... 200 € έδωσα για σαμπουάν, γυαλιστικά κτλ της meguiars και της bmw...
εφόσον είχε περισσότερα extra και από αυτά που θα έβαζα μόνος μου, είναι ακόμη καλύτερο κατ' εμέ...
ξέρεις όμως τί με πονάει? που ενώ είναι έτσι όπως λες εξωτερικά, όταν πάω να το παρκάρω σε parking (γιατί πληρώνω κιόλας 2 € την ώρα πχ), γυρίζω κ βλέπω μία γρατζουνιά ή μικρή λακούβα επειδή ο διπλανός άνοιξε την πόρτα άτσαλα ή το παιδί του δεν καταλαβαίνει κ κοπανά την πόρτα όπως να 'ναι... και μιλώ για πάρκινγκ, όχι για σούπερ μάρκετ κτλ που εκεί γίνεται άλλος χαμός...
ακόμη κ αν το αυτοκίνητο είναι 3 μηνών, πάλι εξωτερικά όταν το κυκλοφορείς έτσι θα είναι, τέλειες επιφάνεις που αναφέρεις είναι ουτοπικό κατ' εμέ σε 6 μήνες, πόσο μάλιστα στην Ελλάδα που εκεί οι προφυλακτήρες από τα αμάξια μου ήταν πολύχρωμοι...
τα πρωινά πηγαίνουμε 6.20 στο parking του νοσοκομείου κ ο καθένας προσπαθεί να καβατζώσει τις θέσεις που είναι στις άκρες για να μην τον χτυπήσουν οι άλλοι...
οπότε μηχανικά κ εσωτερικά είναι το ζήτημα... εξωτερικά σε ένα χρόνο το αμάξι θα είναι ήδη καταπονημένο... (πχ χθες πέρασα δίπλα από μία αλατιέρα που πετούσε έτσι το αλάτι λες κ ήταν χαλάζι... γκάζωσα μία με 150 χαω, ενώ αυτή πήγαινε με 100 χαω, κ παρόλα αυτά λυπήθηκα το αμάξι...