-
-
Ξέρουμε πόσο κοστίζει η διετής επέκταση εγγύηση της Allianz για την bmw και αν αξίζει από άποψη καλύψεων;
Κάποιος είχε γράψει για 1000€ περίπου για +2 χρόνια. Ψάξε λίγο στο τοπικό της νέας σειράς 1
517 ευρώ για την 120 για διετή επέκταση...
Πωπω, το στρογγυλοποίησα παρά πολύ
Εσύ το είχες γράψει; -
Ξέρουμε πόσο κοστίζει η διετής επέκταση εγγύηση της Allianz για την bmw και αν αξίζει από άποψη καλύψεων;
Κάποιος είχε γράψει για 1000€ περίπου για +2 χρόνια. Ψάξε λίγο στο τοπικό της νέας σειράς 1
517 ευρώ για την 120 για διετή επέκταση...
Πωπω, το στρογγυλοποίησα παρά πολύ
Εσύ το είχες γράψει;Όχι, κάποιο άλλο μέλος. Το 517 (519 ευρώ για την ακρίβεια) προέρχεται από Ινφο - προσφορά που έχω από bmw Σφακιανάκη για επέκταση για 2ετη για τη bmw 120 που θα παραλάβω σύντομα.
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση… ενδιαφερομαι για αγορά bmw καινούργιο τι γίνεται με τις αντιπροσωπείες ; Βλέπω bmw βελμαρ,Παπαδόπουλος,ιωαννιδης,σφακιανακης και δεν ξέρω σε ποιαν να πάω…
-
-
-
Ρε παιδιά μια ερώτηση… ενδιαφερομαι για αγορά bmw καινούργιο τι γίνεται με τις αντιπροσωπείες ; Βλέπω bmw βελμαρ,Παπαδόπουλος,ιωαννιδης,σφακιανακης και δεν ξέρω σε ποιαν να πάω…
Που είσαι ;
Αν είσαι Αθήνα έχεις σπανό, Σφακιανάκη και Κορφιάτη να πας για αγοράΘεσσαλονίκη φίλε μου! Επίσης πάω για Χ2 καινούργιο (Θα πα να κάνω και εμα τσεκ την τοναλε) αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία η άποψη του καλοδεχούμενη!!
BMW FORUM