-
Με απογοητεύσατε λίγο με το τελικό των απλών, περίμενα κάτι πιο σπέσιαλ... μάλλον σημαίνει ότι η καλή δουλειά έγινε εκεί που μετράει και στο τελικό δεν έχει σημασία οπότε ακριβώς λίγη διαφορά θα έχει.
- Πως του ίπαμι του λαμπιρό ντενικέ π'θα βάλς, μπαστούν, μπαμπούλ, μπαμπούρ.
- Όχι ρε θείο μπαστούκ το λένε...
- Α σαν του χαστούκ που θα σι ρίξου...
Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερα πράματα με τα 500 ευρώ σου....Αν πραγματικά σε τρώει η τσέπη σου τι λες να αλλάξεις καταλύτη και να βάλεις έναν πιο ελεύθερο μεταλλικό;; Αν κι εκεί έχουν τον ίδιο με τα απλά τότε σίγουρα και θα ακούσεις διαφορά αλλά και θα την νιώσεις!
Μάλλον αρχίζω να καταλαβαίνω. Αν μπαίνει το κοινό λάστιχο σε RFT ζάντα δεν μοιράζεται το φορτίο σωστά αλλά στηρίζεται μόνο στο έξω hump και δεν μπλέκει με το πιο βαθύ. Τότε στη ζάντα υφίστανται αυξημένες πιέσεις, όλο το ζόρι στο έξω hump και καθόλου στο μέσα οπότε δημιουργείται ροπή να διπλώσει το χείλος. Ναι αυτό ίσως να μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία της ζάντας.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με απογοητεύσατε λίγο με το τελικό των απλών, περίμενα κάτι πιο σπέσιαλ... μάλλον σημαίνει ότι η καλή δουλειά έγινε εκεί που μετράει και στο τελικό δεν έχει σημασία οπότε ακριβώς λίγη διαφορά θα έχει.- Πως του ίπαμι του λαμπιρό ντενικέ π'θα βάλς, μπαστούν, μπαμπούλ, μπαμπούρ.
- Όχι ρε θείο μπαστούκ το λένε...
- Α σαν του χαστούκ που θα σι ρίξου...
Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερα πράματα με τα 500 ευρώ σου....Αν πραγματικά σε τρώει η τσέπη σου τι λες να αλλάξεις καταλύτη και να βάλεις έναν πιο ελεύθερο μεταλλικό;; Αν κι εκεί έχουν τον ίδιο με τα απλά τότε σίγουρα και θα ακούσεις διαφορά αλλά και θα την νιώσεις!
Ο καταλύτης είναι μπροστά, κάτω από το χταπόδι. Χταπόδι και καταλύτης είναι δικά του. Πιστεύω ότι κάποια δουλειά θα έχει γίνει εκεί.
Μπα...άστο, δεν αλλάζω τίποτα. Ψάχνω να βρω μήπως αλλάξω μόνο την απόληξη του λέει ο infinity.
-
Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα πάω:
Οι διαστάσεις είναι: inlet 57mm, outlet 76mm, width 170mm, length 205mm θα μετρήσω αν κάνουν...αλλά μπορεί να τις κόψει και μια ίντσα πιο κοντές.
$90 (73€) σπίτι μου.
Θέλει κανείς άλλος, τώρα που γυρίζει?
Infinity?
Ααα...παίζει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η μια απόληξη σε δυο στην εκπνοή του κινητήρα?
-
Άσε καλύτερα.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή. Αξίζει λετε? (Δεν σκέφτομαι να την πάρω)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2486312/
Υ.Γ. Αυτό το dogleg-gearbox πολύ μου αρέσει, φτιαγμένο ειδικά για να κάνεις πιο άμεσα αλλαγες 2ας-3ης σε σφιχτες διαδρομες
H συγκεκριμενη,με τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη, αξιζει μεχρι τελευταιου σεντ τα χρηματα της!
Πολυ τυχερος οποιος την παρει (μακαρι να μπορουσα....)Τόση προσοχή στη λεπτομέρια και το ότι το την έχει δηλώσει κι'όλας 2300 φαίνεται ότι ειναι 100% σοβαρος.
Μακάρι να μπορούσα κ'εγώ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κόφτη να μην είχε πόσο παραπάνω μπορεί να πάει?? Ο κατασκευαστής νομίζω 195χλμ/ω τη δίνει.
Οι άλλες 1 πάνε και παραπάνω (θεωρητικά).
Ο κατασκευαστής δίνει τελική 225 πχ για την 118i.
Πάντως εγώ με ίδια άλογα και λιγότερη ροπή τα 225 τα έχω για πλάκα.
Σε ευχαριστώ Νίκο ...
Νομίζω ότι 210-215 θα τα είχε , αλλα για να έχουν κοφτη κάποιο λόγο θα έχουν ...
Το μοτέρ νομίζω είναι παρόμοιο με του 308...
Απο όλα τα ντιζελο μοτέρ που έχω οδηγήσει έχει την καλύτερη απόκριση χαμηλά ...
Ο ορισμός του δημοσιογραφικού κλισέ τραβάει απο το ρελαντί ...Α, ακούγεται ωραία και η σκαστρα ... ΠΟΛΥ περισσότερο απο ότι ακούγεται στο 1500αρη της ρενο (που μάλλον δεν ακούγεται )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Και κόφτη να μην είχε πόσο παραπάνω μπορεί να πάει?? Ο κατασκευαστής νομίζω 195χλμ/ω τη δίνει.
...Ο κατασκευαστής δίνει τελική 225 πχ για την 118i.
Πάντως εγώ με ίδια άλογα και λιγότερη ροπή τα 225 τα έχω για πλάκα.Τα 225 είναι ταχύτητα κοντέρ ή μετρημένα σωστά;
Πάντως η 3άρα λόγω μήκους πρέπει να έχει καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή, η δικιά σου θα είναι και λίγο χαμηλή=μειωμένη μετωπική επιφάνεια (εντάξει μιλάμε για 2 πόντους λιγότερη ρόδα...) και το κιβώτιό σου είναι υπολογισμένο για να πιάνει την τελική του στις μέγιστρες στροφές ή στον κόφτη αλλά εσένα αυτά τα δύο πρέπει να είναι πολύ κοντά οπότε η επιλογή σχέσης είναι πιο εύκολη και για αυτό τα έχεις για πλάκα, πιο εύκολα και πάντα. Αν όμως η μέγιστη ισχύ από τον κόφτη απέχει τότε τι διαλέγεις σε μετάδοση για τελική, μέγιστη ισχύ, κόφτη ή κάπου στη μέση κι όπως κάτσει....; Αν ξέρουμε στροφές ισχύος και κόφτη, τις σχέσεις κιβωτίου, διαφορικού και μέγεθος τροχών μπορούμε να υπολογίσουμε στροφές και να δούμε τι πιάνει ο καθένας. Με ισχύ, μετωπική και αεροδυναμικό συντελεστή βγαίνει και μέγιστη προβλεπόμενη ταχύτητα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν ξέρουμε στροφές ισχύος και κόφτη, τις σχέσεις κιβωτίου, διαφορικού και μέγεθος τροχών μπορούμε να υπολογίσουμε στροφές και να δούμε τι πιάνει ο καθένας. Με ισχύ, μετωπική και αεροδυναμικό συντελεστή βγαίνει και μέγιστη προβλεπόμενη ταχύτητα.Too much information για το πρωί.
Απλά θα συμφωνήσω λοιπόν.
Τελικά we have a winner:
Το μόνο θέμα είναι ότι τις στέλνει ζευγάρι και τη δεξιά θα τη βάλω στο @@@@ μου...αλλά η τιμή είναι καλή οπότε και πάλι αξίζει.
Περιμένω τις διαστάσεις για να δω πως θα φαίνεται.
Ευχαριστώ για την ιδέα infinity.
-
Πρόσεξε μόνο να μην εξέχει από τον προφυλακτήρα και ακουμπήσει πίσω σε κάποιο παρκάρισμα και πάθει ζημιά (μέχρι μπροστά) η εξάτμιση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το μόνο θέμα είναι ότι τις στέλνει ζευγάρι και τη δεξιά θα τη βάλω στο @@@@ μου...αλλά η τιμή είναι καλή οπότε και πάλι αξίζει.
Άνοιξε μια τρύπα δεξιά και βάλε και την άλλη.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Άνοιξε μια τρύπα δεξιά και βάλε και την άλλη.
Λες να τη βάψω και μαύρη μέσα?
Πρόσεξε μόνο να μην εξέχει από τον προφυλακτήρα και ακουμπήσει πίσω σε κάποιο παρκάρισμα και πάθει ζημιά (μέχρι μπροστά) η εξάτμιση.
Αν και έχω αισθητήρες, σωστή παρατήρηση. Θέλει καλό μάστορα για να μπει τώρα σωστά.
-
πιο πολυ μου αρεσουν οι πρωτες που εδειξες...αυτες εδω κανουν πολυ σαν πολυβολο απο saxo vts... τσ τσ τσ....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πιο πολυ μου αρεσουν οι πρωτες που εδειξες...αυτες εδω κανουν πολυ σαν πολυβολο απο saxo vts... τσ τσ τσ....Ναι άλλα έτσι είναι οι εργοστασιακές του 330i:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα πάω:Οι διαστάσεις είναι: inlet 57mm, outlet 76mm, width 170mm, length 205mm θα μετρήσω αν κάνουν...αλλά μπορεί να τις κόψει και μια ίντσα πιο κοντές.
$90 (73€) σπίτι μου.
Θέλει κανείς άλλος, τώρα που γυρίζει?
Infinity?
Ααα...παίζει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η μια απόληξη σε δυο στην εκπνοή του κινητήρα?
Αυτες δεν θα εχουν το ιδιο οπτικο αποτελεσμα με το εργοστασιακο γιατι εχουν ανισο μηκος. Προσεξε το λιγο αυτο.
-
Κι οι εργοστασιακές άνισο μήκος έχουν. Έχουν ένα μικρό σκαλοπατάκι όπως αυτές, που δε φαίνεται στις φώτο που έβαλα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τι είναι τα μπιπ?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Προειδοποιητικός ήχος.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Δηλαδή εκεί που οδηγάς σου χτυπάει το μπιπ χωρίς να ανάψει κάτι? Συνήθως το μπιπ συνοδεύεται με ένδειξη στο ταμπλό.
Η 116d έχει κοφτά στα 200km/h ?
Η 6τη είναι ντιρεκτ;Δεν έχει κόφτη στα 200 απ'όσο ξέρω. Όχι. Στα 250 έχουν κόφτη. Γιατί?
Τι εννοείς direct?
Δεν είχε ανάψει λαμπάκι, αλλά άναψε σήμερα και εκδηλώθηκε και πρόβλημα.
Ενώ έπρεπε να είχε κατεβάσει απο 4η καθώς έμπαινα σε χωριό και είχα κόψει, δεν το έκανε. Πήγα να κατέβασε χειροκίνητα αλλά έβαλε νεκρά και τώρα δεν επιλέγει καμία ταχύτητα.
Υποψιάζομαι τρόμπα του SMG.
Η πλάκα είναι ότι πρόσταρε στο fb η κοπέλα μου φώτο με το χέρι μου στο λεβιέ και το δικό της δίπλα, με το σήμα SMG να φαίνεται φάτσα κάρτα.
Είναι να μη πιστεύεις στο μάτι;
Η υποψία μου ήταν σωστή, αύριο που θα βάλει καινούργια τρόμπα πάνω θα είμαστε σίγουροι.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Η υποψία μου ήταν σωστή, αύριο που θα βάλει καινούργια τρόμπα πάνω θα είμαστε σίγουροι.Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Δε βάζεις και κανένα ματάκι για καλό και για κακό? Ε?
-
-
Το είδα κι εγώ προ ολίγου. 'Ήταν εντελώς απροετοίμαστος για τη στροφή ο πιτσιρικάς. Ήταν ύπουλη.
-
Δε φταίει η στροφή αλλά οι αναπηδήσεις όπως το βλέπω.
BMW FORUM