-
Αυτός πολλά ωραία λέει και αν είναι δική του προφανώς έχει να πληρώνει. Κι εγώ μπορώ να λέω πολλά για αλλουνού αυτοκίνητο (αν και θέλω λίγο εξάσκηση για τα drifts...) αν μου τα πληρώνει άλλος. Το θέμα είναι αν αξίζει να το πληρώνω από την τσέπη μου... Δεν είναι απλά μια μεγάλη 5άρα είναι ειδικό μοντέλο με πιθανόν αυξημένες ανάγκες συντήρησης (τις οποίες θα εξερευνήσω προσεκτικά αν έρθει η ώρα). Ας μην ξεχνάμε ότι σε άλλες χώρες δεν μπορείς να ξεπερνάς το όρια όσο εύκολα και ατιμώρητα το κάνεις στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση. Εκεί το δίπλωμά σου το χάνεις πολύ εύκολα με τέτοιο αυτοκίνητο (για γνωστό μου αυτός ήταν και ο λόγος πώλησης μιας 911). Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να σκέφτομαι 'άντε και πες ότι μπορώ να το συντηρώ, όμως αξίζει αν δεν μπορώ να το χαρώ;'
-
Λοιπόν, πρόβλημα. Άρχισε σήμερα η Ζέτα να μου κάνει κάποια μπιπ.
Χρήση ψιλο-νορμάλ, λάδια ξύδια οκ, θερμοκρασίες οκ. Το θέμα είναι ότι δεν ανάβει και λυχνία να δείχνει κάποιο πρόβλημα...
Καμία ιδέα;
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Πότε στα κάνει τα μπιπ; Εν κινήσει ή στην εκκίνηση;
-
Τι είναι τα μπιπ?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι είναι τα μπιπ?Προφανώς εννοεί κάτι τέτοιο!
-
Η 116d έχει κοφτά στα 200km/h ?
Η 6τη είναι ντιρεκτ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πότε στα κάνει τα μπιπ; Εν κινήσει ή στην εκκίνηση;Ναι ένα κινήσει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι είναι τα μπιπ?Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Προειδοποιητικός ήχος.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τι είναι τα μπιπ?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Προειδοποιητικός ήχος.
Δηλαδή εκεί που οδηγάς σου χτυπάει το μπιπ χωρίς να ανάψει κάτι? Συνήθως το μπιπ συνοδεύεται με ένδειξη στο ταμπλό.
Η 116d έχει κοφτά στα 200km/h ?
Η 6τη είναι ντιρεκτ;Δεν έχει κόφτη στα 200 απ'όσο ξέρω. Όχι. Στα 250 έχουν κόφτη. Γιατί?
Τι εννοείς direct?
-
Στα 200 σταματαγε και δεν ανέβαζε κμ παραπάνω ...
Η 6 σχέση είναι 1:1; -
Πόσο παραπάνω να πάει δηλαδή??
-
Λοιπόν...το βρήκα.
Η 116d όντως έχει κόφτη στα 200κμ/ω.
Οι σχέσεις είναι οι εξής:
Αν δε φαίνονται (ή κατέβει για κάποιο λόγο η φωτό):
I:1 4,002
II:1 2,109
III:1 1,380
IV:1 1,000
V:1 0,781
VI:1 0,645
R:1 3,647
Diff:1 2,929 -
Της ριχνει το αβενσις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Της ριχνει το αβενσιςΔώσε πόνο
-
Και κόφτη να μην είχε πόσο παραπάνω μπορεί να πάει?? Ο κατασκευαστής νομίζω 195χλμ/ω τη δίνει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και κόφτη να μην είχε πόσο παραπάνω μπορεί να πάει?? Ο κατασκευαστής νομίζω 195χλμ/ω τη δίνει.Οι άλλες 1 πάνε και παραπάνω (θεωρητικά).
Ο κατασκευαστής δίνει τελική 225 πχ για την 118i.
Πάντως εγώ με ίδια άλογα και λιγότερη ροπή τα 225 τα έχω για πλάκα.
-
Kαλά το σκάφος μπορεί και πάνω από 225 το θέμα όμως είναι αν ο ντίζελ θα μπορούσε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλά το σκάφος μπορεί και πάνω από 225 το θέμα όμως είναι αν ο ντίζελ θα μπορούσε.Μπα...κουράστηκε.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτός πολλά ωραία λέει και αν είναι δική του προφανώς έχει να πληρώνει. Κι εγώ μπορώ να λέω πολλά για αλλουνού αυτοκίνητο (αν και θέλω λίγο εξάσκηση για τα drifts...) αν μου τα πληρώνει άλλος. Το θέμα είναι αν αξίζει να το πληρώνω από την τσέπη μου... Δεν είναι απλά μια μεγάλη 5άρα είναι ειδικό μοντέλο με πιθανόν αυξημένες ανάγκες συντήρησης (τις οποίες θα εξερευνήσω προσεκτικά αν έρθει η ώρα). Ας μην ξεχνάμε ότι σε άλλες χώρες δεν μπορείς να ξεπερνάς το όρια όσο εύκολα και ατιμώρητα το κάνεις στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση. Εκεί το δίπλωμά σου το χάνεις πολύ εύκολα με τέτοιο αυτοκίνητο (για γνωστό μου αυτός ήταν και ο λόγος πώλησης μιας 911). Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που με κάνει να σκέφτομαι 'άντε και πες ότι μπορώ να το συντηρώ, όμως αξίζει αν δεν μπορώ να το χαρώ;'Τα λες μονος σου Ονυχα, που σημαινει οτι εχεις πληρως αντιληφθει το παραλογον της καθημερινης χρησης του πραγματος.
Απο την αλλη βεβαια, η Μ5 Ε34 ,η τελευταια χειροποιητη Μ αν θυμαμαι καλα,ειναι ερωτας,και οπως καθε ερωτας,δεν υποκειται σε κανονες λογικης!Υ.Γ σκεφτεσαι να μεταναστευσεις,ε?
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή. Αξίζει λετε? (Δεν σκέφτομαι να την πάρω)http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2486312/
Υ.Γ. Αυτό το dogleg-gearbox πολύ μου αρέσει, φτιαγμένο ειδικά για να κάνεις πιο άμεσα αλλαγες 2ας-3ης σε σφιχτες διαδρομες
H συγκεκριμενη,με τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη, αξιζει μεχρι τελευταιου σεντ τα χρηματα της!
Πολυ τυχερος οποιος την παρει (μακαρι να μπορουσα....)
BMW FORUM