-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
αν είναι εργοστασιακοί έχεις και οθόνη που σε προιδεάζει για την περιμετρική κατάσταση του χώρου...
Εργοστασιακούς έχω κι εγώ,μπρος-πίσω. Η μλκία με τους συγκεκριμένους είναι ότι απενεργοποιείται τόσο η ηχητική όσο και η οπτική προειδοποίηση
Και στη 525 ετσι ειναι.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
αν είναι εργοστασιακοί έχεις και οθόνη που σε προιδεάζει για την περιμετρική κατάσταση του χώρου...
Εργοστασιακούς έχω κι εγώ,μπρος-πίσω. Η μλκία με τους συγκεκριμένους είναι ότι απενεργοποιείται τόσο η ηχητική όσο και η οπτική προειδοποίηση
Στο C250 που εχω παραγγειλει σου λενε κιολας αν χωρας να παρκαρεις στο ανοιγμα οταν περνας απο διπλα. Εννοειτε στανταρ μπρος πισω και με οπτικη ενδειξη.
-
Είναι το σύστημα που του επιτρέπει να παρκάρει και μόνο του; Και η Β το έχει αυτό (πατάς μόνο γκάζι και φρένο) αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 3-4 φορές, και αυτές για την πλάκα.
-
δεν νομιζω γιατι πρεπει να εχεις ηλεκτρικο τιμονι γιαυτο... νομιζω το σι εχει υδραυλικο.
-
Ειδα τη Πεμπτη μια νεα 523i και μια 7αρα Active hybrid,διπλα διπλα στον Αστερα.Η 7αρα μου αρεσε πολυ,αλλα η 5αρα με αφησε αδιαφορο.Ειδικα το μπροστινο μερος ,με ξενισε γιατι μου φανηκε πολυ χαμηλο το καπο Πολυ συντηριτικη σχεδιαση.
Λετε να ειμαι προκατειλημμένος επειδη εχω την προηγουμενη? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ειδα τη Πεμπτη μια νεα 523i και μια 7αρα Active hybrid,διπλα διπλα στον Αστερα.Η 7αρα μου αρεσε πολυ,αλλα η 5αρα με αφησε αδιαφορο.Ειδικα το μπροστινο μερος ,με ξενισε γιατι μου φανηκε πολυ χαμηλο το καπο Πολυ συντηριτικη σχεδιαση.
Λετε να ειμαι προκατειλημμένος επειδη εχω την προηγουμενη?οχι απλα ουτε εμενα μου αρεσει η νεα 5αρα...
θελει Μ Πακ ειδικο χρωμα και ζαντικο τυπου αλπινα να δειξει... -
Λετε να ειμαι προκατειλημμένος επειδη εχω την προηγουμενη?Όχι, μην αισθάνεσαι έτσι. Δεν έχεις προκατάληψη εσυ. Απλά η νεα πενταρα ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στο αδιάφορο κορεατικης αισθητικής και στο μαύρο χαλι. Σε λίγα χρόνια θα μαζεύουν υπογραφές για να γυρίσει ο χρησταρας ο θεός (Aka Bangle).
Sent from me.
-
Παντω η 5αρα πουλαει πολυ. Η 7αρα πιο ωραια σιγουρα.
-
Λετε να ειμαι προκατειλημμένος επειδη εχω την προηγουμενη?Βρίσκω τη νέα 5άρα εξαιρετική. Γιατί είναι κακό να είναι χαμηλά το καπώ; Σπορτίβικο στυλ είναι!
-
η πιο ομορφη συγχρονη μπεμπα ειναι η 7αρα...
με τις 19αρες... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λετε να ειμαι προκατειλημμένος επειδη εχω την προηγουμενη?Βρίσκω τη νέα 5άρα εξαιρετική. Γιατί είναι κακό να είναι χαμηλά το καπώ; Σπορτίβικο στυλ είναι!
Δεν είπα οτι είναι κακό,είπα οτι με ξένισε και οτι εμένα δε μου αρέσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παντω η 5αρα πουλαει πολυ. Η 7αρα πιο ωραια σιγουρα.Με βασικό κινητήρα τριλιτρο δεν θα πανε και πολυ μακριά οι πωλήσεις πάντως. Μόλις μπουν τα τουρμπακια τα μικρά ( πρώτα βέβαια πρέπει να τα αποδεχτούμε μέσω των ///Μ) θα πουλάει σα τρελή. Φαντασου πόσο θα πουλούσε αν ήταν και όμορφη.
-
Στην Ελλάδα μπορεί να μην πάει, αλλά στο εξωτερικό θα σκίσει. Ειδικά στην ανατολική ευρώπη και την ασία. Εδώ που τα λέμε, αν ημουν η BMW ούτε που θα ασχολιόμουν με την ελλάδα..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παντω η 5αρα πουλαει πολυ. Η 7αρα πιο ωραια σιγουρα.
Με βασικό κινητήρα τριλιτρο δεν θα πανε και πολυ μακριά οι πωλήσεις πάντως. Μόλις μπουν τα τουρμπακια τα μικρά ( πρώτα βέβαια πρέπει να τα αποδεχτούμε μέσω των ///Μ) θα πουλάει σα τρελή. Φαντασου πόσο θα πουλούσε αν ήταν και όμορφη.
στην Αγγλια πουλαει πολυ..δεν ξερω για Ελλαδα.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Στην Ελλάδα μπορεί να μην πάει, αλλά στο εξωτερικό θα σκίσει. Ειδικά στην ανατολική ευρώπη και την ασία. Εδώ που τα λέμε, αν ημουν η BMW ούτε που θα ασχολιόμουν με την ελλάδα..Ποιος σου ειπε οτι η BMW AG ασχολειται;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια πουλάει πολύ καλά η νέα 5άρα... και όπως πάντα οι diesel εκδόσεις (ειδικά η 530d).Δυτική Ευρώπη πάει σφαίρα η 520d.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια πουλάει πολύ καλά η νέα 5άρα... και όπως πάντα οι diesel εκδόσεις (ειδικά η 530d).
Δυτική Ευρώπη πάει σφαίρα η 520d.
520d εχει γεμισει το Λονδινο. Η 5αρα εχει το κοινο της και ειναι σταθερο...
-
Η διατήρηση στην αγορά της 316, και μάλιστα επί σειρά ετών και κόντρα στο ρεύμα της εταιρείας που θέλει αλόγατα και επιδόσεις πάνω από όλα, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Μπεμβέ ασχολείται και με την Ελλαδίτσα μας.
Ρωτείστε για 316 σε Γερμανία ή ΗΠΑ. Ούτε την έχουν δει, ούτε θα το ήθελαν βέβαια. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η διατήρηση στην αγορά της 316, και μάλιστα επί σειρά ετών και κόντρα στο ρεύμα της εταιρείας που θέλει αλόγατα και επιδόσεις πάνω από όλα, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Μπεμβέ ασχολείται και με την Ελλαδίτσα μας.
Ρωτείστε για 316 σε Γερμανία ή ΗΠΑ. Ούτε την έχουν δει, ούτε θα το ήθελαν βέβαια.H BMW Hellas εννοείς. Γιατί 316i στη Γερμανία δεν υπάρχει καν. Βγαίνει για Αφρικανικές χώρες και εννοείται την Ελλάδα.
BMW FORUM