-
Καλό γκατζετάκι αλλά σε καμία περίπτωση απαραίτητο. Δεν θα πλήρωνα για αυτό, αν ήταν standard, έχει καλώς.
Ξεχνάτε επίσης ότι εσείς, μπορείτε να προσέχετε όσο θέλετε! Ο άλλος τον οποίο έχετε προσεγγίσει με τόσο προσοχή με τους αισθητήρες ή με την αίσθησή σας, θα δείξει ανάλογη φροντίδα;
-
Διευκολύνουν αλλά και κακομαθαίνουν κιόλας.
Αν δεν τους είχα στο QQ μάλλον θα γκρέμιζα τοίχους στο σπίτι, φράχτες στην δουλειά κλπ! -
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλό γκατζετάκι αλλά σε καμία περίπτωση απαραίτητο. Δεν θα πλήρωνα για αυτό, αν ήταν standard, έχει καλώς.Ξεχνάτε επίσης ότι εσείς, μπορείτε να προσέχετε όσο θέλετε! Ο άλλος τον οποίο έχετε προσεγγίσει με τόσο προσοχή με τους αισθητήρες ή με την αίσθησή σας, θα δείξει ανάλογη φροντίδα;
Άμα δεις ξανθιά στο Κολωνάκι με το Γαλλικό μανικιούρ και το μαλλί κομμωτηρίου να μιλάει στο κινητό, να έχει το slimline στο άλλο χέρι και να ξεπαρκάρει την Χ3 (σα μονόχειρας, με το χέρι του τσιγάρου) είσαι σίγουρος ότι δε θα δείξει καμιά 'φροντίδα' εσαεί και σε τίποτα.
-
Καλό γκατζετάκι αλλά σε καμία περίπτωση απαραίτητο. Δεν θα πλήρωνα για αυτό, αν ήταν standard, έχει καλώς.Ξεχνάτε επίσης ότι εσείς, μπορείτε να προσέχετε όσο θέλετε! Ο άλλος τον οποίο έχετε προσεγγίσει με τόσο προσοχή με τους αισθητήρες ή με την αίσθησή σας, θα δείξει ανάλογη φροντίδα;
συμφωνω απολυτως
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΕΛΕΟΣ!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
-
Βρε Γρηγόρη...έχεις στείλει ένα σεντόνι...δηλαδή έλεος ρε μλκ...σταμάτα...δέξου την άποψη κάποιου και μη το συνεχίζεις!
Παιδιά...τα έξτρα είναι εντελώς προσωπικό θέμα του καθένα. Για κάποιον είναι σημαντικό για κάποιον άλλον όχι. Για μένα λοιπόν είναι, άρα τα έξτρα μου θα επιβαρυνθούν σίγουρα από αυτό.
Είναι μια τεράστια ευκολία το PDC και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για αυτοκίνητο 3 όγκων κατά την άποψή μου.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
BMW forum
κατσε ρε να μάθουμε τον ανταγωνισμό
Καλό.Πολύ καλό.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρε Γρηγόρη...έχεις στείλει ένα σεντόνι...δηλαδή έλεος ρε μλκ...σταμάτα...δέξου την άποψη κάποιου και μη το συνεχίζεις!Παιδιά...τα έξτρα είναι εντελώς προσωπικό θέμα του καθένα. Για κάποιον είναι σημαντικό για κάποιον άλλον όχι. Για μένα λοιπόν είναι, άρα τα έξτρα μου θα επιβαρυνθούν σίγουρα από αυτό.
Είναι μια τεράστια ευκολία το PDC και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για αυτοκίνητο 3 όγκων κατά την άποψή μου.
δε σηκώνεις πλεον το τηλέφωνο με αποκρυψη;;
-
στα καινούργια που με τα μικρά παράθυρα είναι κάτι παραπάνω από γκατζετ...
στα σιρόκο και μίτο που οδηγώ συχνά 100% απαραίτητοι... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρε Γρηγόρη...έχεις στείλει ένα σεντόνι....ο greg σεντόνι ??
μήπως τον μπερδεύεις με κανέναν άλλον χρήστη? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στα σιρόκο και μίτο που οδηγώ συχνά 100% απαραίτητοι...Κανένα από τα δύο δεν με δυσκόλεψε ιδίαιτερα.
-
εγώ παντως οταν βλέπω 4πορτο και πρίμιουμ χωρίς αισθητήρες, το 1ο που σκέφτομαι ειναι ότι ειναι γύφτουλας και το τελευταίο ότι ειναι οδηγαράς
-
στα σιρόκο και μίτο που οδηγώ συχνά 100% απαραίτητοι...Κανένα από τα δύο δεν με δυσκόλεψε ιδίαιτερα.
δεν λέω για βόλτα σε τεστ ντριβ ρε αλέξανδρε... λέω για την πραγματική συμβίωση...
όπου στο πάρκινγκ του πολυτεχνείου το κολωνάκι είναι κομμένο στους 15 πόντους...
για στο γκάζι έχει ένα ζίδερο να εξέχει από τον σκουπ/κε κλπ κλπ κλπ
στην c class ουδέποτε τους χρειάστηκα... το ίδιο και στο 106 π.χ. -
Μια χαρα χωραφια ειστε εκει, τι να πουν οι αλλοι στην ασοεε?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ελα ρε συ τωρα, ενα χιλιαρικο να πληρωσω, για το εκνευριστικο,τι,τιττιτιτιτιτιιιιιιιι, , εδω μαθαμε να παρκαρουμε
scirocco με το φινιστρινι πισω, στην 3αρα την sedan θα κολλησουμε?Είναι τέρμα αναγκαίοι σε αυτοκίνητα με τεράστια μούρη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ Ρ.Μ.
ΕΛΕΟΣ!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!:yikes:
Το π.μ εχει οικονομικοτεχνικη αναλυση, δεν παρεχεται ετσι δωρεαν!
Εξαλλου τα ειπαμε στο τηλ για καμμια ωρα.
Το PDC παντως συμφωνω απολυτως με τον Realzeus, αν υπαρχει, εχει καλως, (αλλα να εχει και δυνατοτητα απενεργοποιησης αυτο το σπαστικο τιτιτιτιτιττιιιιιιιιι...), αν παλι οχι, 1κ δεν το δινω ουτε με σφαιρες, εκτος αν οδηγω τριαξονικο...
Εδω ειχαμε χρεωθει καναδεζα GD290 ( ) στο στρατο, με καθημερινα δρομολογια, και τρειλερ με δεξαμενη για νερο, και δωστου μανουβρες για σωστη τοποθετηση σε κατι μικρες πλατειουλες στην Χιο, σε ενα 'αμαξακι' 4,5 μετρα θα κολλησουμε...P.S και φυσικα υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας, δηλαδη, ο μπροστα, και ο πισω...
Λες και αυτοι εχουν By default το ιδιο συστημα, ή/και γενικοτερα προσεχουν παντα το αλλο αυτοκινητο.
Φιλος ειχε βαλει σε MINI το αντιστοιχο συστημα, και οταν χρειαστηκε απο δικο του χτυπημα στον μπροστα προφυλακτηρα αλλαγη, του ζητουσαν περα απο τα σχεδον 600ευρω για νεο βαμμενο, αλλα 200-300ευρω για τους αισθητηρες... Προτιμω να τα δωσω για τα σερβις 2-3 ετων... -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ελα ρε συ τωρα, ενα χιλιαρικο να πληρωσω, για το εκνευριστικο,τι,τιττιτιτιτιτιιιιιιιι, , εδω μαθαμε να παρκαρουμε
scirocco με το φινιστρινι πισω, στην 3αρα την sedan θα κολλησουμε?Είναι τέρμα αναγκαίοι σε αυτοκίνητα με τεράστια μούρη.
Και στην Ζ4 μου έχει μόνο πίσω...
-
εγω την ανταλάσω με την 1600 turbo....
αν και λόγω κέντρου αθήνας σκέφτομαι να παρω βουλγάρικο με φιμε. Δε θα με πλησιάζουν. Εχω και το τεχνοικονομικό μοντέλο αν θέλετε με PM
-
Οκ Γρηγόρη το πιάσαμε , είσαι οδηγαρα και δεν τα χρειάζεσαι...
Είσαι συνεχειας στην τσιτα και παράγοντες όπως τα κρυφά κρασπεδα κλπ δεν σε ενοχλούν σε συνάρτηση με τα σύγχρονα κλειστοφοβικα οχήματα ...
Ασε τη υπόλοιπο 95% των οδηγών να τα θεωρούν χρήσιμα
BMW FORUM