-
Να 'χαμε να λέγαμε είναι όλα Προφέσσορα. Και οι Ferrari στα πολιτικά τους είναι στα 500-550 κυβικά ανά κύλινδρο και στην F1 επέλεγαν την εποχή που επιτρέπονταν οι δωδεκακύλινδροι, V12 στα 3500cc. Μάλλον άλλα πράγματα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τελικά (οι διαστάσεις του κυλίνδρου, παρά η ίδια η χωρητικότητα του για παράδειγμα).
-
Εγω παντως δεν καταλαβαινω το επιχειρημα οτι το μοτερ της psa/bmw δε μπορει να μπει εγκαρσια.
Αναλογο σκηνικο δεν εγινε προσφατα στον tfsi της audi (με τα 211 και τα 35 κιλα ροπη) και μπηκε στο γκολφω-πατωμα του ΤΤ?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Μπορεί να μην 'μπαίνει' γιατί δεν μπορεί η μπουρζουαζία :
να φοράει ίδιο μοτεράκι με τη πλέμπα :
Eδώ χωράει εξακύλινδρος διτούρμπινος, V8 τετράλιτρος και δε χωράει (ή δε μπορεί να μονταριστεί ώστε να μπαίνει) 1.600άρης που χωράει στο Μίνι ??
-
Και κάτι σχετικό με όσους αναρωτιούνται που είναι τα ιταλικά αυτοκίνητα,όταν επισκέπτονται την Ιταλία .
La BMW θ la marca automobilistica piω apprezzata dagli italiani
Milano, 12 maggio 2011, la Bmw, seguita da Volkswagen e Mercedes, θ l'azienda che guida la classifica delle societΰ del settore automotive con la migliore reputazione in Italia. Questo almeno θ il risultato finale dell'indagine, realizzata da Reputation Institute in collaborazione con Doxa (in Italia) 'Reputation Pulse 2011', considerata la ricerca piω importante a livello nazionale sulla reputazione delle aziende e sui fattori che la influenzano ... continua
-
Ο χρήστης Junk-Dealer έγραψε:
Και κάτι σχετικό με όσους αναρωτιούνται που είναι τα ιταλικά αυτοκίνητα,όταν επισκέπτονται την Ιταλία .La BMW θ la marca automobilistica piω apprezzata dagli italiani
Milano, 12 maggio 2011, la Bmw, seguita da Volkswagen e Mercedes, θ l'azienda che guida la classifica delle societΰ del settore automotive con la migliore reputazione in Italia. Questo almeno θ il risultato finale dell'indagine, realizzata da Reputation Institute in collaborazione con Doxa (in Italia) 'Reputation Pulse 2011', considerata la ricerca piω importante a livello nazionale sulla reputazione delle aziende e sui fattori che la influenzano ... continua
Δλδ?
Και 30, και 25 και 20 να κάνει...είναι δυνατόν ποτέ να έδινα το αυτοκίνητό μου για τη νέα (βαρύτερη από τη δική μου) 3άρα με 20 λιγότερα άλογα?
Το βαρυτερη, θα το δουμε, ποσο θα ειναι, τα 20λιγοτερα αλογα, ξερεις πολυ καλα, οτι ειναι, επιφανειακη αληθεια...
Τα 5χλγμ παραπανω ροπης που τα βαζεις? Τα 150αλογα απο το 'καλημερα' μεχρι τον κοφτη που τα βαζεις?Ρε Γρηγόρη...δηλαδή έλεος
Πως αλλιώς να το γράψω, δε μπορώ να καταλάβω!!!
Εσύ για 5χλγμ ροπής και λιγότερα άλογα θα έδινες 20Κ ευρώ? Για 15385983253934η φορά, προτιμώ να τα ξοδέψω αλλού!
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το γράψω?
Έχεις βγάλει το μοτέρ αριστούργημα που δεν έχει καν βγει και δεν έχει ανακοινωθεί ούτε καν ότι θα βγει 1.6Τ! Εσύ το έκανες να βγάζει 150 άλογα από το καλημέρα μέχρι το κόφτη, σε turbo μοτέρ!
Το δικό μου βγάζει 173 μέχρι τις 7.500 στροφές και γαμάτο ήχο! Τα 5χλγμ τα ΧΕΣΩ μαζί με τα 20 ΛΙΓΟΤΕΡΑ (ΛΙΓΟΤΕΡΑΑΑΑΑ) άλογα που πρέπει να τα χρυσοπληρώσω κιόλας!
Δε καταλαβαίνω ποιόν προσπαθείς να πείσεις.
Τίποτα από όλα αυτά που μου λες δε με πείθουν, αφενός είναι όλα υποθετικά και αφετέρου γιατί η διαφορά είναι ΤΡΑΓΙΚΑ μικρή για να αξίζουν τα 15Κ.-
Επίσης, PDC=park distance control (μπρος/πίσω). MUST κατά την άποψή μου. Αν είναι να τη πάρουμε γυμνή με τάσια για να αποδείξεις το επιχείρημά σου.
Ελα ρε συ τωρα, ενα χιλιαρικο να πληρωσω, για το εκνευριστικο,τι,τιττιτιτιτιτιιιιιιιι, , εδω μαθαμε να παρκαρουμε
scirocco με το φινιστρινι πισω, στην 3αρα την sedan θα κολλησουμε?Ρε παίχτη...εσύ μη το βάλεις, εγώ το θέλω! Αν δεν είχα πίσω αισθητήρες θα είχα κάνει το προφυλακτήρα καινούριο. Εσύ μη βάλεις αισθητήρες και στο γκουπ...σταμάτα!
Πάντως αν θες την si, δική σου για 25Κ (δραχμή παρακάτω)
Την χαλβαδιαζω τρελα , αλλα το rocco εχει προτεραιοτητα...
Συν οτι εχω ενα κολληματακι με την τσιμπημενη καταναλωση γενικως...Καλά δε καίει 45...13 καίει. Είναι πολύ, αλλά δεν τη λες κι απαγορευτική.
Τέλος, έγραψα ότι το 3κυλ 1.5Τ ΔΕΝ θα μπει στην 3άρα. Το γράφει και το άρθρο παραπάνω.
Αν πραγματι γινει ετσι, τοτε θα ειναι 1600αρα. Οποτε ειναι ακομα πιο πιθανο να βρηκανε την μοντα με τους PSA/BMW και να τους βαζουνε και στον διαμηκη?
Οτιδήποτε και να είναι, πιστεύω ότι θα είχε ήδη ανακοινωθεί, όπως ανακοινώθηκε το νέο μοτέρ, Ν20 και το 3κυλ του Μίνι.
Κίκιζας Γρηγόρης και Nikos! εκ μέρους των υπόλοιπων χρηστών σας παρακαλώ ΦΤΑΝΕΙ [Mod]
-
Δηλαδή η αυτοκινητοβιομηχανία με την καλύτερη φήμη (reputation) στην Ιταλία,ακολουθούμενη από τη VW και τη Mercedes.Η FIAT βρίσκεται στην 9η θέση.
-
Η συνολική κατάταξη ευφημίας στην Ιταλία έχει ενδιαφέρον
- Bmw - 81.19
- Volkswagen - 79,12
- Mercedes - 78.88
- Toyota - 76,89
- Ford - 74,94
- Piaggio - 72,96
- Peugeot - 69,78
General Motors - 65,99 - Fiat - 57,46
Που είναι η Άλφα Ρομέο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παραμύθια για να τσιμπάνε οι hardcore fans... Λες και τα μοτέρ της BMW ήταν ποτέ τόσο ζορισμένα από απόδοση που χρειάζονταν το ιδανικό μέγεθος κυλίνδρου (όποιο και να 'ναι αυτό... δηλαδή οι μηχανές με τους κυλίνδρους των ~250 cc έχουν πρόβλημα ?) για το κάτι παραπάνω. Η ουσία είναι εξοικονόμιση δια της χρήσης κοινών εξαρτημάτων και σχεδιάσεων, που ένα κοινό μέγεθος κυλίνδρου σαφώς και διευκολύνει.
μη χαλας το ονειρο των fan
δηλαδη μετα την ανακαλυψη του turbo, ανακαλυψε και τον τελειο κυλινδρο η bmw;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κίκιζας Γρηγόρης και Nikos! εκ μέρους των υπόλοιπων χρηστών σας παρακαλώ ΦΤΑΝΕΙ [Mod]Έχετε δίκιο, ζητώ συγνώμη από όλο το φόρουμ...παρασύρθηκα.
Η συνολική κατάταξη ευφημίας στην Ιταλία έχει ενδιαφέρον
- Bmw - 81.19
- Volkswagen - 79,12
- Mercedes - 78.88
- Toyota - 76,89
- Ford - 74,94
- Piaggio - 72,96
- Peugeot - 69,78
General Motors - 65,99 - Fiat - 57,46
Που είναι η Άλφα Ρομέο?
Ιταλία έχεις πάει? Θα δεις ότι κυκλοφορούν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ Alfa Romeo.
-
οχι ρε ελαχιστες... Ειναι στο συνεργείο απλά και δε τις βλέπεις
-
Βασικά το 50% των πωλήσεών της είναι στην ίδια της την πατρίδα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Βασικά το 50% των πωλήσεών της είναι στην ίδια της την πατρίδα.Αυτο δε λεει και πολλα , ποσες ειναι οι πωλησεις της και τι ποσοστο για μια τοσο μεγαλη αγορα?
Και η σεατ πουλαει κυριως ισπανια, αλλα γενικα παει απατη
-
Περί το 4% κατέχει ακόμη και τώρα που δεν πουλάει, νούμερο ασσύληπτο για τη φίρμα οπουδήποτε αλλού στην υφήλιο.
-
Και εχει και 2 ολοφρεσκα και αρκετα προσιτα μοντελα στη γκαμα της...
-
Πέρσι πούλησε περί τα 120.000 κομμάτια worldwide, ενώ φέτος υπάρχει μια δυναμική για 160.000-180.000 κομμάτια. Όλα αυτά με την πληρέστατη γκάμα των 2 (δύο) hatchback μοντέλων. Ούτε suv, ούτε sw, ούτε coupe, ούτε Spider και sedan ότι έχει απομείνει σε στοκ.
Στην Ιταλία η Giulietta πουλάει από την αρχή του χρόνου σταθερά περί τα 5.000-5.500 κομμάτια το μήνα.
-
BMW forum
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
BMW forumκατσε ρε να μάθουμε τον ανταγωνισμό
-
Κίκιζας Γρηγόρης και Nikos! εκ μέρους των υπόλοιπων χρηστών σας παρακαλώ ΦΤΑΝΕΙ [Mod]
Δεν καταλαβαινω γιατι μια αντιπαραθεση δυο χρηστων, η οποια αφορα συγκριτικα χαρακτηριστικα δυο μοντελων της Bmw (δηλαδη ΔΕΝ ειναι offtopic ), ενω ειναι πολιτισμενη, δεν εχει υβριστικα/ειρωνικα σχολια, παρα μονο, αντιθετες αποψεις, θα πρεπει να τερματιστει, επειδη το ζητουν καποιοι χρηστες.
Anyway, σεβομαι την παρακληση του Mod, δεν αναλυω αλλο, απλα θα αναφερω οτι εχω ηδη απαντησει με π.μ
στον Νικο, οπου και του εξηγω με ενα απλο οικονομικοτεχνικο παραδειγμα, οτι ΓΕΝΙΚΑ, εφοσον υπαρχει ενα μεσο τυπικο διαστημα κτησης 5 ετων απο τωρα, (ειτε κρατωντας το ενα ή ανταλλαζοντας το, με το αλλο μοντελο) συμφερει η ανταλλαγη, για την νεα 3αρα, και ουσιαστικα καλυπτεται η διαφορα τιμης 7-10κ, και με το παραπανω! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ελα ρε συ τωρα, ενα χιλιαρικο να πληρωσω, για το εκνευριστικο,τι,τιττιτιτιτιτιιιιιιιι, , εδω μαθαμε να παρκαρουμε
scirocco με το φινιστρινι πισω, στην 3αρα την sedan θα κολλησουμε?θα δώσεις 40000 για αυτοκίνητο και δεν θα βάλεις αισθητήρες παρκαρίσματος???
επειδή πάρκαρες 2 φορές το σιρόκο με προσοχή νομίζεις οτι σε καθημερινές συνθήκες είναι άχρηστοι???? -
Κι εγω ετσι ελεγα (μου τους εκαναν μαλιστα δωρο , αλλα δεν ηθελα, afermarket ειδικα) , μεχρι που μια μερα που χαζευα σε οπισθεν , εβαλα μεσα τη πορτα και φτερο γνωστου μου
Ευτυχως εγω χρειαστηκα μονο λιγη τοπικη βαφη
Αν και γενικα θεωρω αχρηστους τους αισθητηρες, καποιες φορες ειναι σωτηριοι και καλο ειναι να υπαρχουν
BMW FORUM