-
Το δαχτυλίδι.
Πόσα καράτια είναι; -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προμηθεύτηκα ποιό?Αυτό το κερί ή ότι άλλο είναι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Προμηθεύτηκα ποιό?
Αυτό το κερί ή ότι άλλο είναι
Δεν το έκανα μόνος μου.
Είναι περιποίηση χρώματος, περισσότερα εδώ: viewtopic.php?p=2022452#p2022452
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προμηθεύτηκα ποιό?
Αυτό το κερί ή ότι άλλο είναι
Δεν το έκανα μόνος μου.
Είναι περιποίηση χρώματος, περισσότερα εδώ: viewtopic.php?p=2022452#p2022452
Thanks
-
Λοιπόν νίκο αύριο θα σου βγάλω μια φωτό το καπώ μου να δεις τεστ δαχτυλιδιού
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λοιπόν νίκο αύριο θα σου βγάλω μια φωτό το καπώ μου να δεις τεστ δαχτυλιδιούΑναμένω
-
-
Λοιπόν...μάλλον επίσημο...στο δικό μου ΔΕΝ μπαίνει κοτσαδόρος της BMW.
Πρέπει να ψαχτώ με aftermarket λύσεις αν τελικά θέλω να βάλω για να κουβαλάω το καρτ και με πατέντες για να ανάβουν τα πίσω φώτα.
Οπότε...άκυρο μάλλον.
-
Εδιτ: χουμορ χουμορ δεν επιασε
-
carbon kotsadoura alert
-
Εχει ακουσει κανεις για προβληματα στα ηλεκτρονικα -ηλεκτρικα της F10?Ακουσα οτι σε μερικες αποφορτιζεται συχνα η μπαταρια ,οταν το αυτοκινητο κανει μικρες διαδρομες.
-
προέκυψε ένα πρόβλημα σε μία φίλη μου με 316 compact 2005.
παρουσιάζει θόρυβο όταν ανάβει τη μηχανή μου λέει... μόλις ανάψει, μετά από λίγο φεύγει...
της είπαν στον Σπανό πως η βλάβη είναι το ρουλεμάν του δυναμό...
ο Σπανός της είπε το κουστούμι στα 700€.προσωπικά δεν γνωρίζω σχετικά...
ξέρει κανείς κάτι?επίσης μέχρι τώρα έκανε σέρβις στον Σπανό κ της έπαιρναν 550€ για τακτικό σέρβις χωρίς σοβαρές αλλαγές (πχ τακάκια, κτλ)
μπορείτε να μου πείτε για να της πω κάποιο καλό συνεργείο μόνο για BMW ώστε να αφήσει την αντιπροσωπία?
Περιοχή οπουδήποτε, αν κ η κοπέλα μένει κοντά στο Κολωνάκι. -
Large την κόβω τη φίλη σου ... Τα υπόλοιπα θα τα πει ο φίλος coyote
Όταν ειχαμε την 5άρα στην αντιπροσωπεία μας έσκιζαν...ουστ
-
Μεταμόρφωση της κάνει;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μπορείτε να μου πείτε για να της πω κάποιο καλό συνεργείο μόνο για BMW ώστε να αφήσει την αντιπροσωπία?
Περιοχή οπουδήποτε, αν κ η κοπέλα μένει κοντά στο Κολωνάκι.Θα ενδιέφερε κι εμένα αυτό το συνεργείο. Περιοχή Ν. Σμύρνης.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μεταμόρφωση της κάνει;Μεταμόρφωση? μπανάλ χρυσέ μου.
αλλά μπορείς να της το sugarcoat λεγοντας οτι είναι όπως πας Κηφισιά.καλά 700 για το ρουλεμάν στο δυναμό? τι διάολο...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μεταμόρφωση της κάνει;
Μεταμόρφωση? μπανάλ χρυσέ μου.
αλλά μπορείς να της το sugarcoat λεγοντας οτι είναι όπως πας Κηφισιά.καλά 700 για το ρουλεμάν στο δυναμό? τι διάολο...
Θα ειναι για καινουργιο δυναμο μαλλον .Δεν νομιζω ομως ενας ηλεκτρολογος αυτοκινητων να δυσκολευτει να το φτιαξει.
-
-
Για 518 ( E34) λοιπόν, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που χρειάζεται προσοχή στον έλεγχο; -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μεταμόρφωση της κάνει;
Μεταμόρφωση? μπανάλ χρυσέ μου.
Όχι και μπανάλ η Μεταμόρφωση...εδώ έρχονται τα πορσικά τα Μπεμβεδάκια θα χουν πρόβλημα!!
BMW FORUM