-
Sara..
-
οχι ρε πιτσιρικο...εννοουσα τον ερωτα ΤΟΥ για εκεινη!!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Το ίδιο 'τρικ' είχε ξαναγίνει και στην πρώτη season πάντως..
Ναι αλλα μας εδειξε που παει ΑΚΡΙΒΩΣ...
Ενω τωρα? Τι λες? Εγω πιστευω θα ειναι διαφορετικη εξελιξη αυτη τη φορα..
Κριμα που απολυσανε την σαρα ρε γαμωτο....
Ο τυπος επαιζε καταπληκτικα για παρτη της
Δεν την απολύσανε. Αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της
-
Aντε ρε...sorry to hear that.. μου εκανε εντυπωση διοτι επαιζε καταπληκτικα..
-
λαθος κανεις...ο λινκ ειναι που παιζει καταπληκτικα..και τα κλειδια της φυλακης να του δινες παλι αποδραση δε θα κανε..
-
Πολύ καλό (νταξ, όχι και αριστούργημα) Μη το πεις σε κανέναν/tell no one. Αστυνομικό θρίλερ αλά Γαλλικά, από τον σκηνοθέτη του Αγάπα με αν τολμάς. Συστήνεται!
Το Bug το είδε κανείς; Βραβείο κριτικών στο φεστιβάλ Καννών λέει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λαθος κανεις...ο λινκ ειναι που παιζει καταπληκτικα..και τα κλειδια της φυλακης να του δινες παλι αποδραση δε θα κανε..lol!
Θυμαται κανεις στη 2η σεζον, που ηταν ο Linc εξω στους δρομους μαζι με τον γιο του και του μιλαγε και καλα για γκομενες και σεξ; Ειχε πολυ πλακα, που εκανε σαν χαζομπαμπας - με εμφαση στο 'χαζος'. Και στο καπακι, τους πιανουν οι μπατσοι! Μετα απ'αυτο, με μια εξισου χαζη εκφραση, λεει: 'I'm sorry son'.
-
Πήγα είδα χθες το 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ. Πολύ καλό μεταφυσικό θρίλερ, μεταφέρει καλά το στοιχείο του φόβου ενώ έχει και το απαραίτητο αίμα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Αντε παιδες παω να δω το '23'.Ευχηθητε μου καλη τυχη!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αντε παιδες παω να δω το '23'.Ευχηθητε μου καλη τυχη!ωχ
-
την εκανες...
-
παιζει κι εναλλκατικη Fantastic Four 2 σε bluray,καλυτερα?
-
Έχει δει κανείς το Persepolis? Ψήνομαι να πάω να το δω σήμερα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει δει κανείς το Persepolis? Ψήνομαι να πάω να το δω σήμερα.Kαλες κριτικες εχει , εαν σε ενδιαφερει και το θεμα .
Θα σου προτεινα το ¨' Προσοχη παθος ' . -
Λοιπον τελικα χθες ειδα το 23...
Αφου ειμαι ακομα ζωντανος και ποσταρω...
Τι να πρωτοπω,αφελες σεναριο με το κλισαρισμενο 1ο μισο που ψαχνουν εναν μυστηριωδη δολοφονο και το ακομα πιο κλισαρισμενο 2ο μισο με τις ανατροπες...ερμηνειες?ναι πολυ καλες.τα αμαξια και τα επιπλα ηταν καταπληκτικα.Ο δε σκυλος εδωσε ρεστα.Αποτελειωτικο χτυπημα η φωτογραφια στα φλας μπακς που προσπαθουσε να μιμηθει(τρομαρα τους) την αισθητικη του Sin City...
Ευτυχως ημασταν μεγαλη παρεα και το κανιβαλισαμε τελειως.Το οτι υπηρξαν ατομα που εδωσαν λεφτα και το ειδαν στον σινεματογραφο δειχνει πως ο Θεος δε μας λυπαται πια και πως το τελος του κοσμου ειναι κοντα
Γενικα επρεπε να το καταλαβω απο την αρχη:Σουμαχερ και Τζιμ Καρει?
-
Εχω προσπαθησει να το δω ολοκληρο 3 φορες...
Η τελευταια ηταν πριν δυο μηνες.Παρεδωσα τα οπλα.Ο Καρευ δεν μου αρεσει καθολου και ποτε... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
παιζει κι εναλλκατικη Fantastic Four 2 σε bluray,καλυτερα?καλυτερα..
-
παιζει κι εναλλκατικη Fantastic Four 2 σε bluray,καλυτερα?
καλυτερα..
δεν ημουν μονος και οι περισσοτεροι δεν ειχαν δει το FF 1.
-
Prestige στο σπιτι και γαμω τις ταινιες, Christian Bale κορυφη και Scarlet Johanson
Beowulf...τι να πω εδω, οκ αρκετα ενδιαφερον αλλα περα απο τις αποκαλυπτικες σκηνες της αλα animated Jolie τπτ αλλο...
American Gangster. Denzel και Rasell μας ξαναθυμιζουν λιγο εποχες Goodfellas και λοιπων γκανγκστερικων, πολυ καλες ερμηνειες και οι 2, γενικως ωραια ταινια αλλα θα προτιμουσα να μην ηταν τοσο μεγαλη σε διαρκεια.
-
http://www.youtube.com/watch?v=xrShK-NVMIU
monty pythonστην αρχη φαινεται χαζομαρα αλλα αυτη η συχγυση εποχων κ κουλτουρων το κανει αριστουργηματικο,ολα τα λεφτα ειναι η περιγραφη
'this is nietzsces's third booking in four games'
'marx claims it is offside'
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]