-
The brave one, με την λεσβία, ξεφεύγει λιγάκι, αλλά την χαλάει το -καλό-τέλος της.
-
Τι μούφα αυτό το Σπάιντερμαν ΙΙΙ. Προχθές το δα σε δι-βι-δι.
Εγω το δα σε blu-ray και ηταν εξισου χαλια!
-
Ο λαβυρινθος του Πανα τι λεει ? ? ?
-
Ισως η καλυτερη ταινια της χρονιας,που θα λεγανε και στο Nitro.Κι ετσι εισαι καλυμενος,ακομα κι αν ειναι μετρια.βαζεις ενα ισως μπροστα και ξεμπερδευεις.Οχι παιζουμε
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ισως η καλυτερη ταινια της χρονιας,που θα λεγανε και στο Nitro.Κι ετσι εισαι καλυμενος,ακομα κι αν ειναι μετρια.βαζεις ενα ισως μπροστα και ξεμπερδευεις.Οχι παιζουμελίγο μπερδεμένη....αλλά καλή.....
-
Eμενα με ξινισε καπως...κατι δεν μου αρεσε
-
Ειπα στο βιντεοκλαμπατζη μου να την κρατησει για αυριο,αλλα αν ηταν μ@λ@κι@ να το ακυρωνα....
Anyway ο τολμων νικα......
-
Δεν ξερω τι περιμενεις,π.χ αν ειδες κατι τερατακια κτλ και περιμενεις μαχες τυπου Αρχοντα,μαλλον ατυχησες.Ειναι λυρικη ταινια,με αλληγοριες.Θα βοηθουσε αν γνωριζες και λιγη ιστορια για να συνδεσεις καποια γεγονοτα.
Παντως γενικα θα σου αρεσει η φωτογραφια,σκηνογραφια,κοστουμια κτλ
-
αρκετα καλη...μισο παραμυθι..μισο καφριλα..
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Δεν ξερω τι περιμενεις,π.χ αν ειδες κατι τερατακια κτλ και περιμενεις μαχες τυπου Αρχοντα,μαλλον ατυχησες.Ειναι λυρικη ταινια,με αλληγοριες.Θα βοηθουσε αν γνωριζες και λιγη ιστορια για να συνδεσεις καποια γεγονοτα.Παντως γενικα θα σου αρεσει η φωτογραφια,σκηνογραφια,κοστουμια κτλ
Με τον Ισπανικο εμφυλιο δεν εχει σχεση ?
-
Δεν ενθουσιάστηκα όσο περίμενα. Όχι ότι δεν είναι πολύ καλή ταινία ή δεν μου άρεσε, απλά είχα ακούσει τόοοοσο καλά πράγματα γι αυτήν που κάπως ξενέρωσα.
Ναι Βαγγέλη, διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου (το νορμάλ μέρος της τουλάχιστον ). Δεν θα το μετανιώσεις.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Εχει δει κάποιος κάποια από τις παρακάτω να μου πει εάν αξίζουν κάποιας προσοχής;[list=a:3q7z7rwx]1. Stardust
2. The Brave One
3. Eastern Promises[/list3q7z7rwx]Καλό το Eastern Promises. Αν και κουρασμένος, στο τέλος πίστευα ότι σταμάτησε για το διάλειμμα τόσο πολύ με απορρόφησε.
Πολύ καλοί οι Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel. Και φυσικά ο David Cronenberg. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο λαβυρινθος του Πανα τι λεει ? ? ?Πολυ καλη ταινια...σε ταξιδευει αλλου..
Την συνιστω ανεπιφυλακτα..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο λαβυρινθος του Πανα τι λεει ? ? ?εδώ ένα quote με την υπόθεση και την κριτική της ταινίας.
θα την έχω υπόψιν μου...Στα 1944, ο Ισπανικός Εμφύλιος έχει κλείσει σχεδόν τη σελίδα του στην Ιστορία, όμως, ο Καπιτάν Βιντάλ προσπαθεί ακόμη να κατατροπώσει τους αντάρτες στα δάση, αναζητώντας ουσιαστικά το λυτρωμό από το φάντασμα του ακόμη πιο αυταρχικού γαλονά πατέρα του που πέθανε στο μέτωπο. Αναμένοντας το διάδοχο, προσκαλεί την έγκυο σύζυγό του μαζί με τη θετή του κόρη σε μια επαρχιακή άκρη του πουθενά, ιδανικό τόπο φυγής για τη μικρή Οφηλία, η οποία θ’ ανακαλύψει έναν μυστικό «κάτω κόσμο» στο κέντρο ενός μισοερειπωμένου λαβύρινθου. Ο τερατόμορφος φύλακάς του θα της πει μια ιστορία για μια πριγκίπισσα που χάθηκε στον κόσμο των θνητών μια φορά κι έναν καιρό. Μπορεί η Οφηλία να είναι η μετενσάρκωσή της; Τρεις σκληρές δοκιμασίες θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε την ετυμηγορία ως το τέλος του παραμυθιού.
Στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, ο Μεξικανός Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο υπογράφει ένα παραμύθι φαντασίας γυρισμένο από την ανάποδη, με την πραγματικότητα να τρομάζει ακόμη περισσότερο κι από τα τέρατα που μπορούν να μας επισκέπτονται τη νύχτα στα όνειρά μας, καταλήγοντας σ’ έναν επίλογο τόσο τραυματικό που μόνο ενήλικες θεατές θ’ αντέξουν. Ο «Λαβύρινθος του Πάνα» δικαιώνει τη φαντασία της παιδικής ψυχής που ζει εγκλωβισμένη στα πιο ώριμα μυαλά, τυλίγεται μέσα σ’ ένα πέπλο νοσηρότητας, πεσιμισμού και γοτθικού τρόμου και δίνει νέα υπόσταση στο φόβο για το άγνωστο που λέγεται ανθρώπινη ψυχή. Αν είχε μυρωδιά, θα σε πήγαινε πίσω στις εποχές που έβρεχες το κρεβάτι σου, πιστεύοντας πως οτιδήποτε ηχηρό γύρω σου συνωμοτούσε εναντίον σου στο σκοτάδι. Κι αν ελπίζεις ακόμη να δεις λίγες αχτίδες φωτός να μπαίνουν στο δωμάτιο, λυπάμαι, μα ο Ντελ Τόρο δε θα σταθεί στο προσκεφάλι σου με τέτοιο σκοπό. Ούτε χώρες των θαυμάτων, ούτε δρόμου χτισμένοι από χρυσαφένια, κίτρινα τούβλα. Η Αλίκη δε μένει πια εδώ κι η Ντόροθι δε γλιτώνει από τα χέρια της κακιάς μάγισσας της Δύσης... Το τέλος της Οφηλίας είναι προδιαγεγραμμένο αιώνες πριν. Μπορεί να σου φανεί στενάχωρο, αλλά, πάλι, μονάχα το παιδί μέσα σου μπορεί να το κρίνει αυτό.
Η αλήθεια είναι πως η μαστοριά του Ντελ Τόρο ως αφηγητής - σεναριογράφος ενίοτε σκαλώνει, κυρίως στην ψυχογράφηση των ενήλικων χαρακτήρων της αληθινής ζωής, με ελλείψεις γύρω από το παρελθόν του Βιντάλ και τη σχέση του με το μακαρίτη πατέρα του. Γενικότερα, οι γονικές φιγούρες ισορροπούν πάνω σε εύκολα στερεότυπα, ενώ το φασιστικό ιδεώδες στο background υποστηρίζει μια περισσότερο γκροτέσκα οπτική παρά μια πολιτική τοποθέτηση. Εκεί που υποκλίνεσαι, φυσικά, είναι στο κάθε πέρασμα προς το φανταστικό, είτε αυτό είναι ο κορμός ενός δέντρου είτε το αψεγάδιαστα παραμυθένιο σύμπαν ενός παράλληλου κόσμου στον οποίο δείχνει ν’ ανήκει η Οφηλία. Σε αυτές τις στιγμές, βουλιάζεις στο κάθισμά σου και, απλά, ζηλεύεις που εσύ βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά...
Με έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, την παγκόσμια αποδοχή από την κριτική και με τους θεατές να μένουν ακίνητοι, πνιγμένοι στα δάκρυα, μπροστά στο αφάνταστα λυρικό φινάλε, ο «Λαβύρινθος του Πάνα» προσφέρει στην Οφηλία μια θέση στην αιωνιότητα. Πιάστε της το χέρι κι ακολουθήστε την. Το αξίζει.
-
Ειδε κανεις το τελευταιο επεισοδιο prison break? (season 3, episode ..?
Δεν λεω τι γινεται για να μην ξενερωσω κανεναν...αλλα..
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εχει δει κάποιος κάποια από τις παρακάτω να μου πει εάν αξίζουν κάποιας προσοχής;
[list=a:2i281ci0]1. Stardust
2. The Brave One
3. Eastern Promises[/list2i281ci0]Καλό το Eastern Promises. Αν και κουρασμένος, στο τέλος πίστευα ότι σταμάτησε για το διάλειμμα τόσο πολύ με απορρόφησε.
Πολύ καλοί οι Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel. Και φυσικά ο David Cronenberg.Η κριτική σου για τις ταινίες δεν μετράει. Είσαι φίλος του Τσίλη
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ειδε κανεις το τελευταιο επεισοδιο prison break? (season 3, episode ..?Δεν λεω τι γινεται για να μην ξενερωσω κανεναν...αλλα..
Δεν είχε και τίποτα το τρομερό...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ειδε κανεις το τελευταιο επεισοδιο prison break? (season 3, episode ..?
Δεν λεω τι γινεται για να μην ξενερωσω κανεναν...αλλα..
Δεν είχε και τίποτα το τρομερό...
Συμφωνω απολυτα ρε συ, αλλα στο τελος....σε προδιαθετει για μεγαλα πραγματα παλι...συμφωνεις?
Χθες ειδα και τα πρωτα 3 επεισοδια NIP/TUCK SEASON 5....Απλα κορυφη ξανα...
Αληθεια, το ΤΡΑVELER το σταματησαν, ξερει κανεις?
-
Το ίδιο 'τρικ' είχε ξαναγίνει και στην πρώτη season πάντως..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ίδιο 'τρικ' είχε ξαναγίνει και στην πρώτη season πάντως..Ναι αλλα μας εδειξε που παει ΑΚΡΙΒΩΣ...
Ενω τωρα? Τι λες? Εγω πιστευω θα ειναι διαφορετικη εξελιξη αυτη τη φορα..
Κριμα που απολυσανε την σαρα ρε γαμωτο....
Ο τυπος επαιζε καταπληκτικα για παρτη της
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]