-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Το Saw IV λεει τπτ..?
όταν ξεκινάνε οι επαναλήψεις, νομίζω χάνουν.......
Και εχεις απολυτο δικιο...πολυ μετρια ηταν!
-
το ’σε βλεπω’ αξιζε μονο το πρωτο μονο κ μονο επειδη ηταν κατι σοκαριστικο και πρωτοτυπο
απο το 2 κ μετα το χεσανε ποσο μαλλον στο 4 -
Παραγωγος της ταινιας εισαι και ζοριστηκες;;
Αφου το εργο ηταν πατατα τι να κανουμε;Nα το τηγανισεις και να το πουλας στα Goody's
τι περιμενες εσυ απο ενα εργο τρανσφορμερς?
Nα τρανσφορμαρεται απο εμπορικη πατατα σε αριστουργημα
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
το ’σε βλεπω’ αξιζε μονο το πρωτο μονο κ μονο επειδη ηταν κατι σοκαριστικο και πρωτοτυπο
απο το 2 κ μετα το χεσανε ποσο μαλλον στο 4Eγώ δεν έχω δει το 1ο και το 2ο μου φάνηκε κορυφή στο είδος του.
Το 3ο δεν είχε τίποτε να δείξει πέρα από 2-3 εντυπωσιακές σκηνές.
Το 4ο όμως είναι αρκετά καλό! Η υπόθεσή του σε πονοκεφαλιάζει μέχρι τέλους και γενικά αν κάποιος είναι και fun του είδους νομίζω αξίζει να το δει! -
Tα saw γενικα ειναι συμπαθητικα απο αποψη,φωτογραφιας,σκηνογραφιας,ατμοσφαιρας,μουσικης,ηχου κτλ.Υπαρχει καλη συνεργεια μεταξυ τους και γενικα σε κρατανε στην τσιτα,χωρις να σε τρομαζουν απαραιτητα.
Απο κει και περα οι ερμηνειες ειναι(σκοπιμα?) μετριες,το σεναριο προβλεψιμο,και η σκηνοθεσια επιπολαιη.Προσπαθουν να κανουν παιχνιδι βεβαια με climax και ανατροπες αλλα δυστυχως...
Για εισαγωγη στον χωρο των σπλατερ ειναι καλουτσικα,για τον αμυητο.
απο κει και περα μονο σε dvd θα τα προτεινα
-
Ειδα το Condemned.Ειναι απο τις λιγες ταινιες που με ενθουσιασε τοσο,με πορωσε,θα ελεγα,ενιωσα πραγματικα χαρουμενος...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Ειλικρινα ειχα απελπιστει.Νομιζα οτι δε θα τελειωνε ποτε.Τελικα εβαλα το Power DVD στο 32x και τα καταφερα
-
Είδα το φιλί της ζωής σήμερα... Ζέτα Δούκα με τις ματάρες της και η Κατερίνα Παπουτσάκη στα ντουζένια τους...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ειδα το Condemned.Ειναι απο τις λιγες ταινιες που με ενθουσιασε τοσο,με πορωσε,θα ελεγα,ενιωσα πραγματικα χαρουμενος...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!Ειλικρινα ειχα απελπιστει.Νομιζα οτι δε θα τελειωνε ποτε.Τελικα εβαλα το Power DVD στο 32x και τα καταφερα
Αυτη η ταινία πρέπει να ειναι κυριολεκτικά brain poison!
-
DUEL....παλια ταινια αρκετα καλη ενας οδηγος αυτοκινητου προσπερναει μια νταλικα βυτιοφορο στις κλασσικες στη μεση του πουθενα τοποθεσιες στην αμερικη αλλα η νταλικα παρεξηγιεται κ δεν το αφηνει ετσι
-
A το δα και γω στο εκτακτο δελτιο του Alpha προηγουμενως.Λες την νταλικα που αναποδογυρισε?
-
Smokin' Aces
Δεν ήταν κακό -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Smokin' Aces
Δεν ήταν κακόυπερβολικά βίαιο, χωρίς σενάριο ...δεν ήταν και ότι καλύτερο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Smokin' Aces
Δεν ήταν κακόυπερβολικά βίαιο, χωρίς σενάριο ...δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Νταξ, το σενάριο ήταν χάος σκέτο. Έχω μια τάση να γουστάρω τις χαοτικές ιστορίες πάντως
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Smokin' Aces
Δεν ήταν κακόυπερβολικά βίαιο, χωρίς σενάριο
Μα αυτό ήταν το ωραίο της ταινίας!
-
κατάλαβα...american cowboy ...
-
παιδιά, η ταινία American Gangster του Ρίντλει Σκόττ, παίζεται στην Ελλάδα ?
-
Εχει δει κάποιος κάποια από τις παρακάτω να μου πει εάν αξίζουν κάποιας προσοχής;
[list=a:11gw9j5a]1. Stardust
2. The Brave One
3. Eastern Promises[/list11gw9j5a] -
Το Stardust το είδα χτες και δεν μου άρεσε.
Ενδιαφέρον το concept, μετριότατη η εκτέλεση.
Όλα τα λεφτά φυσικά ο Ρομπερτ Ντε Νίρο.
-
Το 3 πρέπει να λέει κάτι.
-
Τι μούφα αυτό το Σπάιντερμαν ΙΙΙ. Προχθές το δα σε δι-βι-δι. Ειδικά εκεί που το παιδάκι το παιζε κουλ ... άστα να παν' Καλά μη μιλήσω για το κλάμα στο τέλος.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]