-
Έχω δει το τελευταίο διβδόμαδο που βρεχε καταρρακτωδώς στο Αγρίνιο 3-4 dvds. 3 μέρες του κόνδορα, ο άνθρωπος με το αδιάβροχο (Mackintosh Man ή κάπως έτσι ο πρωτότυπος τίτλος), 3 ταφές του Μελκιάδες Εστράδα και τέλος οι Ασυγχώρητοι. Πολύ καλά όλα τους.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=xrShK-NVMIU
monty pythonστην αρχη φαινεται χαζομαρα αλλα αυτη η συχγυση εποχων κ κουλτουρων το κανει αριστουργηματικο,ολα τα λεφτα ειναι η περιγραφη
'this is nietzsces's third booking in four games'
'marx claims it is offside'Aπο monty python επισης...
-
monty pythonστην αρχη φαινεται χαζομαρα αλλα αυτη η συχγυση εποχων κ κουλτουρων το κανει αριστουργηματικο,ολα τα λεφτα ειναι η περιγραφη
'marx claims it is offside'Είναι απλά ρισπέκτ ο αγώνας. Όλες οι ατάκες είναι...
-
'marx claims it is offside'Τύφλα να χει ο Χάρυ Κλυν
-
'Bekenbauer a bit of a surprise there...'
Τύφλα να χει ο Χάρυ Κλυν
http://www.youtube.com/watch?v=VuU14SOD ... re=related
-
Αρκετά καλό βρήκα το '30 Days Of Night', το καινούριο vampire-movie βασισμένο στο ομώνυμο graphic novel.
Ενω η ηθοποιία και οι διάλογοι κινούνταν σε μέτρια επίπεδα, η σκηνοθεσία, η φωτογραφία και η μουσική ηταν αρκούντως ατμοσφαιρική και το τελικό αποτέλεσμα αξίζει κατα τη γνώμη μου.
Επιτέλους μια ταινία οπου οι βρυκόλακες ξεφλωρεύουν και παρουσιάζονται ως πραγματικά κτήνη - μου έκανε εντύπωση το makeup και γενικότερα το παρουσιαστικό τους, ηταν αρκετά διαφορετικό απο τα κινηματογραφικά βαμπίρ που έχουμε συνηθίσει...
-
Is the following equation correct?
+ =
-
Επιτέλους μια ταινία οπου οι βρυκόλακες ξεφλωρεύουν και παρουσιάζονται ως πραγματικά κτήνη - μου έκανε εντύπωση το makeup και γενικότερα το παρουσιαστικό τους, ηταν αρκετά διαφορετικό απο τα κινηματογραφικά βαμπίρ που έχουμε συνηθίσει...
Φιλε Silencer κανονικα θα δεχομουν την κριτικη with a pinch of salt,αλλα μιας και προερχεται απο εσενα,να σ'εμπιστευτω και να παω να τη δω σε κιν/φο?
Ανησυχω λιγο μιας και ο Hartnet δεν ειναι οτι καλυτερο
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Φιλε Silencer κανονικα θα δεχομουν την κριτικη with a pinch of salt,αλλα μιας και προερχεται απο εσενα,να σ'εμπιστευτω και να παω να τη δω σε κιν/φο?
Ανησυχω λιγο μιας και ο Hartnet δεν ειναι οτι καλυτερο
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γιατι 7-7,5 ευρώ ειναι αυτά, αλλα εμένα μου άρεσε και πιστεύω οτι αξίζει για σινεμά...
-
εχει τζαμπε εισητηριο μαλλον..
-
κατι τετοιο
σε μιση ωριτσα θα παω να δω σένα γνωστο(με 32'αρα Samsung,συτημα 5.1,κουτρα αναψυκτικα και ποπ κορν) το Death Proof!
-
Χτες είδα το Τσίου
Ελληνική ταινία-πολύ γέλιο,συστήνεται σε όποιον θέλει να περάσει την ώρα του ευχάριστα -
Γαμάτη ε;
-
Κορυφαία
Απόλυτο κάψιμο -
Ειδε κανενας το Beowulf σε 3D ? ? ?
Το παιζουν στα village......
12 ευρω το εισιτηριο αντι των 7,5....
Γιιια πειτε...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδε κανενας το Beowulf σε 3D ? ? ?Το παιζουν στα village......
Γιιια πειτε...
3D ? πώς το βλέπεις ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ειδε κανενας το Beowulf σε 3D ? ? ?
Το παιζουν στα village......
Γιιια πειτε...
3D ? πώς το βλέπεις ?
Με ειδικά γυαλιά που σου δίνουν!
Θα με πάει ο γιός μου την Κυριακή, είπε!
-
καλο το death proof.Αν μπεις στο μυαλο του Ταραντινο και καταλαβεις τι θελει να πετυχει.Ιδαιτερο στυλακι,κορυφαιες μουσικες επιλογες(που σου θυμιζουν ποσο φλωρικη ειναι η ροκ που ακουμε σημερα),σκοπιμα κακες ερμηνειες.Απλα δεν καταφερνει να ακολουθησει τις συγχρονες μουσικες)οπως με το reservoir dogs) ποσο μαλλον να τις επαναπροσδιορισει (οπως με το Pupl fiction)
αναμενω και το planet terror
-
Ρε Νικο pls γραψε τι σου ειπε για να ξερω αν θα παω να το δω ή οχι
Λογικα θα ειναι σαν τα 3D του Star τσανελε (τα θυμαται κανενας αραγε ? )
ή σαν κατι μεταμεσονυκτιες τσοντες που βαζει το Tv Magic(οχι οτι τις βλεπω ομως,τυχαια το αναφερω )Αν ομως αξιζει,τοτε να παω να το δω.....
-
μαλλον εννοει στερεοσκοπικη προβολη οπως π.χ στα imax
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]