-
Καθημερινά στις 7 λόγω δουλειάς. Το ΣΚ λόγω συνήθειας απο τις υπόλοιπες μέρες δε μπορώ να κοιμηθώ πέρα τις 10.
-
Δουλεύω με βάρδιες. Αυτό σημαίνει οτι ξυπνάω 02.40, 04.40 στις μέρες που η βάρδια ξεκινάει στις 04.00, 06.00 ενώ στίς υπόλοιπες βάρδιες και στα ρεπό δέν έχω πρωινό ξύπνημα. Αυτό το πράγμα το κάνω 6 χρόνια και μαζί με τα βραδυνά που δουλεύω είναι απο τα χειρότερα πράγματα που αντιμετωπίζω στην δουλειά μου. Τον περισσότερο καιρό νυστάζω. Δέν αντέχω το πρωινό ξύπνημα ούτε και το να δουλεύω βράδυ. Πολύ βάρβαρο. Ειδικά το ξύπνημα στις 2.40. Και στις 21.00 να πέσω για ύπνο είναι πολύ αργά..
-
Δεν την παλευω, snooze και οποιος αντεξει.
Νομιζω ειναι βεβαιο οτι δεν θα μπω στο γκινες ως ο γηραιοτερος ανθρωπος του κοσμου,εκτος εαν κερδίσω το λόττο... -
Τα τελευταία 15 χρόνια, τις εργάσιμες, έγερση στις 05:30 ακριβώς. Χωρίς παζάρια. Πρίν τις 23:00 δεν κοιμάμαι.
Καφέ δεν πίνω, το μάτι μου δε θέλει ειδικές ασκήσεις για να ανοίξει και λέω ζεστή καλημέρα από το πρώτο λεπτό. Αυτό το κουσούρι, να λές 'καλημέρα' και να σου απαντούν 'άσε με, δεν έχω πιεί ακόμα καφέ' μου βαράει απίστευτα στα νεύρα...
Παλιότερα (πριν το στρατό δηλαδή) ξυπνούσα πολύ νωρίτερα. Άτιμο πράμα η φουρναρική. Και ακόμα χειρότερο, φούρναρης τη νύχτα και σπουδές το πρωί.
Τα ΣΚ άν μείνω στο κρεβάτι μετά τις 08:30 νομίζω πως έχω χάσει τη μισή μου μέρα. Και μετά για έναν ανεξήγητο λόγο βιάζομαι για τα πάντα... -
Ξυπναω αρκετα πρωι χαλαροτατα...με διαθεση.Ακομα και φοιτητης 8 η ωρα ημουν ξυπνιος ειχα δεν ειχα μαθημα.
Τωρα 7,30 καθημερινες και 8 τα ΣΚ πινω καφε, εφημεριδα, και μετα πρεπει οποσδηποτε να εχω κατι να κανω, βαριεμαι τρελα την ρεκλα , αρρωσταινω.
-
Στις 7:00 χτυπάει κι εμένα το ξυπνητήρι, χουζούρι για 5-10 λεπτά. Μετά, ζόρια να ξυπνήσουν τα παιδιά, να πιούνε γάλα, να ντυθούνε κλπ κλπ. 8:15 φεύγουμε όλοι από το σπίτι.
Τυχαίνει πολλές φορές να ξυπνήσει ο μικρός νωρίτερα από τις 7, και να ζητάει γάλα. Τότε σπάνια να ξανακοιμηθώ. Τελευταία συμβαίνει συχνότερα.Το ξύπνημα είναι συνήθεια και το καταλαβαίνεις από το ΣΚ. όταν έχεις συγκεκριμενο ωράριο, το ΣΚ 'χτυπάει' το βιολογικό ρολόι και ξυπνάς. Κοιμάμαι 12:30 με 1:00 πάντα.
-
Σπάνια κοιμάμαι πριν τις 1-1:30
Καθημερινές το ξυπνητήρι (στο κινητό με έναν απίστευτα εκνευριστικό ήχο, αλλιώς δεν παίρνω χαμπάρι) χτυπάει 7:20 και μέχρι να σηκωθώ πάει 7:40. Δυστυχώς έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό.Το κακό είναι ότι τα περισσότερα Σ/Κ ξυπνάω ακόμα νωρίτερα (ακόμα και 6 παρά), λόγω των αγώνων που πηγαίνω. Αποτέλεσμα: αν ένα Σ/Κ δεν έχω τπτ να κάνω και θέλω να 'λιώσω' λίγο στο κρεββάτι, 10 παρά το πολύ έχω σηκωθεί, ανεξάρτητα τι ώρα κοιμήθηκα... Άτιμη συνήθεια...
Ευτυχώς κοιμάμαι που και που λιγάκι το μεσημέρι και έρχομαι λίγο στα ίσια μου.
-
κοιμαμαι συνηθως 11 με 12 ξυπναω 7μιση ανετα θα ελεγα (πρωινος τυπος γαρ)ντουζακι,πρωινο,επρεσσακι και μετα βουρ για δουλεια
-
Kαλά ρε κανείς δε βρέθηκε να πει οτι το πρωι που ξυπνάει ρίχνει πρωινη γυμναστικη με τη γκομενα και μετα ειναι ολο χαμογελο??
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kαλά ρε κανείς δε βρέθηκε να πει οτι το πρωι που ξυπνάει ρίχνει πρωινη γυμναστικη με τη γκομενα και μετα ειναι ολο χαμογελο??Καθε μερα;Και με την ιδια καθε φορά; Χλωμοτατο
-
Το πρωινό ξύπνημα είναι κατάρα! Δεν λέω, σε στιγμές που πρέπει να το κάνω, ή το έχω συνηθίσει για μια χρονική περίοδο, δε με σκοτώνει κιόλας....
Υπό Κ.Σ. όμως, μου είναι πολύ βασανιστικό το να ξυπνάω πριν τις 10. Βέβαια, ως επί το πλείστον, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω κιόλας- έχω σχεδόν ελεύθερο ωράριο.
Δεν λέω, το χαίρομαι καμιά φορά που ξυπνάω και έχω όλη τη μέρα μπροστά μου, αλλά δυστυχώς ξενυχτάω, και μετά δυσκολεύομαι πάααααρα πολύ να μπω σε πρόγραμμα. Ιδίως με κάτι μεταμεσονύκτιες πρόβες και live, είναι αδιανόητο να τη βγάλω με 3 ώρες ύπνο και να ξυπνήσω από τις 8!
Ως εκ τούτου, έχω φέρει τα πάντα έτσι (και προσβλέπω να συνεχίσω βάσει των επιλογών που έχω κάνει για τα μελλοντικά μου σχέδια) ώστε να ξυπνάω κατά τις 10 με 11!
Ειδάλλως, θα πρέπει να αλλάξω όλες τις συνήθειες μου και εν γένει τη ζωή μου! Ακόμη και το να μελετάω και να γράφω μόνο το βράδυ μπορώ να το κάνω...
Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να κοιμόμουν λίγο πιο νωρίς...
-
Παρακμιακο σκηνικο....
Τεζα ολη μερα απο την δουλεια πρεπει να ξυπνησω την αλλη μερα στις 8 για να παω στου εκαστοτε πελατεσ...
Ξυπνητηρι 8 ξυπναω και το βαζω να με ξυπνησει 15μιν αργοτερα... (σιγα 15 λεπτα δεν θα μας φανε...)Μετα απο αρκετα 15λεπτα και μπινελικια απο τον αλλον που εχει μεινει χωρις νερο απο χτες ξυπναω.....
Θα ξυπνησω αμεσως ομως αν εχω καποιον βοηθο ή καποιον που πρεπει να παρω απο καπου για δουλεια...Επομενη αγορα> Ξυπνητηρι με snooze.....
-
ειμαι γαματα με κεφαλαια γραμματα....
βιολογικο ρολοι για τρελες σφαλιαρες ομως..
αλλες φορες κοιμαμαι 14 ωρες, αλλες κοιμαμαι 5-6 ωρες καθε βραδυ για αρκετες μερες (και μετα για 2-3 παλι ριχνω τρελους υπνους), αλλες δεν κοιμαμαι... αλλες κοιμαμαι 7 το απογευμα και ξυπναω 8 το πρωι, αλλες φορες κοιμαμαι το πρωι και ξυπναω 5-6 το απογευμα..
ειδικα να ξυπνας και να φτιαχνεις νες και να'ναι νυχτα εξω τρως πολλες φρικες..
γι'αυτο κοιταξτε να κρατησετε τα παιδια σας μακρια απο τους δρομους τις αλητειες τις γκομενες τη ραπ μουσικη και τα ναρκωτικα.. Υο -
-
Μια που μιλάμε για πρωινό ξύπνημα, δεν λέμε και τίποτα για το τι πρωινό τρώμε;
-
Τις καθημερινές δεν σηκώνομαι & πάρα πολύ εύκολα,5:45 χτυπάει το ρολόι 5:50 όρθιος!Αν κάποια καθημερινή ή σ/κ θέλω να κάνω κάτι δικό μου να πάω οπουδήποτε πετάγομαι πριν το ξυπνητήρι
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μια που μιλάμε για πρωινό ξύπνημα, δεν λέμε και τίποτα για το τι πρωινό τρώμε;Ένα Τσάι. Ποτέ δεν τρώω τα πρωινά, εκτός και αν είμαι σε διακοπές και έχει πρωινό το ξενοδοχείο (ο γύφτος :lol: ).
-
Εγώ κοιμάμαι κατά τις 12:00 - 12:30 κάθε βράδυ κ ξυπνάω 6:00...Χουζούρι για 5-10 λεπτά κ μετά σηκώνομαι.....
Για πρωινό 0% φρέσκο γάλα με δημητριακά Fitness (μόνο σε εμένα αρέσουν απ΄'ότι έχω καταλαβει...) ή ένα ποτήρι σκέτο γάλα με καμιά φέτα με μαρμελάδα ή μέλι....
Το Σ/Κ το βιολογικό ρολόι χτυπάει κατά τις 8:30 αλλά από πείσμα μένω στο κρεββάτι μέχρι τις 10:30 (βλέπω κινούμενα σχέδια )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μια που μιλάμε για πρωινό ξύπνημα, δεν λέμε και τίποτα για το τι πρωινό τρώμε;Πρωϊνό;
Λόγω της παροιμιώδους δυσκολίας μου να σηκωθώ πρωΐ, δεν τρώω πρωινό. Ούτε καφέ, ούτε τίποτα.
Σηκώνομαι ίσα-ίσα για να προλάβω να πάω μάθημα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μια που μιλάμε για πρωινό ξύπνημα, δεν λέμε και τίποτα για το τι πρωινό τρώμε;
Πρωϊνό;
Λόγω της παροιμιώδους δυσκολίας μου να σηκωθώ πρωΐ, δεν τρώω πρωινό. Ούτε καφέ, ούτε τίποτα.
Σηκώνομαι ίσα-ίσα για να προλάβω να πάω μάθημα.
Και γω..
Μία σοκολάτα πάω και παίρνω από το κυλικείο & αυτό γιατί το λεοφωρείο φτάνει στην σχολή παρά 20-10 και έχω χρόνο για σκότωμα..
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ:ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?