-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μολις εφτασε το sleeptracker μου!On request by Χρηστος Λαππας, θα κανω ενα συντομο review με τις πρωτες εντυπωσεις μου σε δυο-τρεις ημερες...
τελικά με το sleeptrecker τι έγινε;
-
-
Καθε μερα εκτος σκ στις 6.30 .
Το καλο ειναι οτι ειμαι σπιτι κατα τις 14.30 οποτε καλα ειναι. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δίκιο είχε το παιδί...'Δυστυχώς' ήμουν σωστός φοιτητής 5 χρόνια τώρα, οπότε ξύπναγα 8:30-9:30 για να πάω για μάθημα, επρόκειτο όμως για μαρτύριο μετά τα βραδινά ξενύχτια. Όσες μέρες δεν είχαμε μάθημα λοιπόν σηκωνόμουν 12 ή και αργότερα, ενώ υπήρξαν πολλές μέρες που σηκώθηκα και 3 και 4 το μεσημέρι-απόγευμα. Οκ, είναι ψιλοτραγικό να σηκώνεσαι και μετά από λίγο να νυχτώνει, τέτοιος ύπνος όμως ποτέ ξανά απ' τη στιγμή που παύεις να είσαι φοιτητής!
μηπως επρεπε να βαλεις τα ' ' στο σωστος και να τα βγαλεις απο το δυστυχως?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
**πρός ειδικευόμενους γιατρούς-χειρούργους **πώς κόβονται οι ρινικοί πολύποδες από τον μίσχο?
Μη ειδικευομενοι σου κανουν?
Δεν ειναι απαραιτητο να κοπουν οι ρινικοι πολυποδες..μπορουν και να αντιμετωπιστουν συντηρητικα με spray κορτιζονης ή τοπικη εγχυση!
Η ερωτηση ειναι* ''με ποιο εργαλειο κοβονται οι ρινικοι πολυποδες?''* γιατι δεν καταλαβα..
(καλα..πως σου ηρθε να ρωτησεις αυτο μεσα σε αυτο το θεμα? )
Koutsan
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μη ειδικευομενοι σου κανουν?Δεν ειναι απαραιτητο να κοπουν οι ρινικοι πολυποδες..μπορουν και να αντιμετωπιστουν συντηρητικα με spray κορτιζονης ή τοπικη εγχυση!
Η ερωτηση ειναι* ''με ποιο εργαλειο κοβονται οι ρινικοι πολυποδες?''*
Μήπως έχει σχέση με το ροχαλητό;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μη ειδικευομενοι σου κανουν?
Δεν ειναι απαραιτητο να κοπουν οι ρινικοι πολυποδες..μπορουν και να αντιμετωπιστουν συντηρητικα με spray κορτιζονης ή τοπικη εγχυση!
Η ερωτηση ειναι* ''με ποιο εργαλειο κοβονται οι ρινικοι πολυποδες?''*
Μήπως έχει σχέση με το ροχαλητό;
Ναι.
-
...άρα δεν είναι και τόσο άσχετη η ερώτηση! Θα ήταν λογικό πχ αν ρωτούσα
εδώ πώς αντιμετωπίζονται οι ενοχλητικοί γείτονες που έχουν τη μουσική στη
διαπασών την ώρα που ο κόσμος κοιμάται ακόμα και η απάντηση του koutsan
θα με ικανοποιούσε απόλυτα. -
Τωρα εσυ τι επαθες?...γιατι δεν καταλαβα ακριβως..
Η ερωτηση του giannispolo ειναι ΠΩΣ *κοβονται οι ρινικοι πολυποδες!!! *
Οχι οτι ροχαλιζω, λογω των ρινικων πολυποδων, και δεν την παλευω με το πρωινο ξυπνημα!(η δικη σου ''διαγνωση'' )
Αλλωστε, εσυ που ξερεις αν ροχαλιζει ο giannispolo, μαζι κοιμαστε?
[Οπως ειδες το σχολιο μου, για το πως του ηρθε να κανει αυτη την ερωτηση σε αυτη τη θεματικη ενοτητα συνοδευοταν απο το emoticon( ) το οποιο δηλωνει αστειο]
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τωρα εσυ τι επαθες?...γιατι δεν καταλαβα ακριβως..Η ερωτηση του giannispolo ειναι ΠΩΣ *κοβονται οι ρινικοι πολυποδες!!! *
Οχι οτι ροχαλιζω, λογω των ρινικων πολυποδων, και δεν την παλευω με το πρωινο ξυπνημα!(η δικη σου ''διαγνωση'' )
Αλλωστε, εσυ που ξερεις αν ροχαλιζει ο giannispolo, μαζι κοιμαστε?
[Οπως ειδες το σχολιο μου, για το πως του ηρθε να κανει αυτη την ερωτηση σε αυτη τη θεματικη ενοτητα συνοδευοταν απο το emoticon( ) το οποιο δηλωνει αστειο]
Ναι, αλλά δεν τον ακούω γιατί εγώ ροχαλίζω πιο δυνατά.
-
κι εσυ απο πολυποδες?
αληθεια δεν μας ειπες...με το πρωινο ξυπνημα πως την παλευεις?
-
Όχι, στραβό διάφραγμα.
Το πρωινό ξύπνημα παλεύεται δύσκολα όχι τόσο λόγω ώρας (η δουλειά μου
δεν ξεκινά πριν τις 8.15 και είναι τόσο κοντά που ξυπνώ 7.30 το νωρίτερο)
αλλά επειδή σπάνια κοιμάμαι νωρίτερα από τις 2. Ευτυχώς υπάρχουν τα ΣΚ, οι
αργίες και οι διακοπές, ειδικά μάλιστα ως προς τις τελευταίες το επάγγελμά
μου πλεονεκτεί. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Όχι, στραβό διάφραγμα.Το πρωινό ξύπνημα παλεύεται δύσκολα όχι τόσο λόγω ώρας (η δουλειά μου
μου πλεονεκτεί.Σε νιώθω..Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα ένα θεόστραβο ρινικό διάφραγμα με αποτέλεσμα να ξυπνάω κάθε πρωί πολύ μα πολύ κουρασμένη άσχετα από το πόσες ώρες είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ..Μάλιστα νομίζοντας πως κάτι έχω σε γρίπη ή αναιμία έκανα εξετάσεις αίματος και βγαίνανε πεντακάθαρες και απορούσα...
Έκανα εγχείρηση πριν 2 χρόνια και από τότε μπορώ και κοιμάμαι φυσιολογικά και δεν νιώθω τόσο κουρασμένη το πρωί..
Δεν πολυσυμπαθώ το πρωινό ξύπνημα αλλά ευτυχώς δουλεύω στις 8 και 30 και επειδή η δουλειά μου είναι κοντά ξυπνάω 7 και 45...Επίσης υπάρχουν ΣΚ και αργίες που με βοηθούν να αναπληρώνω τον χαμένο ύπνο..Ακόμη όταν ξυπνήσω δεν μπορώ να φάω τίποτα αλλά σε κανά 30-45λεπτο μπορώ να τσακίσω όλο τον φούρνο και απαραίτητα θα πιω καφέ (τώρα τελευταία 2πλο espresso)...
-
Ο χρήστης mpiskoto έγραψε:
Όχι, στραβό διάφραγμα.
Το πρωινό ξύπνημα παλεύεται δύσκολα όχι τόσο λόγω ώρας (η δουλειά μου
μου πλεονεκτεί.Σε νιώθω..Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα ένα θεόστραβο ρινικό διάφραγμα με αποτέλεσμα να ξυπνάω κάθε πρωί πολύ μα πολύ κουρασμένη άσχετα από το πόσες ώρες είχα κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ..Μάλιστα νομίζοντας πως κάτι έχω σε γρίπη ή αναιμία έκανα εξετάσεις αίματος και βγαίνανε πεντακάθαρες και απορούσα...
Έκανα εγχείρηση πριν 2 χρόνια και από τότε μπορώ και κοιμάμαι φυσιολογικά και δεν νιώθω τόσο κουρασμένη το πρωί..
Δεν πολυσυμπαθώ το πρωινό ξύπνημα αλλά ευτυχώς δουλεύω στις 8 και 30 και επειδή η δουλειά μου είναι κοντά ξυπνάω 7 και 45...Επίσης υπάρχουν ΣΚ και αργίες που με βοηθούν να αναπληρώνω τον χαμένο ύπνο..Ακόμη όταν ξυπνήσω δεν μπορώ να φάω τίποτα αλλά σε κανά 30-45λεπτο μπορώ να τσακίσω όλο τον φούρνο και απαραίτητα θα πιω καφέ (τώρα τελευταία 2πλο espresso)...
ήταν επίπονη η επέμβσση? πόσο κράτησε? μετά από πόσες μέρες έβγαλες τις γάζες?
-
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα..Μου έκαναν ολική νάρκωση και έτσι μου πήρε 1-2 μέρες να συνέλθω τελείως..Την έκανα Πέμπτη και έβγαλα τις γάζες Δευτέρα και την Παρασκευή έβγαλα και το γυψάκι..Απλά έπρεπε για 6 μήνες να προσέχω πάρα πολύ ακόμα και να μην κοιμηθώ μπρούμυτα γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η μύτη
-
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα..Μου έκαναν ολική νάρκωση και έτσι μου πήρε 1-2 μέρες να συνέλθω τελείως..Την έκανα Πέμπτη και έβγαλα τις γάζες Δευτέρα και την Παρασκευή έβγαλα και το γυψάκι..Απλά έπρεπε για 6 μήνες να προσέχω πάρα πολύ ακόμα και να μην κοιμηθώ μπρούμυτα γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η μύτηγια πόσο καιρό πονούσες?έπαιρνες sedatives για πολύ καιρό? πόσο πήγε το μαλλί? αυριο πάω να με δει ο doctor και να κλείσουμε το rendez-vous
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα..Μου έκαναν ολική νάρκωση και έτσι μου πήρε 1-2 μέρες να συνέλθω τελείως..Την έκανα Πέμπτη και έβγαλα τις γάζες Δευτέρα και την Παρασκευή έβγαλα και το γυψάκι..Απλά έπρεπε για 6 μήνες να προσέχω πάρα πολύ ακόμα και να μην κοιμηθώ μπρούμυτα γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η μύτη
για πόσο καιρό πονούσες?έπαιρνες sedatives για πολύ καιρό? πόσο πήγε το μαλλί? αυριο πάω να με δει ο doctor και να κλείσουμε το rendez-vous
Άστα να πάνε, ήταν emo και πήγε στο θεό
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
για πόσο καιρό πονούσες?έπαιρνες sedatives για πολύ καιρό? πόσο πήγε το μαλλί? αυριο πάω να με δει ο doctor και να κλείσουμε το rendez-vous
Άστα να πάνε, ήταν emo και πήγε στο θεό
On fire ο φωτεινός παντογνώστης σήμερα..
-
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι πόνεσα..Μου έκαναν ολική νάρκωση και έτσι μου πήρε 1-2 μέρες να συνέλθω τελείως..Την έκανα Πέμπτη και έβγαλα τις γάζες Δευτέρα και την Παρασκευή έβγαλα και το γυψάκι..Απλά έπρεπε για 6 μήνες να προσέχω πάρα πολύ ακόμα και να μην κοιμηθώ μπρούμυτα γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η μύτηΚαλα...εγω θα εκανα 6 μηνες να κοιμηθω...κοιμαμε μπρουμυτα!
Κουτσαν....και αυτο για τα funiest ειναι!
-
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ:ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?