-
καλα,ημουν μικρος ξυπνουσα στις 7,στις 8 πηγαινα σχολιο ολα ΟΚ
Μετα ομως εγινα φοιτητης και ολα πηγαν στραβα
Οι μερες μου αλληλοεπικαλυπτονταν
Δεν υπηρχαν μονοψηφιες πρωινες ωρες
ξυπνουσα στις 7 το βραδυ αξημερωτα
Βασικα βραδυ για μνα ηταν οταν κοιμομουνα κια πρωι οταν ξυπναγα
Τωρα ομως η ρημαδα η συγκυρια τα φερε ετσι και πρεπει να σηκωνομαι νωρις γμτ
εσεις πως τα πατε με το ξυπνημα?
-
-
-
δε ξυπναω ποτε
-
εγω μισω το πρωινο ξυπνημα δε μου αρεσει καθολου ιδιαιτερα αμα κανει μια σπαστικη ψυχρα δεν εχω κουραγιο να σηκωθω καθολου
-
ργω σηκωνομαι κανονικα...το πρωι εχω ιδιαιτερη ρεντα. ε κιντ ?
-
όταν δε δουλεύω, ανοίγει μόνο του το μάτι
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
καλα,ημουν μικρος ξυπνουσα στις 7,στις 8 πηγαινα σχολιο ολα ΟΚΜετα ομως εγινα φοιτητης και ολα πηγαν στραβα
Ακριβώς, μα ΑΚΡΙΒΩΣ εγώ.....
Κάτι δεν πάει καλά γμτ...
-
Εγώ παραμένω φοιτητής, οπότε οι μέρες μου έχουν ως εξής:
Δευτέρα: Πρωϊνό ξύπνημα στις 11:30 (έχω μάθημα στις 12:15)
Τρίτη: Φυσιολογικό ξύπνημα κατά τις 12-14 (Αναλόγως των ορέξεων μιας και δεν έχω μάθημα)
Τετάρτη: Ξύπνημα μέσα στα άγρια χαράματα στις... 8:20 (έχω εργαστήριο στις 9:00)
Πέμπτη: Ξύπνημα μέσα στα άγρια χαράματα στις... 8:30 (έχω μάθημα στις 9:15)
Παρασκευή: Φυσιολογικό ξύπνημα κατά τις 12-14 (Αναλόγως των ορέξεων μιας και δεν έχω μάθημα)
Σάββατο & Κυριακή: Το πλέον απρογραμμάτιστο ξύπνημα από τις 10 το 'πρωϊ' μέχρι τις 16 το απόγευμα. -
'Μόλις ξυπνήσω το πρωί, τα βλέπω όλα μάυρα
θελώ μια κούπα με καφέ και τέσσερα τσιγάρα'
Ν. ΠαπάζογλουΤαιριάζει στην περίπτωση σου φίλε αλλά και πολλών άλλων...
Για να σε παρηγορήσω υπήρχε περίοδος που έπρεπε να ξυπνήσω στις 4:30 (!) για σχολή για μετρήσεις!!. Για μια δουλειά, δε κάποτε έπρεπε να είμαι εκεί στις 7 το πρωί και απείχα από 20 έως 60 χλμ από τον τόπο εργασίας. Ευτυχώς αυτή η φάση κράτησε λίγο...
Μάλλον είχα συνηθίσει στο σχολείο (πειραματικό και αρκετά μακριά!) όπου ξύπναγα 6:30 για να είμαι στην ώρα μου.
Κουράγιο φίλε, μια ζωή έτσι θα είσαι...
-
7 με 7μιση καθε πρωι...
(δυστυχως εχω δεν εχω κατι)
-
Ακόμα και τις Κυριακές, ακόμα και αν έχω κοιμηθεί στις 5 το πρωί, δύσκολα θα μείνω στο κρεβάτι μετά τις 9. Συνήθως τις καθημερινές στις 7, ίσως και νωρίτερα αν υπάρχει ειδικός λόγος. Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Αναγκαίο κακό αλλά χάσιμο χρόνου. Οι μέρες είναι έτσι κι αλλιώς τόσο μικρές, η ζωή έτσι κι αλλιώς τόσο μικρή...... Το να τη χαραμίζω στο κρεβάτι, δεν μου ακούγεται και πολύ ελκυστικό σενάριο! Άρα, όσο είναι απαραίτητο! Το υπόλοιπο, το χαρίζω σε άλλους...
Τα ίδια περίπου και όταν ήμουν φοιτητής! Απλά δεν ξυπνούσα στις 7 τα πρωινά, αλλά στις 9 συνήθως.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ακόμα και τις Κυριακές, ακόμα και αν έχω κοιμηθεί στις 5 το πρωί, δύσκολα θα μείνω στο κρεβάτι μετά τις 9. Συνήθως τις καθημερινές στις 7, ίσως και νωρίτερα αν υπάρχει ειδικός λόγος. Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Αναγκαίο κακό αλλά χάσιμο χρόνου. Οι μέρες είναι έτσι κι αλλιώς τόσο μικρές, η ζωή έτσι κι αλλιώς τόσο μικρή...... Το να τη χαραμίζω στο κρεβάτι, δεν μου ακούγεται και πολύ ελκυστικό σενάριο! Άρα, όσο είναι απαραίτητο! Το υπόλοιπο, το χαρίζω σε άλλους...Τα ίδια περίπου και όταν ήμουν φοιτητής! Απλά δεν ξυπνούσα στις 7 τα πρωινά, αλλά στις 9 συνήθως.
καμμενος
Παντως, στις καθημερινες 12 υπνο - 6 ξυπνιο... ποτε δεν μου αρεσει το πρωι να βιαζομαι να ετοιμαστω. Τα ζωα μου αργα....
-
Θα έπρεπε να γίνω νυχτοφύλακας.
Μεγάλο ζόρι το πρωινό ξύπνημα. Θα τα καταφέρω μεν, αλλά βασανιστικά. -
Όταν ξυπνάω με ξυπνητήρι, υα πρώτα 5 λεπτά θέλω να δείρω άνθρωπο. Μετά τα 5 αυτά κρίσιμα λεπτά δε νέχω πρόβλημα, μ αρέσει κιόλας.
-
Τις καθημερινές συνήθως ξυπνάω κατά τις 10 μια και το πρώτο μου μάθημα είναι στις 11:45. Τα Σαββατοκύριακα εξαρτάται από το που έχω κανονίσει να εκδράμω. Σήμερα ας πούμε ξύπνησα στις 9 γιατί έχουμε κοψιδομαχεία με το snowclub στον Παρνασσό. Αν έχω προγραμματίσει σκι, τότε 4:30 (βάρβαρο, αλλά αξίζει για να κάνεις λίγο σκι της προκοπής πριν πλακώσει το μπούγιο).
Το καλοκαίρι που δεν δουλεύω για 3 μήνες οι έννοιες 'μέρα' και 'νύχτα' χάνουν κάθε νόημα.
-
Και εγώ νόμιζα ότι ποτέ δεν θα καταφέρω να ξυπνάω νωρίς. Κατά τη διάρκεια της θητείας κατάλαβα ότι είναι συνήθεια.
Πλέον 5 ώρες την ημέρα μου ήταν υπερ-αρκετές....
τώρα πάλι το ξέχασα αυτό και χρειάζομαι 15 ώρες
-
5:00...χωρίς καφέ και τσιγάρο επίσης!
-
08:00 τις καθημερινές, 09:00 τα Σ/Κ.
Αν δεν πιω καφέ το ΠΟΛΥ 2 ώρες μετά το ξύπνημα, έρχεται ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ πονοκέφαλος που δεν περνάει παρά το επόμενο πρωί. Εξάρτηση...
-
Καθημερινες μεταξυ 7-8 το αργοτερο(εκτος απο σπεσιαλ περιπτωσεις που ξυπναω νωριτερα)
ΣΚ 7 το αργοτερο ειμαι ξυπνιος!!! Δεν μπορω να κοιμηθω,δεν μου αρεσει ο υπνος
Καφε πινω σπανιοτατα.Τσιγαρο παντως ειναι επιβεβλημενο δυστυχως
ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ:ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?