-
-
εδώ και 3 χρόνια κυκλοφορεί το V
-
ποια έκδοση του Golf είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σήμερα;
-
-
ikar το 1.6. το 3 δεν έχει τετρακίνηση αλλά μπλοκέ
-
το 1.6 αυτοκαταργήθηκε
-
δεν λέω καλό το 1.4 αλλά το φοβάμαι ακόμα γιατί είναι νωρίς. άσε να κυκλοφορήσει 2-3 χρόνια και βλέπουμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ikar **δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ γκομενάκι που να μην θεωρεί το golf το καλύτερο της κατηγορίας του **(ή και από άλλες!!) άσχετως γενίας και έκδοσης...
Κρίμα που δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες στο φόρουμ για να κάνουμε δημοψήφισμα...
ναι, να σαι σίγουρος ότι με βάση αυτό το κριτήριο επιλέγω αυτοκίνητο
κανένα ή κανένα ξανθό; μπερδεύτηκα τώραΜιας και λεμε για κοπελες και Golf...εμενα καμια κοπελα (ή γκομενακι, οπως θελετε πειτε το ) δεν εχει αναγνωρισει ακομα τι αυτοκινητο εχω παρει ...(εκτος απο τη δικια μου )
Σε προσφατη συζητηση με γυναικοπαρεα λοιπον...κατι λεγαμε για αυτοκινητα...και μου λεει μια:''ενταξει ωραιο ειναι αλλα πολυ πρησμενο και μπλε ειναι..''
Συνεχιζοντας...''καλα γιατι δεν επαιρνες το Golf?Αυτο ειναι αυτοκινητο...αλλα ενταξει ειναι πολυ καλο και ακριβο ενω εσυ μαλλον ηθελες κατι σε πιο φτηνο ε?''
Τα Golf εχουν αντικτυπο στις γυναικες τελικα...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
[''ενταξει ωραιο ειναι αλλα πολυ πρησμενο και μπλε ειναι..''''καλα γιατι δεν επαιρνες το Golf?Αυτο ειναι αυτοκινητο...αλλα ενταξει ειναι πολυ καλο και ακριβο ενω εσυ μαλλον ηθελες κατι σε πιο φτηνο ε?''
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Σε προσφατη συζητηση με γυναικοπαρεα λοιπον...κατι λεγαμε για αυτοκινητα...και μου λεει μια:''ενταξει ωραιο ειναι αλλα πολυ πρησμενο και μπλε ειναι..''
Συνεχιζοντας...''καλα γιατι δεν επαιρνες το Golf?Αυτο ειναι αυτοκινητο...αλλα ενταξει ειναι πολυ καλο και ακριβο ενω εσυ μαλλον ηθελες κατι σε πιο φτηνο ε?''
που τις πετυχαίνετε ήθελα να ξέρα...
(ξανά)
-τι πήρες;
-Golf GTI
-μα καλά, έδωσες 30.000 για... Golf; (ήξερε πολύ καλά πόσο έκανε πάντως )
-ναι, γιατί τι έπρεπε να πάρω κατά τη γνώμη σου; (με ειρωνικότατο, εγκάθετο ύφος ξέρετε τώρα)
-εεε ή BMW ή... τζιπ -όποιο- αρκεί να είναι μεγάλοφυσικά δεν ξανασχολήθηκα... κι αν ήταν να ακούμε τις γυναίκες στ' αυτοκίνητα...
(εμάς μας ρωτάνε στα πλυντήρια; )
-
Φίλε Μichael-Amott το OPC σου καίει 10,7λίτρα/100km???
(χωρίς ίχνος ειρωνίας έτσι ) -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Φίλε Μichael-Amott το OPC σου καίει 10,7λίτρα/100km???
(χωρίς ίχνος ειρωνίας έτσι )Τι ειρωνια μπορει να εχει αυτο που με ρωτας?
Ναι, συμφωνα με το site αυτο...στα 2 γεμισματα που εχω κανει μεχρι στιγμης, τοσο βγαινει.
Συνολικα απο τοτε που το πηρα ομως το trip computer λεει 11,3λτ/100χλμ.
-
Ωραίος!
-
best value for money - MAZDA
best value for money II - OCTAVIA
για τους ρομαντικους - Renault
για τους υπομονετικους - Focus (η Ford δεν ειπε ακομη την τελευταια της κουβεντα!!!)
για τους παραδοσιακους - GOLF
για τους the fast and the furious - LEON
για τους the fast and the furious ΙΙ - ASTRAκαι για ολα τα παραπανω με ποιοτητα και διαχρονικη-διακριτικη εμφανιση AUDI A3
.... πιστευω ακραδαντα οτι αν μπορουσαμε να συμβιωσουμε με ολα για ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και μας ρωτουσαν στο τελος ποιο θα κρατησουμε, η συντριπτικη πλειοψηφια θα διαλεγε το Α3...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
δεν λέω καλό το 1.4 αλλά το φοβάμαι ακόμα γιατί είναι νωρίς. άσε να κυκλοφορήσει 2-3 χρόνια και βλέπουμεε ναι σωστά, είναι άγνωστη τεχνολογία και πρέπει να δοκιμαστεί
ΙΚΕ πόσο λες να χρειάζεται;;
-
Άγνωστη δεν είναι αλλά είναι το μόλις δεύτερο τούρμπο κομπρέσσορ παραγωγής που θυμάμαι (είχε βγεί και ένα μίκρα χιλιάρι σε λίγα κομμάτια κάποτε) και λογικό είναι πιστεύω να το φοβάμαι λιγάκι...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Άγνωστη δεν είναι αλλά είναι το μόλις δεύτερο τούρμπο κομπρέσσορ παραγωγής που θυμάμαι (είχε βγεί και ένα μίκρα χιλιάρι σε λίγα κομμάτια κάποτε) και λογικό είναι πιστεύω να το φοβάμαι λιγάκι...Nissan Micra!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΙΚΕ πόσο λες να χρειάζεται;;
40 χρόνια μίνιμουμ
Μην τα πλησιάζετε καν, ούτε πεζοι. Ειναι ΑΓΝΩΣΤΗ και ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΗ τεχνολογία. Μπορεί πχ να προκαλει καρκίνο ή προβλήματα στύσης.
ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
απαπαπαπα
-
Για όποιον τα βγάζει εύκολα τα 19.000 ευρώ το ρισκάρει. Σε κάποιον όμως που δεν τα βγάζει χαλαρά τα 19.000 ευρώ λογικό είναι να έχει επιφυλάξεις. Δε δίνει και λίγα χρήματα για να το αποκτήσει και θα χάσει πολλά αν βγει αναξιόπιστο αφού δε θα μπορεί να το δώσει σε καλή τιμή.
-
Θέλετε να μιλήσουμε σχετικά με το ερώτημα:
'Ποιο πάει ταχύτερα στα χέρια ενός μέτριου/καλού οδηγού, από το σημείο Α ως το σημείο Β ΑΓΝΩΣΤΗΣ διαδρομής που περιέχει στο ΙΔΙΟ ποσοστό κλειστές στροφές, ανοιχτές στροφές και ευθείες???'
ε? Ε?
-
Να γλυστράει και λίγο ο δρόμος όμως ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να γλυστράει και λίγο ο δρόμος όμως ε?Χμμμ...εγω δεν μπορω να ερθω..εχω μια δουλιτσα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που τις πετυχαίνετε ήθελα να ξέρα...
(ξανά)
-τι πήρες;
-Golf GTI
-μα καλά, έδωσες 30.000 για... Golf; (ήξερε πολύ καλά πόσο έκανε πάντως )
-ναι, γιατί τι έπρεπε να πάρω κατά τη γνώμη σου; (με ειρωνικότατο, εγκάθετο ύφος ξέρετε τώρα)
-εεε ή BMW ή... τζιπ -όποιο- αρκεί να είναι μεγάλοφυσικά δεν ξανασχολήθηκα... κι αν ήταν να ακούμε τις γυναίκες στ' αυτοκίνητα...
(εμάς μας ρωτάνε στα πλυντήρια; )
που τις πετυχαινετε ηθελα να ξερα..
(ξανα)
-τι αμαξι εχεις;
-ενα παλιο μαζντα..
-καλα και περιμενεις να με γ@μησεις;
κάβουρες