-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
αν ο κοσμος ηταν εξυπνος θα το παιρνε το mazdaki 260 αλογα με 28 χιλιαρικα , κ τι παραπανω εχει να ζηλεψει απ τα αλλα?** δεν ειναι γερμανικο, οκ **αλλα εχει γκαζι .Αυτο ειναι προσον?
-
Ανάμεσα σε Golf GTi και Μazda 3 MPS είμαι...
Μάλλον θα αγόραζα το Golf όμως επειδή είναι δίλιτρο και επειδή έχει σημαντικά καλύτερη μεταπώληση.
Αν ήμουν πολύ πλούσιος και δε με ένοιαζαν όλα αυτά τότε μάλλον το Mazda 3. -
απο τα πρωτα σχολια του τυπου, το 3αρι φαινεται να ειναι αισθητα πιο δυνατο, γρηγορο και στριφτερο.
περιμενω και τα συγκριτικα βεβαια.
παντως ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας το πγια να το οδηγεις πρωτα απο ολα. αρα η εμφανιση δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ, αν σκοτωνε στο δρομο. -
τo 36% επιλέγει το 3 ...δεν μου κάνει εντύπωση....και μάλιστα το ακριβό MPS.
και όπως πάντα όταν πάμε στο ταμείο ...ούτε το 0,001% δεν θα το πάρει στην πραγματικότητα. Αυτό δεν το παίρνει υπόψιν κανείς?'Η η θεωρία δεν εμπεριέχει αυτό το στοιχείο?
-
Ενώ τόσα άλλα δεν ανήκουν στη θεωρία ε;
Ακριβό σίγουρα δεν είναι το 3 MPS, ειδικά σε σχέση μ'αυτά που προσφέρει και σαν αυτοκίνητο μάλλον είναι το καλύτερο απ' όλα -η εμφάνιση αδιάφορη, έτσι κι αλλιώς για λίγο θα βλέπουν το πίσω μέρος -
Το πόσο θα πουλήσει είναι άλλο θέμα -εδώ δεν πουλάνε ιστορικές premium μάρκες με ασυναγώνιστη κληρονομιά -
Ευτυχώς -για τους υπόλοιπους- που θα πουληθούν λίγα Θα 'χαμε κλάματα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
αν ο κοσμος ηταν εξυπνος θα το παιρνε το mazdaki 260 αλογα με 28 χιλιαρικα , κ τι παραπανω εχει να ζηλεψει απ τα αλλα?** δεν ειναι γερμανικο, οκ **αλλα εχει γκαζι .
Αυτο ειναι προσον?
ισως για μερικους ειναι αλλιως ο Γερμανος....αλλη 'αισθηση'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μegane RS πορτοκαλί με μαύρη ζάντα.- -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ευτυχώς -για τους υπόλοιπους- που θα πουληθούν λίγα Θα 'χαμε κλάματα
Ξέρουμε πόσα 6 ΜΡS έχουν πουληθεί?
-
Τέλος του χρόνου θα μάθω
-
Τα πιο πολά θα είναι τα test drive και τα δημοσιογραφικά. ΣΕ αυτά τα λεφτά ο πορωμένος παίρνει EVO ή STi και ο κυριλέ επιλέγει Α4 ΤQ. Ποιος θα πάρει το Μazda?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τα πιο πολά θα είναι τα test drive και τα δημοσιογραφικά. ΣΕ αυτά τα λεφτά ο πορωμένος παίρνει EVO ή STi και ο κυριλέ επιλέγει Α4 ΤQ. Ποιος θα πάρει το Μazda?ααααααααακριβώς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μegane RS πορτοκαλί με μαύρη ζάντα.- -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τα πιο πολά θα είναι τα test drive και τα δημοσιογραφικά. ΣΕ αυτά τα λεφτά ο πορωμένος παίρνει EVO ή STi και ο κυριλέ επιλέγει Α4 ΤQ. Ποιος θα πάρει το Μazda?Δεν είναι ακριβώς 'αυτά' τα λεφτά, 39.990 φτάνει το εξάρι και όσο και να μιλάμε για αυτοκίνητα 40-50Κ, δεν είναι αμελητέα ποσότητα τα 10Κ, ακόμα και για περιπτώσεις leasing.
Στα 40Κ πιο κοντά είναι το S3 -που φτάσαμε!!! - με αντίστοιχη ιπποδύναμη και παρόμοιο σύστημα μετάδοσης
-
ε . . .αφου τα λεφτά δεν είναι θέμα . . . Α3 TFSI, που μου αρέσει περισσότερο . . .Αλλιώς GOLF
-
Το Astra είναι το πιο όμορφο
Το Focus έχει το θεικό πορτοκαλί χρώμα
Το Μegane έχει το πιο εκκεντρικό σχήμα
Το Golf είναι ιδανικό για να ρίχνεις ξανθιές
Το A3 είναι ιδανικό για να ρίχνεις ξανθιές από τη Βούλα ή την Εκάλη
Το Leon είναι ιδανικό για να ρίχνεις ξανθιές που μόλις τελείωσαν το σχολείο
Το Octavia είναι το μοναδικό του VW group που έχει κάποια χρηστική αξία καθώς είναι ένα αμάξι με χώρους και γκάζι για τον γρήγορο οικογενειάρχη
Το 3 απλά είναι το πιο δυνατο, το πιο γρήγορο, με πολύ καλούς χώρους, μπλοκέ και το μοναδικό φτιαγμένο στην Ιαπωνία χωρίς να είναι το πιο ακριβό!! Ας μην βγαίνει και τρίπορτο, ας το θάβουν τα ξένα περιοδικά (τα ευρωπαικά προφανώς), ας μοίαζει με το 1400Άντε γεια λοιπόν...
-
Ξανθές ε;
να το χω υπόψη να μην κοιτάζω μελαχροινές
τουλάχιστον παίζω σε πολλές ηλικίες και περιοχές
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα πιο πολά θα είναι τα test drive και τα δημοσιογραφικά. ΣΕ αυτά τα λεφτά ο πορωμένος παίρνει EVO ή STi και ο κυριλέ επιλέγει Α4 ΤQ. Ποιος θα πάρει το Μazda?
***Δεν είναι ακριβώς 'αυτά' τα λεφτά, 39.990 φτάνει το εξάρι ***και όσο και να μιλάμε για αυτοκίνητα 40-50Κ, δεν είναι αμελητέα ποσότητα τα 10Κ, ακόμα και για περιπτώσεις leasing.
Στα 40Κ πιο κοντά είναι το S3 -που φτάσαμε!!! - με αντίστοιχη ιπποδύναμη και παρόμοιο σύστημα μετάδοσης
εχει πεσει και αλλο !!!! νομιζω 37500Ε
-
Ikar δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ γκομενάκι που να μην θεωρεί το golf το καλύτερο της κατηγορίας του (ή και από άλλες!!) άσχετως γενίας και έκδοσης...
Κρίμα που δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες στο φόρουμ για να κάνουμε δημοψήφισμα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ikar δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ γκομενάκι που να μην θεωρεί το golf το καλύτερο της κατηγορίας του (ή και από άλλες!!) άσχετως γενίας και έκδοσης...Κρίμα που δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες στο φόρουμ για να κάνουμε δημοψήφισμα...
ναι, να σαι σίγουρος ότι με βάση αυτό το κριτήριο επιλέγω αυτοκίνητο
κανένα ή κανένα ξανθό; μπερδεύτηκα τώρα
-
Ikar εσύ δεν ξέρω, πάντως αυτό περί γυναικών είναι σίγουρο. Δεν ξέρω φίλη μου που να μην της αρέσει, ενώ στους φίλους οι απόψεις διίστανται. Δεν λέω ότι το Γκολφ δεν είναι καλό αμάξι, απλά είναι πανάκριβο (όχι το tsi 140), έχω ακούσει αρκετά περι αξιοπιστίας (ιδίως για το 4) και έχει δυσανάλογη φήμη για την πραγματική του αξία που κατ'εμε έχει δημιουργηθεί από τις 2 πρώτες γενιές που ήταν πολύ καλές για την εποχή τους και συντηρήθηκε με τρόπο αριστοτεχνικό!!
Άλλωστε όπως έλεγε ο Σέτραιτ 'οι ιάπωνες φτιάχνουν αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε και οι γερμανοί φτιάχνουν αυτό που μπορούν και μας πείθουν ότι το χρειαζόμαστε'!!!!
κάβουρες