-
ØÞöïò óôï ËÝîïõò
Made in Japan áðï åñãïóôÜóéï ðïõ Ý÷åé êÜìðïóá âñáâåßá ðïéüôçôáò -ôï åñãïóôÜóéï êáé êáôá óõíÝðåéá ðñïéüíôá.
Ðïëõ êáëýôåñï ó÷Ýäéï -ôé åêáíå ï Ó÷éóôïìáôçò .
ÊáëÝò ïé ìðÝìðåò áëëá ðñÝðåé íá ÷ùíåõôåß ç ó÷åäéáóôéêÞ öéëïóïößá Ìðáãêë êáé åãþ äåí ôï äÝ÷ôçêá ðïôÝ -äåí îÝñù ï õðïøÞöéïò.óáí áõôïêßíçôá ìðïñåß íá åßíáé ìéá ÷áñÜ áëëÜ áõôü ðïõ ðÜíå íá óõíäõÜóïõí ôï âñßóêïõìå êáé áëëïý êáé ìå ëéãüôåñáãéá ôï S3 èá ôï ãïýóôáñá áëëÜ ãéá ìÝíá åìðßðôåé óôçí êáôçãïñßá 'èåëù íá ÷þíù ãêÜæéá ðáíôïý ' ïðüôå êáëü åßíáé íá ðñïçãçèåß ìéá ...óôåßñùóç
Saab íéåô
-
Προσωπικά δεν υπάρχει δήλημα .
Είναι spor - έχει prestige - είναι χλιδάτο - είναι με διαφορά το ποιό αξιόπιστο - και ξεχωρίζει
LEXUSΙσως δεν είμαι αντικειμενικός γιατί θα είναι το επόμενο αυτ/το μου.
-
Εκκρεμει μια επισκεψη στην audi,μαλλον μεταξυ S3 και 325 θα παιχτει το παιχνιδι...η λιστα εχει μικρυνει και μενει το τελικο χτυπημα εντος του μηνος
-
Ενημέρωσε σε περίπτωση 325 να κουβαλάμε κανάτες τσαγιού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ενημέρωσε σε περίπτωση 325 να κουβαλάμε κανάτες τσαγιούκαι σε περίπτωση S3...να κουβαλάμε ντεπόζιτα βενζίνης...
-
Η καταναλωση ειναι σχεδον ιδια στα χαρτια,η διαφορα ειναι στο 0.1 αν δεν απατώμαι.Η bmw ειναι πιο βαρια συνολικά και εχει 2.500cc εναντι 2.000cc
-
σε βλέπω για το S3....δεν μου κάνει εντύπωση...
έχοντας Leon 1.8T....πως να πας σε ατμόσφαιρες τύπου ΙS & 325...
-
τα τουρμπο πολλοι εμισησαν την ροπη τους ομως κανεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε βλέπω για το S3....δεν μου κάνει εντύπωση...έχοντας Leon 1.8T....πως να πας σε ατμόσφαιρες τύπου ΙS & 325...
Πίστεψέ με , πηγαίνεις και είσαι και ευχαριστημένος μάλιστα..
Εγώ πήγα από toledo 1.8Τ stage I σε BMW 520i auto και έχω ξετρελαθεί!!Για την ιστορία: έψαχνα και εγώ πριν από 2-3 μήνες για το IS αλλά με φόβησε το θέμα μεταπώλησης αργότερα..
Ψηφίζω 325 .. -
Εμενα με απογοητευσαν οι χωροι του lexus,ειδικα ο χωρος αποσκευων...Οχι οτι η 3αρα εχει μεγαλη διαφορα...
-
Πηγα και απο audi, εκει οι χρονοι παραδοσης ειναι μαλλον χειρότεροι,και με περιορισμενες επιλογες,νομιζω ο πωλητης διαλεξε και οχι εγω
Παρολλα αυτα με βλεπω με το S3.Ακομα δεν τραβηξα την σκανδαλη γιατι εκτος των αλλων οι χρονοι που ακουσα δεν με ενθουσιασαν,'απο τελη φλεβαρη εως απριλη',πως μεταφραζεται αυτο; Οτι μπορει να ερθει και Μάιο; Αξιζει να ρωτησω και σε αλλες αντιπροσωπείες της ιδιας μαρκας; -
Εκεί στην Audi που πήγες δεν σου άρεσε κανένα τετρακίνητο Α4???
Είναι πιο κοντά στα 325, IS από πλευράς στυλ με την παραπάνω ασφάλεια κλπ της τετρακίνησης (και χωρίς τη χαρά της πίσω κίνησης)... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εκεί στην Audi που πήγες δεν σου άρεσε κανένα τετρακίνητο Α4???Οπως το πες.Κανενα.
Μην ψαχνεις λογικη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εκεί στην Audi που πήγες δεν σου άρεσε κανένα τετρακίνητο Α4???
Οπως το πες.Κανενα.
Μην ψαχνεις λογικη.Λογικό είναι και εμένα δε μου αρέσει καθόλου το Α4.
-
To A4 βέβαια, πέρα από τα γούστα περί αισθητικής, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και εστιασμένο οδηγικά σε σύγκριση με οποιαδήποτε Α3/S3.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
To A4 βέβαια, πέρα από τα γούστα περί αισθητικής, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και εστιασμένο οδηγικά σε σύγκριση με οποιαδήποτε Α3/S3.Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
Όπως και να το κάνουμε άλλο 3 διαφορικά και άλλο haldex.
όμως και εγώ έχω την εντύπωση ότι το θα Α4 είναι περισσότερο αποκομμένο οδηγικά σε σχέση με το S3.
Αυτό δεν ισχύει βέβαια σε καμμία περίπτωση για το παλιό Α4 1.8 TQ το οποίο ήταν χωρίς υπερβολή αυτοκινητάρα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To A4 βέβαια, πέρα από τα γούστα περί αισθητικής, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και εστιασμένο οδηγικά σε σύγκριση με οποιαδήποτε Α3/S3.
Πίνω νερό και πορτοκαλάδα, και δεν τα κρατάω για την πάρτη μου.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα καθαρότερα βέβαια.
Προτιμήσεις...Τα τετρακίνητα Α3 είναι ό,τι πιο βαρετό έχω οδηγήσει σε τετρακίνητο επιβατικό. Χωρίς αυτό είναι κακό για όλους, μόνο για μένα, που βαριέμαι τη μονοδιάστατη συμπεριφορά που δίνει ο haldex.
Τα quattro A4 είναι πολύ πιο ρυθμίσιμα, με αποτέλεσμα σε γλιστερούς δρόμους να αποκτούν τη χάρη πισωκίνητου.Οι περισσότεροι αδαείς βέβαια είναι σίγουροι ότι 'το Α3 είναι πιο σπορ να 'ουμ, είναι και χάτσμπακ μεγάλε που το πας αυτό'.
Ό,τι πουν!
-
Pai Mei
Λαϊκίζεις και...υποκειμενικίζεις.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πίνω νερό και πορτοκαλάδα, και δεν τα κρατάω για την πάρτη μου.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα καθαρότερα βέβαια.
Προτιμήσεις...Τα τετρακίνητα Α3 είναι ό,τι πιο βαρετό έχω οδηγήσει σε τετρακίνητο επιβατικό. Χωρίς αυτό είναι κακό για όλους, μόνο για μένα, που βαριέμαι τη μονοδιάστατη συμπεριφορά που δίνει ο haldex.
Τα quattro A4 είναι πολύ πιο ρυθμίσιμα, με αποτέλεσμα σε γλιστερούς δρόμους να αποκτούν τη χάρη πισωκίνητου.Οι περισσότεροι αδαείς βέβαια είναι σίγουροι ότι 'το Α3 είναι πιο σπορ να 'ουμ, είναι και χάτσμπακ μεγάλε που το πας αυτό'.
Ό,τι πουν!
+1
Κάτω τα Haldex ζήτω τα κεντρικά διαφορικά! Πρέπει να κάνουμε κάποιο κίνημα μου φαίνεται...
Ψηφος ζητείται...